De buurman komt.

Het was een mooie nazomer avond, lekker buiten, vuurtje erbij, wijntje en wat lekkers op tafel! Gewoonweg heerlijk genieten dus! Ik zal me eerst eens voorstellen; ik ben Cilla, drieëntwintig, beetje gezet, 85d cup, lang donker haar en blauwe ogen, wat tattoos en piercings her en der. Mijn vriend Theo is achtentwintig, normaal postuur, blond en blauwe ogen. Wij hebben een relatie van bijna acht jaar, zijn beide Bi, wonen sinds vier jaar samen en genieten volop van het leven.

Op de bewuste avond zaten we dus heerlijk buiten te genieten, ondertussen had ik voor de extra ontspanning een jointje gedraaid, we lagen heerlijk naast elkaar op de loungebank te kijken naar het wapperen van de vlammen. Theo slaat een arm om me heen en zijn hand komt op mijn tiet, heerlijk begint hij mijn tiet te masseren die al vrij is want een bh heb ik thuis eigenlijk nooit aan als we alleen zijn! Zijn hand schuift wat omhoog en gaat in mijn laag uitgesneden hemdje wat ik aan heb. Zo fijn als hij dat kan begint hij met mijn tepel te spelen, die wordt goed stijf door zijn toedoen! Ik lig op zijn schoot en voel zijn lekkere lul ook steeds meer groeien. Als hij met zijn andere hand mijn andere tiet onder handen neemt voel ik mijn kutje flink nat worden. Ik draai me iets op m’n zij en geef hem een flinke tongzoen. Zijn lul is inmiddels nog harder geworden en omdat ik zo geil ben ga ik met mijn hand onder zijn korte broek en streel zijn ballen, hij heeft geen boxer aan dus geniet hij intens van mijn strelen! Zo liggen we elkaar eventjes op te geilen.

Na nog een paar slokken wijn besloten we lekker ons jointje op te steken, zo gezegd zo gedaan! Ondertussen gingen we door met elkaar heerlijk verder op te geilen! Ik was zo geil dat ik zijn broek losknoopte en zijn heerlijk 17x5 in de hand nam! Langzaam trok ik zijn heerlijke lul af! Theo trok me wat omhoog en legde mijn tieten bloot om er heerlijk aan te zuigen en zachtjes in te bijten! Beiden slaakten we regelmatig een kreuntje van geilheid! Ik ging op mijn knieën op de loungebank zitten en begon zijn lekkere lul in mijn mond te nemen. Hij zuchtte en kreunde van genot! Theo trok me omhoog, een beetje op zich, en schoof zijn hand onder mijn rokje en voelde dat mijn mooie rode kanten string goed nat was! Hij streelde mijn lekker kaal geschoren poesje! Hij speelde met mijn clitpiercing en ik liet een aantal kreuntjes ontsnappen! Genietend van elkaar hoorden we ineens, “goedenavond buurtjes!” We schrokken even want daar stond de buurman, over ons lage schuttinkje, ons te bekijken!

“Gaat het goed daar?” kwam er uit zijn mond. Een beetje twijfelend zei ik, “ja, heerlijk hoor.” Theo wist even niet waar hij kijken moest maar ging toch door met mijn piercing te spelen, plagerig deed hij ook nog even twee vingers in mijn kletsnatte poes! Weer ontsnapte er een kreun. Ondertussen zag ik de buurman geen oog afwijken van het tafereel dat zich voor zijn neus afspeelde! Ik vroeg de buurman om er gezellig bij te komen voor een wijntje! Natuurlijk zei hij daar geen nee tegen en kwam naar ons toe, ik stond op en gaf Theo nog een flinke tongzoen en ging een wijntje halen voor de buurman. Mijn rokje zat nog omhoog en ik deed hem kontschuddend omlaag toen ik naar binnen liep. Theo had zijn stijve nog uit zijn broek en volgde mij met zijn ogen naar binnen.

Toen ik buiten kwam zag ik in het schemer van de lantarenpaal, naast onze tuin, dat er een flinke bobbel bij de buurman in zijn korte broek was verschenen. Ik vond het wel een geil idee dat hij ons zo had gezien! Ik gaf hem zijn wijntje en ging weer bij Theo zitten, en wreef even als plagertje over zijn lul en er ontsnapte een kreuntje! Ik vroeg de buurman of het hem allemaal beviel en natuurlijk zei hij, “jazeker!” De buurman, vierendertig en niet verkeerd om te zien is vrijgezel en genoot hier aanzienlijk van. Theo had zijn handen inmiddels weer onder mijn rokje geplant en was me heerlijk aan het verwennen. Ik ging weer op mijn knieën tussen zijn benen zitten en begon hem te pijpen! De buurman had goed zicht op mijn kletsnatte poes en ik hoorde ook zijn ademhaling zwaarder worden! Ik wenkte hem naar ons toe en hij stond op. Hij kwam naast ons staan en terwijl ik Theo een heerlijke pijpbeurt gaf was ik met mijn rechterhand de broek aan het losmaken van de buurman! Ik trok met één beweging zijn broek en boxer naar beneden en zijn harde lul sprong naar voren, iets kleiner, maar wel wat dikker dan die van Theo! Ik pakte hem met rechts vast terwijl ik nog steeds Theo zijn lul in mijn mondje had! De buurman ging met zijn hand over mijn rug naar mijn kontje en verdween met zijn vingers rustig in mijn poesje! Ik voelde de kloppende lul van Theo en stopte met pijpen, want ik wou meer voordat hij klaarkwam!

Ik kwam overeind en nam de lul van de buurman in mijn mond en ook hij slaakte een zucht en kreun uit! Ik stond op om een slok wijn te nemen en nam een flinke slok! Toen ik me omdraaide zag ik dat Theo de lul van de buurman in zijn mond had en de buurman de lul van Theo in zijn handen had genomen. Wat was dat een geil gezicht zeg! Heerlijk! Ik kroop weer naar Theo en likte over zijn ballen, “ohhhhh,” hoorde ik en toen draaide ik me naar de buurman en likte zijn ballen ook terwijl Theo hem nog aan het pijpen was! De buurman trok terug want anders ging hij klaar komen! Ik ging met mijn kletsnatte poes op de lul van Theo zitten en liet hem rustig in mij glijden! Ik gaf hem een tongzoen en keek de buurman aan, pakte zijn lul in mijn hand en trok hem naar mij toe, toen gaf ik ook hem een tongzoen! Terwijl ik Theo heerlijk bereed, de buurman aftrok en zelf genoot van alles, kwamen er van ons alle drie flink wat kreunen af! De buurman nam achter mij plaats en zijn vingers gleden naar mijn kontgaatje, hij spuugde erop en stopte voorzichtig een, twee vingers in mijn strakke gaatje! Ondertussen bereed ik Theo nog steeds door! De buurman spuugde nog een keer op mijn sterretje en zette toen zijn kloppende lul tegen mijn gaatje en drong langzaam naar binnen!

Ik werd gewoon heerlijk in twee gaatjes tegelijk geneukt! Na een paar flinke stoten kwam ik schokkend klaar, maar tijd om bij te komen had ik niet! Theo duwde me van zich af en pakte me bij me haren vast om hem te pijpen! Ik proefde zijn vocht en mijn eigen geil, heerlijk! Hij liep naar de buurman en ging op de bank staan, zodat zijn lul voor de mond van de buurman kwam en die Theo ging pijpen! Ik hield het niet meer en kwam weer klaar! Ik voelde de kloppende lul van de buurman in mijn kontje en wist dat het niet lang zou duren voor hij mijn kontje vol zou spuiten! Een paar flinke stoten later kwam hij heerlijk spuitend klaar in mijn kontje! Hij trok zijn half slappe lul uit mij en ging voor me staan! Ik zoog aan zijn lul die onder zijn sperma zat en zoog zijn laatste sperma eruit! Hij gaf een flinke zucht en kreun en plofte op de bank neer.

Inmiddels was Theo achter me gekropen en neukte me nog heerlijk in mijn poes! Weer kwam ik klaar met een flinke kreun! Hij haalde zijn lul uit me en liep naar de buurman, die gewillig de heerlijke lul van Theo in zijn mond nam en hem naar zijn hoogtepunt zoog! Theo spoot heerlijk in de keel van de buurman waarna ik Theo ook weer afzoog! Ook Theo plofte op de bank en ik stond op. Het sperma van de buurman liep uit mijn kontje langs mijn dijen naar beneden, ik nam een flinke slok wijn en plofte nagenietend op de bank bij de heren! We bleven nog een poosje liggen tot het vuur uit was.

De buurman stond op en zei dat het tijd was om te gaan! Ik stond op, gaf hem een tongzoen en kneep zachtjes in zijn kruis! Voldaan ging de buurman naar huis en wij naar binnen! Eenmaal binnen hebben we nog een heerlijke neukpartij gehad voor we moe en voldaan in slaap zijn gevallen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten