Cuckolding met mijn vrouw

Cuckolding met mijn vrouw.

Hallo, Ik ben Henk en ik loop al een tijdje zeg maar jaren dat ik op internet verhalen en films bekijk over cuckolding. Ik fantaseer hierover met mijn vrouw als hoofd personage. We zaten afgelopen zaterdag samen achter de computer ik zocht wat muziek en bekeek mijn mail.

Ik kreeg een mailtje van een vriend met wat erotische foto‘s erop je kent ze wel zo klik ding met allemaal foto‘s, hier op zag je op een gegeven moment een foto met daarop een neger die een vrouw neukte en op de achtergrond een man die toe keek. Binnen een paar seconden kreeg ik een harde lul. Ik zei nog, zo San die wordt flink genomen. Sandra mijn vrouw waar ik al 23 jaar ben mee getrouwd keek aandachtig naar de foto. Ja zei ze die heeft het naar zijn zin. Lijkt je dat ook wat dan? Vroeg ik. Sandra keek verschikt op naar mij, meen je dat? Ja zei ik, van mij zou je het mogen net als op die foto wil ik dan toekijken. En hoe wil je dat doen dan, vroeg ze. Ik zei, ik zet een advertentie en ik pik er een leuke uit een met een grote lul. Sandra werd rood, een grote lul zeg je. Ja als we het doen doen we het goed.

De volgende dag zette ik op diverse datingsites een advertentie, man gezocht voor cuckolding groot geschapen. Al snel stroomde de e-mails binnen. Er zaten leuke negers bij en ik koos er een uit met een lul van 23 cm en heel dik. We spraken af van hoe of wat en hij wist precies wat hij moest doen. Een paar dagen later was het zo ver de deurbel ging en Charles stond voor de deur, een grote neger van 35 jaar liep naar binnen. Mijn vrouw was al boven en lag al klaar op bed, geblinddoekt om het allemaal nog spannender te maken. Nerveus lag ze daar en Charles liet er geen gras over groeien en kroop tussen haar benen en begon Sandra te likken. Sandra genoot en probeerde steeds zijn lul te pakken. Ik zat op een stoel naast het bed, ik mocht me er niet mee bemoeien, man wat was dat een geil gezicht. Al gauw liet hij toe dat Sandra zijn lul te pakken had. Zijn 23 cm was nu op volle strekte. Sandra had moeite om zijn lul in haar mond te doen en pijpte hem zo diep dat zij kon. Charles had schijnbaar geoefend met dit soort seks want hij liet Sandra hem lekker lang pijpen.

Nu ging Charles boven op haar liggen, met diepe halen neukte hij mijn vrouw. Met haar benen omklemt om zijn middel, moedigde ze hem aan als hij bij haar naar binnen stootte. Ja, riep ze, ja. Zo had ik haar nog nooit gehoord. Al gauw kwam Charles klaar, diep van binnen spoot hij zijn zaad in Sandra. Sandra bleef stil liggen, Charles haalde voorzichtig zijn grote lul uit haar. Je zag niets maar diep van binnen moest Charles zijn zaad zitten. Ik zat nu op bed en Charles zat in de badkamer zich te verschonen. Vond je het lekker schat vroeg ik aan Sandra. Ja, zei ze, ik heb genoten vond jij het ook geil dit wilde je al lang he vroeg ze. Hoe weet je dat Sandra. Nou je computer zit vol met cuckold films. Ze lag nu nog steeds met haar benen wijd. Langzaam sijpelde nu een straaltje sperma uit haar kutje. Weet je wat ik geil vind zei ze. Dat je mijn kutje schoon likt. Dat leek me smerig maar aan de andere kant wilde ik het ook wel doen.

Ik boog me voorover en stopte mijn tong in haar kutje, ik likte al het zaad er uit, mijn hele gezicht zat onder. Charles die klaar was keek nu ook toe. Sandra zei, nu kom schat je hebt je best gedaan en gaf me een dikke tongzoen, nu zaten we beiden onder het sperma van Charles. De volgende keer wil ik wat voor jou verzinnen goed. Ik knipoogde naar Sandra, is goed schat.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb