De eerste helft (vervolg).

Een volgende speler meldde zich bij Annet. Zijn stijve lul stond op klappen door het vooraf masturberen. Annet posteerde zich voor hem op handen en voeten en duwde haar kontje omhoog, een dikke klodder zaad droop nog uit haar kutje naar beneden. Haar lippen stonden nog heerlijk open. De aanblik was verschrikkelijk geil en Annet draaide zich ook nog met een botergeile blik om naar de speler. Ze tilde haar linkertiet in haar hand met haar vingers om haar tepel en probeerde er van te likken. De speler kwam er bijna spontaan van klaar. Hij pompte snel zijn stijve lul in haar sappige kutje door het witte zaad dat Tom daar had achtergelaten. Annet zorgde dat een volgende speler lekker stijf gezogen werd om vervolgens ook zijn lading heerlijk in haar kutje te pompen.

Ze had er eigenlijk nooit zo over nagedacht, met meerdere mannen dan. Ze was een mooie vrouw. Een lange bos golvend haar tegen zwart aan, een mooi glad gezicht met ietwat hoge jukbeenderen. De donkere oogopslag hoefde ze maar een beetje aan te zetten met make-up. Ze leek een oosterse schoonheid. De mooie volle cup C en een slanke taille maatje 40 maakte het geheel af. Dus over aandacht hoefde ze niet te klagen. Dat deed ze wel over Guy. Guy was egoïstisch en zelfingenomen. Hier in de kleedkamer bleek wel dat er van zijn praatjes weinig waar was. Ook over zijn prestaties in bed had Annet weinig gemerkt. Hij ging er snel op bij haar en pompte zichzelf naar een orgasme, maar hij vergat heel vaak Annet te plezieren die dat vervolgens maar bij zichzelf deed.

Dit hier was haar gewoon overkomen en ze genoot er met volle teugen van ! De 2e speler, Annet herkende in hem de potige linksback van team, had zoals gezegd niet veel tijd nodig. Hij was zo geil als boter en pompte zijn klodders zaad lekker door het zaad van Tom heen, diep in het kutje van Annet. Toen hij zich terugtrok gulpte het mee naar buiten op de behandeltafel en van daaraf op de grond.

De mannen wilden nu wat anders. Een van hen tilde Annet van de tafel en ging zelf languit liggen. Annet klom ook op de tafel en ging schrijlings boven de speler staan die zijn pik recht overeind had. Doordat Annet wijdbeens stond drupte het zaad op de buik van de speler. Langzaam zakte ze op haar hurken gesteund door een paar spelers en spietste zichzelf op de forse lans van speler 3 tot ze op zijn buik zat en de hele lul in haar kutje had zitten. Zijn lul was niet zo lang maar wel wat dikker en vulde Annet wat dat betreft ook heel goed. Ze hield zichzelf in evenwicht door lekker aan een andere lul te zuigen. De jongen werd zo lekker strak gezogen door Annet dat hij het niet meer haalde om haar te neuken en hij spoot zijn zaad plotseling vol in haar mond en gezicht. Een volgende sliert kwam in haar lange zwarte haar. Annet slikte het niet door maar liet het als een glibberige streep langs haar kin naar beneden over haar borsten lopen. Ook de man onder haar hield het niet lang door het gepomp van Annet die met haar zeiknatte zaadkut meer dan voldoende glijmiddel had om hem helemaal leeg te pompen. Kreunend schoot hij zijn zaad diep in de kut van Annet die, toen ze ging staan, het meeste van het zaad achterliet op de buik van de man.

Annet ging even onder de douche en gaf de overgebleven mannen een soort van sensuele striptease onder de douche. Onder een forse waterstraal zeepte Annet zich heel geil in, liet haar handen over haar borsten gaan en langs haar zij over haar heupen naar haar kutje. Voorovergebogen en wijdbeens vingerde ze zichzelf  “schoon”. Haar kutje stond wijdopen en was rozerood door de pikken die er al hadden ingezeten.

Guy stond in een hoekje en rukte aan zijn pik. Hij hoopte dan Annet naar hem toe zou komen maar dat ging niet gebeuren. Annet stond nog onder de douche met haar kontje naar haar “publiek”. Ze strekte haar armen tegen de tegelwand en stak haar kontje naar achteren, haar benen wat gespreid. De uitnodiging was duidelijk en een van de jongens kwam achter haar staan en schoof achterlangs bij haar zijn stijve pik in haar heerlijke kutje. “OOOOOWWW wat doe je nou stouterik...” bracht Annet uit. De jongen boog zich iets achterover en kletste bij iedere stoot tegen de kont van Annet die met haar reet de stoten opving en zelfs een beetje terug stootte. Hierdoor kwam de jongen telkens heel diep in haar. Hij greep haar bij haar borsten en trok een beetje aan haar tepels. Glibberig van het water en resten zaad die ze had uitgesmeerd over haar borsten. Annet gooide haar hoofd naar achteren en kuste de jongen vol overgave. Het was een mooi gezicht zo’n neukend koppel onder de kletterende douche. Annet boog een beetje voorover en de jongen pakte haar bij haar heupen en begon steviger te stoten. Annet was botergeil. Met haar tieten in zijn handen trok hij haar steeds weer tegen zijn harde lul. Met een forse oerkreet kwam hij tot een ontlading en spoot zijn zaad over de kont van Annet waar het direct door het water van haar werd afgespoeld.

Annet kreeg een groot badlaken uitgereikt door wie anders dan Ben, wie anders dan haar verzorger die haar plekje zo goed behandeld had. Geen seconde had ze het nog gevoeld dat plekje. Ben had zijn werk goed gedaan. Het was tijd om hem te belonen haha, maar Ben was zowat de enige die nog gekleed rond liep. Annet liep, nadat ze zich wat had afgedroogd, op hem af en kuste hem lief op zijn mond. Ben reageerde wat onwennig toen haar tong verkennend bij hem binnendrong. Haar warme natte tong maakte hem geil. Hij kuste haar voorzichtig terug, drong met zijn tong bij haar binnen en hij trok haar dichter tegen zich aan. Annet drukte haar vrouwelijkheden tegen zijn lijf. Ze schuurde met haar venusheuvel over zijn dijbeen en maakte zijn broek nat met haar geil. Haar borsten duwde ze zwoel tegen zijn bovenlijf terwijl ze steeds wilder kusten.

Ze troonde hem mee naar het andere deel van de kleedkamer waar een ruime bank stond. Ze knielde voor hem neer en voor hij er erg in had trok ze zijn broek naar beneden en begon ze hem te pijpen. Guy keek met afgrijzen toe hoe de lul van Ben steeds stijver werd en vervolgens strak overeind bleef staan. Annet keek geil naar Ben terwijl ze met het puntje van haar tong over zijn eikel likte. Voorzichtig nam ze de eikel in haar warme mond en liet hem door haar speeksel glijden. Warm en nat werd de eikel, steeds dikker en natter. Annet zoog zijn pik steeds iets verder naar binnen. Maar Ben’s eikel kreeg steeds de meeste aandacht. Annet plaagde hem door zijn pik telkens heel langzaam een stukje naar binnen te zuigen tot net achter zijn dikke ronde eikel. Ze likte zijn pisgaatje en een klein druppeltje vocht kwam uit zijn pik naar buiten. Het proefde zoutig toen Annet het met haar tong gulzig oplikte. Ze hield de pik van Ben stevig vast bij zijn ballen en bleef doorgaan met teasen. Ben stond bijna op klappen, maar op de manier waarop Annet hem pijpte zou hij niet tot een orgasme komen. Hij was onervaren op dit gebied. Ben had geen vrouw en woonde nog bij zijn moeder. De vrouwen die hij had gehad waren hoeren waar hij zo nu en dan een uurtje mocht vertoeven.

Annet ging staan en draaide met haar knie op de bank en steunde tegen de muur. Ben was geil. Voorvocht parelde op zijn eikel. Er was niet veel meer voor nodig om Ben te verlossen van zijn zaad. Zwoel stak Annet haar kont naar achter, haar rug zo hol mogelijk. Ze spreidde haar benen en haar kutlippen gingen plakkerig van het geil uit elkaar. Ze opende zich als vanzelf voor de lul van Ben. Ben werd gek van verlangen en trok met kleine rukjes aan zijn pik. Annet keek verlangend achterom toen Ben zijn lans in haar stak. Rillerig van verlangen schoof hij zijn pik in de natte doos van Annet die tijdens de penetratie haar ogen sloot en genoot van weer een lul die haar heerlijk vulde. Ben liet de natuur zijn gang gaan en dacht niet na. Annet zoog zijn pik naar binnen en hij liet het gebeuren. Toen zijn ballen haar kont raakten trok hij zich terug tot zijn eikel nog net tussen haar lippen gevangen zat. Hij zag zijn lul glinsterend van het geil in het kutje van Annet en hij moest moeite doen om niet al klaar te komen. Annet uitte een kreetje en duwde haar kont naar achteren bang als ze was dat Ben zijn lul uit haar zou trekken. Ben echter stootte al weer waardoor hij nu in een keer diep in haar kutje terecht kwam. “Ooooowww wat lekkerrrrrr” steunde Annet. Ze liet haar hoofd hangen en onderging deze neukbeurt met hemels genoegen. Ben voerde het tempo wat op. Hij kon het niet lang meer houden en Annet voelde zijn pik dikker en dikker worden in haar kut.

Via haar buik vond haar vinger haar clit die ze heerlijk masseerde. Niet erbovenop maar zo net erboven. Ze smeerde wat geil erop en haar clit werd dikker en dikker. Ooohh wat vulde die lul haar lekker. Ze voelde zijn ballen kletsen tegen haar ronde billen. Ze zag de overgebleven spelers en hun van geil verwrongen gezichten terwijl ze woest aan hun lul rukten. De een nog stijver dan de ander. Ze zag er een klaarkomen. Dikke klodders zaad kletsen op de tegels van de vloer en lieten witte slierten achter op de grond. De speler perste de laatste dikke druppels uit zijn pik. Annet zag het en masseerde nu nog geiler haar hele clit. Zo zat dicht tegen haar orgasme aan. Ben begon te schudden en zijn stoten werden heviger. “Oh God, ik kom geloof ik” zei de schat en hij begon ongelooflijk te schokken. Annet had het goed getimed. Ze had af en toe haar kutje samengeknepen waardoor zijn lul strakker door haar tunneltje gleed. Hij kreunde telkens diep als ze dat deed.  Door het orgasme van Ben voelde Annet zijn zaad diep in haar kutje. Met iedere stoot kwam er wat mee en Annet smeerde het over haar clit waardoor ze het ook niet meer kon houden. Haar benen werden slap en ze zocht steun bij de muur. Scheuten van genot trokken door haar lijf in de richting van haar kut. Ben hield haar overeind door haar bij haar heupen vast te houden en zijn lul nog diep in haar flamoes. Samen zakten ze neer op de bank. Heel onvrouwelijk hing Annet met wijdopen benen tegen Ben aan. Druppels zaad vormden een sliertje uit haar kutje en reikten naar de grond waar het een dik klodderig plasje vormde. Annet perste wat en het druppeltje werd een klodder die met een SPLASH op de grond kletterde. Andere spelers raakten bij deze aanblik te opgewonden en verspeelden hun kans op een neukbeurt met Annet. Ze verschoten hun zaad op de vloer van de kleedkamer.

Guy niet. Zijn lul stond spijkerhard overeind. Hij had het vreselijk gevonden dat zijn meisje zo werd geneukt door zijn ploeggenoten en nu zelfs door zijn verzorger. Maar wat hij misschien nog wel erger vond, was dat hij er stiekem botergeil van werd om te zien hoe zijn vriendin er van genoot om zo genomen te worden door die mannen. Het verwarde hem maar hij had ook geen keus. Hij voelde zich vernederd maar hij was ook zo geil zoals hij zich nog nooit had gevoeld.

Annet keek naar hem alsof ze hem ineens ontdekte. Van o ja, jou hebben we ook nog. Met een minachtige blik van haar ogen gaf ze hem te kennen dat hij kon komen. Ze verroerde zich niet toen hij op zijn knieën voor haar kwam met zijn stijve geslacht wiebelend voor zich. Ze verroerde ook niet toen hij zijn lul voorzichtig door haar met lekkend zaad openstaande kutje haalde. Ze hield wel even haar adem in toen hij haar in een keer penetreerde. Hij keek haast scheel van geiligheid toen hij onder zich zijn lul wit van het zaad terughaalde uit de kut van zijn vriendin. Zijn ballen bleven door het naar beneden in haar bilnaad gelopen zaad nog even plakken aan haar billen.

En weer stootte hij toe. Met een glimlachje om haar mond voelde zij zijn pik dikker worden in haar en in stilte sloot hij zijn ogen toen hij weer toe stootte en zijn zaad haar kutje vulde. Hij was nog nooit zo heftig klaargekomen. Toen hij zich terugtrok gutste het zaad over zijn eikel naar buiten. Annet duwde hem van haar af en ging staan. Bij iedere stap viel er zaad op de grond en vormde een spoor naar de douche waar ze zich heerlijk ging wassen. De kleedkamer was bijna leeg op een paar spelers en Ben na. Guy hing als een lappenpop in een hoek, zijn lul hing als een lelijk ventieltje naar beneden. Restjes zaad gleden nog uit zijn eikel.

Annet was klaar met hem. Voetbal was sowieso toch niet haar ding........    

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten