Daar was dan het moment

Daar was dan het moment.

’s Middags hadden ze een beetje in de stad rondgekeken waar het motel geboekt was. Een mooie tentoonstelling bezocht en wat winkels bekeken maar gaandeweg liep de spanning op. We hadden er niet meer over gepraat, het onderwerp vermeden. Even, toen we langs een sexshop liepen en even bleven staan.

‘Vanavond…’ fluisterde ik.

Maar je gaf een wat afwerend antwoord.

Hoe vaak had ik het niet geopperd? Eerst als een half serieuze grap. Tijdens het vrijen, wanneer je je hoogtepunt naderde. Als mijn geheime fantasie, iets waar ik op kickte. Zo behandelde je het ook in eerste instantie, een fantasie die ik natuurlijk niet echt wilde waarmaken. En waar jij al helemaal niet aan wilde meewerken, je kon het je niet voorstellen. De fantasie? Iets waar volgens mij veel mannen van dromen. Zien dat je eigen vrouw, waar je erg van houdt, waar je een supergoed sexleven mee hebt, zien dat die vrouw van je dromen geneukt wordt door een onbekende. Geil geneukt wordt. En klaarkomt. Toekijken, een beetje meedoen. Waar komt die fantasie vandaan? Is het toch een vorm van dominantie, je vrouw dingen laten doen die JIJ wilt, haar vernederen. Psychiaters mogen het zeggen, maar het was mijn fantasie. Ik drong aan, met lieve woorden, tijdens geile situaties. De films die ik downloadde hadden vaker dat thema. Interraciaal het liefst. Cuckolding scheen het genoemd te worden. En tijdens een vrijpartij, een hele wilde nacht met champagne, dildo’s die al je hete gaatjes verwenden, tijdens zo’n moment zei je ‘ik zou nou alles wel willen’

‘Alles?’ vroeg ik. ‘Ook…dat je geneukt wordt door een geile neger?’

Terwijl ik dat zei stootte ik extra hard in haar, gestimuleerd door de opwindende gedachte en haar geile opmerking.

‘Ja…ah..ah, alles,…neuk me harder…neuk! Haar onderlijf ging wild tekeer onder het gebeuk van mijn superstijf geworden pik. Plots stopte ik met bewegen.

‘Beloof je het? Alles? Ook die neger?

‘Ja, ja, ga door, niet stoppen nu, ik wil een geile hoer voor je zijn’

Ik voelde mijn lul verstijven, wanneer ze geile taal uitsloeg hoefde er maar weinig te gebeuren voordat ik spoot.

Ik bezorgde haar die avond een paar orgasmes die we niet snel zullen vergeten. Maar toen we netjes, als man en vrouw onder de dekens lagen vroeg ik het opnieuw: ‘Lekker was het he? Supergeil..en…. je hebt me een belofte gedaan waar ik je aan ga houden.’

‘Gekkie’ zei ze terwijl ze me een liefdevolle kus op mijn wang gaf. Draaide zich om en viel gelijk in slaap. Ik niet, ik bleef eraan denken, en hoewel het geile vuur geblust was wist ik dat dat weer terug zou komen. Ik moest nu niet te lang wachten.

De dagen daarna bekeek ik internet sites waar ook mannen zich aanboden ‘om een vrouw alleen’ of ‘samen met je partner’ te verwennen, met andere ogen. Nu ging het echt worden. Ik riep Petra er af en toe bij en wees haar op advertenties.

‘Doe ik echt niet hoor’, maar ik herinnerde haar aan haar belofte, vleide haar, drong aan, kortom deed alles om haar over te halen. Totdat ik op een site van een bekend en fatsoenlijk vrouwenblad belandde, waar in een forum verslag werd gedaan van een avontuur met een gigolo. Heel positief beschreven, met een link naar de betreffende persoon. Daar trof ik een uitgebreide pagina aan met de ideeën en werkwijze. Heel clean en professioneel beschreven, niet goor of geil maar eerder erotisch. Met nog enkele links naar vrouwen die positief over hun avonden met hem spraken. Vrouwen van onze leeftijd (begin veertig) en min of meer van onze ‘sociale klasse’ als ik het zo elitair mag noemen. Ruim inkomen, geen zorgen meer over kinderen, huisje, boompje beestje. Dit liet ik ook lezen en ik merkte dat ze het met meer belangstelling volgde dan de datingsites, waar duidelijk oversexte mannen een goedkope ‘chick’ aan de haak wilden slaan voor een nachtje. Hoewel er geen herkenbare foto was bijgevoegd, gaven de afbeeldingen geen reden tot twijfel over zijn postuur of uiterlijk.

‘Weet je wat, ik mail hem, praat met hem en kijk of het een beetje een fatsoenlijke vent is. En spreek met hem af dat jij altijd, zonder opgaaf van redenen, no hard feelings, bij het kennismakingsgesprek kan afhaken. Mocht je toch nog twijfels hebben. Dan maken we die avond ons eigen feestje. Zo gezegd, zo gedaan.

Rick, zo heette hij, of zo noemde hij zich, reageerde heel snel op de mail en telefonisch contact was zo gelegd. Ik legde de situatie aan hem uit, hij begreep gelijk hoe het zat. Dit was voor hem niet ongebruikelijk, integendeel. Hij legde uit dat in zijn ‘carrière’ het maar een keer was voorgekomen dat een vrouw gebruik gemaakt had van de optie om er op het laatst toch nog van af te zien. Hij wilde, mocht zoiets zich voordoen, alleen zijn reiskosten en een kwart van het afgesproken tarief. Fair deal leek me. Hij suggereerde een motel bij Eindhoven omdat hij daar niet te ver vandaan woonde. Het kostte me nog wat overredingskracht ‘Je kunt er altijd van afzien, misschien vind ik het zelf te eng en zeggen we ‘sorry, maar het gaat niet door’, ‘nee, natuurlijk alleen maar safe’. Toen ze daar mee kwam wist ik dat we er bijna waren, ze ging al nadenken over de praktische invulling en uitvoering. ‘Wat zeggen we dan tegen de kinderen?’ ‘Pa en Ma gaan gezellig een dagje shoppen, naar de bios, uitgebreid eten en knopen er een overnachting aan vast’. De smoezen had ik van te voren al bedacht. ‘Maar toch….’ ‘Wat nou, het kan toch geen kwaad?, het is apart, bijzonder, maar waarschijnlijk erg lekker en je doet er mij een groot plezier mee. Lieverd.’ Ja, ik haalde alles uit de kast om haar over te halen.

En nu liep het tegen vijven, en waren we onderweg naar het motel. Even opknappen, dan naar de lounge waar we hadden afgesproken. Ik was net zo zenuwachtig als Petra en had ijskoude handen van de spanning toen we de bar binnenkwamen. Het was gelijk duidelijk wie Rick was, kennelijk had hij een oog voor stellen die hem besteld hadden. Kwam gelijk op ons af en stelde zich voor. Netjes. Hij was donkerder van huidskleur dan ik had verwacht, donkerder dan op de foto’s had geleken. Des te beter dacht ik, dat heeft hij zeker gedaan om niet te veel vrouwen af te schrikken. Getint ok, maar een neger… We bestelden wat te drinken terwijl Rick, heel geroutineerd, ons op ons gemak stelde. Een grapje, een complimentje, niet overdreven, niet te glad maar leuk. En hij zag er goed uit, dat kon ik ook als echte hetero wel zien. Een gaaf, donker gelaat, zachte ogen, sterk gekruld maar geen kroeshaar, slank met lange, goed verzorgde handen. Hij bewoog zich gemakkelijk in zijn nette casual kleren, en donkerblauwe sneakers. Ik lette goed op de reacties van Petra en merkte dat zij ook wat ontspande. Het drankje, de smakelijke appetizers en de gezellige atmosfeer droegen daar zeker aan bij. We bestelden wat te eten, niet te veel, niet te vet, met nog een drankje. Toen het eten werd afgeruimd en de serveerster vroeg of we nog een dessert wilden kwam de spanning weer wat terug. ‘Nee, liever een koffie’ .

Tijdens de koffie werd Petra wat stiller, wreef af en toe in haar handen. Koffie is snel opgedronken, en dan. Maar Rick ving het goed op.

‘Zo, ik denk dat we nu maar eens naar de kamer moeten gaan kijken. Tenzij jullie bezwaar hebben dat ik meega natuurlijk.’ Hij sprak het half grappend uit, maar het was duidelijk: dit wat eigenlijk het point of no return.

‘Ja, natuurlijk’ sprak ik ‘Tenzij jij….?’

Petra schudde haar hoofd en lachte wat nerveus: ‘Nee hoor, daar zijn we hier toch voor?’

Opgelucht haalde ik adem, maar tegelijkertijd voelde ik ook de spanning door mijn lichaam gieren. Het ging nu gebeuren! Daar was het moment.

Op de kamer (ik had een suite gereserveerd), stond alles klaar. De thermostaat had ik heel hoog gedraaid, een statief met videocamera (van te voren gecheckt met Rick, mocht onder voorwaarden), de speeltjes, glijmiddel, bondage materialen. Ik was op alles voorbereid. Ik had met Petra afgesproken dat ik haar zou ‘aanbieden’ en dat ook in het kennismakingsgesprek met Rick aangegeven dat ik dat het geilst zou vinden. We schonken nog een glas wijn in en zette water neer (ik had daar wel een ideetje over, en Petra kende mijn geheime verlangens), en ik vroeg Petra of ze zich in het midden van de kamer wilde opstellen. Op mijn verzoek had ze een eenvoudig gebreid jurkje aan met een ronde hals, daaronder – wonderlijke keuze wellicht voor anderen – , een zwarte maillot. Hoge schoenen en een stijlvolle halsketting. Petra is voor de 42 lentes die ze telt een mooie vrouw, vind ik. Een mooi, gaaf blond gezicht met altijd een lachrimpeltje om haar mond. Donkerblond, wat krullend halflang haar, een paar rimpeltjes rond haar ogen en een paar fraaie flinke borsten. Wat hangend, dat wel, maar heerlijk echt, een licht tepelhof en bij opwinding staan haar tepeltjes fier overeind. Onder haar borsten welft een zachte buik, die na de zwangerschappen langzaam werd gevormd. Haar benen lijken wat kort en de bovenbenen vindt ze te dik, net als haar achterwerk. Dat is ook een flinke,ronde bilpartij. Heerlijk. Ze is altijd heel beschaafd gekleed. Ze is ook beschaafd, sociaal en ontwikkeld. Een no-nonsense type. Voor mij een vrouw uit duizenden. En waarom zou ik nou zo’n vrouw dit willen aandoen?

Omdat ik geil ben. Omdat ik altijd meer wil. Omdat ik haar wil hebben, macht wil uitoefenen, haar weerloos maken.

‘Zo Petra, nu je daar staat zou je even je handen op je hoofd willen leggen en je omdraaien? Kijk Rick, deze preuts geklede dame, in het dagelijks leven een onderwijzeres, is eigenlijk een enorm geile teef (ik genoot ervan om grove taal te gebruiken), die graag hard geneukt wil worden. Aan mij heeft ze niet genoeg, daarom hoop ik dat jij haar kunt bevredigen. Je mag alles met haar doen. Nietwaar Petra?’

‘Ja John’ antwoordde ze bedeesd.

‘Let op, deze billen, daarin wil ze graag geknepen worden’.

Ik wreef met mijn hand over haar achterste.

‘Wordt ze geil van. Een stevig pak voor de billen daar is ze ook niet vies van.’

We liepen om haar heen en ik wreef over haar borsten.

‘Tepeltjes zijn erg gevoelig, ze kan klaarkomen alleen al door eraan te zuigen.’

Alles wat ik zei was waar, behalve dan dat ze bij mij tekort kwam. Ik tilde haar jurk een beetje op en ging met mijn hand onder haar slipje. Ze was nog niet erg vochtig. ‘Mmm, ze moet een beetje opgegeild worden, ze is nog niet erg loops’|

‘Mag ik even aan je hoertje komen?’ Ricks’ toon en zeker zijn woordkeus waren harder. ‘Even kijken of die tieten echt zo geil zijn.’ Schaamteloos kneedde hij Petra’s borsten door de stof van haar jurk heen. Ze maakte een zacht geluid.

‘Braaf zo, braaf geil mooi meisje, je hebt mooie grote borsten, daar gaan we vanavond nog plezier aan beleven.’

‘Draai je om en til je rokje omhoog’

Gehoorzaam voldeed Petra aan het verzoek.

‘Maillot naar beneden’

‘Nu je slipje’

Even aarzelde ze. Ze had een witte doorschijnende bikinislip aan die mooi rond haar billen aansloot. De fraaie contouren van de stevige billen waren goed te zien.

‘Opschieten! Als ik iets zeg dan gehoorzaam je meteen, begrepen?’

‘Ja, Rick’

‘Meneer, je noemt me meneer, hoor je dat!’

‘Ja meneer’

Ze wurmde haar slipje tot halverwege haar bovenbenen. Ze stond op haar blote gat. En zo voelde het ook. Achter haar rug werd ze bekeken, gekeurd als het ware. Vernederend, dat was het. Ze hield haar rokje omhoog om de mannen een goed uitzicht te geven op haar bilpartij. Een vreemde hand streek langs de binnenkant van haar dij omhoog. Zijn duim beroerde haar schaamlippen. Ze huiverde, bang voor wat er komen zou. Wat was ze begonnen…

Rick ging nu voor haar staan, bijna tegen haar aan. Haar armen werden nog omhoog gebracht, handen weer op haar hoofd, het rokje bedekte weer haar kont, maar de maillot en slipje zaten rond haar knieën.

‘Nu ga je me die borsten laten zien. Langzaam.’

Petra bracht haar handen onder haar borsten en begon langzaam met haar heupen wat te draaien. Ze wreef over haar borsten, klaar voor een striptease. Zoiets had ze verwacht te moeten doen. Maar Rik sprak hard: ‘Stop met die onzin, je knoopt gewoon je blouse langzaam los en maakt je BH los. Begrijp je dat? Als ik iets van je wil dan zeg ik je dat.’

Wat verward stopte ze onmiddellijk haar bewegingen en trok haar blouse uit haar rok.

‘Bovenaan beginnen.’

Langzaam knoopte ze haar blouse nu los, ze droeg een zwarte BH van soepele stof. De cleavage van tussen de blanke tieten was heel uitnodigend. Vragen keek ze naar Rick die met een kort knikje aangaf dat ze door moest gaan. Ze bracht haar armen naar achteren om de sluiting los te maken. Toen ontdeed ze zich van haar BH en stond ze op bloot bovenlijf wat angstig te kijken naar Rick. Deze liep wat om haar heen, ging achter haar staan en legde zijn hand op haar heupen en streelde de wat vlezige zijde van Petra. Hij bewoog opnieuw haar armen omhoog en bewoog even plagend zijn vinger in haar oksels. Zijn handen tilden de borsten wat op en hij kneep met duimen en wijsvingers in de tepels. Ze was zich bewust van haar naaktheid, haar kwetsbaarheid.

‘Presenteer die geile memmen.’

Ze moest haar borsten met haar handpalmen ondersteunen terwijl ze haar ellebogen omwijd hield. Goedkeurend keek hij hoe ze gedwee haar grote borsten aan hem voorhield.

Nu gingen zijn handen naar haar mond.

‘Mond open.’

Met zijn duimen in haar mondhoeken trok hij haar mond omwijd en keek naar haar gebit. Ze voelde zich als een beest dat gekeurd werd.

‘Keurig pijpmondje’. Hij zei het alsof het een compliment was. Maar het voelde anders, beledigend, kleinerend.

‘Knoop mijn hemd los.’

Ze voelde zich vreemd. Het ontbloten van een onbekende man terwijl ze zelf met ontbloot bovenlichaam tegenover hem stond. Zenuwachtig maakte ze de knoopjes los en ontblootte de donkere torso. Strak, gespierd, ja heel wat strakker dan het zachte buikje dat ze gewend was. Haarloos en donker. Zet trok zijn overhemd uit zijn broek om de onderste knoopjes los te maken. Hij pakte haar handen bij de polsen vast en liet haar zijn buik strelen, zijn zwarte tepels strelen. Harde puntjes op perfect ronde tepelhoven. Ondanks alles voelde ze begeerte, wetende dat dit strakke lichaam er was voor haar genot. Met meer zelfvertrouwen nu bevoelde ze de ribben, de buik. Begeerte, dat was het woord. Zijn hand werd bovenop haar hoofd gelegd, ze voelde de druk. Door haar benen op haar hurken en verder, op haar knieën. Ze wist wat van haar verlangd werd. De band van de broek kon ze gemakkelijk losknopen, maar ze aarzelde wat bij de rits. Onzeker keek ze omhoog. Hij knikte. Met bevende vingers trok ze de rits naar beneden, zag de contouren van het geslacht.

‘Uittrekken schat.’ John zei het zachtjes, terwijl hij inzoomde op haar handen.

Voorzichtig haalde ze de boxer over zijn geslacht . Haar adem stokte. Op nauwelijks 10 cm van haar gezicht zag ze een penis oprijzen die anderhalf keer de omvang van die van John leek te hebben. Fier stak de zwarte staaf omhoog.

‘Pak hem beet en pijpen.’

De aderen klopte onder haar handen. Het vel leek los over een ijzeren staaf te zijn gedrapeerd. De eikel liet zich gemakkelijk ontbloten. Een zwarte eikel. Wat voelde ze? Angst, opwinding? Maar ze kreeg geen tijd om er lang over na te denken. Rick bewoog haar hoofd naar zijn penis. Ze opende haar mond en voor het eerst in haar leven voelde een andere pik in haar mond dan die van John. Het paste nauwelijks, ze kreeg hem slechts tot halverwege naar binnen maar Rick duwde verder. Met een slikbeweging zat het monster nu achter in haar keel. Ze werd gedwongen om neukbewegingen te maken met haar hoofd. Ze probeerde haar best te doen, te neuken, likken en zuigen. John greep haar van onderen en begon haar te vingeren. Nu was ze wel nat. Hij glimlachte, wist dat zijn vrouw nu geilde, nu begon te genieten van deze geile situatie. Des te harder John haar vingerde, des te harder begon ze te likken en te zuigen. Ja,…lekker. Ze vergat de situatie, concentreerde zich op haar genotsgevoel. Ze begon te hijgen, lekker dat gevoel, dat zalige gevoel van geneukt te worden. En die grote, geweldig pik in haar mond die al harder leek te worden. Ze voelde dat ze ging klaarkomen en kreunde zacht, liet de lul uit haar mond gaan en kreunde…’aaaaahh, jaaah, jaa, ga doo-ooor’. Maar voor ze kon klaarkomen werd ze plots aan haar haar opgetrokken en op het bed gegooid.

‘Op je knieën jij! Gezicht op het bed en je reet omhoog!’

Nu werd haarmaillot uitgetrokken en had ze slechts het slipje halverwege haar bovenbenen. Haar blanke, geile ronde kont leek te vragen om geneukt te worden. Om geslagen te worden. Rick trok haar billen uit elkaar zodat haar gezwollen, kale schaamlippen goed zichtbaar werden. Ze wist: nu zou ze geneukt worden, voor het eerst door een vreemde man geneukt worden. John hield het haast niet meer zo geil vond hij deze houding. Petra volledig onderdanig wachtend om geneukt en misbruikt te worden.

De grote zwarte pik werd door de bilspleet gehaald. Wrijvend over het kleine sterretje en daarna tegen haar kut geperst.

‘Aaaaaaaaaah’ Een oerkreet ontsnapte haar mond toen ze de monsterachtige pik naar binnen voelde dringen.

‘Jaaah, gaa doo-ooor. Oh oh ooooh’.

Het leek of er geen einde aan kwam, zo diep voelde ze hem naar binnen dringen. En daarna het beuken, het neuken. Een stoommachine die langzaam op gang kwam, maar waar geen einde aan leek te komen. Rick beukte tegen haar billen, boog zich voorover en kneep in haar borsten. Petra begon te druipen. Een natte plek vormde zich op het laken. Zo geil, zo lekker.

‘Ik koo-om, ik kom! Neuk me, harder, harder, jij geile, geile neukneger van me.’ Ze wist niet meer wat ze zei, een waas leek voor haar ogen te komen. En daar was het orgasme! Ze leek ‘out’ te gaan.

‘Ah, ah, Oh oh OOOooooh’

Er werd haar echter geen rust gegund: John kwam nu voor haar gezicht zitten en ze wist wat de bedoeling was. De vertrouwde lul in haar mond, die haar nu plotseling kinderlijk klein voorkwam. Terwijl John met zijn 16 cm zeker niet klein geschapen was. Het beuken ging door. En weer voelde ze een orgasme komen. Maar plots hield het op. Ze moest op haar rug liggen, haar benen werden over de schouders van Rick gelegd.

‘Neee!, neeee!’ Ze gilde plots van angst, van pijn toen ze voelde wat er ging gebeuren.

‘Jij geile teef, geile neukslet’ Je zult nu voelen hoe het is om de hoer te spelen.’ John zei het met een satanisch genoegen terwijl hij in haar tepels kneep en opnieuw zijn lul in haar mond dwong.

Wat heerlijk geil was dit, precies zoals hij gehoopt had. Zijn geile, nette vrouw vernederd te zien worden als een hoertje, een neuksletje. Nu moest haar kontje eraan geloven. Het was hem nooit gelukt, maar hij had van tevoren met Rick afgesproken dat het moest gebeuren. Het liefst terwijl ze tegenwerkte, tegen haar zin. Een anale verkrachting. En dat werd het. Langzaam perste Rick zijn zwarte negerlul in het kleine sterretje dat leek open te barsten onder dit geweld. Petra voelde pijn, pijn. Ze perste een beetje mee en plots was haar endeldarm gevuld. Rick wachtte even om haar aan het gevoel te laten wennen. Toen begon het neuken. De aanvankelijke pijn maakte plaats voor genot. Nog nooit had ze zich zo geil gevoeld, zo volkomen vrouw. Overgeleverd aan deze mannen. De geilheid van John wond haar op.

‘Jaa, jaa, neuk me, naai me reet. Naai me als een hoe-oeer!’ Het laatste woord kwam haast gillend uit haar mond. De duim die op haar clitoris drukte deed de rest: het orgasme was zo mogelijk nog intenser dan het eerste orgasme van die avond.

Rick en John wisselden van plaats. Het voorgeboorde gat kon John nu gemakkelijk vullen. Voor het eerst ervoer hij de strakke aarswand, het gevoel om zijn vrouw volledig te bezitten. Zijn zak klotste tegen haar billen terwijl hij haar anaal neukte.

De zwarte monstercock werd bevrijd van het condoom en ze begreep dat ze moest, nee mocht pijpen. Ze was nu werkelijk een hoer, genaaid in haar kont en een negerlul in haar mond.

Rick bewerkte ruw haar borsten, kneep in haar tepels. Ze voelde de vingers van John in haar kut gaan. Beide gaten werden nu geneukt. Opnieuw een orgasme….een orgasme dat niet leek op te houden. Nu twee lullen boven haar gezicht en hand die haar gezwollen kut ruw bewerkte. Om de beurt moest ze de lullen afzuigen.

John voelde dat hij het niet langer kon tegen houden. Klodders geil spatte in haar opgewonden gezicht. Vernederend, geil. En alsof dat niet genoeg was loosde Rick zijn lading in haar gezicht, in haar mond. Het geil glinsterde in haar mond en in haar haar. Ze voelde zich vies, gebruikt, maar geil, heel erg geil.

Veel kans om lang na te genieten kreeg ze niet. Ze moest nu poseren, bukkend met haar geile, dikke kont naar de twee mannen staan. Haar poeper stond nog open, haar dikke borsten bungelden.

‘Auw!, auw!’ ze kreeg klappen op haar tieten. En op haar billen. Over de schoot van Rick getrokken kreeg ze een pak slaag.

‘Geile snol, geile vieze snol…wat had ik gezegd? Mocht jij zonder toestemming klaar komen?’

En voort gingen de klappen.

‘Auw, auw, auw. Bij elke slag voelde ze de pijn, de gloeiende pijn van haar billen. Ze voelde de dikke lul waarop ze lag weer zwellen. Tegen het bed aangezet werd ze nu om beurten geneukt door Rick en John. Anaal en in haar kut. De dikke zak van Rick voelde ze tegen haar kut klotsen. Peter bewerkte weer haar tepels.

‘AAAAAaaaaah! Jaah, Neuk me, neuk me als een hoer, als een hoer!’ Opnieuw dat orgasme, een nieuw gevoel. Toen voelde ze plots het klaarkomen in haar kut. Rick loosde opnieuw een kwak sperma, nu tegen haar baarmoeder mond. Voor dat ze daar van bekomen was kwam daar John overheen. Haar drijfnatte neukhol werd opnieuw volgespoten. Het geil druipte letterlijk naar buiten. Ze had zich nog nooit zo heerlijk gevoeld. Zo machtig. Machtig, omdat haar lichaam deze twee mannen kon opgeilen.

Toen ze lang daarna, gedoucht en weer netjes aangekleed aan de bar zaten voelde ze de schrijnende pijn aan haar aars en haar kutje. Met een heel intieme tongzoen nam ze afscheid van Rick.

‘Kom, geil mannetje van me. Je mag nog even je trucje doen.’ Ze sprak met een lachje op haar gezicht, maar ze verlangde als nooit tevoren naar een nieuwe neukbeurt. John was blij dat hij die avond een blauw tabletje had ingenomen en kuste haar vol zelfvertrouwen,

‘Je trekt eerst je slipje uit. Hier, aan de bar.’

‘Geil teefje van me.’ Fluisterde hij zacht.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten