De eerste keer twee lullen gevoeld.

Wat een zaterdagavond voor ons tweeën op de bank lekker onderuit voor de tv zou worden, pakte toch heel anders uit. Ik had gezorgd dat we die zaterdagavond lekker samen waren. Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. Natuurlijk had ik ook wat leuks aangetrokken want het moest een leuke en vooral geile avond gaan worden. Mijn blonde haren had ik in een mooie staart en een leuk rokje en topje aan met leuke kousen en laarzen. Het eten was lekker en de wijn smaakte goed. We waren zes jaar samen en dat gingen we vieren. Mijn vriend is dan wel 10 jaar ouder dan ik, hij 35 en ik 25 maar we zijn nog steeds gelukkig samen. Mijn ronde borsten zaten mooi in mijn topje en mijn rokje was eigenlijk te kort maar dat was stiekem ook de bedoeling. Al snel trok ik de volgende fles open en hij pakte een biertje. We ploften op de bank en zaten al snel een beetje aan elkaar te plukken. De drank deed zijn werk en ik word daar altijd nog geiler van.

Opeens ging de deurbel en mijn vriend ging open doen. Ik kon horen dat er iemand binnen kwam, het was de buurman. Hij woont naast en het is een man alleen van in de vijftig, hij kwam wel vaker zomaar een borrel drinken. Dit keer lachte hij meer dan normaal. Hij had zojuist een flink bedrag gewonnen in het casino en kwam met een fles champagne binnen, hij wilde dit vieren met ons. Hij was door het dolle heen, lachte en gaf me een zoen. Tja, daar zat ik dan in een te kort rokje, mijn topje, kousen en laarzen. Stoor ik soms, vroeg hij. Ik lachte en zei, nee hoor ga zitten. Ik pakte een paar glazen en hij maakte de fles open en schonk de glazen vol. We toosten en hij vertelde ons dat wij ook iets kregen van het geld, aangezien wij altijd voor hem klaar stonden. We proosten weer en de fles was al snel leeg, het smaakte uitstekend. We gingen over op de wijn en kletsen verder. Tja, dit was weer wat meer drank en ik was nog steeds erg geil. De buurman bekeek me wel heel vaak, maar wat wil je een meid van 25 jaar, die er goed uitziet, al zeg ik het zelf. En die zat daar dan ook nog in een te kort rokje met kousen, laarzen en topje. Ik weet niet waarom, maar ik vond het wel leuk dat hij me bekeek en in zijn ogen was toch wel te zien dat hij het wel erg lekker vond wat hij zag. Een leuke jonge meid slank en in leuke kleding. Ik begon hem stiekem een beetje uit te dagen en wilde wel eens zien wat hij deed. Ik besloot een fles bacardi uit de kast te pakken.

In plaats van door mijn knieën te zaken, boog ik voorover en wist dat mijn kleine zwarte string zichtbaar zou zijn. Ik draaide mijn hoofd en zag dat de buurman een rood hoofd had. Mijn vriend lachte en zei, nou, jij geeft ons ook een mooi uitzicht. Ik lachte en zei, sorry ik was even vergeten wat ik aan had. Ik schonk een baco in en ging weer zitten en werd met de minuut geiler. Ik wilde seks, hoe of met wie maakte me niet meer uit. Blijkbaar had mijn vriend dit door want die lachte naar me en zei, ik weet het niet hoor, maar je string is weer zichtbaar. De buurman lachte en zei, oh ja, ik had het niet eens door. Ik lachte en zei, ja, ja volgens mij wel. We lachten alle drie en de buurman gaf toe dat hij het wel had gezien. Ik vind het wel een mooi gezicht, zei hij. Mijn vriend duwde mijn benen uit elkaar en zei, ja hé en een mooie string die ze draagt. Ik lachte en zei, ja hoor laat hem nog meer zien. Ach, hij heeft hem nu toch al gezien. Ik lachte en zei, straks ligt die arme man thuis op bed met een stijve lul. De buurman lachte en zei, hoe bedoel je straks op bed. Ik keek hem aan en zei, oké hij heeft al een stijve en nu. Mijn vriend keek me aan en had een aparte blik in zijn ogen. Ja, en wat ga je er aan doen zei hij. Ik keek hem met grote ogen aan en dacht, volgens mij zitten wij op een lijn. Ik lachte en zei, waarom ik. Hij lachte en zei, jij zit er toch zo bij, jij pest ons toch. Ik lachte en zei, wie zegt dat ik jullie pest. Ze lachten nu beide en mijn vriend zei, volgens mij ben jij zo geil als boter. Ik lachte en zei, ja, dat is voor jullie een vraag en voor mij een weet. Ik weet zeker dat je nu al nat bent, reageerde mijn vriend. Ik lachte en zei, ja, en ik weet zeker dat jullie een stijve hebben. De buurman lachte en zei, ik weet het ook zeker dat ik een stijve heb.

Ik weet niet waar het vandaan kwam, maar het idee om die stijve oude lul te zien maakte me wel heel geil. Ik denk dat de drank er voor zorgde dat ik geen grenzen meer had. Mijn vriend stond op, pakte een stoel, ging zitten en zei, oké dit wil ik zien. Ik lachte en zei, wat wil je zien. Hoe jij de buurman van zijn stijve af helpt. De buurman lachte en zei niks en keek me geil aan. Ik lachte en zei, wie zegt dat ik dat wil doen. Hij lachte en zei, je ogen die zeggen me meer als genoeg. Oké, ik keek waarschijnlijk er geil uit mijn ogen. Maar we hadden het er nog nooit over gehad, sex met anderen. Ik nam een slok baco en keek naar het kruis van de buurman die inderdaad bol stond. Mijn vriend keek me weer aan, lachte en zei tegen de buurman, hoe stijf is die nu. De buurman lachte en zei, behoorlijk stijf, wacht ik laat het wel zien. Hij knoopte zijn broek los en trok die gelijk met zijn onderbroek omlaag. Mijn God, daar kwam me een behoorlijke grote stijve lul te voorschijn. Hij pakte zijn stijve oude lul vast, keek me aan en zei, stijf genoeg voor je. Ik keek met grote ogen naar deze mooi grote lul. Shit hij trok zich gewoon af voor mijn neus. Mijn vriend lachte en zei, nou, daar weet ze wel raad mee. Ik denk dat u gewoon even tussen haar benen moet voelen hoe haar reactie is, ik denk heel nat.

Hij ging naast me op de bank zitten en legde een hand op mijn been. Ik was heel nerveus en voelde een tinteling door me heen gaan en kreeg kippenvel. Zijn hand gleed over mijn bovenbeen en voorzichtig duwde hij mijn benen van elkaar. Zijn hand gleed onder mijn rokje tegen mijn string aan. Hij lachte en zei, shit haar string is kletsnat. Hij wreef over mijn string en een grote geile gloed gleed door me heen en mijn ogen waren gericht op zijn grote stijve oude lul. Ik keek hem aan en zei, maar u bent toch veel te oud voor mij, wat is leeftijd zei hij. Zijn vingers gleden door mijn blote kut heen en hij wreef langs mijn clit. Oké, dit was de druppel. Ik stak mijn hand uit en pakte zijn harde lul vast en trok eraan. Ik keek naar mijn vriend en zei, ga jij er maar voor zitten en kijk maar eens hoe die oude man een jonge meid pakt. Ik trok aan zijn lul en speelde met zijn natte eikel. Ik werd nu heerlijk gevingerd door hem en sloot mijn ogen en voelde hoe hij mijn topje los maakte. Gelijk likte hij mijn tepels en zoog er heerlijk aan.

Mijn tepels waren al lekker hard en ze genoten van zijn tong en mond. Zijn vingers sopte lekker in mijn kut en ik boog wat voorover en nam zijn heerlijke grote natte lul in mijn mond en zoog en likte deze vol overtuiging. Ik lag wijdbeens op de bank en voelde hoe zijn vingers speelden met mijn natte kut. We besloten naar boven te gaan en ik plofte naakt op het bed neer. De buurman dook met zijn hoofd tussen mijn benen en begon me gelijk heerlijk te beffen. Mijn vriend zat op een stoel in de kamer en keek met zijn lul in zijn hand naar ons. De vingers van de buurman gleden heerlijk in mijn kut en een vinger duwde hij in mijn kontje terwijl hij heerlijk met zijn tong over mijn kut gleed. Hij draaide zich om en ik had zijn heerlijke lul weer boven mijn mond, ik nam hem in mijn mond, zoog en speelde met zijn balen. Ik voelde een trilling door mijn lichaam die heftiger werd, ik lag aardig te schudden en toen gebeurde het, ik kwam spuitend klaar. Mijn God, wat lekker, dit was nog nooit gebeurt. Hij lachte en zei, met de juiste vinger beweging en likken komt een vrouw vaak spuitend klaar. Ik lag na te trillen en te hijgen en zoog hem door en hij likte mijn nu druipend natte kut. Toen draaide hij zich om en wreef hij zijn oude eikel langs mijn mega natte kut en ik hijgde, ja neuk, me neuk zoals jij het wil. Mijn vriend lachte en zei, nou ze is nu wel echt heel erg geil.

Ik voelde hoe zijn lul mijn kleine lipjes opende en hoe zijn eikel naar binnen schoof. Wat een heerlijke dikke lul had die oude man. Hij begon me heerlijk te neuken en ik kon alleen maar hijgen van genot. Ik keek mijn vriend aan en zei, vind je het geil dat die oude man me neukt. Hij lachte en zei, heel geil en jij. Ik hijgde en zei, ik vind het heerlijk hoe hij mij pakt en jij me bekijkt. De buurman kroop nu helemaal op me en zijn lul gleed helemaal naar binnen. Onvoorstelbaar, wat kwam hij diep en wat lekker. Hij begon me nu sneller te neuken en ik gilde het uit van genot. Mijn vriend kroop op zijn knieën naar ons toe en de buurman stak hem er nog dieper in. Die oude man neukte me goddelijk en voor mijn neus trok mijn vriend aan zijn heerlijke lul. Mijn vriend lachte en zei wacht even ik wil het goed zien en kroop onder me en kon zo mijn kut zien die heerlijk werd gepakt door de buurman. Ik begon de lul van mijn vriend te pijpen terwijl de buurman mij hard aan het neuken was. Even later veranderden we van positie en werd ik heerlijk om en om genomen door de buurman en mijn vriend. Ik zakte over de lul van de buurman heen, lachte en zei, heerlijk die dertig jaar oudere lul in mijn jonge natte kut. De buurman hijgde en zei, dus dat vind je wel lekker mijn oude lul in jouw jonge natte meisjes kut. Mijn vriend lachte en zei, waarom alleen in je kut, hij kan ook nog ergens anders in. Ik lachte, draaide me om en kwam met mijn kontje naar het gezicht van de buurman. Ik pakte zijn lul vast en zei, ja, hier past die ook wel en duwde zijn lul tegen mijn kontje aan. Heel rustig zakte ik iets en dan weer omhoog, steeds een stukje verder tot hij er helemaal in zat.

Nu begon de buurman met zijn oude grote lul mijn kleine, jonge, strakke kontje te neuken. Mijn vriend begon mijn kut te likken en ik duwde zijn hoofd er stevig tegenaan. Even later kwam ik weer heftig klaar en zakte ik wild over de buurman zijn lul heen. Doordat ik weer klaar kwam, kneep ik mijn billen tegen elkaar en dit werd de buurman te veel en met kracht spoot hij zijn zaad in mijn kontje. Ik wreef nog steeds de mond van mijn vriend door mijn kut en voelde het zaad in mijn kontje spuiten. Terwijl die slappe zaadlul van de buurman nog in mijn kontje zat duwde mijn vriend zijn lul in mijn kut en die neukte me hard en stevig en kwam al snel heftig klaar in mijn kut. Even mocht ik voelen hoe het was om twee lullen in me te krijgen, dat voelde naar meer.

De volgende dag ging mijn vriend sporten en ik maakte een geintje, ik zei, dan ga ik wel naar buurman voor sex. Hij lachte en zei, moet je doen, lekker klote zonder dat ik erbij ben, maar ik weet het wel en dat is best geil. Hij was weg en ik dacht er over na. Trok een leuk pakje aan maakte een foto met mijn telefoon en stuurde die naar mijn vriend. Met de tekst sport ze, ik ga neuken. Ik ging naar de buurman die lachte en binnen een paar tellen lag ik weer heerlijk zijn grote lul te pijpen. Ik maakte er een paar foto’s van en ook hoe hij mij likte en stuurde die ook naar mijn vriend en heb me toen heerlijk door zijn hem laten neuken in elk denkbaar standje en in elk gaatje. Dit heeft onze leven toch wel veranderd en ik ben nu nog geiler dan ooit. Ik heb nu goed gevoeld hoe het is om twee lullen tegelijk te krijgen. Dat smaakt naar meer en binnenkort gaan we naar een parenclub voor meer sex. Ik wil meer, veel meer.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten