De eerste keer met een zwarte pik

De eerste keer met een zwarte pik.

Ik ben Peter, 28 jaar en al 6 jaar getrouwd met Anja die nu 24 jaar is. Anja is een mooie slanke meid van 1.74 meter met lichtblond schouderlang haar en een heel lichte huid. Ze heeft een paar fantastische borsten in een volle C-cup en heerlijk bol kontje. Wij kennen elkaar uit de tijd dat we als tieners naast elkaar woonden. Toen Anja 16 jaar was kregen we samen wat, dit werd bekroond met ons huwelijk toen ik 22 en Anja 18 jaar was. Omdat we beiden nooit seks met een ander hadden gehad was alles wat we samen deden nieuw en ook vol afwisseling en spanning. Vorig jaar werd die afwisseling nog verhevigd doordat we een stapje verder gingen dan de meeste getrouwde jonge stellen. Ik wist eigenlijk al een tijdje dat Anja een voorliefde had voor donkere mannen. Daar bedoel ik dan niet het kleurtje mee van de gekleurde mensen die je in ons landje vaak ziet maar ik bedoel dus echt zwart. Er kon geen film of tv serie op tv komen waar echt gitzwarte mannen in voor kwamen of ze zat aan de bank gekluisterd. Ook op straat kon ze geen zwarte man voorbij laten gaan zonder hem van top tot teen op te nemen.

Nadat dit toch wel buiten proportionele vormen aan ging nemen vroeg ik haar vorig jaar eens hoe het zat met haar voorkeur voor deze mannen. Anja schrok wat van mijn vraag want ze had nooit beseft dat haar voorliefde voor deze mannen voor mij zo opvallend was. Blozend en vol schaamte bekende ze me dat dit was ontstaan door mijn schuld. Ik had op internet eens een film gedownload vol met scènes met mannen met enorme monsterpikken, deze hadden we samen bekeken en daarbij was ze diep onder de indruk geraakt van het formaat pik wat de zwarte mannen in die film bezaten. Bij het kijken naar de film was het mij natuurlijk ook wel opgevallen dat mijn pik ondanks de 18 centimeter stijf niet veel voorstelde bij de enorme zwarte lullen die er in de film te zien waren. Ook de donkere en mat glimmende naakte gladde lichamen van de zwarte mannen spraken haar erg aan. Ze kon er uren naar kijken en ik vermoedde ook dat ze de gedownloade film meerdere keren terug gekeken had.

Na deze bekentenis en wetende dat ze totaal geen ervaring had met een andere pik dan die van mij zette dat me aan het denken. Ik ging bij mezelf te raadde hoe het zat met mijn jaloezie. Daar had ik erg weinig last van gelukkig. Dat is maar goed ook als je een mooie vrouw hebt want die heb je maar zelden alleen. Daarnaast kan ik me haast niet voorstellen dat iemand in een heel leven maar seks heeft gehad met een persoon. Het kan toch niet dat je nooit eens de ervaring en het genot van een orgasme heeft gehad met een ander in een heel mensenleven. Nooit eens een vergelijking kunnen maken hoe anders het is met iemand anders dan je partner lijkt me niet goed. Zonder dat ik het zelf besefte hoorde ik me ineens zeggen tegen haar: ‘Waarom, als je er zo nieuwsgierig naar bent probeer je het niet gewoon eens?’ Anja schrok enorm van mijn vraag. Ze kon niet geloven dat ik het meende en had zelf nooit gedacht om zover te gaan of dat dit tot de mogelijkheden zou horen. Er kwam stamelend uit haar mond dat ze niet kon geloven dat ik meende wat ik zei. Ik antwoordde haar dat ik er goed over nagedacht had en dat ik het wel degelijk meende omdat ik wist dat ze er al heel lang over fantaseerde en een goede relatie zoiets aan moest kunnen. Zowel een man als een vrouw is niemand anders bezit en daarom moet zoiets mogelijk zijn is mijn mening. Het is te gek om zoiets moois als seks niet met meerdere mensen te ervaren. Genieten en laten genieten is mijn mening.

Ik zag aan haar dat ze over wat ik haar gezegd had bedenktijd nodig had maar doordat ze ook niet meteen ‘Nee’ zei wist ik dat ze er misschien toch wel voor open stond. En waarom zou ze zoiets niet mogen wensen, zoals mannen over andere vrouwen fantaseren kunnen vrouwen dat ook over andere mannen natuurlijk. Ik had op dat moment het idee dat ze er snel voor in zou zijn en dat haar wens en fantasieën wel eens uit zouden gaan komen, aan mij zou het niet liggen.

Het probleem was echter dat ik niet wist hoe we een donkere man konden vinden die aan haar wensen zou voldoen. Achteraf bleek dat dit makkelijker was dan ik in eerste instantie dacht. Het bleek een kwestie van een advertentie zetten op een erotische datingsite. Omdat veel donkere mannen de Nederlandse taal nog niet machtig zijn deden we dat in verschillende talen. We beschreven het uiterlijk van Anja uitvoerig en ook wat haar wensen waren werd er in duidelijk gemaakt. Daarnaast maakten we ook meteen duidelijk dat ik er bij aanwezig zou zijn, dit was een vereiste van Anja. Ondanks dat ze mij probeerde te overtuigen dat als we iemand zouden vinden het voor eenmaal zou zijn om het eens te ervaren had ik toch onze woonplaats er bij gezet zodat de gegadigde niet te ver weg zou wonen. Dit omdat het van mij niet bij één keer zou blijven als het Anja zou bevallen.

De avond na het plaatsen van de advertentie telden we na het opstarten van onze e-mail al twaalf reacties. Dat beloofde wat te worden. Anja vond het erg leuk, maar dacht niet dat ze echt serieus waren. Ik stelde haar voor om nog twee dagen te wachten en uit de dan gestuurde reacties een eventuele kandidaat te halen die voldeed aan al haar wensen. Ze werd steeds nerveuzer en leek nergens anders meer over te kunnen praten. Hele avonden praatten we samen over de gevolgen die het zou kunnen hebben voor ons huwelijk. Het mocht zeker niet zo zijn dat ons huwelijk er door op de klippen zou lopen zei ze me wel honderd keer. Ik heb van alles uit de kast moeten halen om haar zover te krijgen dat ze seks en het genot daarvan los ging zien van houden van. Houden van doe je in mijn beleving maar van één persoon. Seks kan je hebben met een ieder die je leuk vindt en aanstaat.

De twee dagen gingen voorbij en de avond van de laatste dag gingen we samen achter de pc er voor zitten. Ik had Anja nog nooit zo nerveus gezien. Ondertussen was het aantal reacties opgelopen tot zesentwintig! Wat Anja eerder had gezegd klopte wel gedeeltelijk, er waren reacties bij die nauwelijks serieus te nemen waren. Zoals die van mannen die meer dan tweehonderd kilometer bij ons vandaan woonden of er uit zagen alsof ze alleen maar jarenlang in fastfood restaurants hadden gegeten. Ik stelde haar voor om de reacties van mannen die ze niet zag zitten even een kort bedankje te sturen met daarin duidelijk gemaakt dat de keuze niet op hem was gevallen. Die reacties verwijderden we ook direct uit onze mail.

Na veel sorteren en foto’s bekijken bleven er uiteindelijk drie over. Twee van hen zeiden we de wacht aan en de ander mailde we terug met een positief bericht. Dat was Darca uit Swaziland die sinds een jaar in ons land verbleef. Gelukkig schreef hij in het Engels en was het daardoor erg gemakkelijk om met hem te converseren. Hij was 28 jaar oud en had een, volgens Anja perfect figuur. Helaas had hij geen naaktfoto meegestuurd maar op de foto die hij meestuurde en waarop hij in een zwembroek op een strand te zien was, was duidelijk te zien dat wat daarin verborgen zat zeker aan een van Anja‘s wensen voldeed. Het leek er op dat het in de buurt kwam van wat de mannen in de film voor pik hadden. Ik begon me steeds meer in te beelden hoe het zou zijn om Darca met zijn zwarte lichaam tussen de gespreide blanke dijen van mijn vrouw bezig te zien. De gedachten daar aan begonnen me zelfs op te winden. Terwijl Anja het mailtje beantwoorde liet ik mijn hand tussen haar benen glijden, ik voelde er een kut die natter was dan dat hij ooit geweest was. Haar meisjesgeil liep op dat moment echt haar lichaam uit.

Het bleek dat Darca ook achter de pc zat want hij mailde binnen een paar minuten terug met nog wat antwoorden op vragen die Anja gesteld had. Ook mailde hij dat hij hoopte snel van ons te horen. Een afspraak zou van hem heel snel plaats mogen vinden. Hij had sinds hij in Nederland geen seks gehad en Anja leek hem een meer dan fijne vrouw om eens mee te mogen vrijen. Door Anja’s natte kutje wist ik dat het ook van haar snel plaats zou mogen vinden. Haar nervositeit en angst begonnen plaats te maken voor geilheid en pure lust leek het.

Ik zocht samen met Anja een pikante foto van haar op de pc waar ze in een minuscule bikini te zien was. Die stuurde we hem toe samen met een mail waarin een dag, tijd en plek stond om hem te ontmoeten. Om herkenning door bekenden te voorkomen kozen we voor een leuke horecagelegenheid in een naburig dorp waar niemand ons kende. We vermoedden dat niet iedereen zou begrijpen wat wij binnen ons huwelijk gingen doen en daarom kwamen we liever geen kennissen of familie tegen. Omdat we Darca nog niet ontmoet hadden wilden we hem ook niet meteen bij ons thuis uitnodigen. Onze voorkeur ging uit naar eerst op neutraal terrein kennismaken.

Toen de dag aangebroken was dat we Darca zouden gaan ontmoeten ben ik met een dood nerveuze Anja nog even de stad in geweest. We kochten een leuk zwart lingeriesetje wat bestond uit een stringetje en een kwart cup behaatje waar brutaal haar tepels boven uit piepten, dit setje stak mooi af bij haar witte velletje. Als bovenkleding kochten we een kort zwartleren rokje met een wit topje wat strak om haar borsten zat en wat een flink decolleté had, haar blote tepels werden en maar net door bedekt. Ze had thuis nog een paar bijpassende erg hoge hakken waar haar benen mooi door uitkwamen onder het korte strakke rokje. Het totaal plaatje had wel wat sletterigs vond ik.

Toen de avond aangebroken was en ik met Anja onderweg naar het café was vroeg ik haar nog eens of ze het zeker wist dat ze het ging doen. Ik bemerkte nog enige twijfel bij haar voor het onbekende waar ze zich aan over zou gaan geven. Het liefst had ze omgekeerd en was naar huis gegaan. Dat kon ze tegenover Darca natuurlijk niet maken en daarom gingen we er voor. Het was tenslotte nog steeds zo dat het bij een ontmoeting in het café kon blijven. Bij het betreden van het café zagen we een zwarte man aan de bar zitten, het kon bijna niet anders dan dat het Darca was. Hij was in een keurig beige kostuum met een zwart overhemd er onder. Voor zover ik als man dat kon beoordelen was het een knappe kerel om te zien en zou hij door zijn verschijning zeker Anja haar smaak zijn. Gitzwart was hij met een netjes opgeschoren kroeskapsel. Nadat hij ons op hem af zag komen stond hij op en gaf mijn vrouw drie kussen. Hij liet er meteen al geen gras over groeien en legde bij het kussen zijn handen op haar billen en trok haar zo tegen zich aan. Hierna kreeg ik een ferme en krachtige hand van hem bij het kennismaken.

Hij bestelde een drankje voor ons waarmee we naar een tafeltje in een rustig hoekje gingen om onze kennismaking voort te zetten. Hij vertelde wat over zichzelf en over zijn familie in Swaziland. Hij was een jaar eerder na wat onrusten in zijn land gevlucht naar Nederland waar hij wachtte op een verblijfsvergunning. Hij wilde niet meer terug ondanks dat hij zijn familie mistte. Hij was niet getrouwd of getrouwd geweest. Had alleen wat vriendinnetjes gehad en wat gerommeld met oudere dames die als toerist naar Swaziland kwamen voor seks. Dat er vrouwen waren die dat deden was nieuw voor ons. Hij wist dat er vooral vanuit Engeland en Duitsland elk jaar duizenden vrouwen de reis naar Afrika maakten om zich eens goed te laten verwennen. Anja kon het wel begrijpen dat er vrouwen waren die dat deden want ook zij geilde, net als al die oudere vrouwen, enorm op een zwarte goed geschapen jongen wist ik ondertussen.

Ik had met Anja afgesproken dat als ze hem leuk vond ze even met haar armen over elkaar zou gaan zitten. Dit moest dan voor mij het teken zijn dat ze meer wilde dan wat drinken met hem. Na een tijdje met hem op een leuke manier gekletst te hebben zag ik dat ze van plan was om haar amen te gaan kruisen. Toch was er nog iets van twijfel, ze wist natuurlijk dat als ze haar armen zou kruisen het definitief zou zijn. Ik gaf haar een knipoog alsof ik wilde zeggen ‘toe maar’. Dit zag ze ook als teken dat ik het er echt mee eens was met wat ze graag wilde. Ze kruiste haar armen...

Nadat Darca en Anja steeds closer werden en al snel niet meer van elkaar af konden blijven stelde ik voor om naar ons huis te gaan. Onderweg naar de auto fluisterde ik in Anja‘s oor: “No way back, honey...” Dit beantwoorde ze met een heel zacht: “Oh, God... waar ben ik aan begonnen.”

Anja leek onderweg naar huis met de minuut nerveuzer te worden, dit was voor mij reden om thuis aangekomen voor te stellen aan hen om samen een lekkere douche te gaan nemen. Dit kon de ergste spanning wat weg halen bij Anja want heel even was ik bang dat ze door die spanning toch nog zou afhaken. Omdat ik wist dat ze daar later spijt van zou krijgen zorgde ik er voor dat er zeker geen weg meer terug was voor haar.

Darca zag het douchen wel zitten uiteraard en terwijl hij Anja bij haar hand nam vroeg hij haar de badkamer te wijzen. In de badkamer zijn twee deuren waarvan er een in onze slaapkamer uitkomt. Die zette ik snel op een kier waarna ik me voor even uit het zicht van hen hield. Nog maar net in de badkamer waren ze meteen al in een heftige tongzoen verwikkeld. Daarbij waren ze ook al druk bezig met het losmaken en uit doen van elkaars kleding. Anja was op dat moment al zo ver dat ze zich bij wat er gebeuren ging neer had gelegd en ze er van zou gaan genieten. De spanning leek wat af te nemen bij haar.

Darca had al snel haar rokje los en probeerde haar van haar topje te ontdoen. Zelf was ze bezig met het kneden en betasten van de enorme bult in zijn broek. Ze lieten elkaar voor heel even los om zich helemaal uit te kleden. Er was geen tijd meer voor passie of om te genieten van de nieuw aangeschafte lingerie. Alle kledingstukken verdwenen in luttele seconden naar de vloer van de badkamer. Ze waren beiden nog maar net naakt of Anja begon zijn gladde body te strelen terwijl ze haar ogen over zijn zwarte en vooral naakte lichaam liet gaan. Zijn grote lul stond al stijf en kwam door het enorme gewicht ervan niet echt omhoog, hij kwam niet verder dan recht vooruit. Bij het zien van de grote lul probeerde ik me voor te stellen hoe dat moest gaan passen in het strakke kutje van Anja. Ze had een erg strak kutje en ondanks ons veelvuldig neuken was daar geen verandering in gekomen. Het was echter nog niet zo ver dat ze zouden gaan neuken, er moest eerst nog gedoucht worden. Darca trok Anja mee onder de warme stralen waarna ze elkaar begonnen in te zepen. Anja pakte al snel de gigapik van de jongen vast en leek hem nooit meer los te willen laten. Ze kon haar ogen niet meer los krijgen van dat zwarte monsterspeelgoed. Voor het eerst had ze vast waar ze al zo vaak over gefantaseerd had... Darca koos er voor om onder de warme stralen mijn vrouw overal te kussen waar hij maar bij kon. Steeds weer kregen haar mooie borsten en tepels alle aandacht van zijn zuigende en likkende mond terwijl zijn handen met haar kontje en kutje bezig waren.

Ik was ondertussen zo geil geworden door wat ik zag dat ik me ook uitkleedde en mijn lul begon te bespelen. Het zwarte lichaam van Darca glom als een spiegel door het water, het kon bijna niet anders dan dat Anja genoot van de aanblik die zeer op had. Met haar ene hand dat lichaam strelend bleef ze maar bezig met zijn enorme lul. De eikel er van was bijna zo groot als een tennisbal en de lengte van de hele pik moest zeker de 22 centimeter halen. Toen ik Anja er mee zag spelen vergeleek ik onwillekeurig de dikte van de paal met haar pols, er was bijna geen verschil. Het was het formaat pik welke iedere man wel zou willen hebben.

Ik genoot van het contrast van hun lichamen. Anja’s witte huid stak schril af tegen Darca’s zwarte lichaam. Zijn zwarte handen gleden over haar witte buik in de richting van haar kut en streelden haar strakke witte borsten. Anja lag haar hoofd op zijn brede schouders en genoot van wat Darca met haar deed en van de grote lul in haar handje. Daarentegen genoot ik met volle teugen van wat ik zag, het wat geweldig om te zien hoe haar wens in vervulling ging. Anja bleef minuten lang met één hand met de dikke paal bezig terwijl de ander maar geen genoeg kon krijgen van zijn zwarte bolle kontje. Darca liet zijn zwarte vingers over haar kale venusheuvel naar het begeerlijke plekje tussen haar benen glijden. Om hem daar de ruimte te geven spreidde Anja haar benen zover dat Darca zijn lange vingers bij haar naar binnen kon laten glijden. Er volgde weer een tongzoen waarbij hij met zijn ene hand haar borsten masseerden en kneedden terwijl de andere hand haar kutje van binnen streelde. Ik zag zijn middelvinger rondjes draaien over haar klitje en zijn ringvinger pompende bewegingen tussen haar schaamlippen maken. Ik moest op dat moment even stoppen met rukken aan mijn stijve wat anders zou ik al klaarkomen door wat ik zag en dat was niet mijn bedoeling.

Na elkaar grondig afgedroogd te hebben waarbij de nodige kussen uitgedeeld werden maakten ze aanstalten om naar de slaapkamer te komen. Snel haastte ik me de kamer uit en ging op de gang verder met het kijken. Ik liet ook die deur weer op een kier staan zodat ik perfect zicht had op het bed en op wat daar zou gaan gebeuren.

Darca nam Anja in zijn sterke armen en lag haar op ons bed. Hij boog zich over haar heen en overdekte haar met kussen. Zijn vingers gleden over haar spleetje en ik hoorde haar kreunen van genot toen hij een vinger in haar bracht. Hoe geil het is om je vrouw verwend te zien worden had ik nooit beseft tot die keer. Gewoon om te zien dat ze geniet van een paar vreemde vingers die in en uit haar spleetje gaan liet mij ook genieten.

Darca stopte even, draaide zich iets zodat hij over haar heen kwam en pakte haar hand, die begeleide hij naar zijn zwarte paal en ging er mee in de richting van haar gezicht. Wat hij wilde was duidelijk, hij wilde gepijpt en getrokken worden. Anja begon weer met het trekken en strelen van de enorme paal. Gelijkertijd zag ik dat ze haar mond opende. Ze ging proberen om hem in haar te nemen. Ik kon bijna niet geloven dat dit haar ging lukken. Na de zwarte pik een tijdje gelikt en gekust te hebben begon ze zich te concentreren op de grote opgezwollen eikel. Ze plaatste haar geopende lippen er op en probeerde de eikel in zich te nemen. Haar mondhoeken leken uit te scheuren maar toch lukte het haar. Ik zag de eikel steeds dieper haar mond in glijden. Het was een fantastisch gezicht om de zwarte paal stukje voor stukje steeds verder te zien verdwijnen. Als hij hem even een stukje terugtrok glom hij van haar speeksel. Darca ging met zijn mond naar het heerlijke plekje tussen haar benen. Ik weet dat ze erg graag gelikt wordt en dat zou natuurlijk ook opgaan bij Darca. Bekwaam begon hij haar klit en kutje te likken terwijl haar mond goed gevuld was met zijn paal. Af en toe zag ik hoe haar onderlijf lichtjes kronkelde van genot. Dit werd ook veroorzaakt doordat hij een van zijn zwarte vingers tegen haar gevoelige aarsje drukte.

Vol bewondering keek ik hoe Anja zijn groot geschapen pik aan het pijpen was. Het lukte haar een flink deel van de 23 centimeter tot in haar keel te laten glijden en dat nog zonder kokhalzen ook. Dat was de eerste keren dat ze mij gepijpt had wel anders geweest. Zonder dat ze de zwarte lul uit haar mond liet ontsnappen zag ik Anja klaar komen op de tong en vingers van Darca. Ze kreeg een geweldig orgasme wat gepaard ging met veel gekreun en geschok. De geluiden die ze er bij maakte werden verstomd door haar volle mond. Minutenlang schokte haar hele lichaam waarbij ze het hoofd van Darca tot bijna in haar kut duwde.

Ik wist wat er na haar orgasme zou gaan gebeuren. Als wij samen seks hebben wil ze erna altijd direct geneukt worden en dat zou met Darca niet anders zijn vermoedde ik. Ook hij begreep dat dit haar wens was. Darca ging op zijn rug liggen en vroeg haar over hem heen te komen zitten. Anja ging op haar knieën over zijn onderlichaam zitten met haar rug naar hem toe. Darca pakte zijn enorme donkere paal, hield die recht omhoog en begeleide hem zo tot tussen haar schaamlippen. Langzaam begon Anja door haar knieën te zakken. Dit was het moment dat ik het niet meer hield. Ik moest en zou dat van dichtbij bekijken. Ik kon me geen mooier beeld voorstellen dan het moment dat de grote lul in Anja haar blanke kutje zou verdwijnen. Ik betrad naakt en met een stijve de slaapkamer op het moment dat de eikel in haar wijd open gesperde kut begon te verdwijnen en ging alles met mijn neus er bijna bovenop bekijken op de rand van het bed. Ze zuchtte en steunde en ik zag haar zachtjes op haar lippen bijten bij het verwerken van de grote donkerbruine top. Ik begreep dat het haar heel veel moeite moest kosten door het erg nauw kutje wat ze heeft. Ik hoorde Darca zeggen dat ze er de tijd voor moest nemen en rustig aan moest doen. Ineens schoot mij de tube glijmiddel te binnen die in een lade van het nachtkastje lag. Die lag daar omdat we soms anaal ook nog wel eens wat doen. Snel haalde ik de tube uit de lade en spoot een flinke klodder op Anja haar hand. Die begreep precies wat de bedoeling was. Ze liet de eikel weer even uit haar glijden en smeerde de grote paal er helemaal mee in. Het spul deed waar het voor gemaakt was, de eikel ging er met het glijmiddel beduidend gemakkelijker in. Anja zei dat het heel wat beter aanvoelde en plaatste haar handen op zijn gespierde bovenbenen, dit om paal niet te snel in haar te laten glijden omdat dat zeker wat pijn zou gaan geven.

Darca begon mee te helpen, hij stootte met zijn onderlichaam in de richting van haar kut omhoog waardoor zijn donkere billen los van het bed kwamen. Anja‘s bovenbenen begonnen zacht te trillen en ik hoorde haar zacht kreunen bij iedere centimeter dat hij dieper haar lekkere kutje ingleed. Ik kon het me bijna niet voorstellen dat ze de gigantische lul helemaal in haar kut zou nemen. De wijdgeopende schaamlippen sloten als een cirkel om de dikke zwarte paal heen. Steunend op zijn ellebogen begon Darca steeds wat harder in haar te stoten terwijl Anja op hetzelfde moment probeerde verder over hem heen te zakken. Bij de aanblik ervan had ik zo klaar kunnen komen, het was zo fantastisch om haar zo te zien genieten van waar ze zo lang over gefantaseerd had...

Met zijn pik voor de helft in haar vroeg hij aan Anja om zich om te draaien zodat hij met haar borsten kon spelen. Ze deed dat zonder dat ze de pik helemaal uit haar liet glijden. Behendig stapte ze over zijn lichaam waardoor Darca kon genieten van haar voorkant. Anja opende haar mond en drukte die meteen op de lippen van Darca voor een langdurige tongzoen. Hij plaatste zijn zwarte handen op haar melkwitte tieten en begon die te kneden en haar harde tepels te bespelen. Gelijkertijd ging zij verder met het berijden van zijn lul. Doordat Anja omgedraaid was werd mijn zicht heel anders, ik keek nu via de achterkant van haar tegen haar gevulde kutje aan. De aanblik ervan was voor mij nog altijd niet te bevatten. Hoe kon ze met dat strakke blanke kutje die enorme zwarte paal in haar nemen, het leek me bijna onmogelijk. Darca probeerde nog steeds wat dieper in haar te komen. Van neuken was dan ook nog geen sprake. Anja merkte dat de druk op haar kutje groter werd. Aan haar gezicht zag ik dat dit gepaard ging met een pijntje. Ze zei hem dat ze het zou zeggen als hij kon beginnen met neuken, voorlopig probeerde ze nog steeds de lul dieper in haar op te nemen en te wennen aan de omvang er van.

Hij zat voor iets meer dan driekwart in haar kut toen ik haar tussen het zoenen door hoorde zeggen: ‘Okay, doe maar...’ Darca mocht van haar beginnen met neuken. ‘Ja toe maar, Darca. Laat me genieten van je pik.’ Hoorde ik uit haar mondje waar nog nooit eerder zoiets uit geklonken had.

Anja liet een pijnkreet ontsnappen toen hij probeerde om zijn lul helemaal in haar te stoten. Hij trok hem daarop snel weer iets terug om na een korte pauze weer helemaal in haar te proberen te komen. Dit herhaalde hij totdat ze geen kreuntje meer liet horen en al de 23 centimeter zonder pijn steeds weer in haar kon glijden. Het was geweldig om haar met haar witte billen op zijn zwarte dijen te zien zitten wetende dat ze helemaal gevuld was met zwart mannenvlees. Ik kon niet begrijpen dat ik het zo geil vond om mijn vrouw geneukt te zien worden en gelukkig te zien met een andere pik in haar. Anja begon hem nu in een rustig tempo te neuken. Zachtjes in een en hetzelfde ritme begon zij steeds weer over zijn paal te glijden. Wat een heerlijk gezicht, mijn lieve meisje boven op die geweldenaar.

Zo gingen ze een tijdje door tot Darca haar vroeg om wat anders te proberen. Anja ging op haar rug liggen waarna Darca haar vroeg haar benen te spreiden en die naar haar hoofd toe te trekken. Ze trok ze met haar handen zover als mogelijk was naar haar hoofd waarna Darca zijn lul dirigeerde tussen haar nog openstaande kutlippen. Zachtjes begon hij zijn paal weer in haar spleet te stoten. Anja kruiste haar benen stevig om zijn middel en kontje en begon tijdens het neuken zijn lichaam te strelen waar ze maar bij kon. Darca voerde het tempo steeds wat meer op en begon steeds krachtiger in haar te stoten. Anja kreunde hevig en haar onderlichaam kronkelde tegen zijn donkere buik. Hierdoor stimuleerde ze haar klit op zijn zwarte kroezende schaamhaar. Ze zou daardoor zeker nog eens klaar gaan komen wist ik.

Anja klemde met haar benen haar onderlijf stevig tegen Darca’s buik waardoor de pik steeds goed in haar kwam. Zo neukte ze met mij ook het liefst. Ineens zag ik dat haar onderlijf hard begon te schokken.’ Ooh jaaa...’ kreunde ze luid. Darca voelde hoe ze met haar kutspieren in zijn lul kneep. Ongecontroleerd bewoog haar lichaam onder het zwarte geweld van hem.’ Aaahhh... hmm...’ Ontsnapte er uit haar keel onafgebroken en al schokkend trok het volgende orgasme door het lichaam van mijn lieve vrouw.

Darca begon ook steeds zwaarder te ademen en al snel werd haar kutje te veel voor hem. Hij greep haar geile tieten met zijn donkere handen en begon te komen in haar. Hij gromde als een leeuw bij elke stoot waarbij hij zijn geil in haar kut spoot. Er leek geen einde te komen aan wat zijn forse pik aan zaad loosde in mijn vriendin. Anja keek erbij alsof ze de gelukkigste vrouw op aarde was. Ze pakte hem bij zijn nek en gaf hem een dikke zoen.

Zachtjes vroeg ze hem uit haar te halen, ze wilden hem nog eenmaal kussen... Op het moment dat ze de zwarte, van het geil glimmende lul in haar mond nam en begon te ontdoen van de laatste druppels begon ik te reageren op mijn eigen aftrekken. Mijn geil spoot in het rond en kwam overal terecht behalve op het plekje waar dat van Darca terecht was gekomen. Mijn vrouw haar kutje was goed gevuld en ze had voor even genoeg gehad daar. Ze straalde helemaal en leek nog nooit zo gelukkig geweest.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Wij zoeken een of meer sexpartners.