Dat jij dat goed vindt.

Ik ben Ron, 35 jaar en al tien jaar getrouwd met Sonja, 31 jaar. Door de jaren heen hebben we altijd goede sex gehad, maar het leek wel of Sonja steeds geiler werd. Ze ging zich uitdagender kleden, wilde buiten seks hebben, eerst in de tuin, later in het bos of een parkeerplaats en zelfs ’s avonds laat in de stad in een portiek.

Ze werd verschrikkelijk geil bij het idee dat we betrapt konden worden. Je begrijpt dat ik hier volop van genoot en het ook aanmoedigde. Als we op een terrasje zaten liet ik ook meestal wel mijn hand een paar keer onder haar rok verdwijnen om even aan haar kutje te voelen. Ze droeg al lang geen slipjes meer, dat vond ze niet handig en niet geil. Ook naar haar werk niet. Als ze dan thuis kwam moest ik altijd even voelen hoe geil ze was geworden van het idee dat collega’s het konden ontdekken. Tijdens de sex fantaseerden we daar ook over en ze dacht er sterk over om een keer ervoor te zorgen dat iemand op haar werk het zou ontdekken. Ook hebben we een goede vriend die twee à drie keer per week wel hier binnenvalt en haar altijd complimentjes maakt en tegen mij zegt dat ze er zo vreselijk geil uitziet. Pas geleden fantaseerde ze tijdens een avond sex dat Martin plots door de achterdeur binnenkwam, die we vergeten hadden dicht te doen, en dat hij zag hoe ik haar op haar knieën op de bank van achter neukte. Daar werd ze dan zo geil van dat ze direct klaarkwam.

Ik begon die fantasie wat uit te breiden, en hem vaker te gebruiken. Op een avond toen ik haar op schoot had getrokken, haar topje had uitgedaan en met haar tieten zat te spelen, zei ik: Zou je willen dat Martin aan je zat, of je zelfs zou neuken? Ze kreunde wat en zei: Wel een geil idee, om jullie neuksletje te worden, als jij er tenminste bij bent. Ik stak een hand tussen haar benen om haar schaamlipjes vast te pakken en zei, stel dat hij nu achter je staat en je tieten vastpakt terwijl ik met je kutje zit te spelen. Ze leunde een beetje naar achter, pakte haar tieten vast en draaide aan haar tepels. Ik voelde dat haar kutje direct veel natter werd, stak twee vingers naar binnen en begon ze stevig heen en weer te halen. Zelf trok ze stevig aan haar tepels en hijgde, oh ja, en dan krijg ik een extra pik in mijn mond, en prompt kwam ze klaar. Ze gleed van mijn schoot, trok mijn broek naar beneden en begon vol enthousiasme aan mijn strak gespannen paal te zuigen. En dan zou hij je nu van achter kunnen neuken zei ik, terwijl ik mij over haar tieten ontfermde. Ze kon niets zeggen met een volle mond, maar draaide met haar kontje alsof ze ieder moment een harde pik in zich kon verwachten. Ik begreep dat ze daar echt zin in had, draaide haar om, trok haar naar me toe terwijl ik op de rand van de bank bleef zitten en liet mijn stijve zo in haar druipnatte kutje schuiven. Ze begon wild te bewegen en het duurde niet lang voor ik met een kreun mijn zaad in haar spoot.

De eerstvolgende keer dat Martin er was had ze, volgens mij expres, een ontzettend geil bloesje aangetrokken, waarvan de verlengde voorpanden in een knoop sloten, zodat ze een decolleté tot aan haar navel had en een ultrakort rokje. Na een paar biertjes, terwijl hij zijn ogen niet van haar af kon houden, zei hij toen ze even in de halfopen keuken was om iets te snacken te halen: Volgens mij loopt ze in haar blote kont onder dat rokje, ze ziet er zo geil uit dat ik bijna spontaan een zaadlozing krijg. Ik zei, zou je dat willen controleren? Hoe dan, zei Martin. Nou je loopt naar de keuken en steekt een hand onder haar rok. Ik doe dat heel vaak en ze kijkt nooit om, maar doet alleen haar benen iets wijder en haar kontje naar achter. Ik knijp dan even in haar lipjes en dan ben ik weer weg en gaat zij door met wat ze aan het doen is. Dus als jij dat doet, maar dan wel alsof je het altijd doet, weet ze niet dat ik het niet ben. Probeer maar. Ik zag aarzeling en hebberige geilheid in zijn ogen verschijnen. Opeens stond hij op en liep naar de keuken. Ik boog me over de tafel om te kijken en zag dat hij zijn hand onder haar rok stak en zijn vingers door haar ongetwijfeld natte gleuf haalde. Toen draaide hij om en kwam weer terug. Hij likte aan zijn vingers en rook er aan. Vanwege het warme weer had hij alleen een sportbroekje en een shirt aan, en ik zag zijn paal groeien terwijl hij aan zijn vingers likte. Hij ging weer zitten en keek me met een geile verbaasde blik aan. Jezus, wat is die lekker. Vind je het echt niet erg dat ik aan haar kutje gevoeld heb? Natuurlijk niet, ze slijt er echt niet van.

Even later kwam Sonja weer binnen met hapjes en drankjes, keek me aan en knipoogde eventjes. Ze ging weer zitten, en ik zag dat haar tepels door de dunne stof van haar bloes drukten, ik wist gelijk dat ze ontzettend geil geworden was. Ze was ook zo gaan zitten dat bij elke beweging van haar benen haar kutje eventjes te zien was. Na een paar glaasjes stond ze weer op en zei dat ze nog even iets in de keuken ging doen. Ik keek naar Martin, en zei, als je wilt moet je nog een keer naar haar toelopen en haar van achteren bij haar tieten pakken. Ik doe dat ook, en probeer dan altijd even in haar tepels te knijpen, dat vind ze lekker. Als je het maar resoluut doet, dan merkt ze vast niet dat ik het niet ben. Martin stond gelijk op en liep met een duidelijke erectie in zijn broek naar de keuken. Ik sloop achter hem aan om te kijken wat er gebeurde en zag hem zijn handen om haar heen slaan terwijl ze voor het aanrecht stond. Ze drukte gelijk haar kontje naar achter en kreunde ”lekker”. Toen pakte ze haar rokje en trok die omhoog, greep zonder om te kijken achter zich naar zijn broek, trok hem naar beneden, greep zijn stijve paal en stopte hem zo in haar lekkende kutje. “Ik wil nu geneukt worden” kreunde ze zonder om te kijken en begon heftig te bewegen. Martin keek overdonderd en verschrikt naar mij, maar ik stak alleen mijn duim omhoog om te laten weten dat ik het goed vond. Daarop begon hij tegen haar terug duwende kutje te neuken alsof hij op moest schieten voordat zij het ontdekte. Na een paar minuten stevig te hebben gepompt begon Sonja te trillen en te kreunen en kreeg ze een flink orgasme, waarop Martin zijn ballen leegde in haar zeiknatte neukgrotje. Toen trok hij zich terug en keek naar mij. Ik wenkte hem en liep snel langs hem heen de keuken in.

Sonja lag nog bij te komen en had nog niet omgekeken. Ik gaf een klets op haar billen, en toen keek ze met een glimlach om. Ze deed haar armen om mijn nek en fluisterde, dat heb je goed gedaan. Maar straks wil ik met z’n drieën als hij dan nog durft. Hij weet zeker niet dat ik wel weet dat hij het was. Nee, ik denk het niet, fluister ik terug. Weet je wat, ik ga weer zitten en als jij een paar minuten daarna komt pak je gewoon zijn lul uit zijn broek en zeg je dat je hem wel wil schoonlikken. Kijken of hij erg schrikt. Ik ging weer naar de woonkamer en Martin vroeg, heeft ze het niet door? Wat is die lekker zeg en dat jij dat goed vindt. Ik ben helemaal overdonderd. Ach, zei ik, een goede vriend laten genieten kan ook geen kwaad en ik vond het ontzettend geil om te zien dat ze geneukt werd. Wat mij betreft mag dat wel vaker. En op dat moment kwam Sonja de woonkamer weer binnen lopen. Tot mijn grote verrassing had ze haar kleren uitgetrokken en liep ze poedelnaakt op Martin af, die stom verbaasd met open mond naar haar keek. Ze knielde voor hem, trok zijn broek naar beneden en zei, nu kan ik hem ook wel even schoonlikken toch? Ik heb maar gezorgd dat je nog beter bij mijn tieten kan, want ik merkte dat je ze erg lekker vond. En ze zoog zijn hele pik naar binnen. Je wist het, stamelde hij en zij keek even op, natuurlijk wist ik het maar ik wou even kijken of je wel wilde. En ik ben vanavond nog niet klaar met je. Zijn lul sprong spontaan weer in de houding. Hij greep haar bij haar tieten duwde haar achterover op de bank en gromde, en ik niet met jou, geile donder. Hij keek even naar mij, maar ik zei: leef je maar uit, ze heeft het verdiend.

Daarop duwde hij haar benen uit elkaar en begon haar glibber natte kale neukgleuf te likken. Ik was inmiddels ook goed op temperatuur en had binnen een paar tellen mijn kleren uit en hield mijn neukstaaf voor haar gezicht. Lekker, zei ze, en ze liet hem gelijk in haar mond glijden. Ik begon ondertussen haar tieten te kneden en aan haar tepels te draaien. Martin likte haar ondertussen naar haar tweede orgasme en begon met zijn vingers de binnenkant van haar kut te bewerken. Ik zag dat hij met een vinger haar geil ook over haar sterretje wreef en hij keek mij vragend aan. Van mij mag je alles met haar doen waar je zin in hebt, zolang ze niet beschadigd. En ze houdt van een beetje ruig, zei ik en gaf haar een paar stevige tikken tegen haar dansende tieten. Ze kreunde en draaide met haar kont terwijl hij zijn vinger er in liet verdwijnen. Zo had ze een pik in haar mond, drie vingers in haar kut en een in haar kont.

Na een paar minuten lekker gepijpt te zijn had ik wel zin om haar te neuken, dus ik stelde Martin voor om te ruilen. Ik zette haar op haar knieën op de bank, nam positie achter haar en drukte mijn hunkerende staaf tot aan de wortel in haar zeiknatte zuigende neukgleuf. Jaaa, riep ze neuk me hard, en greep naar de lul van Martin die nu voor haar zat. Hij duwde hem gelijk tot achterin haar keel en ze sabbelde, zoog, likte, kwijlde en kreunde terwijl ik haar geilheid verder opjoeg door tussendoor stevig op haar billen te meppen. Zonder me iets van haar aan te trekken vroeg ik aan Martin: Wat denk je, zullen we haar eens dubbel neuken? Welk neukgat wil jij gebruiken, de voor of de achterkant. Ik wil al haar gaten wel, zei hij, maar nu heb ik wel zin om haar in die strakke geile kont te gebruiken. Oh jaa, kreunde ze, gebruik me zoals je maar wil, ik ben jullie neukslet. Stop dingen in me, sla me op mijn kut, mijn kont en mijn tieten, leef je op me uit. Ik wist uit ervaring dat ze nu op weg was naar een orgasme dat zo heftig kon zijn, dat ze het bewustzijn even kon verliezen. En ik wist hoe ik haar geilheid nog kon opvoeren tot ze desnoods een tafelpoot in haar eigen kut zou rammen om klaar te komen. Ik trok mijn pik uit haar, draaide haar om, spreidde haar benen en trok die geile schaamlippen zo ver mogelijk van elkaar, tot die natte neukgrot helemaal open stond.

Duw hier maar eens een bierfles in zei ik tegen Martin, die volgens mij niet wist hoe hij het had, van gezellig op visite naar een absoluut geil sex paradijs. Hij greep een lege bierfles van tafel en drukte hem zo naar binnen waarna hij haar ermee begon te neuken. Ondertussen hield ik haar handen vast en begon ritmisch links en rechts tegen haar tieten te meppen. Ze kronkelde en gilde dingen als ja! Harder! Ram dat ding in mijn kut! Toen haar tieten mooi rood waren zei ik tegen Martin, haal die fles eens uit die geile kut, dan zal ik haar lippen nog even opwarmen. Ik begon met mijn vlakke hand op die heerlijke kut te slaan waarbij haar geil in het rond spatte en ze bij elke klap haar kont optilde om het maar zo goed mogelijk te voelen.

Toen haar billen mooi rood waren tilde ik haar op, ging liggen en plantte haar op mijn harde neukstaaf. Ik trok haar aan haar opgezwollen tepels naar voren en zei tegen Martin, vooruit steek je lul in haar geile neukreet, dan zullen we haar eens afraggen. Zij droop inmiddels van het geile zweet, kreunde kronkelde en smeekte ons haar uit te wonen. Als twee zuigers begonnen we in haar te stoten en ik voelde hoe haar strakke lijf begon te sidderen en trillen en ik wist dat ze op ontploffen stond. We stonden zelf ook al op het punt om te komen, maar het lekkerst was als ze klaar zou komen omdat al haar spieren dan spastische bewegingen maakte en het leek of het zaad uit je lul gezogen wordt. Nog geen minuut later begon ze heel hard te kreunen gevolgd door een harde schreeuw, waarbij ze zelf als een gek aan haar tepels trok en haar kut en kont dusdanig pulseerden dat ook wij met een brul klaarkwamen en ons zaad diep in haar spoten. Toen verslapte ze en viel ze voorover op mijn borstkas. Ik sloeg mijn armen om haar heen en wachtte tot ze weer bijkwam. Inmiddels trok Martin zijn pik uit haar uitgewoonde kont en ik voelde mijn lul ook langzaam uit haar glibberige neukgrot schuiven.

Martin haalde voor iedereen wat te drinken uit de koelkast en toen Sonja even later weer bijkwam kuste ik haar zachtjes op haar mond en voorhoofd. Je was geweldig schat, zei ik. Jullie waren anders ook niet slecht antwoordde ze, en Martin, vond je het een leuke avond, vroeg ze. Mijn God, zei hij, dit was de geweldigste avond die ik ooit heb meegemaakt. Nou, als het aan mij ligt is dit niet de laatste keer, maar jullie moeten regels bedenken, wanneer en waar je me mag gebruiken. Wat mij betreft zei ik, voorlopig alleen als ik erbij ben en ik laat wel merken als ik het goed vind. En ik denk dat Martin ook nog wel creatieve ideeën heeft of misschien al veel eerder erover gefantaseerd wat hij met jou zou willen doen. En dat hoeft niet altijd hier thuis te zijn.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten