De amateur-hoer moeten spelen.

Ik heet Carla, ben vijfentwintig jaar, heb lang donker haar en een slank figuurtje. Ik voel me tegenover mijn vriend Marcel erg onderdanig en ik kan enorm geil worden als hij me moedwillig in de meest vreemde situaties weet te wringen. We gaan er dikwijls op uit en dan moet ik me laten gebruiken door mensen die ik nooit eerder heb gezien. Marcel weet precies wat ik nodig heb en hij is doortastend genoeg om het me ook allemaal te geven. Zonder hem in mijn onmiddellijke nabijheid, zou ik zo ver nooit te durven gaan. Maar ik zal vertellen hoe het allemaal zo ver is gekomen.

Het leek Marcel erg geil als ik met vreemde mannen zou neuken en we spraken er destijds openlijk over. Ik moest toen wel bekennen dat ik het niet geil genoeg vond om de amateur-hoer te spelen, nee het werd pas echt goed geil als ik de amateur-hoer zou moeten spelen. Om het verschil te kunnen begrijpen, moet je misschien wel net zo’n instelling hebben als ik, ik weet het niet. We spraken er steeds vaker over en op een gegeven moment zei ik tegen mijn vriend: “Als jij het allemaal zou bepalen, als jij me er toe zou zetten om seks te hebben met vreemden, dan zou ik waarschijnlijk de tijd van mijn leven hebben.” “We zullen zien,” was het enige wat hij daar op antwoordde.

Een week later reden we met de auto naar kennissen en opeens draaide hij een parkeerterrein op. Ik had nergens op gerekend en ik had wel leuke, maar zeker geen overdreven sexy kleren aan. Ik was niet eens in de stemming, of hoe zeg je dat? Ik vroeg waarom hij hier parkeerde, maar kreeg geen reactie. Iets verderop stond een andere auto geparkeerd. Het portier ging open. “Die vent komt onze kant op” zei ik nog. Een man van een jaar of veertig, in spijkerbroek, met een trui aan, bukte zich bij onze auto en klopte op het raampje aan mijn kant. “Open draaien” zei Marcel kortaf. Verbaasd voldeed ik aan zijn verzoek. De man greep me vol bij mijn tieten, stak zijn hoofd een stuk naar binnen en zei: “Wat kost die griet me?” Ik slaakte een gil en keek met grote angstogen naar Marcel. Die bleef zo wonderlijk kalm en zei: “Voor twintig euro gaat ze mee naar je auto. Dan mag je eens lekker met haar neuken!”  Ik geloofde mijn oren niet. En ik geloofde mijn ogen ook niet, toen de man een briefje van twintig in Marcel’s richting gooide. Mijn vriend pakte het briefje, stopte het in zijn zak, boog zich over mij heen en opende mijn portier. Tegen mij zei hij, met zijn mond vlak bij mijn oor: “Carla, luister goed, want ik zeg het maar een keer! Jij gaat met die man mee en laat je goed neuken. We kunnen het geld goed gebruiken en je bent er hoerig genoeg voor. Doe wat ik je zeg.”

Ik werd duizelig. Als in een droom stapte ik uit de auto en de vreemde kerel ondersteunde me op weg naar zijn auto. En met elke stap die ik zette, voelde ik me geiler worden. Ik rilde weer. En langzaam drong het tot me door dat er opzet in het spel moest zijn. Marcel hield van me en zou me niet in de armen van de eerste de beste vent duwen: hoe wist die vent bovendien dat ik te neuken was? Ik schreef al, dat ik er zeker niet als een hoertje uitzag. Ik werd in zijn auto geduwd en hij schoof naast me. “Maak mijn gulp open en pijp me even,” stelde hij voor. Weer was het als in een droom. Ik ging op mijn knieën op de stoel zitten en frunnikte met bevende handen zijn gulp open en haalde een halfstijve lul uit zijn broek, die duidelijk dikker en langer was dan die van mijn vriend Marcel. Ik deed mijn mond open, boog me verder naar voren en terwijl ik voor het eerst sinds jaren een vreemde eikel tussen mijn tanden voelde glijden, begon de man met zijn ene hand onder mijn rok te graaien. Ik pijpte hem echt als een volleerde hoer en hij glipte mijn slip in en begon mijn kut te vingeren. Toen hij het genoeg vond, omdat hij anders waarschijnlijk klaar zou komen, pakte hij een condoom en schoof het over zijn grote lul. Hij schoof zijn stoel zo ver mogelijk naar achteren en zei me dat ik op zijn schoot moest komen zitten en zijn lul maar naar binnen moest zien te werken!

Met mijn rug naar hem toe en mijn gezicht naar de voorruit, zakte ik op hem neer en ik voelde mijn hoerige kut gevuld worden met dat lange, dikke stuk neukvlees. Heerlijk was het! En door de voorruit heen keek ik naar onze eigen auto, waar Marcel het zijraampje had open gedraaid. Om hem te laten zien dat zijn opzet was geslaagd, begon ik overdreven op en neer te wippen, hij kon me gewoon zien neuken! Marcel zag me bezig als een hoer, als een slet, als een loopse teef en oh, ik was al eerder klaargekomen dan de man in kwestie en toen hij eindelijk, diep in mijn kut, het condoom vulde, kwam ik weer klaar! Hij deed zijn deur open en ik voelde zijn lul uit mijn gleuf glijden en toen werkte hij me naar buiten. Buiten trok ik mijn slip omhoog en streek mijn rok glad. Toen ik toch een beetje beschaamd weg wilde lopen, hoorde ik achter me: “Hier, neem je rommel mee!” Ik draaide me om en hij gaf me het volgespoten condoom. “Laat maar aan je vriendje zien.” Nu wist ik het zeker: afgesproken werk! Want ik zie er met mijn vijfentwintig jaar echt volwassen uit en hij had moeten zeggen: je man. Hij moest dus geweten hebben dat ik niet getrouwd was en in plaats van een man een vriend had. Ik liet Marcel het volgespoten condoom zien en zei: “Hier, heb je nu je zin?”

Hij keek me verbaasd aan. Marcel heeft nooit een krimp gegeven. Nooit vertelt hij me hoe het een en ander in elkaar steekt, hoe hij het heeft geregeld, al stel ik hem honderd vragen! Hij houdt de spanning er in en zegt nooit van te voren wat er gaat gebeuren en of er wel of niet iets zal gebeuren. Na deze eerste ‘klant’ heb ik er inmiddels al meer dan twintig gehad. Niet een keer dezelfde. En Marcel ‘dwingt’ me dan de hoer te spelen en ik ben dan helemaal verloren, sta te trillen op mijn benen en heb in feite niet veel nodig om een orgasme te krijgen. De vreemde kerels kunnen me bij wijze van spreken met hun pink, dus niet hun pik, al klaar maken, door die alleen maar even in mijn slettenkutje te laten komen. Zou de ‘dwang’ van Marcel er niet bij zijn, dan zou ik heel wat meer nodig hebben om mijn orgasme te krijgen. Ben ik nu een gekke meid? Vast wel, maar wel een meid die het lekker naar haar zin heeft!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten