De buurman neukt heerlijk.

Het begon op een zonnige dag. Wij, mijn man en ik, zaten in de tuin en genoten van de warmte. Terwijl ik de warme zonnestralen over mijn bijna naakte lichaam voelde gaan, keek ik naar mijn man, die met gesloten ogen ook van de zon genoot. Ik stond zachtjes op en deed het bovenste gedeelte van mijn bikini uit. Ik pakte mijn borst vast en streelde met mijn tepel rond zijn mond. Hij begon te glimlachen en vroeg wat ik wilde? Ik fluisterde hem in zijn oor dat ik opgewonden was en dat ik het wilde doen. Zonder iets te zeggen stond hij op en liep weg, ik ging verbaasd op de stoel zitten en speelde wat met mijn borsten. Op een gegeven moment voelde ik aan dat er iemand naar mij stond te kijken. Vanonder mijn grote zonnehoed keek ik rond en zag ik dat mijn buurman vanuit zijn slaapkamer naar mij stond te kijken. Ik deed of ik niets in de gaten had en masseerde mijn borsten zachtjes verder en wel zo, dat mijn tepels tussen mijn vingers naar voren kwamen. Ik trok even aan een tepel en deze stond hard en stijf naar voren.

Op dat moment kwam mijn man weer naar buiten en zei dat er boven kleding voor mij klaar lag en dat ik dat aan moest trekken. Want het was bijna vijf uur en hij wilde uit eten gaan en het was zeker nog een uur rijden. Toen ik opstond zei hij nog dat ik alleen hetgeen wat op bed lag aan mocht trekken. Ik werd nieuwsgierig en liep naar binnen. Vlak voordat ik naar binnen ging keek ik naar boven en zwaaide naar de nog steeds kijkende buurman, ik tilde daarbij met mijn andere hand een borst op. Hij schrok eerst en zwaaide toen terug, terwijl hij zijn duim opstak. We kennen elkaar goed en hij en zijn vrouw komen regelmatig bij ons of wij bij hun op visite. Boven aangekomen zag ik op het bed een strak zwart jurkje liggen, de achterkant had een halve boog waardoor het bovenste gedeelte van mijn rug zichtbaar was en twee dunne spaghetti bandjes hielden het jurkje omhoog. Aan de voorkant was een breed en niet al te diep decolleté, wel genoeg om een flink deel van mijn bruingebrande borsten te laten zien. Het jurkje kwam iets boven mijn knieën, kortom netjes, maar behoorlijk uitdagend. Naast het bed stonden mijn zwarte schoenen met een redelijke hoge hak. Ik nam het jurkje van het bed, in de veronderstelling dat daar mijn slipje en BH lagen. Dit bleek niet zo te zijn en nu begreep ik de opmerking van mijn man, alleen aantrekken wat er op bed ligt. Ik stapte onder de douche en maakte me daarna op en deed een geurtje op.

Toen ik beneden kwam stond mijn man netjes aangekleed, met zijn handen op zijn rug op mij te wachten. Aan zijn gezicht te zien, beviel het wat hij zag. Ik liep naar hem toe en gaf hem een kus op zijn wang. We liepen naar buiten en terwijl we wegreden zei ik tegen mijn man dat het jammer was dat de ramen iets donkerder waren en dat niet iedereen mij kon zien. Hij lachte en zei, maak je daar maar niet druk om. Ik zie je toch! Het was nog steeds warm, de thermometer in de auto gaf aan dat het buiten nog steeds 25 graden was. Door de wat koude lucht van de airco werden mijn tepels hard en staken ze duidelijk naar voren, mijn man maakte daar opmerkingen over. Ik wreef er wat overheen en moest gelijk aan de buurman denken. Ik vertelde aan mijn man wat ik had gedaan en hij begon te lachen. Omdat ik hem verbaasd aankeek, vertelde hij dat de buurvrouw voor een tweetal weken weg was en pas volgende week weer terug zou komen.

Ondertussen waren we op de plaats van bestemming aangekomen en werden we door onze vaste kelner naar onze tafel gebracht. Terwijl hij de stoel voor mij aanschoof, maakte hij een complimentje over mijn jurkje. Toen hij de kaart bracht vertelde hij dat een jonge kelner ons zou helpen. Deze jonge kelner moest het vak nog leren en hij hoopte dat wij hem daarbij wilde assisteren, hierbij keek hij mij aan en knipoogde even. De wijn en het dessert waren van het huis en onze favoriete rode wijn stond al klaar. Onze tafel is achter in de zaal en wat afgeschermd van de rest van de klanten. De leerling kelner kwam ons het voorgerecht brengen, hij was duidelijk iets gespannen. Het was een leuke licht getinte jongen, met een vrolijk gezicht. Toen hij weg was, boog mijn man naar voren en zei, het lijkt wel of het zo moet zijn. Een kelner die het vak moet leren en jij ziet eruit om op te vreten. Ik lachte en zei dat zo‘n jongen niet op een oudere vrouw zat te wachten.

Toen de soep op was werden de borden afgeruimd en daarbij bukte de jonge kelner wat meer naar mij toe omdat hij over een stoel moest reiken. Mijn man grijnsde en zei dat ik mijn jurkje iets meer naar beneden moest trekken en dan kijken hoe hij reageerde wanneer hij het hoofdgerecht serveerde. Ik lachte en trok het jurkje een stukje omlaag. Ik voelde mijn tepels hard worden en deze zaten nog een tweetal cm onder de rand van mijn jurkje. Er was dus een groot gedeelte van mijn borsten zichtbaar. Mijn man knikte ten teken dat ons eten er aan kwam. Zoals het hoort werd mijn bord als eerste neergezet en daarbij stopte hij even in zijn beweging. Hij zette mijn bord neer en draaide zich toen snel om en liep nadat hij het bord van mijn man had neergezet weg. Even later kwam onze vaste kelner vragen of alles naar wens was en keek daarbij langdurig naar mij. Hij grijnsde en zei dat hij nu begreep waarom zijn jonge collega zo snel terug was gekomen en nu even buiten stond. U ziet er heel goed uit en ik kan me voorstellen dat hij het moeilijk had.

Ik voelde me steeds meer opgewonden worden en was blij dat het een zwart jurkje was, omdat je dan de natte plek tussen mijn benen niet zo goed kon zien. Toen de borden werden afgeruimd, bleef de jongen iets langer bij me staan en toen ik hem vragend aankeek, zei hij dat ik er erg mooi uitzag en hij hoopte dat ik het niet erg vond dat hij het tegen mij zei? Ik pakte zijn hand vast, kneep erin en antwoordde dat zo‘n mooi compliment nooit erg was. Na het dessert kwam hij met de rekening terug en pakte ik zijn hand vast en vroeg hem wat hij mooi aan mij vond? Hij bloosde en doordat zijn blik naar beneden was gericht, begreep ik dat mijn borsten zijn aandacht hadden gewekt. Ik trok zijn hand naar mij toe en hield die op een van mijn borsten. Je mag ze wel tevoorschijn halen en vastpakken. De jongen kreeg een rood hoofd en liep snel weg. Ik was teleurgesteld, want ik had nog meer verassingen voor hem in petto. We zijn na de rekening te hebben betaald direct weer naar huis gereden. Ik was zo opgewonden dat ik me haast niet meer kon beheersen.

Thuis aangekomen, het was inmiddels rond 23.00 uur en nog steeds rond de 22 graden liepen we naar de tuin. We zaten stil naast elkaar toen we onze buurman Paul tegen de katten hoorden praten. We keken elkaar aan en nagenoeg tegelijkertijd vroegen we aan de buurman of hij een afzakkertje wilde komen drinken. Aan het gezicht van mijn man zag ik dat we dezelfde ideeën hadden. De buurman was er binnen een paar minuten en ook hij maakte duidelijk dat ik er heel goed uitzag. Ik lachte wat en vroeg, beter dan vanmiddag? Hij bloosde en bood zijn excuus aan omdat hij had staan kijken. Ik merkte op dat het een compliment voor mij was en er van had genoten. Maar, zei ik, dat is nog geen antwoord op mijn vraag. Paul grijnsde diep en lang en gaf als antwoord dat ik er vanmiddag beter uit had gezien. Ik stond op en liet mijn jurkje van mijn schouders glijden. Alleen in mijn hoge hakken gekleed keek ik hem aan en zei ik, dat ik het iedereen naar de zin wilde maken. Paul verslikte zich in zijn biertje en hoestend merkte hij op, dat ik daar aardig in was geslaagd. Ik vroeg aardig? Wat ontbreekt er nog? Hij grijnsde en keek naar mijn man, deze knikte ook vragend. Paul nam weer een slok en antwoordde, dat hij wel sex met mij wilde hebben.

Ik liep naar hem toe en boog me voorover. Mijn borsten hingen voor zijn gezicht en ik vroeg hem wat hij dan zou doen? Al snel was er een tepel tussen zijn lippen verdwenen en mijn andere borst werd stevig vast gepakt. Ik maakte ondertussen zijn broek los en haalde zijn al harde stijve pik te voorschijn. Ik pakte een kussen van de stoel naast ons en lag deze op de grond. Ik ging op mijn knieën zitten en likte met mijn tong zijn eikel. Ik keek hem daarbij aan en zag dat hij met gesloten ogen en zwaar ademhalend afwachtte wat er verder ging gebeuren. Toen ik zijn pik diep naar binnen zoog kreunde hij zacht. Ik voelde zijn zachte eikel achter in mijn mond en begon mijn hoofd heen en weer te bewegen. Hij kreunde steeds meer en stootte daarbij telkens iets omhoog. Tijdens het pijpen trok ik zijn broek verder uit. Hij had een paar grote ballen en deze werden door mij stevig gemasseerd. Ondertussen was ik mezelf aan het vingeren en stopte af en toe drie vingers naar binnen, dit gaf een soppend geluid wat iedereen nog meer opwond. Ik ging staan, draaide me om stapte over de stoel waarop Paul zat of nu eigenlijk meer lag, heen. Met mijn billen naar hem toe en terwijl ik op zijn knieën steunde, liet ik me omlaag zakken. Ik voelde zijn pik omhoog staan. Paul had zijn pik vast gepakt en hield deze precies voor mijn natte kut. Ik zakte langzaam verder en voelde een warme harde pik in mijn kut verdwijnen. Ik bewoog wat heen en weer en bleef daarna stil met de warme staaf vlees in mijn kut zitten en genieten. Hier had ik de hele dag op gewacht, een harde pik in mijn neukgleuf. Ik draaide wat met mijn billen en voelde de lul diep in mij bewegen. Ik voelde me steeds geiler worden en begon steeds sneller op en neer te bewegen.

Plotseling voelde ik Paul schokken even later stroomde zijn warme sperma in mijn geile kut. Ik draaide om en zittend op mijn knieën nam ik zijn druipende pik in mijn mond en zoog het laatste sperma naar binnen. Hij kreunde luid en ik voelde zijn lul weer harder worden. Ik ging op het kussen liggen spreidde mijn benen en vroeg hem om mij nu heel hard te neuken. Hij kroop tussen mijn benen en stak in een keer zijn pik tot aan zijn ballen in mijn kut. Deze maakte terwijl hij hard in en uit mij stootte een soppend geluid. Daarbij sloeg zijn grote zak met ballen tegen mijn kont. Ondertussen zoog hij aan mijn tepels. Ik voelde me zo ontzettend geil dat ik me moest bedwingen om niet te gillen en geile woorden te roepen. Plotseling stopte hij en ik zag mijn man met een stijve pik naast ons staan. Hij hielp me overeind en zei dat we beter naar binnen konden gaan en met gesloten deuren verder te neuken.

Ik ging op de bank liggen en terwijl mijn man de gordijnen en de deur dicht deed stak Paul zijn neukstaaf weer in mijn kut. Nu kon ik alles zeggen wat wilde, ik pakte Paul zijn hoofd vast en zei dat hij mijn tieten moest zuigen en gelijk mijn kut moest uitwonen. Bij iedere stoot naar binnen gilde ik: neuk me, spuit je geile pik leeg, laat me je geile buurvrouw hoertje zijn, neuk, neuk me. Paul werd steeds geiler en neukte steeds harder. Daarbij had hij mijn kont vast gepakt en kneep daarbij bij iedere stoot stevig in mijn billen. Ik voelde ineens dat ik klaar kwam en gilde dat hij een zalige neuker was en me vaker moest naaien. Paul spoot zijn lading in mijn kut en bleef hijgend op me liggen. Terwijl we daar lagen bij te komen, nam mijn man Paul zijn plaats in, hij begon mij in de lading sperma van Paul te neuken. Paul lag naar ons te kijken en ik pakte zijn paal vast en bracht deze naar mijn mond en zoog zijn sperma en mijn kutslijm van zijn lul. Ondertussen kwam mijn man klaar en spoot mijn kut voor de derde keer die avond vol.

Toen Paul later naar huis ging keek hij mij aan en zei hij dat hij dit in zijn wildste dromen niet had verwacht. Ik glimlachte en vroeg of hij deze week nog een keer langs wilde komen? Hij keek me verbaasd aan en toen ik zei dat mijn man en ik dat heel erg prijs zouden stellen, knikte hij en zei. tot morgen? Tot morgen, zei ik en sloot de deur achter hem.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb