De eerste keer een ander

De eerste keer een ander.

Het leek mij enorm opwindend om mijn vrouw Lia eens met een ander te zien vrijen. Wij zijn fervente bezoekers van de naaktstranden en daar in de duinen had ik al verschillende keren stelletjes gezien waarvan de vrouw door een vreemde geneukt werd. Dit was voor mij zo opwindend dat ik begon te fantaseren over Lia met een ander. Ik kreeg de gedachte daaraan niet meer uit mijn hoofd, maar op mijn voorstellen er over aan haar wilde ze niet in gaan. Steeds weer kreeg ik te horen dat ze aan mij meer dan genoeg had en zeker niet op seks met een ander zat te wachten. Ik had dit uiteraard maar te accepteren en lag me er bij neer.

Totdat ik op het idee kwam om ontmoetingen met een leuke jongen te gaan ensceneren. Ik wist dat ze Tom, een vriend van onze zoon die niet meer thuis woonde, erg leuk vond. Ondanks dat hij pas 18 jaar was nodigde ik hem eens bij ons uit en maakte het gezellig voor hem zodat hij graag nog eens zou komen. De tweede keer liet ik hem een tijdje alleen met Lia zodat ze zich samen moesten zien te vermaken. Toen ik terug kwam zag ik tot mijn volle tevredenheid dat dit geen probleem was. Ze zaten samen op de bank en waren in een gesprek gewikkeld. Wat me direct opviel was dat Lia wat anders aan had dan toen ik weg gegaan was. Was ze eerst gekleed in een spijkerbroek en wijdvallende blouse, nu was ze gekleed in een strakke top en een kort rokje. Haar mooie tieten kwamen er geweldig in uit en haar harde tepels die boven haar kwart cup beha uitstaken konden onmogelijk onopgemerkt blijven voor Tom. Mijn plan leek te gaan lukken zonder dat Lia van mijn bedoeling wist. Tom kwam ook steeds vaker langs, zelfs op tijdstippen dat ik niet thuis was en hij alleen met Lia was. Al snel gebeurde het zelfs dat hij wel eens bleef overnachten bij ons nadat hij een biertje op had. Ze gingen ook steeds vriendschappelijker met elkaar om en een kus bij het komen en gaan was al heel gewoon geworden. Het leek een kwestie van tijd te zijn dat ik ze zou zien neuken met elkaar.

De laatste keer dat Tom ons vereerde met een bezoek en bij ons bleef slapen werd ik s'nachts wakker. Ik weet niet of het was van een geluid, of omdat ik naar het toilet moest, maar ik merkte meteen dat Lia niet naast me in bed lag. Dat gebeurde wel vaker omdat ze een slechte slaapster was, maar met Tom als logé verbaasde me het toch wat. Ik liep naakt naar het toilet toen ik iets hoorde wat me weerhield van het plassen. “Zachtjes, Lia. Je zou toch niet willen dat je man ons hoort.” De stem was zacht, maar de muur van de logeerkamer dun, daarnaast stond ook de deur van de kamer open waardoor ik duidelijk de stem van Tom herkende. Het gedempte kreunen wat erna kwam was onmiskenbaar van mijn vrouw en herkende ik van de momenten dat ze het heel erg naar haar zin had! Mijn hart begon steeds sneller te kloppen terwijl ik zachtjes naar de openstaande deur liep. Ik had de laatste keren dat Tom ons bezocht natuurlijk gezien dat ze steeds meer toenadering zochten tot elkaar, maar toch kwam het nog onverwachts voor me. Het flirten wat hij en mijn vrouw hadden gedaan, was meer geworden dan iets vriendschappelijks, ze kleedden elkaar de laatste keren met hun ogen uit. Ze was altijd al een zeer seksuele vrouw en flirten zat in haar aard, maar dit had ik nooit verwacht. Vooral ook omdat we, sinds dat ze mijn voorstel resoluut van de hand had gewezen het er nooit meer over hadden gehad. Als er echt iets gebeurde daar in de logeerkamer was dat natuurlijk niet zo netjes van haar en viel het eigenlijk onder het kopje ‘vreemd gaan’. Ik wist echter dat ik het haar zou vergeven omdat ik veel te blij was dat ze er eindelijk voor open stond. Ze wist natuurlijk dat wat ze deed mij alleen maar aan zou moedigen en daarom was de stap voor haar niet zo groot om te nemen.

Geruisloos verplaatste ik me door de hal tot ik bij de deur van de logeerkamer was. Ik keek door de kier van de deur en zag mijn vrouw geknield zitten. Ze was helemaal naakt en had een enorme pik in haar mond die van Tom was. Hij stond naakt naast het bed en liet Lia doen wat ze altijd erg graag doet. Ze is gek op pijpen en kan dat de hele dag wel doen. Steeds weer geniet ze van de momenten dat ze kan zuigen op mijn lul. Nu had ze eindelijk eens een ander in haar gulzige mondje. Mijn hart leek mijn lichaam uit te bonzen, zoveel spanning bezorgde hetgeen ik zag.

Ik bleef staan kijken en hoopte op nog meer dan alleen pijpen, ik hoopte dat ik de enorme pik ook haar kale kutje in zou mogen zien glijden. Het leek me geweldig om dat eens te zien. Ik wilde haar zien genieten met een vreemde pik in haar onderbuik en ook zeker klaar zien komen. “Ga maar even op bed liggen, Lia.” hoorde ik Tom zachtjes zeggen. “Dan ga ik jou nu even verwennen.” Nadat Lia op bed was gaan liggen spreidde Tom haar benen en ging met open mond naar haar smachtende en openstaande kut. Terwijl hij haar klaar begon te likken keek ze naar hem met een tevreden glimlach op haar gezicht. Mijn lul was ondertussen loeihard en deed wat dat betreft absoluut niet onder voor die van Tom. Het enige verschil was het formaat, ik moest het onderspit delven wat de lengte en dikte van Tom zijn paal betrof.

Nadat ze klaar was gekomen waarbij ze Tom zijn hoofd leek af te knellen met haar dijen wilde ze meteen meer. Ze nam zijn pik in haar hand en streelde die teder alsof ze hem nog groter wilde maken. Haar trouwring stak fel af tegen de jongen zijn bronzen huid. “Neuk me, Tom.... Heel lang....” Hoorde ik haar smeken. Tom zuchtte, duwde haar benen zover mogelijk naar achteren en plaatste zijn donkerpaarse glimmende eikel tussen haar geopende schaamlippen. Er ontsnapte een diepe zucht uit Lia's mond op het moment dat hij haar klit met zijn eikel beroerde. Het was een geweldig gezicht om haar kale schaamlippen zich te zien sluiten om Tom zijn eikel. Er was geen moment meer dat ik niet dacht dat ze geneukt zou gaan worden, zelfs als ze mij zouden zien zouden ze doorgaan wist ik op dat moment. Het verlangen naar het moment om de eerste vreemde pik in mijn vrouws kutje te zien verdwijnen was zo groot op dat moment dat ik moeite had om niet de logeerkamer in te gaan. Het liefst had ik er met mijn neus bovenop gestaan.

Centimeter na centimeter zag ik de dikke paal van Tom in haar kut verdwijnen. Het deed mij bijna ontploffen van geilheid, ik was nog nooit zo geil geweest dan op het moment dat Lia zacht begon te kreunen door de grote lul die in haar gleed. Ik kon niets anders op dat moment dan mijn lul ter hand te nemen en er aan te gaan rukken. Met het zicht op Lia haar gevulde kut had ik in no-time klaar kunnen komen. Dit wilde ik echter niet, ik wilde Tom en Lia zien genieten en daar paste een orgasme bij mijzelf niet bij. Met haar benen hoog in de lucht om Tom maar zo diep mogelijk in haar te krijgen begon ze zelf met haar klit en tepels te spelen. Haar eerste orgasme met Tom was niet voldoende geweest, nu ze de mogelijkheid had wilde ze meer. Terwijl hij haar in een rustig tempo stevig doorneukte begon ze te spelen met zichzelf. “Vind je me lul lekker, Lia?” Hoorde ik hem vragen, terwijl haar vingers draaiende bewegingen over haar klit maakte. Zonder antwoord af te wachten vervolgde hij: “Ik kan je de hele nacht neuken als je wilt, wil je dat?” “Praat niet zoveel, Tom. Alsjeblieft, neuk me en laat me genieten!” Tom realiseerde zich wat Lia nodig had op dat moment. Met alle kracht die hij in zijn lichaam had beukte hij zijn harde lul in haar alsof ze een boksbal was, bij elke stoot kreeg ze de hele lengte van zijn paal te verwerken. Haar gekreun werd steeds luider ondanks dat ze haar best deed het te dempen door op haar lip te bijten. Mijn eigen pik stond op springen door toe te kijken naar hoe mijn vrouw geneukt werd op minder dan tien meter afstand van waar ik altijd als enige het bed gedeeld had met haar. Al snel zag ik haar voor de tweede keer komen. Tijdens haar orgasme zag ik elke spier in haar lichaam verkrampen. Ze huiverde, schokte en trilde minutenlang over heel haar lichaam terwijl Tom haar samen trekkende kut maar vol bleef pompen.

Nadat Lia wat bijgekomen was hield Tom even stil met zijn lul nog diep in haar. Hij nam haar gezicht in zijn handen en draaide zijn mond naar die van Lia voor een gepassioneerde kus. Hierna trok hij zijn lul uit haar kut en ging over Lia heen zitten. “Pijp me nog even lekker leeg, schatje,” hoorde ik hem zeggen. “Nu is het tijd om in je mondje te komen.” Ze pakte de paal die nog nat was van het geil vast en zoog hem weer op. Ik wist wat er zou gaan komen. Lia had nooit de smaak van geil in haar mond gewild waardoor ik daar nooit in mocht klaar komen, nu leek dat er niet meer toe te doen als ik keek hoe ze hongerig aanviel op Tom zijn lul. Met een hand stevig om zijn paal en met de ander zijn ballen zachtjes rollend zoog ze hem naar zijn orgasme. Het idee dat Tom wel haar mondje vol mocht spuiten terwijl ik dat nooit mocht maakte me boos en nog geiler tegelijk. Tom begon zijn lul steeds harder in haar mond te stoten waardoor ik opmaakte dat hij haar daar echt vol ging spuiten. Met lange en diepe stoten spoot hij alles wat hij had in haar. Er leek geen einde te komen aan het spuiten in haar gulzige mond. Ik zag Lia slikbewegingen maken om alles te kunnen verwerken. Ik begreep er niets van, waarom deed ze dit met Tom wel en met mij niet?

Ineens besefte ik dat het nu wel eens afgelopen zou kunnen zijn. Ik haastte me terug naar onze slaapkamer omdat ik nog niet wilde dat ze zou weten dat ik alles gezien had van haar met Tom. Ik trok de dekens over mij heen maar mijn pik had het nog steeds moeilijk, ik moest eigenlijk eerst klaarkomen voordat die tot rust zou komen. Ik was boos en geil en ik had het nodig om te neuken op dat moment. Mijn vrouw opende rustig de deur en gleed bijna onmerkbaar naast me in bed. Ik rolde, alsof ik sliep, tegen haar aan en liet mijn harde pik tegen Lia haar kont rustten. Ze jammerde zacht dat ze wilde slapen maar ik gaf haar daar de kans niet voor. Nu was het mijn beurt en wilde ik haar nog na gloeiende kut wel even om mijn lul voelen. Ik draaide haar om zodat ze op handen en knieën voor me kwam te zitten en stootte toe. In een keer ramde ik mijn lul haar drijfnatte en flink opgerekte kut in. Ik begon haar hard te neuken terwijl ik haar vertelde wat ik gezien had. Ze kon onmogelijk ontkennen op dat moment en kon niets anders dan zeggen: “Maar dat wilde je toch, je wilde me toch altijd al eens zien neuken met een ander...”

Ik neukte haar zoals ik nog nooit had gedaan tot ik ineens Tom in de deuropening zag staan. Nog steeds naakt en alweer bewapend met een stijve stond hij ons gade te slaan. Dit kon natuurlijk mijn kans zijn om het van dichtbij gade te slaan. Snel trok ik mijn lul uit Lia en vroeg aan Tom om mijn plaats over te nemen. “Ze heeft nog lang niet genoeg gehad, hoor Tom.” Gaf ik hem als aanmoediging mee. Ik knielde naast Lia en pakte brutaal de harde paal van Tom vast om die bij mijn vrouw naar binnen te leiden. Veel moeite gaf dat niet want haar kut stond nog steeds wijd open. Tom begon meteen weer als een razende te pompen in haar en er was niets van schaamte naar mij toe. Hij deed alsof het heel gewoon was wat hij met mijn vrouw deed. Ze had nooit iets van anale seks gewild maar ik vermoedde dat ze daar nu, net als het geil slikken ook wel voor in zou zijn. Terwijl Tom haar stevig doorneukte begon ik met haar sterretje te spelen. Nadat ik er een klodder spuug op terecht had laten komen drukte ik er zachtjes een vinger in. Heel even was er wat van weerstand, maar al snel gaf ze mee en verdween mijn vinger er helemaal in. Door de dunne darmwand voelde ik goed de pik van Tom in en uit Lia haar kutje glijden. Al snel probeerde ik er nog een vinger bij te krijgen. Ook dat ging soepeler dan dat ik gedacht had. Op een paar kleine zachte kreetjes na ontving ze ook die pijnloos. Ik begon haar zo even te vingeren tot ik het tijd vond voor het echte werk. Ik vroeg Tom even te stoppen, trok zijn lul uit haar kut en plaatste de grote eikel tegen haar sluitspier. “Nee, dat wil ik niet hoor, dat past nooit!” Hoorde ik Lia smeken. “Moet jij eens opletten.” Gaf ik haar als antwoord en vroeg meteen aan Tom om hem zachtjes bij haar naar binnen te drukken. “Doe voorzichtig Tom, ze is daar nog maagd.” Gaf ik hem nog mee. Toen de eikel de eerste sluitspier gepasseerd was liet ik de grote pik los en ging me met Lia’s klit en tieten bezig houden.

Ze leek de grote pik zonder al te veel moeite te kunnen verwerken in haar strakke aars. Tot aan zijn ballen schoof hij hem haar reet in om dan weer even te pauzeren en haar te laten wennen aan iets groots in haar kont. Het was Lia zelf die Tom vroeg om weer te gaan neuken. Ze leek het, nu ze de pik eenmaal in haar kont had, geweldig te vinden om ook daar eens geneukt te worden en ze genoot er dan ook zichtbaar van toen Tom begon te stoten in haar. Ondertussen speelde ik met haar harde tepels en klit tot ze weer tot een orgasme kwam. Voor de derde keer kwam ze die nacht op een verschrikkelijke manier klaar. Nu het bekend was dat ik van haar en Tom afwist hoefde ze zich niet meer in te houden. Ze schreeuwde en kreunde als een varken dat geslacht wordt. Tom was haar, ondanks haar orgasme, flink door blijven neuken waardoor hij zelf ook begon klaar te komen. Voor de derde keer spoot hij mijn vrouw vol met zijn geil waar ze weer zichtbaar van genoot. Het was mijn beurt om klaar te gaan komen. Ik vroeg Tom plaats te maken voor me, waarna ik mijn harde pik in haar nog openstaande kont duwde. Door het geil van Tom waar ze rijkelijk mee gevuld was neukte ik haar moeiteloos. Het werkte als een superieur glijmiddel en zorgde dat ik in recordtijd ook haar kont vol begon te spuiten. Ik had het nog nooit anaal gedaan maar wist dat ik er meteen aan verslaafd was, wat heerlijk was dat zeg, en zoveel strakker dan een kut!

Uitgeteld en doorgeneukt liet ze zich op haar buik vallen op bed en sliep bijna meteen in. Ik keek naar Tom die lachend naar Lia keek. Ik pakte even zijn lul vast en zei: “Bedankt jongen, je hebt mijn droom werkelijkheid gemaakt!”

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb