De eerste helft.

Voetbal was nooit haar ding geweest. Sporten helemaal niet trouwens. Op een of andere manier kreeg ze het voor elkaar om er ook zonder sporten goed uit te zien. Haar nieuwe vriendje Guy had al zo vaak gevraagd om eens naar hem te komen kijken. Vandaag was blijkbaar een belangrijke wedstrijd. Wonnen ze, dan stonden ze op kop. Annet keek eens op het scorebord. 88 minuten gespeeld en 1-2 achter. Dat ging lekker zo, maar niet heus. Even later klinkt het eindsignaal en de spelers lopen vloekend en tierend door het verlies van het veld en niemand ziet haar nog staan.

Annet nam zich op dat moment voor, eens maar nooit weer. Ze wilde zich net terugtrekken toen ze een witte kist in de dug-out zag staan. Door het rode kruis dat er op stond vermoedde ze dat het om een verbandkist ging. Met een zucht van ook dat nog haalde ze het ding op en klopte op de deur van de kleedkamer. Niemand deed open, wel veel lawaai. Oh toch, de deur gaat open maar niemand die de moeite neemt. Annet duwt de deur voorzichtig verder open.

Ze ziet haar vriendje zitten. Hij oogt teneergeslagen en kijkt niet eens naar haar. “Hee, heb jij hem meegenomen ?” hoort Annet ineens. Het was Ben, de verzorger van het team. “ Ben blij toe want die kist is heel wat geld waard”, zei Ben en hij wilde de kist van haar overnemen maar Annet verkrampte ineens van de pijn. Een al een tijdje klemzittende zenuw in haar rug speelde ineens weer op. Ben zag het en informeerde bezorgd naar de oorzaak. Annet vertelde hem dat ze al een tijdje bij een fysiotherapeut liep maar dat het euvel nog steeds niet weg was. Ben, in het dagelijks leven fysiotherapeut, manoeuvreerde Annet zonder pardon naar de behandeltafel. Annet legde zich onder protest op de tafel in een hoek van de ruime kleedkamer. Pikant genoeg had de tafel zicht op de doucheruimte achterin de kleedkamer. Het was er nog niet druk maar een enkele speler stond zich daar reeds te douchen en trok zich verder niets van Annet aan.

Annet had zich overgegeven aan de vaardige handen van Ben. Hij had haar blouse opgestroopt tot boven haar schouderbladen en haar bh bandje losgemaakt omdat de plek er precies onder zat. Ben had de plek gauw gevonden en ging gedreven aan de slag. Annet liet het over zich heen komen. Langzaam druppelde de douche vol met spelers. Ongewild en onbewust begon Annet langzaam met andere ogen naar de douchende mannen te kijken. Jonge gasten, net zo oud als zij met mooie afgetrainde lichamen zichzelf wassend onder een stromende douche. Loom van de massage van Ben liet ze haar ogen dwalen over de geslachtsdelen van de mannen en ze realiseerde zich dat de meeste mannen ruimschoots groter geschapen waren dan haar Guy. Als ze echt heel nat was en dat kwam toch regelmatig voor dan verloor Guy het contact in haar vagina met zijn penis. Iedereen roept altijd dat de grootte er niet toe doet maar in het geval van Annet was dat echt niet waar.

Een van de mannen, Tom, stapte uit de douche, droogde zich een beetje af en knoopte de handdoek om zijn middel toch enigszins bewust van het vrouwelijk schoon in de kleedkamer. Ben riep hem te komen. Hij was de aanvoerder van het team, breedgeschouderd, zo’n 1,90 lang en studerend voor fysiotherapeut. Ben liet hem zien wat hij bij Annet had vastgesteld en hoe dat te behandelen was. Tom stond naast Ben en vlak bij het hoofd van Annet die toevallig of niet met haar hoofd in de richting van de mannen lag. Zo zag zij overduidelijk dat de niet al te grote handdoek strak over het middel van Tom gespannen zat en ter hoogte van zijn pik een behoorlijke uitstulping te zien gaf. Beschaamd deed Annet haar ogen dicht, maar tussen haar oogleden door bewonderde ze de forse bobbel. Ze voelde zich nat worden. Ze kon er niets aan doen. Een vrouw in de bloei van haar leven en gek op sex. Annet probeerde er niet aan te denken, maar toen op verzoek van Ben, Tom de massage overnam boog hij zich een beetje over Annet heen waardoor hij nog dichterbij haar kwam. Daarbij had hij de handdoek ongelukkig geknoopt waardoor hij op zijn dijbeen enigszins open kwam te staan en Annet een duidelijk inkijk had op zijn forse lul. Ze hoefde haar vingers maar uit te steken en ze had hem vast wat ze uiteraard (nog) niet deed. Wel begon ze te vermoeden dat Tom het een en ander met opzet deed. Tom verplaatste zich waardoor de spleet in zijn handdoek nog groter werd. Er kon nu geen twijfel meer bestaan over zijn bedoelingen en Annet besloot hem tegemoet te komen. Ze verschoof haar arm waardoor ze meer vrijheid kreeg om min of meer ongezien met haar vinders tussen de handdoek te glijden. Toch een beetje benauwd voor de reactie van Tom kropen haar vingers heel langzaam over zijn dijbeen tussen de handdoek. Hij moest het voelen maar gaf geen reactie. Of..... toch wel. Doordat Tom zijn voet verplaatste duwde hij als het ware zijn kruis tegen de hand van Annet die zich rotschrok omdat ze nu ineens zijn lul vasthad. Gauw bijgekomen van de schrik keek Annet snel om zich heen, maar stelde tot haar genoegen vast dat niemand, volgens haar... zag wat er gebeurde. Wat ze niet wist is dat Sergio, nog onder de douche, heimelijk zag wat er gebeurde en hij genoot met volle teugen.

Annet had inmiddels 3 vingers om de eikel van Tom die spontaan reageerde en opwipte waardoor de handdoek opgetild werd. Ze verschoof haar arm wat vanonder haar hoofd en kon zijn hele pik nu vastnemen. Het risico van ontdekken was nu wel heel groot maar het leek beiden niet te deren. Guy was inmiddels ook in de douche verschenen maar leek zich niet druk te maken om wat er zich afspeelde op de behandeltafel. Hij leek het niet te zien of niet te willen zien.

Annet kon nu wel goed zien wat het verschil was tussen Guy en bijv. de pik van Tom. De pik van Tom was zeker 1,5 keer zo lang en vooral ook dikker dan die van Guy. Bij Annet gingen de remmen nu nog losser. De warmte van de kleedkamer, de geile douchende lijven en de mooie pikken riepen bij haar gevoelens van ongekende geilheid op. Ze schoof wat op naar de rand van de tafel en tilde de handdoek van Tom verder op. Zijn pik veerde op en belandde zo in de mond van Annet die de eikel dankbaar opslurpte. Hij rook lekker en was al lekker dik. Ben was natuurlijk niet achterlijk. Hij was wat ouder dan de voetballers maar deed met zijn uiterlijk niet voor ze onder. Doordat Annet een klein beetje op haar zij lag zag hij zijn kans schoon om zijn massage te verleggen in de richting van haar borsten en zij... genoot van zijn stevige, warme handen die steeds een stukje verder kropen.

De pik van Tom was hard nu. Zijn handdoek hield hij nog met een hand bij elkaar, maar zijn erectie stak er fier tussenuit. Met zijn andere hand knoopte hij de broek van Annet los. De andere jongens hadden natuurlijk inmiddels alles in de gaten, maar bleven nog een beetje op afstand, ook Guy hield zich nog steeds opvallend stil wat weer de nodige opmerkingen opleverde van zijn ploeggenoten. Met vakkundige handen werd de broek van Annet uitgetrokken. Zo ook haar blouse. Naakt lag ze nu op haar rug op de behandeltafel. Ben had zich over haar borsten ontfermd en Tom streelde haar dijen langzaam in de richting van haar poesje. Annet deed als vanzelf haar benen uit elkaar waardoor hij met zijn middelvinger makkelijk door haar zeiknatte gleufje kon glijden. Oei, ze was nat, heel nat. Langs de buitenste schaamlippen ging hij naar binnen om haar clitje heen om dan uit te komen bij haar kutgaatje waar zijn vinger zowat naar binnen werd gezogen. Weer trok hij zijn vinger naar boven en heel langzaam gleed hij vol met geil over haar dik geworden clitje. Dat smeerde hij uit over haar tepel die er prompt van ging glinsteren. Ben liet zich deze kans niet ontnemen door het geil van haar tepel af te likken.

Verschillende spelers verzamelden zich nu om de tafel, geil geworden van het gevoos met Annet. Tom nam plaats tussen de benen van Annet. Hij liet zich op zijn hurken zakken en kuste de binnenkant van haar dijen. Zijn stijve lul wees naar de plek waar hij het liefste zou zijn.. het kutje van Annet. Hij likte het gaatje van Annet. Met zijn beide handen hield hij haar kutje open en hij likte het sponsachtige plekje bovenin haar kutje. Annet liet een luide kreun ontsnappen en bewoog haar kont in de richting van de tong die een spoor aan het volgen was uit haar kutgaatje naar boven tot net voor haar clitje. Daar ging hij er omheen zonder haar clitje aan te raken. Dan gaat het weer naar beneden. Hij zoog op haar schaamlip en trok er een beetje aan. Dan de andere en via haar gaatje weer tergend langzaam naar boven. Soms met het spitse puntje van zijn tong en dan weer over de gehele breedte. En dan als laatste stopte hij nu eens niet bij haar clitje maar ging er met de volle breedte van zijn tong overheen. Annet kronkelde van genot en duwde haar onderlijf tegen zijn tong aan. Ze leek dicht tegen een orgasme aan te zitten. Tom ging staan. Verschillende spelers hielden haar benen vast en streelden haar waar ze konden, anderen speelden met haar borsten en rolden met haar tepels, dan weer zacht en dan weer wat harder. Het werd Annet bijna teveel om zoveel genot te verwerken. Guy was ondertussen ook uit de douche gekomen en kuste zijn vrouw op haar mond. Zijn tong vond de hare en ze kronkelden om elkaar heen. Hij schikte zich in zijn rol en leek als voyeur er bijna van de genieten wat iedereen met zijn vriendin uit aan het halen was. Er was even oogcontact tussen Tom en Annet en haar blik naar hem was veelzeggend. Kom maar, neem me maar, vul me met je mannelijkheid.Kom !

Tom plaatste zijn lul voor de zeiknatte kut van Annet en liet hem een paar keer van onder naar boven door haar kutje glijden over haar clitje heen. Telkens hapte Annet naar adem en toen Tom uiteindelijk weer voor haar gaatje zat ging hij niet weer naar boven maar gleed in een soepele beweging in een keer haar grotje in. “Ooooohhhhh kut was is dit lekkerrrrr, oooohhhhh God wat ben je dik, je vult me zooooooo” was eigenlijk het enige wat Annet wist uit te brengen. Ze greep zelf haar borsten van onder en duwde ze op. Haar tepels kwamen nu als vanzelf naar boven en 2 spelers hapten ze gretig op en zogen ze uit hun tepelhof. Tom gleed in en uit met rustige diepe halen. Toen hij nat genoeg was schoof hij langzaam zo ver mogelijk door. Annet stuurde hem bij door met haar vingers tegen zijn buik te duwen, “langzaam, maar kom” leek ze te zeggen. En dan weer oogcontact. “Verder kom ik niet schatje” leek Tom te zeggen en Annet gaf hem een gelukzalige blik. “Is mijn kutje groot genoeg voor je lul aanvoerder ?” geilde Annet naar Tom. “Durf je wel om zo’n klein meisje zo diep te nemen” vervolgde ze met een pruilmondje. “Ga je lekker ? Geil monster ! Is mijn kutje nat genoeg voor je ?”.

Tom werd botergeil van haar geile gepraat en stootte nu harder en sneller. Zijn pik was als van staal, zo hard. Steeds sneller ging zijn pik in de wijdgeopende kut van Annet. Ben likte de clit van Annet die het hoofdschuddend over zich heen liet komen. Het orgasme zou niet lang op zich laten wachten. Telkens was ze in staat geweest om het uit te stellen door “haar” mannen” een beetje te sturen, maar er was geen houden meer aan. Tom liet zich horen nu. “Shit ik ga komen, ik ga komen, oohh kut wat lekker, tering wat heb je een lekkere kut, oohh fuck !”. “Kom maar geile hengst, kom maar, spuit me maar vol. Geef het dan schatje, geef het maar, ja kom maar lieverd, spuit je leeg. IK VOEL HET, ik voel het, ooohhh wat is het veel, kom maar jongen, IK KOM OOOOK, oooowwww ik kom oooook”. Annet liet zich nu ook gaan. De hemel daalde voor haar neer in de kleedkamer. Overal voelde ze prikkels vandaan komen. Overal zaten mannen. Aan haar oorlel, haar mond, haar borsten en buik, haar dijen en haar kut. Alle prikkels trokken naar haar onderbuik waar een onbeschrijflijk gevoel vandaan kwam dat maar niet leek op te houden. Ze rolde van het ene in het andere orgasme. Tom’s pik schokte bij iedere stoot en spoot zich helemaal leeg. Hij bleef nog even in de warmte van haar doosje.

Annet keek liefdevol naar hem. Toen hij zich langzaam terugtrok kwam er een dikke klodder zaad mee die langzaam ophoopte in het kutgaatje van Annet. Tergend langzaam droop de dikke klodder uit haar kut zich langzaam uitrekkend tot een dikke sliert die op de tafel droop. Annet was nog botergeil. Ze smeerde het overgebleven geil dat nog in haar kutje zat over haar hele kut uit en masseerde vooral haar clit er mee die er prompt weer dik en hard van werd.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb