De eerste echte ontmoeting.

Dit is alweer een tijdje geleden gebeurt, maar ik wil het verhaal toch even met jullie delen. Hans en ik woonden al jaren samen. We hadden het goed samen. In bed was het leuk, maar voor de afwisseling zochten we wel eens een uitdaging op.

Ik was werkloos en was hele dagen aan het chatten en soms aan het cammen met vreemde mannen. Op een dag kwam ik een zekere Jaap online tegen. We spraken elkaar vanaf toen bijna elke dag. Elkaar alleen diep in de ogen kijken, cybersex of hele serieuze gesprekken, alles kon. Hij was heel benieuwd wat er achter de bolling van mijn blouse schuilging en zo kwam het ervan dat ik mijn bovenkleding uittrok en hij mijn borsten voorgeschoteld kreeg.

Sindsdien vroeg hij er regelmatig naar en trok ik gewillig mijn kleren uit. Hij ging ook wat verder en liet me zien wat hij in zijn broek had. Zijn lul reageerde leuk op het plaatje van mijn deinende borsten en ik vingerde mezelf soms ook lekker klaar voor hem. Hans kreeg in de gaten dat er meer aan de hand was en kwam regelmatig meekijken. Soms gaf Jaap aanwijzingen aan Hans hoe hij me moest verwennen. Zelf keek hij dan al trekkend aan zijn lul vanaf de andere kant van Nederland toe. Het was een vreselijk opwindend spelletje.

Op een dag besloot ik met Jaap af te spreken. We wilden wel eens zien wat we live van elkaar zouden vinden, Hans ging wel met mij mee. We spraken af in een natuurgebied midden tussen onze woonplaatsen in. Na een wat onwennige kennismaking wandelden we een stukje door het bos. Bij een picknicktafel aangekomen besloten we eerst wat te eten. De lunchpakketjes aten we snel op en daarna bleven we gezellig zitten praten.

Ik zat tussen Hans en Jaap in en Hans legde zijn arm om mij heen en kneedde mijn borst zachtjes. Jaap keek verlekkerd toe. Hij wist niet hoe ver hij kon gaan en wachtte rustig zijn beurt af. Hans zag het en zei tegen Jaap dat hij gerust zijn gang kon gaan met mij. Waarop Jaap mijn andere borst begon te kneden. Omstebeurt zoenden ze me in mijn nek en voelde ik hun handen in mijn kruis, ik werd vreselijk nat.

Mijn handen liet ik over de bobbels in hun broeken glijden. Het was een vreselijk opwindend gevoel om twee mannen stijf te voelen worden door mij. Ik ritste hun broeken open en masseerde met elke hand een lul. Ondertussen werden mijn borsten uitgepakt. Mijn blouse werd open geknoopt en mijn beha ging uit. Terwijl mijn handen zachtjes aan hun lullen trok, gleed er steeds een tong over mijn tepels. Ik leunde achterover tegen de tafel en sloot mijn ogen. Wat een heerlijk geil gevoel was dat, twee mannen die zich bezig hielden met mij.

Ik kreeg van Hans een seintje dat ik op de picknicktafel moest gaan liggen. Dat deed ik met mijn benen bungelend over de rand. Hij schoof mijn rok omhoog en daaronder was mijn natte kale kutje te vinden. Hij liet zijn broek zakken en langzaam gleed zijn harde lul in mijn natte spleet. Hans was behoorlijk opgewonden want na een paar stoten spoot hij al zijn zaad in mijn geil druipende kutje. Hij trok zijn broek weer op, knielde tussen mijn benen en sabbelde op mijn klit. Met zijn tong plaagde hij mijn gevoelige plekje. Hij neukte me heerlijk met zijn tong. Ik kwam nog net niet klaar. Hij likte het zaad op en toen ik helemaal schoon gelikt was, stond hij op en zoende me met het zaad op zijn lippen

Hij hield op met zoenen, ging achter de picknicktafel staan en hield mijn handen op de tafel gedrukt. Jaap, die onder genot van dit schouwspel met zichzelf had zitten spelen, kreeg een seintje van Hans. Hans nodigde hem van harte uit om me in mijn zojuist volgespoten kutje te neuken. Verschrikt keek ik Hans aan, ik zag Jaap vandaag voor het eerst. Maar ik zag hoe geil Hans werd van deze actie en besloot mee te werken. Hans hield mijn handen vast, mijn benen hingen over de rand en Jaap ging ertussen staan, ik kon geen kant meer op. Hij liet zijn broek zakken en Jaap keek me recht aan terwijl hij zijn stijve staaf in een keer diep in mijn kut stak en begon te stoten. Ik voelde zijn lul harder en harder worden in me.

Vlak voordat hij klaarkwam stopte Jaap, hij keek Hans aan en zei dat hij het ongelooflijk geil zou vinden om door me gepijpt te worden. Hans keek me aan en zei me op het bankje van de tafel te gaan zitten met mijn benen aan de buitenkant, ik deed het. Jaap kwam nu voor me staan. Ik keek Hans aan, hij knikte. Ik deed mijn ogen dicht en hapte. Ik zoog op Jaap zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul stevig begon te kloppen. Hij deed een stap naar achteren. Ik wachtte heel even en keek toen op. De heren hadden oogcontact boven mijn hoofd.

Jaap ging nu op de tafel zitten met zijn voeten op het bankje, en Hans zei me op Jaap's schoot plaats te nemen. Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende grotje. Jaap leunde achterover en trok mij plat op zijn borst. Hans ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn meisje met Jaap weer keihard was geworden.

Hij zette een voet op het bankje, zette zijn eikel tegen mijn sterretje en stootte in een keer hard door in mij. Ik voelde hoe de heren elkaar bijna raakten. Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet, ze gingen door tot eerst Jaap en daarna Hans nog een keer hun zaad in me spoten. Hans borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Jaap mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen die uit mijn beide gaatjes lekten en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen. Hans gaf me mijn blouse en beha aan die ik snel en slordig aantrok.

Weer enigszins fatsoenlijk aangekleed liepen we weer terug naar de auto’s. Ik nam afscheid van Jaap met een lange tongzoen. Hans en Jaap schudden elkaar de hand en beloofden contact te houden.

We reden naar huis en ik vertelde Hans hoe ongelooflijk geil ik het had gevonden om door hem als sletje gebruikt te worden. Hans grijnsde breed en beloofde me dat hij me die avond rijkelijk zou belonen. Om te beginnen mocht ik hem alvast pijpen onderweg naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb