De avondwandeling

De avondwandeling.

Het is een warme zomeravond in juli. in ons appartement koken we weg, dus we besluiten een stukje te gaan wandelen. In slechts een dun jurkje en een stringetje gekleed, schiet je in je teenslippers en we lopen naar beneden. Je geeft me een zoen, loopt voor me uit de trap af, en trekt je jurkje omhoog. Bij het zien van je lekkere kontje begint er iets te groeien in mijn broek. Zo loop je verder naar beneden. Als er nu een van de buren de deur zou open doen, zouden ze een prachtig uitzicht hebben op je kontje of je kaalgeschoren kutje. Net voordat je de deur van het flatgebouw opent, laat je je jurkje weer vallen, en glimlacht naar me.

De zwoele atmosfeer heeft ons allebei een beetje geil gemaakt, getuigende mijn half opgezwollen lid in mijn broek, en je stijve tepeltjes die door de dunne stof van je zomerjurkje priemen. We lopen een stukje en komen langs een basketbalveldje. We blijven even staan. Er zijn een zestal jongens aan het basketballen. Ze zijn goed gebouwd, zo tussen de 20 en 25 jaar, en ze zijn behoorlijk fanatiek aan het spelen. Ze hebben niet in de gaten dat wij hun spel vanachter het hek aan het bekijken zijn. Een van de jongens heeft het behoorlijk warm gekregen en loopt naar een bankje waar hij zijn T-shirt uittrekt. Zijn bovenlijf wordt nu alleen nog maar bedekt door een hemd. De anderen volgen zijn voorbeeld en lopen ook naar de kant. Ze trekken hun T-shirts uit, waardoor sommigen nu een ontbloot bovenlijf hebben, en anderen een hemd aan hebben. Je kunt nu helemaal goed zien dat ze atletisch gebouwd zijn. Ze glanzen van het zweet. Ze drinken een slok water, knijpen de fles leeg boven hun hoofd en willen weer verder gaan.

Jij hebt ze ongegeneerd staan bekijken. Eerst nog om het spel, maar toen die ene jongen naar de kant liep, en er van onder zijn T-shirt een hemd tevoorschijn kwam, vond je het pas echt interessant worden. Ik zag je op je bovenlip bijten, terwijl je met je rechterhand over je borst wreef. Toen de rest ook hun T-shirts uit deden, kon ik het niet laten. “Dat vind jij wel lekker hè schatje”, zei ik. “Hmhmm” was het enige wat je zei, en je kneep in je tepeltjes. Dat was het moment dat een van de jongens ons opmerkte. Je liet snel je handen zakken, maar het was al te laat. “Hé jongens, volgens mij hebben we bekijks”, riep hij naar de anderen. De rest keek om, en toen ze je zagen staan kwamen ze langzaam naar ons toe gelopen. Toen ze eenmaal bij ons waren, vervolgde onze ontdekker zijn verhaal. “volgens mij stond ze met haar tepeltjes te spelen, terwijl ze naar ons keek”. “Zozo”, zei een andere jongen een beetje dreigend. “Mevrouw staat hier een beetje met zichzelf te spelen terwijl ze naar ons staat te gluren”. “Je keek naar de grond, en probeerde jezelf te verdedigen door te zeggen dat je alleen maar eventjes in je tepeltjes kneep. “Nou, aangezien jij net naar ons hebt staan kijken”, zei onze ontdekker, “lijkt het ons niet meer dan fair dat jij ons nu iets laat zien, of niet soms”? “Ja, kom op”, zeiden een paar andere jongens. “Laat dat geile kontje van je maar eens zien”.

Je wist je niet goed raad met deze situatie, maar je vond het wel een geil idee, om vanachter een hek je kontje te laten zien aan een stel wildvreemde mannen, die er ook nog eens behoorlijk goed uit zagen. Je keek naar de mannen, en zag dat er bij de meeste een dikke bobbel in hun broek was ontstaan. Door dit aanzicht werd je bloedgeil, en je draaide je langzaam om. Gejoel steeg op aan de andere kant van het hek. “Laat die billetjes maar zien schatje, maak ons gek!” Je stond nu met je rug naar de mannen gekeerd, en trok je jurkje langzaam omhoog, zodat nu je kontje helemaal zichtbaar was voor de mannen. “Hmm,”zei een van de mannen, “daar zou ik wel raad mee weten!” Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Je drukte je kontje iets naar achter, zodat je billetjes tegen het hek aan gedrukt werden. De brutaalste van het stel wreef er over, en je kreunde zachtjes. “Volgens mij vindt dit sletje dat wel lekker”, zei hij, en streelde langs je kutje. Ondertussen was ik naast je komen staan. “Haal die pik van je vent eens uit z’n broek”, zei een man en je volgde gedwee zijn bevel op. Je was nu zo geil, dat je er spontaan aan begon te trekken. “Toe maar, trek maar aan die pik vuile slet”, beet een man je toe, terwijl hij je hoofd zachtjes aan je haren naar achteren trok.

Ondertussen merkte je, dat je niet meer op je kontje geslagen werd. Je keek achterom, en je zag dat de mannen ook hun pik uit hun broek hadden gehaald. De man die je haren vast had pakte zijn pik beet, en je snapte wat de bedoeling was. “Oh ja, neuk me”, kreunde je. Nog voordat je de zin af had, had de man zijn pik al met één stoot diep in je kutje geboord, en begon je nu keihard te neuken. Je genoot zichtbaar, en je kreunde voor meer. Harder wou je geneukt worden, en dieper. Ondertussen had de man je haren losgelaten. Je trok je jurkje uit, en je tietjes trokken de aandacht van de mannen. Je had mooie tieten, een volle c-cup. Een man kon het niet laten en greep je tietjes vast. Hij speelde met je tepeltjes en trok er aan. Je bukte je nu voorover en nam mijn pik diep in je keeltje. Twee van de mannen waren omgelopen en stonden nu ook aan onze kant van het hek. Een ervan was een grote neger, met een ontzettend dikke pik. Je aarzelde geen minuut, en begon de twee mannen af te trekken, terwijl ik mijn pik diep in je keeltje stak, en je nog altijd lekker in je kutje geneukt werd.

Ik wisselde af met de mannen, want ik wou wel zien hoe je die grote negerlul in je mondje zou nemen. Je snapte de hint, en begon die enorme lul te pijpen. Je nam hem steeds dieper in je keeltje. Zo diep, dat je er van moest kokhalzen. “Zuigen vuile slet”, beet de andere man je toe, terwijl hij je hoofd nog verder over die enorme zwarte lul duwde. De man achter je was je nog altijd hard in je kutje aan het neuken, toen hij opeens zijn lul terug trok. “Shit ik ga komen” riep hij. “Oh ja kom maar lekker”, kreunde je. Nu hield hij het helemaal niet meer en hij spoot zijn sperma in dikke stralen over je kontje. Het zaad droop over je billen, richting je kutje. De volgende man stond al klaar om je verder te neuken. Hij stak zijn lul in je kutje en voerde het neuktempo al snel op tot een maximum. De neger die voor je stond hield het ook niet veel langer uit. “Ahh fuck ja, ik ga je gezichtje helemaal vol spuiten vuile slet”, gromde hij terwijl hij zijn pik uit je mondje haalde. Je hield je mondje open, stak je tong uit en keek hem smekend aan. Dikke klodders zaad spoot hij in je mondje en over je gezichtje. “Ohh ja lekker, spuit me maar vol”, kreunde je en de neger stopte zijn pik in je mondje. Gulzig likte je de laatste druppels sperma van zijn pik. Wat een geil gezicht was dit. Een zwarte pik in je mondje terwijl je gezicht en kontje helemaal vol met sperma zaten, en een andere vreemde kerel die je keihard in je kutje neukte.

Mij en een andere kerel was je nog steeds af aan het trekken, en die kreeg het nu ook moeilijk. Hij pakte je licht bij je haren vast en ramde zijn pik in één keer in je mondje. Je was licht verrast. Het ging ontzettend snel. Omdat je hier niet op voorbereid was, moest je kokhalzen, maar dat moedigde hem alleen maar aan. “Mond open vuile hoer”, snauwde hij. “Ik spuit m’n zaad diep in je keeltje, heb je me gehoord?” Je deed je mondje nu wijd open, zodat hij nu makkelijk zijn pik in en uit je mond kon laten gaan. je kreunde, en maakte kokhalzende geluiden. Dit vond hij schijnbaar enorm geil, want in no-time ramde hij zijn pik tot aan zijn ballen in je mond, hield je hoofd vast en schreeuwde dat hij je vol zou spuiten. Enkele seconden later voelde je zijn warme zaad in je keeltje stromen, en je slikte het gretig door. De twee mannen die tot nu toe alleen maar hadden gekeken, waren nu ook naar onze kant van het hek gekomen, samen met de man die je in je kutje stond te neuken. “Zo”, zei een van hen terwijl hij je zacht bij je keeltje pakte. “En nu zijn wij aan de beurt”. Je pakte hun pikken beet en begon er aan te trekken. Je was zo ontzettend geil geworden van al dat zaad en die stijve pikken overal om je heen, dat je smachtte om klaar te komen. “Oh ja, neuk me maar lekker met die harde pikken van jullie. Neuk me maar lekker in m’n kutje”.

Eén van de mannen ging op de grond liggen, en sommeerde je bovenop hem te komen zitten. Slaafs ging je wijdbeens over hem heen zitten, en liet zijn pik in je kutje glijden. De andere man die alleen nog maar had gekeken kwam voor je staan, en gretig begon je aan zijn pik te zuigen. “Oef”, dacht je, “dit is wel de dikste pik die ik ooit in mijn mondje heb gehad”. De man die je als laatst tegen het hek in je kutje had geneukt, was nog altijd niet klaargekomen. Hij kwam naast de man staan wiens pik je nog altijd lekker aan het pijpen was. “Neem de mijne maar eens even lekker in je mondje, pijpsletje dat je bent”, zei hij, en je deed wat hij zei. De dikke lul floepte uit je mondje, en hij schoof de zijne erin tot in je keeltje. Ondertussen was je wel wat gewend, en je begon hem vol overgave te pijpen. De man met de dikke pik zag je niet meer. Even vroeg je je af waar hij was, want daar was je nog niet klaar mee. Opeens voelde je een vinger tegen je kontgaatje aan duwen. Je begreep wat er van je verlangd werd, en je ontspande zo goed als je kon je kontgaatje. Je voelde dat er op je kontje werd gespuugd, en de vinger gleed langzaam naar binnen. Zo werd je even in je kontje gevingerd. Langzaam werd de vinger eruit gehaald, en meteen voelde je dat er een eikel tegenaan werd geduwd. Langzaam gleed de eikel naar binnen. “Verdomme”, die is wel heel dik” dacht je bij jezelf, en je hoopte dat het niet die pik was die je net in je mondje had. Al snel had je door dat het wel die enorme dikke lul was die je net aan het pijpen was, en je kreunde een beetje met gemengde gevoelens. Aan de ene kant vond je het wel geil om door zo’n ontzettend dik gevaarte anaal genomen te worden, maar aan de andere kant deed het nog een beetje pijn. Die pijn ging snel over, toen je alle andere mannen om je heen zag staan die net al lekker in je of over je waren klaargekomen, en aan hun alweer stijve pikken stonden te trekken.

De man met de dikke pik begon je nu steeds harder in je kontje te naaien. Met lange stoten boorde hij zijn pik diep in je kontgaatje. Ondertussen werd je nog altijd lekker in je kutje geneukt en in je mondje genomen. Dit gevoel om door drie pikken tegelijk verwend te worden, wond je echt enorm op. De pikken schoven ritmisch in en uit je lichaam. “Oh ja”, kreunde je, “neuk me godverdomme, neuk me!” De mannen neukten je nu als een stel bezetenen. “Ahh gore hoer die je bent”, beet een man je toe, “ik ga je volspuiten met mijn zaad”. De man onder je begon nu je klitje te masseren en dit was teveel voor je. Wild schokkend kwam je klaar. “Oh ja”, schreeuwde je, “spuit me vol, spuit me godverdomme helemaal vol”. De mannen hielden het nu ook niet meer en kwamen ongeveer tegelijk klaar. Van drie kanten voelde je het warme zaad naar binnen stromen. Je mondje was overvol, en je slikte zo goed als je kon alles door. Je voelde het zaad diep in je kutje en kontje, en lag nu uitgeput op de grond. Toen je omhoog keek, zag je vier mannen om je heen staan, waarvan je er één herkende, ik. “Ga op je knietjes zitten”, beval ik je. Gehoorzaam deed je wat ik zei. We stonden met onze stijve pikken dicht om je heen. “Pak die pikken vast en trek ze af”, zei ik tegen je en terwijl je me geil aankeek, voerde je mijn bevel uit. Eén van de mannen pakte je bij je hoofdje, en duwde zijn pik in je mondje. Je begon hem lekker te pijpen, terwijl je de rest aftrok.

Om de beurt nam je alle pikken in je mondje en nam je ze diep in je keeltje. Ik nam je nu bij je hoofdje, en duwde je hoofd zover mogelijk over die stijve pikken. Je begon je kutje te vingeren en kreunde het nu uit. “Hmm, lekker, al die pikken in m’n mondje”, kreunde je. “Ik wil dat jullie mijn gezichtje vol spuiten”.”Mondje open”, zei ik tegen je. Je kreunde geil en deed wat er van je gevraagd werd. De mannen hielden hun pik bij je gezichtje en trokken zich af boven je. Je hield je mond wagenwijd open, en stak je tong uit. “Kom maar lekker over dat spermasletje van me”, zei ik. “Spuit dat hoertje maar helemaal vol”. “Hmm ja”, kreunde je. “Toe maar, kom maar lekker”. De mannen en ik hielden het niet meer, en terwijl je jezelf naar een tweede hoogtepunt vingerde, kwamen we klaar. Dikke stralen zaad kwamen op je gezichtje neer, en stroomde langs je kin over je tietjes. “Ahh fuck wat geil”, kreunde je nog en je smeerde het zaad uit over je borsten.

Je likte onze pikken schoon, en nam de mijne nog even diep in je keeltje terwijl je me aankeek en me een knipoog gaf. De mannen liepen terug naar het basketbal veldje, en trokken hun kleren aan. Jij stond op en we liepen nadat je je jurkje had aangedaan, hand in hand terug naar huis.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten