De buren

 

De buren.

Ik heb een enorm zwak heb voor kale kutten. Als ik zo’n lekkere dikke, onbehaarde poes zie, dan springt mijn pik bijna spontaan uit mijn gulp. Mijn vrouw wil daar niets van weten en weigert ook maar een haar te verwijderen. Vandaar dat ik me behelp met boekjes en video’s waarvan ik weet dat er veel kale kutjes in zitten. En niet van dat jonge spul, nee lekkere dikke grote pruimen, daar hou ik van.

Mijn vrouw en ik zijn gek op sex en we neuken na vijftien jaar huwelijk nog steeds dat de stukken eraf vliegen en bijna iedere avond is het raak. We hebben ook de afspraak dat als we eens buiten de pot piesen, dat we daar eerlijk over zijn tegen elkaar en we hebben allebei ook wel de nodige avontuurtjes achter de rug. Maar de afspraak was ook dat we dat niet te dicht in de buurt zouden doen, zodat we geen problemen zouden krijgen en daar hielden we ons ook aan, totdat we nieuwe buren kregen.

De buurvrouw was een mooie meid om te zien. Voor in de dertig met een prachtig slank lichaam en volle borsten, billen en heupen. Ze heeft een leuk open gezicht en een grote bos roodachtig haar. De buurman was een reus van een kerel, bijna twee meter en in de breedte ook niet gering. Zeer gespierd, een echte bodybuilder. Hij is stuurman op een olietanker en drie maanden van huis en dan weer een maand thuis.

We wonen in een nieuwbouwwijk, met ruime tuinen bij het huis en inmiddels aardig dicht beschut met hoog groeiend groen en schuttingen. In de tuin is er dan ook een behoorlijk stukje privacy. Met de buren hadden we niet zoveel contact. Af en toe een praatje en zo.

Op een mooie zomerdag stond ik boven in de slaapkamer de bedden op te maken. Mijn vrouw was naar haar werk, maar ik had er een paar nachtdiensten op zitten en was nu een paar dagen vrij. Toen ik naar buiten keek door het raam van de slaapkamer, kon ik mijn ogen bijna niet geloven. De buurvrouw zat in een ligstoel in een hoekje van de tuin. Ik kon net zien dat ze daar helemaal naakt zat en zich onbespied waande. Eerst kon ik niet goed zien wat ze daar aan het doen was. Ik ging wat dichter bij het raam staan in de hoek achter de gordijnen en nu kon ik het beter zien. Ze zat met een spiegel tussen haar benen en met een ladyshave was ze haar kruis aan het bewerken. Dat moest ze wel vaker doen, want veel haar zat er al niet, het was dus een kwestie van bijhouden. Toen ze klaar was met de ladyshave pakte ze van het tafeltje naast haar een scheerkwast en zeep, schuimde haar kutje in en schoor de laatste haartjes vakkundig weg met een scheermesje. Met een washandje wreef ze de laatste zeeprestjes weg, legde de spullen weer op het tafeltje en met wijd gespreide benen ging ze achterover in de stoel zitten. Ik ging bijna van mijn stokje, want ik keek nu recht in haar totaal kale kruis !

Ik stond zo een poosje naar haar te kijken en mijn lul stond al op barsten. Maar het werd nog leuker. Loom in de zon liggend begon ze met een vinger met haar gleuf te spelen. Zacht vingerend lag ze daar in de zon te genieten. Ik zag haar vinger door haar glimmend natte gleuf glijden en aan haar bewegingen te zien begon ze het al heel lekker te vinden. Kleine rillinkjes gingen door haar lijf en na enige minuten begon ze zacht schokkend klaar te komen. Zonder dat ik mijn lul ook maar aangeraakt had spoot ik een lading sperma in mijn onderbroek. Wat was dat een geil gezicht.

Omdat ik op mijn werk veel met video werk, heb ik thuis ook behoorlijk professionele apparatuur staan. De volgende ochtend had ik de ramen van de slaapkamer wijd opengegooid, zodat ik geen last zou hebben van de weerspiegeling en ging om het hoekje achter de gordijnen zitten, dezelfde positie die ik de vorige dag had, maar nu met de videocamera in de aanslag, die ik al ingezoomd had op de nu nog lege ligstoel. Met een speciale lens had ik de plek behoorlijk groot in beeld. Ik werd niet teleurgesteld want na een kwartiertje wachten kwam ze naar buiten met een boekje en een kopje koffie, gekleed in T-shirt en tangaslip. Niet voor lang, want bij de ligstoel kleedde ze zich uit en ik liet direct de camera lopen. Ze nam plaats, dronk eerst haar koffie op en ging toen lui liggen lezen. Na een kwartiertje begon ze weer met haar hand tussen de benen te wrijven, haar man was er al een tijdje niet, dus het zal wel behoorlijk gejeukt hebben. Al snel begon ze weer klaar te komen. Ik niet deze keer, want ik was gisteren bij mijn vrouw als een beest tekeer gegaan met het beeld van de kale kut van de buurvrouw voor ogen.

Regelmatig stond of zat ik vanaf die tijd daar op dat plekje de buurvrouw te filmen en in mijn huisstudio monteerde ik daar een prachtige film van met anderhalf uur hete actie. Ik had haar vingerend, zichzelf scherend en zelfs een heel heet stukje met een kleine vibrator. Het was een prachtige film die me veel genoegen bezorgde. Maar toen haar man thuiskwam was het uit met de pret helaas en moest ik genoegen nemen met het bekijken van de film.

Toen de buurman weer op zee was, wilde ik mijn hobby weer uitoefenen. Ik was echter wat onvoorzichtig en liet de film in de huiskamer zwerven. Mijn vrouw bekeek die film toevallig en was er niet erg over te spreken. Ze vond het een schending van de privacy en vond ook dat ze de buurvrouw daarvoor moest waarschuwen en dat deed ze ook de volgende dag. Ze vertelde de buurvrouw wat ik had gedaan en gaf haar zelfs de dvd. Ik schaamde me rot en verwachtte dat het nu wel afgelopen zou zijn met de mooie showtjes in de tuin. Maar gewoontegetrouw ging ik toch weer op mijn plekje staan de volgende dag met de videocamera. Toen werd er iets door de brievenbus gegooid beneden en ik liep er naar toe om te kijken wat het was. Het was een pakje. Mijn dvd zat erin en een brief van de buurvrouw. Daar stond in, dat ze het niet erg vond om op deze manier gefilmd te worden, maar dat ze dan wel graag een kopie van de dvd wilde hebben voor haar en haar man en dat ik de film niet aan anderen mocht laten zien. Dat vond ik allang best, ik was al blij dat ze niet kwaad was.

Vanaf die dag filmde ik haar ook meer openlijk, zo had ik meer mogelijkheden om shots uit diverse hoeken te maken. Zij maakte ook meer werk van haar masturbatiebeurten. In diverse standjes vingerde ze zichzelf, maar gebruikte er ook hulpmiddelen bij, zoals een vibrator, een banaan en een bierflesje en zelfs een keer een waterijsje, waarvan ze het restant na de masturbatie lekker opat ! Het leek ook wel of haar orgasmes meer intens waren, nu ze wist dat ze gefilmd werd. Ik maakte ook van de montage van de film meer werk en maakte er ook wat geluid en muziek achter hier en daar. Na een maand had ik een prachtige film en ik maakte er een kopie van. Die pakte ik netjes in. Ik wilde die bij haar in de bus doen, maar op dat moment deed ze de deur open en vroeg of ik even binnenkwam. Enigszins beschaamd, voldeed ik toch aan dat verzoek.

Ze zette een kopje koffie en we namen plaats in de huiskamer. Drinkend van de koffie maakte ze het pakje open. Tot mijn verbazing stelde ze voor om de film direct te bekijken. Ze stopte de dvd in de speler en ging naast me op de bank zitten. Ik merkte, terwijl we zaten te kijken, dat ze wat onrustig werd naast me en geil met haar billen over de bank zat te schuiven. Plotseling zette ze de dvd uit en zei : “je mag me nu van dichtbij bekijken, als je belooft verder niets met me te doen, alleen als ik het zeg”. Dat beloofde ik haar en ze kleedde zich uit en ging in een leunstoel zitten, met haar benen wijd gespreid over de armleuningen. Zo had ik een prachtig uitzicht op haar dikke, rose, kale kut, die vochtig was en een beetje open stond. Ik ging er op mijn knieën naast zitten en kon nu van dichtbij zien, hoe haar vingers tussen haar lippen sopten. Steeds heftiger werden haar bewegingen en na een paar minuten kwam ze luid kreunend klaar. Toen wilde ze dat ik me uitkleedde en voor haar kwam staan en me aftrok. Dat deed ik. Mijn stijve lul zwiepte in de lucht en ik pakte hem met mijn hand vast en begon me vlakbij haar zachtjes af te trekken. Zij vingerde zelf nu heftig en lag te schokken in haar stoel, terwijl ze me met grote ogen aankeek. Toen kwam ze nog heftiger klaar als de eerste keer en toen ik haar van wellust vertrokken gezicht en van vocht druipende kut zag, werd het mij ook te veel. Mijn sperma spoot in dikke stralen tevoorschijn en landde op haar borsten. Ze masseerde met twee handen haar dikke vleesbollen en wreef het sperma erin, alsof het huidcrème was en daarna likte ze haar handen af. We kleedden ons weer aan en spraken af om een keer in de week samen “koffie te drinken”.

De week na mijn eerste avontuur met de buurvrouw, die trouwens Irma heette, stond ik weer bij haar voor de deur. Ik had die week geen opnamen meer van haar gemaakt. Ze deed nadat ik had aangebeld de deur open en liep naar de keuken om de koffie in te schenken. Toen ze die op had, kleedde ze zich direct helemaal uit en vroeg me dat ook te doen. Naakt zaten we naast elkaar op de bank en ze deed de dvd die ik de vorige week had gebracht en die volstond met haar masturbatiescènes in de tuin in de speler en zette hem aan.

Dicht zaten we naast elkaar en terwijl we de film bekeken, pakte ze mijn pik vast, maar verder deed ze niets. Ze hield hem alleen stevig vast. Ik vond dat ik dan ook wel wat mocht doen en begroef mijn hand in haar kale kruis. Wat een heerlijk gevoel was dat, zo’n kale kut in je hand. Ze schuurde opgewonden tegen mijn hand aan en mijn pik schokte heen en weer van het lekkere gevoel dat dit me gaf. Ik voelde dat ik nu al bijna klaarkwam en trok haar hand van mijn pik af. Ze zag aan het wild heen en weer schokken van mijn stam, dat ik bijna klaarkwam en keek er even met grote ogen naar. Toen nam ze voor zichzelf een besluit en boog voorover en bracht haar mond naar mijn pik. Eerst gaf ze een klein kusje op de eikel, maar al snel verdween er meer en meer van mijn pik tussen haar gulzige lippen. Ze werkte mijn hele pik naar binnen en zoog er heftig aan en het zaad borrelde al direct uit mijn ballen omhoog en spoot in dikke stralen diep in haar keel. Ze slikte heftig om alles naar binnen te krijgen, maar het was zoveel dat een klein beetje over haar lippen naar buiten sijpelde. Ze liet de lul uit haar mond glippen en likte haar lippen af en daarna likte ze mijn paal ook helemaal schoon.

En toen kwam mijn droom uit ! Ik mocht haar kale kut lekker likken. Daar droomde ik nu al jaren van. Ik zoog graag aan een kut en deed dat bij mijn vrouw regelmatig, maar daar zat een flinke bos haar op. Nu had ik een hele kale kut tot mijn beschikking en kon haast niet wachten om te beginnen met deze drie sterren maaltijd. Ik zakte door mijn knieën en ging tussen haar gespreide benen zitten. Ik bracht mijn hoofd naar voren en stak mijn tong uit en met het puntje van mijn tong, likte ik zachtjes over de gezwollen schaamlippen en voelde hoe er een siddering door haar lichaam ging. Daarna bracht ik mijn tongpuntje tussen die dikke lippen en begon zachtjes heen en weer te bewegen, van boven naar beneden en weer terug en raakte daarbij ook even de opgezwollen klit, die wat tussen haar schaamlippen uitstak. Irma kreunde het nu uit van genot en dat moedigde mij aan om weer verder te gaan. Mijn tong schoof ik nu diep haar neukgrot in en mijn lippen zogen zich aan haar kutlippen vast. Ik tongde haar heftig, ondertussen aan die lekkere gladde poes sabbelend. Ze klemde haar benen om mijn hoofd en duwde mijn mond zo dicht mogelijk tegen haar kruis aan. Dat duurde niet lang zo. Ze omklemde me steviger en steviger en ik werd bijna gesmoord door haar hete lijf en toen kwam ze zwaar kreunend en schokkend tegen mijn mond klaar en het leek of door de kracht van haar orgasme mijn tong naar binnen werd gezogen.

Mijn pik was alweer helemaal stijf van dit avontuur. Toen ik mijn mond van haar kut verwijderde krampte die nog wat na, verlangend naar meer. Ik ging over haar heen liggen en stootte mijn lul in een keer helemaal naar binnen in die natte kut. Ze sloeg haar armen en benen om mij heen en in een wild tempo neukten we tegen elkaar op. Dat kon nooit lang zo doorgaan en al heel snel kwamen we allebei luid hijgend en stuiptrekkend klaar en haar kut zoog al het sperma uit mijn opgewonden paal. Toen ik mijn lul terug trok, droop het zaad uit haar kale spleet en dat was een prachtig gezicht.

Ik likte mijn zaad en haar kutvocht van die heerlijke kut en zij sabbelde mijn lul schoon, Daarna kleedden we ons weer aan. Irma schonk nog een kopje koffie in en daarna ontvouwde ze mij haar plan voor de komende tijd. Ze wilde graag gefilmd worden bij allerlei geile spelletjes, ook met haar man erbij en ze dacht dat die het ook wel leuk zou vinden. Ik ging akkoord. Video is mijn vak en mijn hobby en zo’n mooie geile vrouw filmen, zo’n kans kreeg ik niet snel weer.

We besloten wel dat ze eerst zou aftasten bij haar man hoe die er tegenover stond en hem als hij daar voor open stond de film die ik gemaakt had zou laten zien. Pas daarna zouden we verder gaan.

Twee weken na ons tweede avontuur gingen voorbij. Twee weken waarin er op sexueel gebied niets te beleven viel. Toen kwam Arend, de man van Irma weer terug van zee. Ik dacht dat dat helemaal het einde van de pret voorlopig zou betekenen en geloofde niet dat hij zou instemmen met wat Irma hem wilde gaan voorstellen.

Een paar dagen later stond ik de auto te wassen, toen Arend naar me toekwam. We stonden wat over koetjes en kalfjes te praten. Plotseling zei hij : “ik heb je filmpjes van Irma gezien.” Verder zei hij nog niks en ik wist niet wat nu te verwachten, een klap voor me kop of een complimentje. Klaar om weg te duiken, wachtte ik af. “Het zag er behoorlijk professioneel uit en bovendien behoorlijk opwindend”, vervolgde hij en nu wist ik dat het wel snor zat. Ik vertelde hem van mijn werk als video operator en dat ik dus heel wat ervaring en bovendien de uitrusting had om boven modale filmpjes te maken.

Arend vertelde mij dat Irma, sexueel gezien, altijd een wilde meid was geweest en nog was en dat hij haar nauwelijks bij kon benen en dat ze steeds weer met nieuwe ideetjes kwam om hun sexuele leven op te fleuren en dat een van haar nieuwste ideetjes was om mij in te schakelen om een mooie film te maken van hun sexuele activiteiten. Ze wilde mij er in natura voor betalen en dat vond Arend ook best, zolang we het een beetje subtiel deden, zodat niet de hele buurt er van af zou weten. Ik stemde in met het voorstel en we maakten afspraken, waar en wanneer er voor het eerst gefilmd zou gaan worden.

Het weekeinde daarna ging ik met mijn videospullen richting buren, mijn vrouw had weekend dienst, dus ik had alle tijd. Irma deed open in een badjas en nam me mee naar boven naar de zolder. Die zolder was haar hobbyzolder vertelde ze me glimlachend en toen ik boven aankwam wist ik direct wat haar grootste hobby was. De hele zolder was bekleed met zachte hoogpolige vloerbedekking, er stond een soort projectiescherm waarop tv beelden getoond konden worden, overal hingen spiegels en rekjes met allerlei opwindende artikelen, het leek wel een sexshop. Er lagen video’s, boekjes, dildo’s en vibrators in alle maten, maar ook touw en handboeien en allerlei erotische kleding. Ook lagen er her en der grote kussens. Het geheel was sfeervol verlicht en er speelde een muziekje op de achtergrond. Ik stelde mijn apparatuur op en plaatste een aantal lampen. Ondertussen kwam Arend ook in badjas naar boven en begroette me.

Ik nam de camera ter hand en Irma begon direct Arend’s badjas uit te trekken. Hij had er niets onderaan, maar was ook nog niet erg opgewonden, zijn pik hing halfslap naar beneden, maar nu al was te zien dat het een flinke jongen was. Irma trok nu ook haar badjas uit en ook zij was naakt. Ze zakte op haar knieën voor hem en zonder hem verder aan te raken hapte ze zijn eikel op en nam hem tussen haar lippen. Ze zoog stevig aan de eikel en zijn lul begon te zwellen, terwijl hij met zijn handen door haar haar kroelde. Ze liet hem los en hij liep naar een hoek van de zolder en kwam terug met een bakje water, handdoek, scheerzeep en een scheermes en kwast. Hij legde een handdoek op de grond en ik kwam dichterbij om geen detail te missen. Ze ging erop liggen en hij zeepte haar hele kruis in en schoor met voorzichtige streken met het mes het weinige haar, dat er nog zat weg en daarna verwijderde hij de zeepresten met een washandje. Haar kut was nu zo kaal als een biljartbal en zag er rose en opgewonden uit.

Ze stond op en liep naar een leunstoel die in de hoek stond en ging erin zitten. Ze legde haar benen over de leuning en spreidde ze zeer wijd en ik had nu een schitterend uitzicht op haar geheel kale kut. Ik kwam dichterbij en zoomde in met mijn kamera totdat ik een schitterende close-up had van haar hongerige sexmondje. De druppeltjes voorvocht sijpelden tussen de licht openstaande lipjes vandaan. Ik ging wat achteruit en Arend nam op zijn knieën plaats voor haar en begon haar gretig op te eten. Hij lustte er wel pap van en Irma genoot ervan. Ik liep eromheen en filmde het tafereel uit alle mogelijke standen. Toen ze hevig was klaargekomen stond hij op, zijn paal nu recht vooruit. Ze nam zijn zak in haar handen en rolde de ballen heen en weer. Intussen hapte ze zijn pik op en zoog hem naar binnen. Terwijl haar handen met zijn ballen bleven spelen, zoog ze heftig aan zijn lul. Ik stond er vlakbij met de kamera. Vlak voordat hij klaarkwam, trok hij zijn lul uit haar mond en schoot het sperma in dikke stralen recht in haar gezicht. Het was geweldig om te zien, vooral omdat ze daarna met vingers en tong al het zaad verwijderde en op at.

Nu vond Arend dat ik ook maar even van Irma moest genieten, hij wilde zien hoe ik Irma neukte. Ik was inmiddels zo geil geworden dat het mij niets kon schelen dat Arend er bij aanwezig was. Ik trok mijn broek uit en met een inmiddels keiharde lul dook ik bovenop Irma. Mijn lul gleed soepeltjes in haar zeiknatte kut en ik neukte haar als nooit tevoren. Irma kwam al snel hard kreunend tot haar orgasme en toen kon ik het ook niet meer houden. Ik keek nog even naar Arend, die goedkeurend met zijn hoofd knikte en ik spoot mijn lading diep in Irma's geile kut. Straal na straal spoot mijn zaad diep in haar geile neukgrot en even later lag ik uitgeput boven op haar na te genieten.

Toen ik een paar tellen later mijn lul uit haar gleuf trok kwam mijn zaad er uit gesijpeld. Arend keek met grote ogen naar de enorme hoeveelheid zaad tussen de benen van zijn vrouw en schijnbaar werd dat hem te veel. Hij nam onmiddellijk mijn plaats weer in en duwde zijn paal in een keer in haar door mij gevulde kut. Zo kreeg Irma een paar tellen later nogmaals een flinke lading zaad in haar kut te verwerken en weer een fantastisch orgasme.

We bekijken de film nog vaak en ook neuk ik nog steeds met Irma en ook met ons drieën hebben we nog regelmatig geile momenten. Wie weet kan ik mijn vrouw ook nog eens over halen om met ons mee te doen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten