De buurman

De buurman.

Net toen mijn echtgenote met de kinderen in bad zat werd er aangebeld. Dus zelf maar gaan kijken wie dit wel mocht zijn. We verwachten niemand en het verwonderde mij dat het de 62 jarige overbuurman was die naar mijn vrouw vroeg. Omdat ze onmogelijk de kinderen, twee en vijf jaar, alleen in bad kon laten liet ik hem binnen en bood hem wat te drinken aan terwijl hij wachtte. Hij vertelde mij niet waarvoor hij mijn echtgenote nodig had, hoewel ik echt benieuwd was vroeg ik het hem niet.

Toen mijn vrouw even later de kinderen naar bed had gebracht kwam ze bij ons zitten. Ze had haar korte badjas met knoopjes aangetrokken en het was duidelijk te zien dat ze er niets onder aan had. Simon, zo heet de man vertelde dat hij haar berichtje op het prikbord in de plaatselijke supermarkt had gezien en dat ze iemand zocht waar ze een halve dag per week of wat meer kon helpen bij het schoonmaken en andere huiselijke taken. Bianca had zo al drie gezinnen waar ze een halve dag ging schoonmaken en vond dat er nog wel wat bij kon en had daarom dat berichtje opgehangen zonder er iets van tegen mij te zeggen. Simon vroeg of 12 € per uur voldoende was en Bianca was zeker tevreden met zijn voorstel. Bij andere adresjes kreeg ze 2 € per uur minder maar dat vertelde ze hem niet. Er werd afgesproken dat ze elke donderdag nadat ze de kinderen naar de opvang en school had gebracht bij hem zou zijn. Om hem wat beter te leren kennen haalde Bianca nog een pilsje voor hem zodat hij nog een tijdje bleef zitten. Terwijl ze het bier in zijn glas schonk kreeg hij een mooie inkijk op haar borsten. Omdat ze de onderste twee knopen van haar badjas niet had dichtgedaan kon hij als ze ging zitten of opstaan een glimp opvangen van haar kutje. Ik weet dat ze het er speciaal om doet en er voor zorgt dat hij het goed kan zien. Ook ik vind het geil dat ze dat doet en soms vraag ik haar zelf om het te tonen. Meesstal brengt dat een geile neukpartij teweeg als we weer alleen zijn.

Zoals afgesproken ging ze de volgende donderdag naar Simon om schoon te maken. Ze had een kort rokje aangetrokken. Niet echt de kleding die je zou verwachten om ergens te gaan schoonmaken. Toen ze bij hem aankwam stond de koffie al klaar. Tijdens het koffiedrinken bespraken ze wat ze ging doen. Volgens hem moest ze zelf maar zien wat wel of niet gedaan moest worden. Ook de was en het strijkgoed en zelfs het koken mocht ze doen als ze dat wou. Het werd allemaal betaald en een begonnen uur, al was het maar vijf minuten werd volledig betaald. Simon was heel gedienstig en behulpzaam. Een emmer met water hoefde ze zelf niet te pakken of te dragen en als ze op de trap stapte om de ramen te lappen of in een hogere kast te poetsen hield hij de trap vast. Ze hield hem in het oog en zorgde ervoor dat hij intussen gemakkelijk onder haar rokje kon kijken. Bianca laat haar graag bekijken en ik vind het niet erg. Integendeel, het maakt mij geil te weten dat ze andere mannen onder haar rokje laat kijken. Voor mijn part mocht ze zonder slipje bij hem gaan schoonmaken, maar dat vond ze net te ver gaan. Ook bij de andere gezinnen draagt ze meestal een rokje of jurkje, zeker als ze weet dat de man thuis is. Bianca vertelde mij dat ze er voor zorgde dat hij regelmatig vrij zicht had op haar slipje zonder op te laten vallen dat ze het opzettelijk deed. Hoewel Simon een man alleen is had hij nog geen moeite gedaan om wat dan ook te proberen. Bianca had gehoopt dat Simon zich niet zou kunnen bedwingen maar wat Bianca ook uithaalde, Simon hield zijn handen thuis. Volgens hem was hij zeer tevreden over haar werk en kookkunst. Na de tweede keer vertelde Bianca mij dat hij alleen als zij voor hem kookt warm eten heeft en ze vroeg mij of ik er bezwaar tegen had dat zij een paar keer in de week extra eten voor hem zou koken. Als Bianca dat wilde was het voor mij in orde en ze sprak er met hem over. Hij ging gretig op het voorstel in. Ook dit hoefde ze voor hem niet gratis te doen en er werd afgesproken dat hij er 5 € voor zou betalen. Dit was volgens Bianca ruim voldoende. Wanneer Bianca het te druk had met de kinderen bracht ik hem het eten en na een paar keren vond ik het genoeg. Hij kon net zo goed bij ons komen eten, onder het mom dat hij dan niet altijd alleen zat. Bianca vond dat een goed idee en vanaf de volgende dag kwam Simon drie maal per week bij ons eten, op maandag, woensdag en vrijdag. Nu Bianca op donderdag bij hem niet meer hoefde te koken kon ze rustig ander nuttig werk doen.

Na enkel dagen viel alles terug in zijn normale plooi. Ook Bianca deed net als voorheen enkel een nachthemdje aan om TV te kijken. Omdat Bianca alleen korte en doorzichtige nachthemdjes heeft deed ze er haar badjas over. De derde avond dat hij er was vroeg ik haar mee naar de keuken en zei haar die badjas uit te doen. Ondanks dat Bianca graag heeft dat ze bekeken wordt durfde ze het niet om zo bij ons te komen zitten. Ze vond dit te uitdagend omdat ze praktisch naakt zou zijn en hij alles van haar kon zien. Na even aandringen mocht ik haar badjas uittrekken. Bij hoge uitzondering had ze een slipje aangetrokken en ze stond ook toe dat ik die uit deed. Als ze tegen het licht in stond was haar naakte lichaam duidelijk door haar nachthemdje te zien. In het begin voelde ze er zich een beetje onwennig bij, maar even later liep ze toch gewoon zo rond. Ook Simon had het er in begin moeilijk mee en wist niet goed waar kijken. Bianca liet mij mijn gang gaan toen ik even later haar nachthemdje optilde en aan haar kutje voelde hoe nat ze al was en haar even vingerde terwijl Simon toekeek. Het maakte Bianca nog geiler en ze ging zodanig zitten dat hij goed zicht had op haar openstaande kutje. Ze genoot ervan dat hij ernaar keek maar ik wist zeker dat ze liever zou hebben dat hij haar zou vingeren. Ze geniet er altijd enorm van als er met haar kutje gespeeld wordt. Ik zei hem dat hij gerust naast haar mocht gaan zitten en aan haar borsten en kutje mocht voelen.

Hij ging er gretig op in en hij liet Bianca haar gang gaan toen ze zijn broek open knoopte en zijn stijve lul uit zijn broek haalde. Hij had meer in zijn broek dan de gemiddelde man. Ook bij mij begon er wat te stijgen en ik hoopte dat Bianca zich door hem zou laten neuken. Het was geil om te zien hoe ze met Simon zijn lul en ballen speelde. Het geil droop van Simon zijn vingers die in haar kutje zaten. Intussen vroeg Bianca naar Simon zijn seksleven. Ze was nieuwsgierig naar het seksleven van Simon en begon hem uit te horen over hoe hij aan zijn trekken kwam en wat hij het leukste vond om met een vrouw te doen. Zo vertelde hij dat hij zich een paar maal in de week aftrok en beffen was een van de dingen die hij het liefst deed bij een vrouw. Om te neuken ging hij ongeveer om de drie weken naar een hoer wat hem telkens 150 € koste. Die vrouwen zorgde ervoor dat hij vlug klaar was en soms al na 10 minuten weer buiten stond. Bianca kwam tot de conclusie dat het goed verdienen is voor iets dat nog leuk is om te doen ook. Ik vroeg Bianca wat ze ervan zou vinden dat zij zich voor geld zou laten neuken door Simon, bijvoorbeeld voor de helft van de prijs die hij nu betaald. Voor Simon was het zo goedkoop en voor Bianca een mooie bijverdienste. Ze vond het op zich wel een leuk idee, maar zei dat Simon dat wel moest zien zitten. Hij wist niet wat te antwoordden en ik zag dat hij schrok van mijn voorstel. Nadat ik hem zei dat Bianca een geile vrouw is en dat ik er geen bezwaar tegen zou hebben, vertelde hij dat hij het wel zag zitten om haar te beffen en te neuken. Op zijn leeftijd zie je elke vrouw zitten maar kan je er geen een krijgen en dan is een hoer de enige oplossing was zijn besluit.

Ze keek geil naar mij, terwijl ze Simon, die zachtjes over haar kutje wreef liet begaan. Met twee vingers opende hij haar schaamlippen terwijl hij haar klitje zachtjes masseerde. Het geil liep werkelijk uit haar kutje en Simon ving het met zijn vingers op en likte het er af. Volgens hem was het heel lang geleden dat hij dat lekkere sap had geproefd. Bianca stelde voor dat hij bij wijze van proef haar kut zou likken. Hij ging hier gretig op in en Bianca ging liggen met haar benen wijd open zodat hij haar gemakkelijk kon likken. Ik ging bij Bianca zitten om te zien hoe het puntje van zijn tong in haar kutje stak en hoe hij haar geil oplikte.Terwijl ik haar een knuffel gaf zei ik dat ze haar gang mocht gaan en ervan te genieten. Ook neuken en hem in haar laten klaarkomen. Niemand van ons vond het abnormaal dat een zevenentwintig jarige gehuwde vrouw, moeder van twee kinderen, met haar kut liet spelen door een tweeënzestig jarige man terwijl ze zijn stijve lul in haar hand had en hem zachtjes aftrok. En wat een lul ook nog eens, zijn paal kon je normaal noemen maar zijn eikel was dubbel zo dik als die van een normale man.

Nooit had ik er maar enig vermoeden van gehad dat Bianca een andere man aan haar lichaam zou laten zitten, laat staan in mijn bijzijn. Ze was zo geil dat haar kutsappen in kleine golfjes uit haar kut vloeiden. Het leek wel alsof Simon er van dronk in plaats van het op te likken. Even later liet ze zich door Simon neuken. Ze wou zijn dikke eikel in haar voelen glijden. Wat maakte het nog uit nadat hij haar gevingerd en gelikt had. Bij mijn weten was het de eerste keer dat ze sinds we getrouwd zijn een andere man met haar heerlijke kut liet spelen. Bianca was enorm geil en terwijl ze zich door Simon liet neuken, hield ze mijn hand vast en kneep erin toen ze tot een orgasme kwam. Ook toen hij zijn sperma in haar kut spoot kneep ze erin en ze duwde haar bekken omhoog tegen zijn onderbuik om hem diep in haar te voelen spuiten. Ze vroeg hem zijn lul nog even in haar kut te laten zitten. Later vertelde ze mij dat het gevoel van die dikke eikel in haar kut niet te omschrijven was. Dit had ze nog nooit gevoeld en ze vroeg of dit in de toekomst nog vaker kon. Ik hou van mijn vrouw en gun haar dat plezier Bianca laat zich intussen regelmatig door hem neuken en als hij langskomt vraagt ze er meestal zelf om. Ook als ze gaat schoonmaken laat ze zich regelmatig neuken en ze komt dan voldaan en met een volgespoten kutje thuis. Bianca geniet ervan, het brengt goed op en ze weet dat ik er geen bezwaar tegen heb.

Intussen is Gina de jongste dochter van Simon, die intussen zelf al 36 jaar is, op de hoogte van hun erotisch contact. Deze kwam eens onverwacht bij hem binnen net op het moment dat ze naakt op de bank lagen terwijl hij haar befte Na de eerste verontwaardiging kregen ze de kans haar uit te leggen hoe de vork in de steel zit. Ook dat ik er van weet en dat het met mijn volledig toestemming gebeurd. Dezelfde avond stond Gina met haar vader aan de deur om mijn uitleg te horen. Ik zei hen binnen te komen en bij een kop koffie bevestigde ik wat Simon en Bianca haar die morgen verteld hadden. Gina verzoende zich met de situatie en bleek tijdens het verdere verloop van het gesprek er zelf geen bezwaar tegen te hebben om met iemand anders dan haar man seks te hebben. Sindsdien neuk ik haar met medeweten van Bianca en Simon twee tot drie maal in de maand maar dat is een ander verhaal.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb