Dan neuk ik wel met die jongen

Dan neuk ik wel met die jongen.

Tja, waar moet ik beginnen, ik zal me eerst maar eens aan jullie voorstellen. Mijn naam is Nick en ik ben getrouwd met Susanne, samen wonen we in Eindhoven onder de rook van Philips. Beide zijn we begin 40 en hebben een leuk flatje. Ik heb al heel lang de fantasie dat ik Susanne wel eens wil zien neuken met een andere man. Ik denk daar vaak aan en trek me dan snel af op de wc. In gedachten zie ik haar dan neuken met een andere man. Meestal een jonger iemand van net 18 of 19 jaar, soms met een vriend van me en ik loop er dan omheen met mijn videocamera om alles op te nemen.

We zijn samen echt helemaal gek op sex en omdat we ook open en eerlijk daarin zijn heb ik dat al een paar keer ter sprake laten komen dat ik het geil zou vinden als ze zou neuken met een vreemde man, maar ze heeft nog nooit eerder toegehapt. Tot we op een keer de pizzalijn belden en er ongeveer 40 minuten later een leuk jong ventje aan de deur stond. Ik schat dat hij nog maar net 18 moet zijn geweest, maar hij had een vlotte babbel en terwijl we over het weer aan het kletsen waren kwam Susanne er aan met het geld dat ze voor hem aan het pakken was.

Het was 14 Euro en ze gaf hem een briefje van 20. Laat maar zitten zegt ze.. ?? Wow, zomaar even 6 Euro fooi? We zaten de pizza te eten op de bank met de tv aan toen ik tegen haar zei dat ik het wel een groot bedrag vond en dat ik dat van haar niet gewent ben dat ze zo vrijgevig is. Zegt ze ineens, als je dan toch een keer wil dat ik met een vreemde ga liggen neuken dan moet je deze maar vragen. Hij is lekker en ziet er sexy uit hoor! Nou, ik dacht ik val van mijn geloof af? Nou ze had wel gelijk, het is een slanke knappe kerel, ziet er uit als ongeveer 18, hij kan ook nog wel net iets ouder zijn geweest. Leuke kleding, vlotte babbel dus ja ik kan met wel voorstellen dat vrouwen daar op vallen.

Zullen we hem eens uitnodigen? Zeg ik en geil kijkt ze me aan en zegt jaaahhh. Ik krijg meteen een stijve bij de gedachte dat ze met een ander ligt te neuken, meteen ik loop op haar af en begin haar borsten te kneden terwijl ik naast haar sta. Ze doet mijn gulp open en geeft me een heerlijke pijpbeurt, ik sluit mijn ogen en terwijl ik fantaseer over deze ontmoeting kom ik al snel klaar in haar mond. Heerlijk.......

Een week later is het dan zover, we hebben in de planning dat we hem weer laten komen en we zullen hem als het ware een beetje overvallen met ons plannetje. Vol spanning bellen we op en we krijgen te horen dat we ongeveer een half uurtje moeten wachten voordat de bezorger hier is.

We hadden afgesproken dat Susanne de deur open zou doen met een handdoek om haar middel gebonden, net alsof ze onder de douche vandaan komt en dat ze hem binnen vraagt om af te rekenen. Ik wil niet overdrijven maar ze ziet er erg lekker uit zo, ze is slank, lange haren en een lekkere strakke kont heeft ze. Ook heeft ze lekkere stevige tieten en een glad geschoren kutje. Ik zou het nog bijna vergeten maar ze heeft ook een mooie glimlach, die heeft iets ondeugends.

Dan gaat de bel, Susanne doet de deur open en daar staat dezelfde jonge kerel weer voor de deur. Hij is meteen vriendelijk en begint meteen over de vorige keer te vertellen dat hij bij ons was. Kom even binnen zegt Susanne en hij stapt de gang in en Susanne doet de deur dicht. Ik pak even geld voor je en terwijl ze van hem wegdraait laat ze de handdoek vallen en staat ze naakt voor hem als ze zich weer naar hem toe draait. O sorry, zegt hij en hij wil een beetje onhandig de pizza’s op de grond zetten om de handdoek voor haar op te rapen. Op dat moment is Susanne ook gebukt ze raken elkaars gezicht nagenoeg aan.

Susanne zegt geeft niks hoor en na elkaar even aangekeken te hebben begint Susanne hem te tongzoenen. De knul doet hevig mee en raakt al snel over verhit, hij weet van geiligheid niet waar hij Susanne moet aanraken, hij moet vast denken dat het jammer is dat hij maar twee handen heeft. Hij zit aan haar tieten en van haar tieten weer aan haar kut en dan weer naar haar kont. Susanne heeft hem al nagenoeg uitgekleed en ik sta aan het einde van de gang het gebeuren te filmen met een ontzettende stijve lul in mijn broek.

Kom, zegt ze en ze strompelen richting de slaapkamer die meteen aan de gang gesitueerd is. Als ik stiekem de hoek om kom met mijn camera zijn ze samen naakt op bed gaan liggen en zit hij haar lekker te beffen. Susanne kijkt me aan, zo geil heb ik haar nog nooit gezien en ik begin mezelf af te trekken als ze al een keer klaarkomt. Ze blijft me aankijken en de knul zit aan haar borsten terwijl hij aan het beffen is. Hij heeft daar dan toch wel wat ervaring in denk ik nog, want hij heeft haar al kunnen laten klaarkomen.

Kom, neuk me zegt Susanne en ze trekt de jonge knul omhoog en terwijl ze aan het zoenen zijn pakt ze zijn lul en stopt hem in haar kut. Kom maar, neuk me maar schatje zegt ze en als de jongen flink in haar kut aan het stompen is met zijn lekkere slanke lul kijkt ze me weer aan. Ze is zo ontzettend geil, daar ken ik haar al te lang voor, ze zit van elke stoot te genieten, ik weet het zeker. Met haar lippen maakt ze een kus beweging naar me en ik kom op dat moment klaar. Ik spuit zo op de vloerbedekking, daar had ik geen rekening mee gehouden dat ik er zo opgewonden van zou raken. Ik dacht me eerder bij het kijken van de beelden nog even klaar te komen maar dit ging me te snel en het is te geil. Susanne glimlacht en de knul kreunt ook terwijl hij een flinke lading sperma bij haar naar binnen aan het spuiten is. Ze knijpt in zijn billen waardoor hij nog een keertje diep bij haar naar binnenkomt en dan begint ze hem te strelen en te zoenen.

Ik zet de camera uit en loop ongezien weg de woonkamer in, als het goed is heeft de jongen niet in de gaten gehad dat ik ook thuis ben en ik ga ontspannen en met een glimlach even op de bank liggen. Het duurt nog zeker 15 minuten voordat ik hoor dat de voordeur dicht gaat en Susanne komt naar me toe in haar nakie. Ik lig nog op de bank en ze staat voor me en ik kijk recht in haar kruis, ik zie het zaad nog wat uit haar kut komen en ik begin haar overheerlijk te beffen met de sperma van dat jonge ventje er nog in.

We hebben die avond nog lang van elkaar liggen genieten, het was voor ons beiden een leuke en geile ervaring en ik weet zeker dat we dit ooit nog eens zullen doen.

Een pizza hebben we bij die firma niet meer besteld, misschien toch wel een beetje uit schaamte dat we dat ventje misbruikt hebben voor de sex.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb