Dan blijf je toch slapen

Dan blijf je toch slapen.

Mijn vriendin en ik woonden al een paar jaar samen,voor de duidelijkheid, Gerda heet mijn vriendin en ik ben Martin. Iets wat ik me eigenlijk niet had kunnen voorstellen, gebeurde op die bewuste dag. We kregen die dag visite van een vriend, die enkele maanden daarvoor gescheiden was. Hij kwam wel vaker op visite, dus dat was niet zo bijzonder. Bram, zo heet onze vriend zou mee blijven eten en daarna nog even wat blijven drinken. Nou het eten had in ieder geval uitstekend gesmaakt en na de koffie besloten we om maar even iets anders te drinken.

Dat iets anders draaide uit in een flinke borrel en voor dat we er erg in hadden was het al tegen middernacht geworden. Bram had ook al behoorlijk wat gedronken en woonde zo’n 40 kilometer verderop, eigenlijk onverantwoord om nog naar huis te rijden. Dus ik nodigde hem uit om dan maar de nacht bij ons door te brengen. Gerda keek me even aan en vroeg “waar wil je Bram laten slapen dan”. Ja dat was eigenlijk wel een probleem, want we hadden geen logeerkamer, laat staan een logeerbed. “Ach, als het voor Bram geen probleem is dan slaapt hij toch gewoon bij ons in bed” antwoordde ik, helemaal nergens over nadenkend wat er verder zou kunnen gebeuren. Bram had daar in ieder geval ook geen problemen mee, Gerda keek wel wat vreemd, maar zo gemakkelijk als ze altijd is stemde ze er ook mee in. Na nog wat gedronken te hebben besloten we om dan toch maar eens te gaan slapen, want Bram moest ook weer op tijd opstaan, omdat hij nog een eigen bedrijfje had.

Op onze slaapkamer aangekomen gaven we Bram een handdoek en washand, zodat hij zich s’ochtends kon wassen, want wij hoefden er zelf niet echt vroeg uit. “Oh ja Bram, dat is waar ook wij slapen altijd naakt, ik hoop dat je dat niet erg vind ?” vroeg ik hem. Nou het bleek dat Bram ook altijd naakt sliep, dus dat was geen probleem voor hem. Even later lagen we dus met zijn drieën in bed, Gerda tussen Bram en mij in. En misschien was dat wel de reden dat er van alles zou gaan gebeuren. Het licht was net 10 minuten uit, toen Gerda in mijn oor fluisterde, ik ben best wel geil geworden van de drank en dan met Bram zo achter me. Gerda lag namelijk met haar kontje bijna in Bram zijn schoot. Ik dacht even, wat krijgen we nou en vroeg haar wat ze bedoelde. “Nou ik zou best wel even met Bram willen neuken” fluisterde ze weer zachtjes. “Dan probeer je het toch meid” fluisterde ik zachtjes terug. Of Bram het heeft kunnen horen weet ik niet maar goed.

Gerda ging wat verder met haar kontje naar achteren, zodat ze zijn lul tegen haar billen voelde. Ik raakte behoorlijk opgewonden van het idee dat Gerda naast me lag en aan het proberen was om door een ander geneukt te gaan worden. “En doet die al wat” fluisterde ik weer zachtjes. “Nee hij wil niets denk ik” antwoordde Gerda zachtjes. Ik moedigde haar aan om nog meer met haar kontje tegen zijn lul aan te bewegen. Gerda begon de moed al op te geven tot ze opeens zachtjes fluisterde “hij word stijf ik voel hem tegen mijn kutje aan”. En toen was het zover, ik hoorde Gerda kreunen en vroeg haar “en doet die het”. “Ja hij zit erin, maar hij is zo groot” kreunde ze zachtjes. Ze pakte mijn lul beet en ik hoorde het bed kraken. Gerda lag te kreunen en Bram begon steeds wilder in haar kutje te stoten. Ik voelde het voorvocht gewoon uit mijn lul lopen, terwijl Gerda langzaam trekkende bewegingen maakte en steeds zwaarder begon te hijgen.

“Oh Martin ik ga klaar komen” kreunde ze nu in mijn oor, wat duidelijk voor Bram hoorbaar moet zijn geweest. “Kom maar lekker klaar meid, kom dan” moedigde ik haar weer aan. En ja hoor kreunend kwam ze klaar, wild schokkend met haar kont naar achteren, om die lul van Bram nog dieper in haar geile kutje te voelen. Ook Bram begon nu heviger in haar kutje te pompen en op het moment dat hij klaar kwam hoorde ik zijn sperma in het geile natte kutje van Gerda spuiten. Het waren echt behoorlijke stralen sperma die hij in haar kutje pompte, want ik hoorde het er echt in gespoten worden en dat had ik van mijzelf nooit eerder gehoord.

Bram trok zijn leeg gespoten lul uit het kutje van Gerda en ze fluisterde in mijn oor “nu jij nog even”. Ze draaide zich om en duwde haar kont naar mijn harde lul toe. Ik was zo geil als ik weet niet wat en duwde onmiddellijk mijn lul in haar met sperma gevulde kutje. Mens wat was dat geil om te voelen, zo rond mijn lul een zeiknatte kut heerlijk gewoon, ik had er geen idee van wat Gerda op dat moment aan het doen was. Misschien had ze Bram zijn lul wel beet of misschien lag ze hem wel te pijpen. Ik bleef in ieder geval volop genieten van die geile meid naast me en neukte haar in een roes van geiligheid. Even later draaide ik haar om zodat ze op haar rug lag, ik spreidde haar benen ging op haar liggen en stootte mijn lul weer diep in haar kutje. Bram bleef rustig liggen kijken, voor zover dat tenminste mogelijk was met het licht uit. Even later spoot ik ook mijn lading in die overheerlijke kut van Gerda leeg. Uitgeput ging ik van haar af, gaf haar nog een kus en zei welterusten.

Toen ik s’ochtends wakker werd was Bram al verdwenen, Gerda lag naast me te slapen en ik dacht terug aan wat er die nacht allemaal was gebeurd. Dat maakte me alleen maar weer bloedgeil en ik begon dus ook over dat heerlijke kutje van Gerda te wrijven. Ik begon haar te vingeren en ze kreunde zachtjes, ze opende haar ogen, keek me aan en pakte mijn inmiddels stijf geworden lul beet. Ze was nog behoorlijk nat vond ik eigenlijk wel en zei dat ook tegen haar. “Ja” zei ze “vind je het gek, ik heb vannacht geen oog dichtgedaan, Bram is de hele nacht doorgegaan”. Dat verklaarde ook waarom ze nog steeds zo’n natte kut had, het maakte me alleen nog geiler, nadenkend dat ik had liggen slapen naast haar, terwijl ze zich diverse keren vol had laten spuiten door Bram.

Ik ging op haar liggen en plaatste mijn lul tegen haar natte spleetje aan en liet hem langzaam in haar kutje glijden, wat overigens geen enkel probleem was, zo nat was ze nog van al het sperma wat Bram die nacht in haar kut had gespoten. Gerda had er wel last van “doe een beetje zachtjes Martin” vroeg ze “want het lijkt wel of mijn kut in brand staat na vannacht”. Ze was echt helemaal suf geneukt en ik zou er nog even een lading sperma aan toevoegen. Het duurde inderdaad ook niet lang of ik spoot al mijn zaad in haar heerlijke kutje en zelfs Gerda had nog de puf om een keer schokkend klaar te komen.

Nadat we gedoucht hadden en weer in de kamer zaten hebben we het allemaal nog even rustig doorgesproken. Gerda was die nacht wel 15 keer klaargekomen en Bram had haar inderdaad onophoudelijk liggen neuken. Het zal wel te maken hebben gehad dat Bram al een tijd geen vrouw meer had geneukt, maar Gerda vond het overheerlijk. Ze heeft nog een paar dagen last gehad van haar kutje, zoveel neuken op een nacht was voor haar toch ook te veel.

Later is Bram nog wel eens blijven slapen, hij heeft trouwens nog zijn verontschuldigingen gemaakt, maar ja ik kon het me best voorstellen hij is ook maar een mens.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten