De club in België.

Het liep tegen Kerstmis. Onze dochter was op wintersport, dus we hadden mooi de tijd om er eens even flink van te genieten. Het werd tijd dat we weer eens naar die club in België gingen waar we het al eerder zo gezellig vonden. Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg goed bevallen dus stapten we in de auto en gingen op pad. De club lag vlak bij een afrit van de snelweg en was dus gemakkelijk te vinden. We gingen naar binnen. Het was er niet druk, maar wat wil je zo tegen de feestdagen? Het was er de gewoonte om tot 23.00 uur gewoon gekleed te gaan en je daarna pas om te kleden. Niet dat de vrouwen nu zoveel kleding droegen, want de een had een nog korter rokje aan dan de ander.

We dronken wat aan de bar, namen een hapje in de eethoek en dansten wat op de kleine intieme dansvloer. De eigenaar en eigenaresse kwamen binnen en iedereen werd persoonlijk verwelkomd met een hand en drie zoenen. Na een tijdje gaf de eigenaresse zoals gebruikelijk een leuke geile pornoshow. Een tweetal mannen uit het publiek werd ten overstaan van alle omstanders even lekker door haar verwend. Daarna was het tijd om de kleding uit te doen en de avond in lingerie of een slip voort te zetten. Inmiddels was het iets drukker geworden. Er waren een achttal stellen en ongeveer evenveel alleenstaande mannen. De meeste stellen waren vrij jong en aantrekkelijk. We vroegen ons af of er van die kant voor ons wel belangstelling zou zijn. Nou ja, we zouden wel zien.

Het personeel zorgde er nu voor dat iedereen weer de dansvloer opging zodat het er een knusse blote bedoening was. Heel wat mannenhanden pakten en streelden al dat vrouwenvlees dat daar aan alle kanten om hen heen bewoog. Een aantal vrouwen had er duidelijk plezier in om eens flink gepakt te worden en zij kronkelden zich dan ook tegen de mannen aan. Anderen waren daar minder van gediend, zij zorgden ervoor dat ze een beetje uit de buurt van die handen bleven. Als ervaren clubgangers weten wij het ook altijd goed te regelen wie ons wel aan mag raken en wie wij dat juist onmogelijk maken.

Na het dansen hebben we aan de bar nog een drankje genomen. De eerste stellen begonnen zo langzaam maar zeker naar boven te gaan, dus toen zijn wij ook maar snel gegaan om daar een goede plek op te zoeken. We bleken pas het tweede stel te zijn dat er ging liggen. We zochten een plaatsje op een van twee naast elkaar liggende matrassen, naast een stel dat daar op twee andere naast elkaar liggende matrassen lag. Er konden nog genoeg mensen tussen.

We lagen nog maar nauwelijks of een man kroop vlak achter Erica. Zij voelde dat natuurlijk en vroeg me of het iemand was die we erbij zouden willen. Toen ik dat bevestigde vroeg ze om haar dan maar meteen haar blinddoek om te doen, want ze wil altijd eerst helemaal in de stemming komen zonder afgeleid te worden door de mensen om haar heen. Terwijl Erica over mijn lul aaide, die onmiddellijk hard werd, begon de man haar meteen over haar slipje te strelen. Hij had zelf al meteen zijn slip uitgetrokken. Ik deed de mijne ook uit zodat Erica beter bij mijn harde paal kon. De man ging er direct flink tegenaan dus Erica vroeg mij om ook even snel haar slipje uit te trekken. Daarna bood ik mijn pik aan en zij begon me meteen te pijpen.

De man wist echt van aanpakken. Nu haar prachtige kale kut geheel vrij was bracht hij onmiddellijk zijn harde pik er naar toe. Erica hield zijn paal in haar hand en trok er driftig aan terwijl zijn vingers haar kut lekker nat maakten. Ze zou hem zo willen verslinden. Dat voelde de man wel, hij had zijn harde pik al bijna in haar gestopt. Hij had haar behaatje losgemaakt zodat hij nu ook haar heerlijke tieten kon kneden. Ondertussen pijpte Erica mij lekker door. Er is nou eenmaal niets waar zij zo geil van wordt als van grote harde mannenpikken die haar elk moment vol kunnen spuiten. De man vroeg me of hij haar mocht neuken, dus ik gebaarde hem dat hij dan een condoom om moest doen. Kennelijk is dat in België toch minder de gewoonte, want hij keek even beteuterd. Natuurlijk willen ook wij het liefste dat er gewoon flink gespoten wordt zodat op het laatst alles plakt van het zaad, maar dat gaat nou eenmaal niet onder dergelijke omstandigheden. Ik begreep dat hij geen condoom bij zich had dus bood ik hem er onmiddellijk eentje aan. Wij hebben altijd alles wat we nodig hebben bij ons in Erica's tasje. Haar “neuktasje" noemen we dat dan ook maar.

De man deed snel het condoom om en dook bovenop Erica. Die trok haar benen hoog op, tot naast haar gezicht, zodat de man diep bij haar kon binnendringen. Snel ging hij nu op en neer en hij kwam al gauw klaar. Toen hij zich terugtrok bleef het overvolle condoom in haar kutje hangen. Ik trok hem er maar snel uit. De man vertrok onmiddellijk, kennelijk was dit wat hij wilde, even snel een nummertje maken. Zijn pikje hing er nu maar zielig bij.

Ik kroop naast Erica en begon haar te strelen. Langzaam legde ik haar op haar zij en vanaf haar achterkant leidde ik mijn pik nu naar haar natte kutje. Hij schoof langzaam naar binnen en voorzichtig begon ik haar zo te neuken. Erica had nog steeds haar blinddoek om en genoot slechts van wat haar lijf voelde. Een stel kwam naast ons op het andere matras liggen en begon wat met elkaar te vrijen. De vrouw was klein en slank en had een mooie strakke huid. De man was wat ouder dan zij, hij had een aantrekkelijk gezicht en een snorretje. Terwijl ze wat met elkaar vreeën keek de man soms belangstellend onze kant uit. Ik besloot het er maar op te wagen om zelf het initiatief te nemen. Terwijl ik Erica doorneukte legde ik haar linkerhand op de kleine stevige borsten van de vrouw. De man keek goedkeurend toe en de vrouw begon een beetje verlegen te lachen. Erica weet natuurlijk goed wat een vrouw graag wil, dus ze begon voorzichtig de borsten van de vrouw te masseren. Na verloop van tijd hield de man op om zijn partner te strelen en reikte naar de borsten van Erica om die lekker te masseren. De vrouw aaide intussen over zijn pik en ik neukte Erica verder.

Langzamerhand zocht ook ik met mijn hand de vrouw op. Terwijl Erica haar ene borst streelde behandelde ik de andere. Wat had ze heerlijke tietjes, met grote harde tepels. Ik masseerde haar tepeltjes alsof het kleine pikjes waren. Al snel staken ze flink naar voren. De vrouw zuchtte van genot terwijl ze doorging Erica te strelen. Toen leidde ik Erica haar hand naar onderen, het rode slipje van de vrouw in. Erica liet het gebeuren. “Dat is de vrouw met dat rode slipje” zei ze, nog steeds met haar blinddoek om. We moesten allemaal lachen. Erica zocht actief verder tot haar vingers het kutje van de vrouw vonden. Daar verdwenen haar vingers langs de schaamlippen naar binnen. De vrouw kreunde van genot nu ze zo heerlijk door een andere vrouw verwend werd. Erica ging geroutineerd te keer. De vrouw giechelde van de hele situatie, we vroegen ons af of ze zoiets al eens eerder had gedaan. Nadat ik Erica's heerlijke kut helemaal had volgespoten kwam ik achter haar vandaan en ging ik op handen en knieën over haar heen zitten, zodat ik de tepels van de vrouw met mijn mond kon bewerken. De man deed haar behaatje uit zodat ik er beter bij kon. Zijn handen gleden naar Erica's natte kut en begonnen die te verwennen. Toen haar handen nu de pik van die vent opzochten was het kutje van de vrouw vrij voor mij. Ik deed haar slip omlaag om de vrije hand te hebben. De man klom snel over ons heen en ging achter Erica liggen en ik nam nu zijn plaats in.

Terwijl de vrouwen dicht tegen elkaar aan lagen begonnen wij hun nu verder te verwennen. De man streelde en likte Erica's lekkere kutje, terwijl ik de heerlijke borsten van de jonge vrouw masseerde. Ik schoof met mijn pik langs haar billen naar voren, zodat hij langs haar gladde gezwollen schaamlippen heen en weer kon glijden. De man likte nu Erica's kutje terwijl zij hem aftrok. Langzamerhand gingen die twee steeds meer met elkaar bezig terwijl ik me met de vrouw vermaakte. De vrouwen hadden elkaar losgelaten en waren geheel op de mannen gericht. Erica ging er met die man goed tegenaan. Nog steeds had ze haar blinddoek om. Terwijl hij haar verwende trok ze hem af, hij ging boven haar zitten en ze begon hem te pijpen. Hij ging op haar liggen en begon haar te neuken. En zo wisselden ze steeds van houding, elkaar op alle manieren verwennend die maar te bedenken waren.

Ik genoot natuurlijk best van dit zicht, de vrouw met wie ik lag te vrijen trouwens ook zo te merken. Ze streelde mijn pik terwijl die langs haar schaamlippen heen en weer gleed en op een goed moment liet ik hem zacht naar binnen verdwijnen. De vrouw zuchtte en steunde. Terwijl ik doorging haar borsten te verwennen begon ik haar te neuken. Langzaam maar langdurig, soms onderbroken door een hele stevige neukpartij. Na een hele tijd haar geneukt te hebben gaf ik haar kutje een flinke likbeurt. Even later pijpte ze mij een poosje. Ik zag hoe ook Erica zich vermaakte. Ik ging weer achter de vrouw liggen en neukte haar verder, dan weer langzaam en vol overgave, dan weer hard in haar stotend, zo diep mogelijk. Achterlangs zocht mijn hand haar billen, terwijl mijn been haar benen wijd uiteen drukte. Haar partner kon goed zien wat er daar bij haar in en uit ging. En niet alleen hij. Diverse mannen stonden langs de kant toe te kijken. En een aantal van die jonge stelletjes eveneens. Ik neukte haar verder en verder, ik houd gelukkig altijd lekker lang een grote stijve pik. Ze kreunde van genot, ze schreeuwde het af en toe uit. Kennelijk hield ook zij ervan om eens flink doorgeneukt te worden, net als Erica. Alleen leek ze minder een oraal type.

Erica lag inmiddels weer met de pik van de man vlak boven haar gezicht. Haar blinddoek had ze niet meer om. Dan weer pijpte ze de man een tijd, dan weer trok ze hem met snelle vingers af. Hij steunde, hoe lang zou hij dit nog kunnen volhouden? Sneller en sneller gingen haar geoefende vingers heen en weer. Tenslotte kon de man zich niet meer inhouden. Erica voelde zijn sperma komen en bracht snel zijn pik naar haar mond. Een eerste straal spoot over haar gezicht maar de rest verdween in haar gulzige mond. Erica sabbelde hem helemaal leeg. Ze genoot er intens van.

De man ging weer achter haar liggen. De vrouwen kropen weer wat naar elkaar toe. Ik neukte de vrouw verder. We streelden met onze handen over elkaars gladde zachte lijven. Zo bleven we nog een tijdje liggen, ik met mijn pik in de vrouw, we zweetten, we lachten tegen elkaar. Tot het moment kwam dat ik het ook niet meer kon houden. Met flinke stralen spoot ik mijn sperma in dat heerlijk strakke kutje van deze vrouw. Er werd gesuggereerd om te gaan douchen, maar nog konden we niet van elkaar loskomen. Pas na een hele tijd gingen we overeind zitten. We lachten en praatten wat. Uiteindelijk gingen we ons wassen. Het grote ronde bad stond vol met schoon heet water. De vrouw ging erin zitten, ik ging tegenover haar zitten en tenslotte kwam Erica aan de andere kant tegenover me zitten. Nog een keer streelden we elkaar. Toen gingen we eruit en droogden ons af.

Beneden gingen we met ons vieren gezellig bij de bar zitten. We waren hard toe aan een groot glas koel vocht. We lieten het ons wel smaken. Tot onze schrik bemerkten we dat het al behoorlijk laat geworden was. We waren kennelijk erg lang boven bezig geweest en we moesten natuurlijk weer bijna twee uur rijden voor we weer thuis waren. Het was in ieder geval heel lekker geweest en in Belgische clubs is het toch wel erg gezellig! We zullen hier dan ook zeker nog wel eens een keertje terugkomen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten