Dat speciale gevoel.

Het volgende gebeurde toen mijn vrouw Sabine en ik ongeveer dertien jaar waren getrouwd. Onze kennissen, Remco en zijn vrouw kenden Sabine al sinds de lagere school en Sabine heeft het grootste gedeelte van haar jeugd met hen doorgebracht. Ze zijn altijd goede vrienden gebleven en zijn vrouw behoorde zeker tot een van haar beste vriendinnen.

Twee of drie jaar nadat we getrouwd waren, verhuisden we naar een straat die dicht in de buurt lag van het huis waar Remco en zijn vrouw woonden. Zowel Remco als zijn vrouw werkte beiden en Sabine nam het op zich om hun zoontje dagelijks van de kleuterschool te halen. Remco ging altijd een uur of twee voor zijn vrouw naar huis en Sabine zou dan hun zoon naar hun huis brengen. Op een dag vertelde Sabine me dat Remco haar had geneukt toen ze zijn zoon thuis had gebracht. Ik weet niet hoe het mogelijk was, maar ik werd niet boos, in plaats daarvan raakte ik behoorlijk opgewonden over de gedachte dat ze door een andere man was geneukt. Ik herinner me dat ik mijn armen om haar heen sloeg en haar een dikke zoen gaf. Hoe vaak Remco Sabine nog heeft geneukt als ze zijn zoon naar huis bracht, dat weet ik niet. Ik geloof echt dat ze elkaar bleven neuken totdat Sabine en ik weer verhuisden naar een andere wijk.

Jaren later vertelde Sabine me dat Remco haar nog regelmatig liet weten dat hij haar zo af en toe nog wel een keer zou willen neuken, maar dat er nu geen kans meer voor hem was om dit te doen. Sabine vertrouwde me tegelijkertijd toe dat ze het ook miste om door Remco geneukt te worden en dat ze altijd had genoten van zijn regelmatige neukbeurt. Sabine zei: “Dat ze zocht naar een manier om weer eens met Remco te kunnen neuken.” Ik vertelde het Sabine niet, maar ik miste ook wel het gevoel om haar vers volgespoten kutje te neuken. Ik miste het gevoel van haar pas geneukte kutje en haar opgezwollen schaamlippen nadat ze geneukt was door Remco en hoe het binnenin zo nat was van de mix van haar eigen sappen en Remco’s sperma.

Sabine en ik kwamen met het volgende plan dat het mogelijk zou maken voor Remco om haar minstens weer één keer per week te neuken. Ik zou een avond per week met een vriend gaan sporten en Sabine dan afzetten bij Remco en zijn vrouw om even bij te praten. Op een vooraf bepaald tijdstip zou Remco dan Sabine naar huis brengen er van uitgaande dat Remco erop zou aandringen om Sabine alleen naar huis te brengen en dat zijn vrouw dan thuis zou blijven. Eenmaal bij ons thuis, zou Remco Sabine dan vijf tot tien minuten kunnen neuken voordat hij naar huis zou gaan. De extra tijd werd aan de vrouw van Remco altijd uitgelegd, dat Remco nog een paar minuten met mij had gesproken nadat hij Sabine naar huis had gebracht.

Het schema dat Sabine en ik hadden samengesteld, werkte heel goed. Niet alleen was Remco in staat om Sabine regelmatig te neuken, Sabine genoot ook dat ze weer met regelmaat door Remco werd geneukt. Ik zelf raakte ook iedere keer weer heel opgewonden, wetende dat Sabine werd geneukt en ik genoot er vooral van om Sabine te neuken nadat Remco haar had geneukt. Sabine’s kutje had een ander, maar speciaal gevoel als ik haar neukte nadat ze door Remco was geneukt. De schaamlippen van Sabine waren weer lekker opgezwollen nadat hij haar had geneukt en de aanwezigheid van zijn zaad in haar kutje voelde geweldig als ik haar weer na hem neukte. Hoewel Sabine en ik elkaar al jarenlang neuken, is het krijgen van wat ook wel sloppy seconds wordt genoemd van je pas geneukte vrouw erg opwindend.

Hoewel Sabine ervan genoot dat Remco haar neukte, was hij nooit in staat om haar lang genoeg te neuken om volledig aan haar behoeften te voldoen. Omdat Remco niet in staat was om er de nodige tijd voor te nemen, bevredigde hij zichzelf altijd door in haar kutje klaar te komen en Sabine te verlaten met haar kutje vol met zaad en klaar voor een volgende neukbeurt. Ik kwam altijd thuis op het moment dat Remco nog bij ons was en parkeerde de auto dan waar hij hem niet kon zien als hij wegging. Zodra Remco uit het zicht was, verplaatste ik de auto dan bij ons voor de deur. Direct nadat ik het huis binnen was gelopen gingen Sabine en ik dan naar de slaapkamer, we trokken onze kleren uit, stapten in bed en neukten tot we niet meer konden. We hadden ontdekt, dat wat we met Remco aan het doen waren erg opwindend was voor ons beiden en dat we meer genoten van de seks. Ik zorgde voor de behoefte die Remco bij Sabine had achtergelaten en als wij lagen te neuken gaf haar dat de bevrediging die ze nodig had. We hadden een regeling die aan de wensen van ons drieën voldeed en niemand had er last van.

Op één nacht kwam Remco onverwacht naar ons toe en hij vertelde ons dat hij en zijn vrouw een flinke ruzie hadden gekregen en dat hij had besloten om maar even weg te gaan. Hij vroeg uiteindelijk of hij de nacht bij ons door mocht brengen, waarop Sabine de bank in orde maakte om hem een ​​plaats te geven waar hij kon slapen. Ik ging alvast naar onze slaapkamer terwijl Sabine bij Remco bleef zitten en met hem over zijn vrouw sprak. Na een tijdje kwam Sabine de slaapkamer binnen en vertelde ze mij dat Remco haar wilde neuken en dat hij haar gevraagd had om mij te vragen of ik het goed zou vinden als hij haar neukte. Remco had geen idee dat ik al lang wist dat hij Sabine al jaren neukte en ik zag het als een kans voor Sabine en mij om nu echt te genieten. We hebben toen een paar dingen afgesproken over wat er zou gaan gebeuren, vooral omdat Sabine nog nooit door hem in ons huis was geneukt terwijl ik daar was. Ik vertelde haar dat ze Remco kon zeggen dat hij haar mocht neuken, maar dat hij zou moeten wachten tot ik haar eerst had geneukt. Ik vertelde Sabine ook dat ze, nadat ze klaar waren met neuken, dan gelijk weer naar onze slaapkamer moest komen, zodat ik haar weer kon neuken. Sabine ging akkoord met wat ik wilde, maar ze zei ook dat ik niet moest proberen om haar en Remco bezig te zien terwijl ze aan het neuken waren, hoe verleidelijk het ook zou zijn. Sabine zei ook dat Remco al erg nerveus was om haar in ons huis te neuken, wetende dat ik in de slaapkamer er tegenover zou zijn. Ze wilde niet dat ik iets deed dat haar en Remco zou onderbreken terwijl ze aan het neuken waren. Ik ging akkoord met wat ze wilde en Sabine ging naar de woonkamer en zei tegen Remco dat hij haar wel mocht neuken, maar dat hij zou moeten wachten omdat ik haar eerst wilde neuken. Sabine kwam al snel weer terug in de slaapkamer en we hadden een zeer intense neukbeurt.

Nadat we klaar waren met neuken ging ze naar Remco, zodat hij nu haar sperma gevulde kutje kon neuken. Terwijl ze door Remco geneukt werd, lag ik daar in ons bed te wachten tot ze naar mij terugkeerde. Ik wist dat ik haar kutje in minder dan een minuut zou voelen zodra Remco zijn pik in haar leeg had gespoten. Ik lag daar te luisteren naar de geluiden die ze maakten tijdens het neuken. Ik probeerde te visualiseren wat ze aan het doen waren, want een van mijn fantasieën was om een ​​andere man zijn pik in Sabine’s kutje te zien glijden terwijl hij haar neukte. Ik wist dat ze klaar waren toen ik de gloed van een lucifer zag oplichten in de gang voor een sigaret.

Sabine keerde zoals we af hadden gesproken inderdaad gelijk terug naar onze kamer, nadat Remco haar kutje vol had gespoten. Ik vroeg haar niets over het neuken met Remco of hoe het was geweest. Ik begon met haar kutje te spelen terwijl ik haar kuste en voordat ik het wist, liet ik mijn hoofd afdalen tussen haar benen en plaatste ik mijn mond op haar kutje. Ik was eigenlijk van plan geweest om Sabine te neuken zodra ze na het neuken met Remco bij mij terug kwam, maar ik had geen spijt van hetgeen waar ik nu mee bezig was. Het kutje van Sabine was lekker opgezwollen door het neuken met Remco, het was iets dat mij nog meer opwond, wetende dat een andere man haar kutje net vol had gespoten. Ik begon met mijn tong diep in haar kutje te likken om vervolgens aan haar nu heel natte kutje te zuigen. Haar klit, de gezwollen lippen en al het andere waar ik mijn lippen maar op kon krijgen. Ik probeerde het sperma van Remco uit haar kutje te zuigen, uit die prachtige goed geneukte opening van Sabine, waar Remco’s pik slechts enkele minuten eerder zijn zaad diep naar binnen had gespoten. Mijn wens was om alle vloeistoffen die erin zaten te proeven. Ik wist dat de gecombineerde sappen die ze produceerde en die ik door slikte, afkomstig waren van het sperma van mij, van toen ik haar neukte en het sperma dat Remco in haar achter had gelaten toen hij haar neukte. Maar de smaak van wat ik door slikte was helemaal niet onaangenaam, ondanks dat ik niet van plan was geweest om mijn mond op haar kutje te plaatsen en haar te beffen nadat ik of iemand anders haar had geneukt en in haar kutje had gespoten. Nadat ik klaar was met haar uitgebreid te beffen, hebben we opnieuw een flink aantal minuten geneukt en ik liet daarbij ook nog een lading zaad in haar kutje achter. Het was een heel goede neukbeurt voor ons beiden omdat we allebei opgewonden waren door wat we net hadden gedaan en wat we nu deden.

Ik geloof dat ik kort daarna in slaap ben gevallen en Sabine ging opnieuw uit bed om naar Remco te gaan. Of Remco haar die avond nog heeft geneukt, weet ik niet, maar het zou me niet verbazen als hij dat wel heeft gedaan. Ik geloof serieus niet dat een van hen die nacht heel veel geslapen heeft. Na die avond hadden we met ons drieën nooit meer wat gedaan. Sabine wist dat ze vrij was om zonder toestemming te neuken met wie ze maar wilde. Zolang ze daarna ook maar met mij zou neuken en af ​​en toe wat vers zaad in haar geneukte kutje mee naar huis zou nemen. Later besefte ik dat ik gelijk kon zien of Sabine eerder op de dag was geneukt. Sabine’s kut en vooral haar schaamlippen zouden opgezwollen zijn en van binnen was ze dan extra nat.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten