De eerste ontmoeting.

Het begon enkele maanden nadat mijn vrouw Karen en ik waren getrouwd. We waren bij een discotheek aan het dansen en Karen zag een donkere man regelmatig naar ons kijken. Ze is altijd zeer sexy gekleed en die avond droeg ze een kort zwart jurkje die zeer laag was uitgesneden ze pronkte met haar stevige borsten en haar hoge naaldhakken maakten haar benen prachtig lang en goed gevormd.

Die nacht toen we lagen te neuken begon ze me te vertellen over haar fantasie om te neuken met een neger en dat ik toe zou kijken. Nou, in eerste instantie was ik behoorlijk geschokt, maar de gedachte om toe te kijken naar een neger die mijn vrouw lag te neuken maakt mij behoorlijk geil en we neukten bijna de gehele nacht door! Het een maand of twee later, toen Karen er opeens weer over begon. Nou, van het een kwam het ander en we besloten om een ​​advertentie op een datingsite te plaatsen. Diezelfde dag kregen we onze eerste reacties al binnen, een ervan was afkomstig van een zwarte man, hij was bijna 1.90 m en had een lul als een paard. Hoe dan ook, we besloten dat we hem langs zouden laten komen en dat we alles op video zouden zetten. We dachten dat het geil zou zijn om de film dan later nog eens te kunnen bekijken als we lagen te neuken.

De avond dat hij langs zou komen was aangebroken en ik kan je vertellen dat ik erg opgewonden was! Karen was behoorlijk nerveus, maar ik kon zien dat ze net zo opgewonden was als ik. Ze spendeerde extra veel tijd aan zichzelf om er echt goed uit te zien. Haar date had gezegd dat hij van rode nagellak hield, dus besloot ze om zowel haar vingers en tenen te doen! Hij had Karen ook laten weten dat hij het een geil zicht vond om blanke vrouwen te zien met geschoren kutjes, dus ze besloot om hem te verrassen en ze had me gevraagd haar te helpen met het scheren van haar kutje. Ze had een zeer nauwsluitende jurk uitgezocht een die net genoeg decolleté toonde en een ​​halve beha te dragen die alleen haar volle borsten omhoog hielden maar haar tepels onbedekt lieten. Verder had ze jarretels aan en sexy nylons en een paar behoorlijk hoge naaldhakken. Ze zag er geweldig uit een beetje gekleed als een slet! Deze man stond een echte verrassing te wachten.

We hadden afgesproken om elkaar te ontmoeten in een bar, het bleek dat daar alleen maar kleurlingen kwamen. We kregen behoorlijk wat vreemde blikken op ons gericht toen we binnen kwamen. Het duurde niet lang voordat haar date, John, arriveerde. Hij was groter dan hij had gezegd en had spieren als een bokser! Deze man was enorm! Ik keek naar Karen, toen hij zich voorstelde en ze had gelijk al een geile blik in haar ogen! Ik zag dat ze niet kon wachten om deze man zo snel mogelijk het bed in te krijgen. John kon zijn ogen niet van mijn vrouw afhouden, hij keek recht in haar decolleté en diep in haar ogen. We namen een paar drankjes en John had Karen gevraagd om met hem te dansen. Terwijl ik zo naar ze keek op de dansvloer merkte ik hoe donker het was en hij leidde haar naar een hoek. Voor zover ik kon zien had hij zijn grote handen op haar kont en kneep hij in haar billen. Ik denk niet dat hij dacht dat ik het kon zien. Toen ik weer keek kon ik ze opeens niet meer zien. Ik besloot om naar het toilet te gaan en om daar te komen moest ik de dansvloer over steken. Toen ik dichter bij de deur kwam zag ik mijn vrouw in John’s armen. Ze waren aan het zoenen en hij had een hand op haar tieten. Hij had zijn hand in haar jurk en wreef over een van haar tepels en het leek er op dat hij zijn tong diep in de mond van mijn vrouw had. Ik ging weer terug naar de tafel. Ik had gelijk een pik van het kijken naar mijn vrouw die daar stond te geilen met een neger. Ik kan het gewoon niet uitleggen.

Zodra ze terug kwamen van de dansvloer, stelde ik voor dat ik alvast naar huis zou gaan om daar alvast de videocamera op te stellen. Natuurlijk vond John dat een goed idee. Nadat ik de bar verliet, keerde ik even terug om te zien hoe hij de hand van mijn vrouw vast hield en haar in de ogen keek. Ik reed naar huis en begon met de opstelling van mijn videocamera, het moet zeker 2 uur later zijn geweest voordat ze aankwamen. Toen ik de deur opende, keek ik naar mijn vrouw, haar make-up was wat uitgelopen en haar haren zaten verward. Ik wist toen al dat er iets was gebeurd in die bar. Ze vroegen me of ik zo wel kon filmen met de laag gedimde lichten en ik zei dat het geen probleem zou zijn. Ze gingen op het bed zitten, hielden elkaar vast en kusten elkaar.

John had zijn grote hand onder haar jurk geschoven en het leek alsof hij over haar kutje heen wreef. Toen zag ik dat hij zijn hand terug trok en aan zijn vinger likte. Mijn vrouw was druipnat! Hij ging met zijn hand naar haar rug en ritste haar jurk open tot haar volle tieten in zicht kwam. John boog zijn hoofd en begon haar tieten te likken en te kussen. Haar tepels waren zo hard als steen. Ze begon zijn shirt uit te trekken en hij stond op, zodat ze zijn riem los kon maken en zijn broek viel op de vloer! Ik kon zien dat zijn pik recht overeind stond in zijn onderbroek. Karen trok zijn onderbroek nu ook uit en ik kon niet geloven wat ik zag. John’s pik leek zo groot in omvang als de onderarm van mijn vrouw. De kop was zo groot als een deurknop. Het was ten minste 24 cm lang. Het verbazingwekkende van zijn pik was dat die dikker was bij de basis. Dit zou betekenen dat hoe dieper hij in haar zou gaan des te meer hij haar zou oprekken. Karen had zich op haar knieën laten vallen en likte de kop van deze gigantische lul, kon geen manier dat ze het allemaal in haar mond. Ze was alleen in staat om de kop in haar mond te krijgen, en geloof me ze had haar mond vol. Karen bestede veel tijd aan het likken van zijn pik en ballen, het leek wel alsof hij twee tennisballen in zijn zak had.

Ik pakte de camera voor een close-up en kon duidelijk de aderen zien liggen op zijn gigantische pik. Hij wist wat hij had en hij wist hoe het moest gebruiken. Even later tilde John mijn vrouw op en legde haar op het bed. Hij keek me aan en zei, Mark ik wil dat je je kleren uit trekt en je vrouw neukt. Ik begreep niet wat hij in eerste instantie van plan was. Maar goed, ik trok mijn kleren uit en kroop op mijn vrouw zoals mij werd verteld. Deze kerel was behoorlijk groot en ik wilde niet dat hij misschien kwaad zou worden. Karen was zeiknat toen ik haar begon neuken en John begon in haar oor te fluisteren. Ik weet niet wat er gezegd werd, maar Karen glimlachte en begon hem te kussen terwijl ik haar neukte. Ik kon zien dat hij zijn tong in haar mond duwde en het leek alsof ze hem diep in haar mond aan het zuigen was.

Ineens zei John, laat mij het over nemen. Ik ging van Karen af en keek naar deze grote kerel die zich in de juiste positie boven mijn vrouw manoeuvreerde. Hij wreef de grote kop van zijn pik langs haar kutspleet en ze drukte haar kutje naar boven om zijn pik er te proberen in te krijgen. Hij plaagde haar gedurende enkele minuten totdat hij haar beide benen pakte en ze tot aan haar schouders op trok. Hij plaatste de reusachtige kop van zijn pik tegen haar natte kutje en drukte hem een klein stukje naar binnen. Ik wist dat hij haar op zou gaan rekken. Hij bewoog langzaam de dikke kop van zijn pik heen en weer totdat hij zijn weg rustig naar binnen vond en ze kreunde. Hij deed het echt rustig en liet zijn pik centimeter na centimeter in haar kutje glijden. Tegen de tijd dat hij halverwege in haar zat kreeg ze haar eerste orgasme en stootte ze tegen hem op, daardoor schoot zijn pik in een keer een stuk dieper. Het duurde enkele minuten voordat hij helemaal in haar zat en zijn zware sperma gevulde ballen sloegen tegen haar kont. Daarna begon hij het ritme te verhogen, om de paar minuten ging hij steeds iets sneller stoten. Karen werd steeds geiler en ze had al een aantal orgasmes gekregen. Ik kon zien hoe haar kutlippen waren uitgerekt rond zijn enorme lul.

Hij bleef zijn pik in een hoog tempo in haar kutje stoten en toen slaakte hij een luide kreun en hij begon hij klaar te komen. Ik zag hem verstijven en hij drukte zijn pik diep in Karen en ik kon aan de onderkant van zijn pik zien hoe het hete zaad diep in de baarmoeder van mijn vrouw werd gespoten. Toen realiseerde ik me dat Karen niet aan de pil was, maar ik was zo opgewonden dat ik daar niet over wilde denken op dat moment.

John liet zijn enorme pik in mijn vrouw zitten, het leek wel 15 tot 20 minuten te duren voordat hij hem er weer langzaam uit trok. Hij hield de benen van mijn vrouw in de lucht, zodat er niets van zijn zaad zou uitlekken. Ik kon de grote hoeveelheid sperma in haar kutje zien. Haar kutje stond gapend open en was geheel uit vorm. John zei me om goed naar haar volgespoten kutje te kijken, dit wond me echt op. Mijn vrouw was nu verslaafd aan een zwarte pik!

Dit was onze eerste ontmoeting en we hebben nu al tientallen zwarte mannen ontmoet sinds de eerste keer met John. Ja ze ziet hem nog steeds. Ik confronteerde haar ook over het niet gebruiken van de pil en ze vertelde me dat het een sensatie voor haar was wetende dat ze misschien wel zwanger zou kunnen raken van hem. Gelukkig gebruikt ze nu wel de pil, dus dat is een kopzorg minder voor mij.

Ik hoop dat jullie van onze eerste belevenis hebben genoten en we lezen ook graag verhalen van andere stellen die dezelfde interesse in interraciale seks willen delen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb