De camping in Frankrijk

De camping in Frankrijk. 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben een vrouw van 35, blond haar en blauwe ogen. Ik ben volslank en ondanks dat ik mezelf iets te vol vind scoor ik over het algemeen goed bij de heren. ik heb al geruime tijd een relatie met Frank. We houden beiden van het buitenleven en gaan regelmatig naar Frankrijk op vakantie. Meestal de wat kleinere campings zodat we van de natuur en de rust kunnen genieten. We hebben al jaren een actief sexleven en genieten vaak in de vrije natuur. Meestal op vakantie is Frank halve dagen op pad met zijn verrekijker en fototoestel om vogeltjes te spotten terwijl ik lekker geniet van de zon en een goed boek. We hebben op zich een best vrije relatie en vertellen elkaar vaak wat we van andere mensen vinden. Meestal gaat Frank 's morgens vroeg even op pad, terwijl ik de tent een beetje opruim en de afwas doe. 's Middags na de lunch een dutje en daarna gaan we vaak samen de omgeving bekijken.

Afgelopen zomer waren we lekker op reis in Frankrijk en als tweede camping hadden we een hele kleine camping midden in de natuur gevonden. Het grote woonhuis deed dienst als kantoor en men verhuurde ook kamers. Een klein stukje verder stonden twee kleine huisjes voor de verhuur. Een paar honderd meter van het grote huis, eigenlijk naast de kleine chaletjes werden wij naar een aantal grasvelden tussen de bomen geleid, tegen een heuvel alwaar het camping gedeelte was, voorzien van een sanitair gebouwtje. (douches, wc, en koelkast) Wij zochten een lekker plekje uit onder een grote boom en zetten de tent op. De auto moesten we na het opzetten van de tent onder aan de heuvel parkeren op een klein parkeerterrein. Het was heerlijk weer, dus al snel zaten we lekker voor de tent aan een glas wijn.

We hadden voordat we op de camping aankwamen al wat boodschapjes gedaan en 's middags uitgebreid geluncht. Lekker luierend wat gegeten en gedronken. Bij het huis was een klein zwembad wat door iedereen ook gebruikt mocht worden en omdat het zo warm was besloten we ook maar een duik te nemen. De eigenaar van de camping nodigde ons uit voor de grote barbecue de volgende dag waar we natuurlijk gretig gebruik van maakten. Om een uur of acht kwamen we weer aan bij onze tent en maakten wat te eten. Het was rustig op de camping, voorseizoen, en behalve wij stond er één andere tent. De chalets bleken wel verhuurd.

De volgende ochtend kroop Frank om zeven uur al de tent uit voor zijn wandeling en om vogeltjes kijken. Ik draaide me nog een keer om maar was om acht uur echt klaar wakker. Ik kroop de tent uit en rekte me eens lekker uit. Het was alweer behoorlijk warm en gewapend met een handdoek liep ik naar het toiletgebouw en nam snel een douche. Snel nog even wat ondergoed uitgewassen en alles aan een waslijntje gehangen. Ik liep terug, inmiddels in bikini om water te halen zodat ik koffie kon zetten. De andere tent, zag ik in het voorbijlopen werd bewoond door een jong stel. Zij lagen beiden in de zon, zij topless, en ik besloot dat straks ook maar te doen. Terwijl ik naar de kraan liep sprak een jonge knul me aan en hij bleek uit Engeland te komen en met een paar vrienden op reis te zijn. We kletsten even terwijl ik mijn kannetje water vulde. Hij bood me koffie aan bij hen op het terras. Ze bleken in een van de chalets te zitten. Even later zat ik bij hen, hij en een vriend van hem, de anderen lagen nog te slapen. We kletsten over van alles en nog wat terwijl de anderen ook langzaam wakker werden en bij ons kwamen zitten. Ik zag dat mijn goed gevulde bikini de nodige aandacht kreeg. Toen mij een tweede kop koffie werd aangeboden wilde ik eerst weigeren maar stemde uiteindelijk wel toe. Twee van de jongens gingen boodschappen doen en vroegen of ik nog wat nodig had. Ze wilden wel brood voor ons meenemen en verdwenen even later. Uiteindelijk rukte ik me los van deze gezellige heren en ging naast onze tent in de zon liggen. Net zoals het meisje één tent verder topless. Terwijl ik me omdraaide zag ik haar vriend aandachtig naar me kijken. Tja, zij was jong en ik was jaloers op haar strakke lichaam. Ik ging rechtop zitten en zag hem naar me staren en zwaaide even naar hem. Snel zwaaide hij terug en hij bleef naar me kijken. Een beetje uitdagend leunde ik wat naar achteren en deed mijn haar naar achteren. Ik wist wel waar hij naar staarde. Zijn vriendin was mooi gebouwd, maar mijn borsten zijn blikvangers waar hij ook geen genoeg van kreeg. Ondanks dat ik misschien niet al te slank ben, trekt mijn ronde E-cup altijd de aandacht.

Terwijl ik zo nonchalant mogelijk mijn boek te voorschijn haalde zag ik dat zijn vriendin wat tegen hem zei en zij opstonden en gewapend met handdoeken richting het zwembad verdwenen. Ik keek ze na toen ik ineens de Engelse jongen van de koffie aan zag komen lopen. Ik zag hem ongegeneerd naar mijn blote borsten staren terwijl hij vroeg of ik nog koffie wilde. Ik lachte en zei dat ik genoeg koffie had gedronken terwijl hij opmerkte dat ik wel op moest passen dat ik niet zou verbranden. En inderdaad, meneer wilde me wel even insmeren. Ik lachte dat het wel heel voorspelbaar was en draaide me om op mijn buik, terwijl ik zei dat hij mijn rug wel even in mocht insmeren.

Dat had ik dus beter niet kunnen doen. Hij begon me rustig in te smeren en al snel leek het meer op een zeer goede massage, zeg maar gerust, sensuele massage. Loom liet ik hem zijn gang gaan en voelde zijn handen paradijselijk over mijn rug glijden. Zijn handen deden hemels werk in mijn nek en loom liet ik hem begaan. Was ik van plan geweest hem echt niet te ver te laten gaan, ik was al snel te ver heen om hem tegen te houden. Zijn handen glibberden vrijelijk langs de zijkant van mijn borsten. Uitbundig ging hij door, en wat was hij goed. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en kreunde zacht. Zijn knie vlak bij mijn hoofd, zijn handen over mijn schouders naar beneden glijdend langs mijn rug, schouderbladen en zijkant van mijn borsten. Ik opende mijn ogen half en keek recht naar zijn kruis waar zich in zijn korte broek een flinke tent aftekende. Zijn handen gleden weer over mijn rug naar beneden waarbij zijn vingers even onder de rand van mijn broekje gleden. Ik kreunde zacht en zei licht hijgend dat hij maar lekker mijn rug moest doen. Hij boog zich steeds verder over me heen en zijn handen gleden vrijelijk onder mijn broekje en omvatte steeds mijn stevige billen. Als vanzelf kantelde mijn bekken steeds als zijn handen over mijn onderrug gleden. Met half open ogen zag ik zijn kruis steeds dichter bij me komen als zijn handen over mijn billen gleden. Ik had zin, sterker nog ik was gewoon geil. Toen hij weer over me heen hing liet ik mijn hand snel de broekspijp van zijn korte broek inglijden. Direct vond in zijn ballen die los in zijn broek hingen. Stevig greep ik ze vast en kneedde ze zachtjes. Hij kreunde zacht terwijl ik op zoek ging naar zijn lul. Stevig en hard stond deze schuin omhoog in zijn korte broek. Zijn handen gleden langs mijn borsten terwijl ik worstelde met de ritssluiting van zijn broek. Ik gaf er een ruk aan en eindelijk ging hij los. Ik wist niet hoe snel ik zijn lul tevoorschijn moest halen en was heugelijk verrast door zijn lekkere lengte. Ik trok zijn lul naar me toe en hij begreep me feilloos. Zijn bekken bewoog naar voren ik kon zijn lul vlak voor me rustig bekijken. Hijgend stak ik mijn tong uit en voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn tong drukte. Al snel gleed zijn warme lul mijn mond in terwijl hij rustig door masseerde.

Genietend begon ik hem te pijpen. Ik kwam iets overeind en leunde half op één elleboog. Gretig greep hij naar mijn borst en kneedde deze rustig. Ik liet zijn lul zover mogelijk mijn mond inglijden en begon hem daarna met lange halen te pijpen terwijl ik met mijn vrije hand zijn ballen kneedde. Hijgend vroeg hij of hij op mijn borsten mocht komen. Ik kwam wat overeind en keek om me heen. Er was niemand te zien. Ik ging rechtop zitten terwijl hij voor me ging staan. Ik wilde zijn lul weer vastpakken, maar hij vroeg me mijn borsten tegen elkaar te drukken. Ik keek hem vragend aan en drukte mijn volle borsten stevig tegen elkaar en zag hoe hij zijn lul vastpakte en er stevig aan rukte. Hij stapte dichterbij en kreunde om tegelijkertijd als een idioot te gaan spuiten. Ik schrok me echt dood van de eerste lading. Een enorme dikke straal zaad slingerde in een enorme vaart tegen me aan en raakte me echt vol over mijn gezicht en haren. Nog niet bekomen van de eerste straal, spetterden de volgende stralen met een enorme vaart tegen me aan en raakte me overal. Met gesloten ogen, mond open en mijn borsten tegen elkaar onderging ik zijn spuitfestijn. Vol ongeloof voelde ik de kledders zaad tegen me aan kletsen. Ik veegde een klodder van mijn oog weg en opende mijn ogen. Beduusd keek ik hem aan terwijl hij dichterbij stappend een laatste klodder op me liet druipen. Vol ongeloof staarde ik naar zijn druipende eikel die schokkend voor me hing. Een veelheid van glinsterende zaadsporen lag over mijn borsten, handen, hals, gezicht en haren. Dit had ik nog nooit gezien. Hij trok langzaam aan zijn lul en een grote druppel hing aan zijn eikel. Ik stak mijn tong uit en likte het er af. Hij schokte terwijl ik zijn warme na schokkende eikel mijn mond in liet glijden en zijn warme dikke zaad proefde. Ongelofelijk wat kon deze gozer spuiten, of was ik zo weinig gewend. Zijn gespuit deed me echt denken aan de betere pornosterren. Gulzig zoog ik zoveel mogelijk van zijn lul mijn mond in en proefde de weeïge smaak van zijn zaad. We hoorden het geluid van een auto en snel borg hij zijn lul weer op. Ik trok mijn handdoek van de waslijn en kroop snel achter de tent.

Ik keek even achterom en zag dat het de eigenaar was die met zijn pick-up de vuilnis kwam halen. Mijn Engelse spuiter zag kans om even mijn tepels te betasten en lachend fluisterde ik hem toe dat hij vooral nog maar eens zo moest spuiten. Ik liet de handdoek vallen en keek hem aan. Hij drukte mijn borsten tegen elkaar en ik voelde het glibberen tussen mijn borsten. Toen hij mijn borsten losliet pakte ik zelf mijn borsten vast en drukte ze tegen elkaar. Langzaam liet ik ze langs mijn handen glijden en voelde zijn zaad tussen mijn vingers glibberen. Met twee handen smeerde ik het uit en mijn borsten glommen in de zon. Ik zat nog steeds op mijn knieën en keek hem aan. Hij excuseerde zich voor zijn snelle klaarkomen. Het was lang geleden fluisterde hij terwijl de eigenaar van de camping alweer langzaam wegreed. Ik was enorm geil geworden van zijn enorme gespuit en graaide weer naar zijn kruis. Snel maakte hij zijn broek weer open en liet ik zijn vreselijke spuitlul weer mijn mond inglijden. Genietend begon ik hem met lange halen te pijpen totdat ik stemmen hoorden. Terwijl ik zijn lul uit mijn mond liet glijden zag ik ineens vanuit mijn ooghoek twee van zijn vrienden staan. Ik wist me echt geen houding te geven en stond op terwijl hij snel zijn lul weer zijn broek in liet glijden. Met mijn glimmende borsten in het zonlicht wist ik me geen houding te geven en riep dat ik nodig moest douchen en griste de handdoek van de lijn en beende weg richting het toiletgebouw.

's Middags met Frank lekker geluncht en uiteindelijk heb ik hem verteld wat er gebeurd was. Nu weet Frank dat ik er wel op kick om in het openbaar te sexen dus hij reageerde niet echt heel verbaast. We hadden het al eens over mijn fantasieën gehad, zoals met meerdere mannen, dus hij riep al snel dat dit misschien wel eens de gelegenheid kon zijn.

Het gevolg was dat we na de lunch samen in de tent belandde en Frank me stevig op z'n hondjes nam terwijl de tent deels open stond. Mijn borsten schommelden lekker wild heen en weer en mijn tepels schuurden steeds langs de ritssluiting van de tent. Met een kreun kwam ik al snel klaar terwijl hij me hardhandig neukte en zijn zaad uiteindelijk diep in me loosde. Voor de derde keer die dag stond ik een paar uur later onder de douche.

Die avond een heerlijke en vooral gezellige barbecue naast het zwembad waar we iedereen ontmoetten. Het was erg gezellig en werd lekker laat. Op aandringen van Frank had ik wat sexy's aangetrokken en over bekijks had ik zeker geen klagen. Daarna iets aangeschoten lekker terug naar de tent, waar ik Frank zeer uitgebreid heb gepijpt om me uiteindelijk klaar te rijden op zijn pik.

De volgende ochtend lekker uitgeslapen en ook Frank bleef lekker liggen na al de wijn van de avond er voor. Tussen de middag lekker uit eten, wat veel Fransen doen, en pas om een uur of vier weer terug op de camping. Lekker aan het zwembad gaan liggen en toen bleek dat onze buurvrouw daar topless lag, ik ook en al snel zonder bovenstukje. Terwijl de meeste mensen verdwenen bleven wij nog lekker in het zonnetje liggen. We hadden al zeer uitgebreid gegeten en uiteindelijk vertrokken wij pas rond half acht naar onze tent voor wat stokbrood en sla. En natuurlijk de nodige wijn. Het was nog licht toen we door de heren van het chalet werden uitgenodigd voor een drankje. Ik zei snel tegen Frank dat ik het best vond maar niet van plan was om onze fantasieën zo nu hier uit te voeren. We besloten het rustig te houden en dronken gezellig een wijntje met de heren. Ik zag de vele blikken van de jongens op mijn borsten echt wel, maar liet niets merken.

De volgende ochtend was Frank alweer vroeg wakker en maakte een kop koffie wat we samen voor de tent opdronken. Frank vertrok daarna en ik nam eerst maar eens een douche in het toiletgebouw. Toen ik fris gedoucht weer naar buiten stapte in een topje en korte broek en langs het chalet wandelde werd ik uitgenodigd voor een kop koffie door mijn Engels spuiter. Ik vond het best en zat even later met hem op de veranda aan de koffie. Op mijn vraag of het allemaal wel ruim genoeg was binnen liet hij me al snel de chalet van binnen zien. Onder het schuine dak waren twee slaapgelegenheden gemaakt en op de begane grond was een slaapkamer, redelijk ruime badkamer, keukentje en een woongedeelte. Terwijl ik op de bovenverdieping naar de slaapvertrekken stond te kijken kwam er plotseling in één van de bedden wat tot leven. Eén van de jongens lag kennelijk nog te slapen en was wakker geworden. Terwijl ik hem goedemorgen wenste lachte hij dat dit toch wel goed wakker worden was en kwam overeind. Zonder verdere plichtplegingen vroeg hij of ik niet even bij hem kwam liggen omdat hij toch veel beter was. Ik schoot in de lach en riep dat ik er geen snars van geloofde en zag hoe hij in één beweging het laken van zich af trok. Een flink grote ochtenderectie toonde zich in volle glorie. En even was ik sprakeloos en staarde naar deze flinke pik. Ik schatte hem toch ruim twintig centimeter en flink groter dan ik gewend ben. Voor mijn ogen stapte hij uit bed en vroeg of ik het wat vond terwijl hij gewoon, naakt, naar me toe liep. Met stomheid geslagen staarde ik naar deze grote heen en weer bewegende lul en zag hem vlak voor me staan.

"Try it", was zijn enige commentaar terwijl zijn lul op ooghoogte van mij voor me heen en weer bewoog, terwijl ik nog steeds op de trap stond. Als verdoofd zag ik zijn bekken naar voren bewegen en drukte hij zijn lul naar beneden. Zijn flinke eikel tikte tegen mijn lippen en als vanzelf liet ik hem mijn mond inglijden. Rustig begon ik hem te pijpen en voelde zijn lul verder opzwellen. Ik ben echt wel een goede pijpster maar meer dan de helft kreeg ik echt niet in mijn mond. Zijn dikke eikel belette me dat. Inmiddels had mijn spuiter ook door wat er gebeurde en was achter me op de trap gaan staan. In no time had hij mijn broek los en gleed deze van mijn billen. Een minuut later hingen mijn borsten, ik had geen BH aan, over mijn topje en werd ik vrijelijk betast. Ik liet ze begaan en genoot van de warme kloppende grote eikel in mijn mond. Ik werd verzocht een paar treden naar beneden te komen en terwijl ik op de vloer beneden ging staan kwam de grote heen en weer slingerende lul weer voor me op de trap zitten. Mijn fanatieke spuiter rukte mijn string naar beneden en bedacht zich geen seconde. Vol overgave begon hij mijn billen te kussen en te strelen om al snel met zijn tong in mijn bilspleet te verdwijnen. Terwijl ik me weer tegoed deed aan de dikke eikel voor me voelde ik zijn tong langs mijn lipjes glijden. Ik ben zo goed als geheel geschoren en heb alleen een klein streepje staan. Hij deed zich dan ook tegoed aan mijn natte kutje en liet zijn tong heerlijk tussen mijn lipjes fladderen. Gulzig zoog ik aan de grote pik voor me terwijl ik voorover gebogen stond. Handen kneedden ruw mijn borsten en mijn grote tepels werden lekker ruw behandeld. Ik kreunde en genoot terwijl ik hijgend langs de hele lul likte. De spuiter achter me likte me heerlijk en had al snel door dat ik supergeil van zijn tong werd. Hij sloeg geen plekje over en zorgde er voor dat ik kreunde onder zijn tong die mijn kutje zo diep mogelijk likte en mijn kontje niet vergat. Plotseling verdween zijn tong en kreunde ik wat teleurgesteld om direct zijn warme lul tegen mijn billen te voelen. Een seconde later voelde ik zijn warme eikel tegen mijn lipjes glijden en perste hij zich naar binnen. Met lange halen begon hij me te neuken en met moeite hield ik de andere lul in mijn mond. Hijgend kwam ik klaar terwijl ik de lul uit mijn mond liet glijden. Genietend voelde ik zijn bekken tegen mijn billen aankletsen terwijl hij me hard neukte en mijn kut slurpgeluiden produceerde. Zijn handen klauwden in mijn heupen en ik kreunde luid. Hij ramde zich meedogenloos in me klaar en trok met een harde kreun zijn al spuitende lul uit mijn kut. Grote stralen zaad kwakten over mijn rug heen. Ik voelde de klodders mijn schouders en haar raken, terwijl ook mijn billen een behoorlijke lading kregen. Genietend liet ik hem over mijn rug spuiten en keek even achterom naar zijn van genot vertrokken gezicht.

Direct er na wisselden ze van plaats en kreeg ik de half stijve, van klodders zaad voorziene lul van mijn mega spuiter voor mijn gezicht. Zonder me te bedenken nam ik zijn lul direct zo diep mogelijk in mijn mond en voelde hem schokken. Gulzig zoog ik het zaad van zijn eikel en slikte het door. Ik voelde de toch wel enorme lul van de ander tegen mijn lipjes en met een zucht drong hij zich soepel bij me naar binnen. Met langzame halen begon hij me te neuken en ik kwam vrijwel direct klaar. Schokkend voelde ik zijn lul mega diep in mijn kut glijden. Langzaam trok hij zijn lul uit me en tikte mijn superspuiter weer met zijn lul tegen mijn mond. Ik had hem even losgelaten en opende mijn mond. Gretig drukte hij zijn bekken omhoog en gelijk verdween de helft van zijn heerlijke lul mijn mond in. De ander had zijn lul weer uit mijn kutje laten glijden en wreef zijn warme glibberige eikel tussen mijn glibberige billen. Heel even drukte hij zijn eikel tegen mijn kontje aan. Ik kreunde en schudde mijn hoofd. Nu ben ik anaal absoluut geen maagd meer maar deze grote had ik nog nooit gehad. Genietend voelde ik zijn grote lul weer mijn kut in glijden en met lange halen begon hij me te neuken. Na een paar minuten verdween zijn heerlijk neukapparaat weer uit mijn kut. Hij trok me overeind en duwde me naar de lage salon tafel. Ik wilde er op leunen maar hij hield me tegen. Mijn mega spuiter ging op de salontafel zitten en hield zijn door mij inmiddels weer stijf gepijpte lul omhoog. "Take a seat", en gewillig stapte ik over hem heen. Ik drukte zijn eikel tussen mijn lipjes en voor de tweede keer verdween zijn lekker lul diep mijn natte kutje in. Hij trok me naar zich toe, ik leunend op mijn handen, zodat mijn borsten tegen zijn borstkas aan schommelden.

Genietend begon ik hem rustig te berijden terwijl zijn handen zicht tegoed deden aan mijn borsten. Terwijl ik me net weer helemaal op hem perste voelde ik de hand van de ander op mijn bil. Een seconde later gleed zijn warme dikke eikel tussen mijn billen, ik kreunde dat hij veel te groot was en voelde zijn gewicht op mijn rug. Het was al te laat. Ik voelde een harde druk tegen mijn kontgat aan en terwijl ik uitademde en probeerde te ontspannen gleed zijn dikke eikel ineens een stuk mijn kont in. Ik kreunde, kermde eigenlijk meer door de druk op mijn sluitspier en voelde dat hij heel even wachtte. Ik had het niet meer en hijgend bracht ik uit dat hij echt veel te groot was. Langzaam drukte hij echter verder en voelde ik hoe zijn dikke eikel mijn sluitspier open rekte. Net toen ik dacht dat ik uit zou scheuren floepte zijn eikel geheel mijn kont in. Hijgend en kermend wende ik langzaam aan twee lullen in mijn lijf. Nog nooit was ik gesandwicht en nu dit, midden op de dag. Met een langgerekte kreun voelde ik dat de druk op mijn kont weer toenam en de grote lul langzaam verder mijn kont in gleed. Ik had het niet meer en lag geheel tot hun beschikking op de spuiter onder me. Langzaam trok de lul uit mijn kont zich een stuk terug en hijgend bracht ik uit dat hij:"So fucking big ", was. Ik keek achterom en voelde de druk weer toenemen toen hij zijn lul weer in me begon te persen. Ik had het niet meer toen hij plotseling met twee handen op mijn kont steunde en met een schok zijn halve lul mijn kont in perste. Ik dacht echt zijn warme harde dikke kloppende eikel in mijn darmen te voelen en kreunde luid. Met rustige bewegingen begon hij te stoten en kreunde ik als een loopse teef. Ik begon wat tegenspel te bieden en voelde al snel beide lullen in me heen en weer bewegen. Steeds verder perste hij zijn kloppende lul mijn kont in en ik kwam verbazingwekkend snel klaar. Schokkend liet ik me op de jongen onder me vallen en voelde hoe de pik in mijn kont met lange halen heen en weer gleed. Ik had het niet meer en kwam zeer luidruchtig klaar.
 

Langzaam kwam ik weer bij mijn positieven en krabbelde weer wat omhoog om weer wat tegenspel te bieden. In een rustig ritme genoot ik van de diep in me glijdende lullen. Wat was dit waanzinnig geil. Vanuit mijn ooghoek zag ik wat bewegen en toen ik opzij keek stonden de twee andere Engels jongens naar me te kijken. Ik had het niet meer en reed door op de lul onder me terwijl de grote lul meedogenloos mijn kont ingleed. Ik werd voor het eerst in mijn leven gesandwicht en er stonden er twee naar te kijken. Plotseling trok degene achter me zijn lul uit mijn kont en kwam hijgend overeind. "Turn around", werd er geroepen en ik draaide me om. Of ik weer even plaats wilde nemen. Terwijl ik boven zijn lul hurkte voelde ik zijn hand mijn billen opzij trekken en zijn warme eikel tussen mijn billen glijden. Ik liet me zakken en soepel gleed zijn lul mijn net geneukte kont in. Hijgend liet ik me zakken en voelde zijn hete lul diep mijn kont inglijden. De ander kwam met zijn grote lul in de aanslag tussen mijn benen staan en duwde me achterover. Met mijn benen omhoog en een lul in mijn kont drong hij mijn kut binnen en begon hij vol overgave op me in te rammen. Zijn lul glibberde snoeihard mijn kut in en ik kwam ongecontroleerd klaar. Schokkende lag ik met een lul stevig in mijn kont en voelde de dikke lul diep mijn kut in rammen. Eén minuut later trok hij zijn lul uit me en begon over me heen te spuiten. Niet zoveel als die mega spuiter, maar toch een behoorlijke hoeveelheid kletterde over mijn buik en borsten. Hijgend stapte hij van me af en ik zag dat de anderen zich inmiddels hadden ontdaan van hun kleren. Twee nieuwe stijve lullen stonden klaar en rukkend keken ze naar me. Kreunend voelde ik mijn mega spuiter onder me weer bewegen en hijgend reed ik even rustig op zijn lul. Degene die net over me heen had gespoten had een flesje water gepakt en keek nahijgend toe, terwijl hij tegen zijn vrienden zei dat ik super was. 

Ik wist dat er geen weg meer terug was en tergend langzaam kwam ik omhoog en gleed de lul uit mijn kont. Ik stond op en stapte van de tafel weg en knielde op de grond en wenkte hen. Direct kwamen ze voor me staan en genietend pakte ik hun lullen vast. beiden niet zo mega groot gelukkig. Eén lang en dun en behoorlijk krom. De ander vooral dik en geaderd. Langzaam trok ik aan deze lullen en langzaam nam ik de eerste al snel in mijn mond. Genietend pijpte ik ze om beurten even, totdat er één aanstalten maakte om om me heen te lopen. Ik kroop terug naar de tafel en vroeg gewoon om een sandwich. Snel ging er één op de tafel liggen en kroop ik over hem, de dikste, heen. Genietend liet ik me zakken en begon hem rustig te berijden. Al snel kroop de ander achter me en drong mijn kont binnen. Al snel hadden we een ritme te pakken en neukten ze me genadeloos naar een hoogtepunt. Degene in mijn kont, de lange dunne kwam al (veel te snel) klaar en loosde zijn kwakkie diep in mijn darmen terwijl ik het nauwelijks merkte. Toen hij van me af stapte wilde de dikke wel even een ander standje en ik stapte van hem af. Hij wilde dat ik op mijn rug op de tafel ging liggen wat ik gewillig deed. Mijn spuiter riep dat hij zich klaar moest neuken en me onder moest spuiten omdat ik dat geil vond. Tijd om te reageren kreeg ik niet van de grootste lul, die drukte al tegen mijn gezicht terwijl hij naast me knielde. Ik hapte de eikel van zijn halfstijve lul mijn mond in terwijl de ander zijn dikke lul tussen mijn lipjes werkte. Met rustige stoten begon hij me te neuken. Hij hield het lang vol en toen ik dacht dat hij zijn lul uit me trok om klaar te komen voelde ik zijn glibberige eikel tussen mijn billen glijden. Met één stoot perste hij zijn lul mijn kont in en stootte een paar keer diep in me. Met een kreun trok hij zich terug en kwam overeind. Half over me heen stappend greep hij zijn lul vast en toen begon hij schokkend een lading zaad over mijn borsten te deponeren. Hij spoot niet ver, maar een behoorlijke lading dik wit zaad stroomde uit zijn schokkende eikel en kletterde op mijn borsten waar het dikke witte klodders vormde. Degene die ik in mijn mond gehad had was opgestaan en liep om me heen. De dikke lul kwam verder naar me toe en ik voelde zijn stroperige dikke zaad op mijn gezicht druipen. Gulzig opende ik mijn mond en voelde zijn eikel tegen mijn lippen, een volgende golf zaad droop mijn mond in. Gulzig slikte ik het door en ik voelde iemand mijn benen spreiden.

Ik voelde een warme eikel tegen mijn kont drukken. Langzaam gleed hij naar binnen en met een schok realiseerde ik me dat het weer de grootste van het stel was die inmiddels weer op volle sterkte zijn gehele lengte in een vloeiende beweging mijn kont in perste. Ik kreunde luid terwijl de dikke lul nog eens mijn mond in gedrukt werd. Nauwelijks in staat om nog te pijpen begon de grote lul mijn kont te neuken. Toen de lul uit mijn mond verdween kreunde ik het uit. Met lange halen neukte hij mijn kont en kwam half over me heen hangen, met mijn onderbeen tegen zijn schouder beukte zijn lange lul meedogenloos mijn kont in. Hij neukte me zeker tien minuten op deze manier om uiteindelijk zijn lul uit me te trekken en zijn ferme stralen zaad over me heen te schieten. Nahijgend, trillend van genot kwam ik klaar met niets meer in me.
Hijgend kwam ik half overeind en kreeg een flesje water aangereikt. Ik kwam helemaal overeind en staand dronk ik het water op. Ze stonden alweer naar mijn besmeurde borsten en gezicht te staren en voordat ik er erg in had voelde ik alweer iemand mijn billen betasten. Kennelijk was er alweer één in opgewonden toestand want ik voelde duidelijk een warme harde lul tegen mijn billen. Niet veel later zat ik op handen en knieën op de grond en werd ik weer stevig geneukt. Al snel had ik ook weer een lul in mijn mond en wisselden ze elkaar af. Mijn beide gaatjes kregen de ene na de andere lul te verwerken. Ik werd vennijdig hard in mijn kont geneukt gedurende zeker een kartier door één van hen toen hij plotseling zijn lul uit me trok en om me heen liep. Hij trok me overeind en terwijl ik wat omhoog kwam drukte zijn eikel tegen mijn wang. Het was de megaspuiter. Ik wilde zijn schokkende lul in mijn mond nemen, maar was te laat. Met grote krachtige stralen verliet zijn zaad zijn schokkende eikel en spetterde tegen mijn wang om vervolgens alle kanten op te vliegen. Gulzig hapte ik naar dit spuit kanon en kreeg hem uiteindelijk te pakken. Hete harde stralen zaad schoten mijn mond in en gulzig greep ik zijn lul vast. Zaad droop van mijn gezicht terwijl hem gulzig in mijn mond had en eindelijk de stralen voelde verminderen. Gulzig slikte ik zijn warme zaad door en zoog zijn hele lul schoon. Met een zuigend geluid liet ik zijn eindelijk verslappende lul uit mijn mond glijden terwijl een volgende pik zich aandiende. Uiteindelijk duurde deze laatste beurt nog zeker een half uur waarbij mijn beide gaatjes volledig opgevuld werden met warm zaad.

Uitgeblust kwam ik uiteindelijk overeind met een paar pijnlijke knieën. Mijn borsten en gezicht vol met zaad en mijn beide gaatjes druipend. Hijgend keek ik de jongens aan die her en der op de grond en bank zaten en lagen. Eén van hen gaf mij nog een flesje water. Ik had geen idee hoe laat het was. Toen ik begreep dat het al over tweeën was graaide ik snel mijn topje en broek bij elkaar en deed ze snel aan. Snel liep ik naar de tent om een handdoek te pakken en weer eens te gaan douchen. Frank was er al en keek me verbaast aan. Hij was in één seconde overeind en staarde naar mijn besmeurde decolleté en gezicht. "Heb je..?". Verder kwam hij niet. Ik keek hem wat beschaamd aan en vertelde dat ik vier jongens had gehad.

Samen liepen we naar het toilet gebouw waar hij me staand voor de spiegel boven de wasbak, in het gemeenschappelijke gedeelte, stevig neukte. Mijn topje uit, zodat hij mijn met zaad besmeurde borsten via de spiegel heen en weer zag schommelen. Toen hij kreunend aan gaf te gaan klaarkomen draaide ik me snel om en hurkte voor hem neer. Zijn warme zaad ontvangend over mijn gezicht en borsten, ik kreunde luid. Wat een superdag.

We hebben nog een week op die camping gestaan en meerdere malen heb ik me lekker laten verwennen. Soms bij hen, soms in de natuur en soms op ander plekjes."

Mijn favoriet bleef echter de jongen met het spuitkanon. Wat kon hij heerlijk spuiten. Gewoon zo onwijs ver en veel. Ik blijf er een fan van.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten