Cuckolding bij een geil stel

 

Cuckolding bij een geil stel.

Ik was weer eens aan het struinen op het internet en zag een oproep staan van een stel wat een man zocht voor een sexdate. Ik stuurde een reactie en kreeg een reactie terug, hij vroeg om een foto van mij en mijn mobiele nummer. Zo gezegd zo gedaan, niet veel later ging mijn mobiele telefoon. Hij wilde eerst eens gewoon afspreken om te kijken of er een klik zou zijn tussen zijn vrouw en ik, we spraken af in een eetgelegenheid aan de bar.

Toen ik binnenkwam zag ik een stel aan de bar zitten. zij echt bloed, bloed mooi, lange zwarte haren over haar schouders. Superstrak, mooie volle borsten en benen die tot in de hemel reikten en hele geile pumps eronder. Ze straalde gewoon sex uit, andere mensen keken ook steeds haar kant op. Ik liep naar de bar en sprak hem aan en stelde mij voor aan zijn vrouw, ik keek mijn ogen uit. Zo’n vrouw heeft dit toch niet nodig? Zij kan iedereen oppikken die ze wilt maar goed ik was er.

We bestelden een drankje en hij nam het woord. hij vroeg of het me beviel wat ik zag. Ik antwoordde en keek haar aan en zei dat ze echt een super mooie en vooral sexy vrouw was. Ze nam mijn compliment aan met een hele dikke kus op mijn mond. Midden in de bar dus waar ook andere mensen zaten en haar man zat naast mij. Haar man zei mij dat het net als met mooie auto’s was, die moet je ook kunnen delen met anderen. Hij kickte op het feit dat zij midden in de belangstelling stond, hij was dan ook erg trots op haar. Ons tafeltje was inmiddels klaar en we gingen aan tafel, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en zij ook niet van mij. Ze was gewoon openlijk met mij aan het flirten. We bestelden onze eten en zij pakte af en toe onder het eten mijn hand beet, ook was ze met haar benen onder de tafel tegen mijn benen aan het schuren. Ik vond dit erg spannend allemaal.

Halverwege het etentje ging haar man even naar de wc, zodra hij uit het zicht was ging ze naast me zitten en begon mij intiem te zoenen en greep me hard in mijn kruis. Ze fluisterde in mijn oor “ik wil je diep in me voelen”. Ik greep haar ook even onder haar rokje en voelde door haar slip heen dat ze supernat was. Ze ging weer op haar stoel zitten en haar man kwam terug van de wc. Hij zei “en hebben jullie even bijgepraat?”. Ja zei ik doelend op haar gefluister in mijn oor. We aten verder en na eten gingen wij naar hun woning, ik wist nog steeds niet wat nu de bedoeling was.

Binnen gekomen schonk de man wat voor ons te drinken in. Ik ging op de tweezits bank zitten en zij ging meteen naast me zitten, we konden haast niet van elkaar afblijven. Hij was in de keuken onze drinken aan het regelen. Ze begon mij te zoenen en ik antwoordde met mijn tong. Ik ging met mijn hand onder haar rokje en zij greep weer in mijn kruis en voelde daar wat groeien. Ineens stond haar man voor mij met de drankjes.

Zij ging gewoon door en hij zette de drankjes neer op tafel. Ik was botergeil geworden en wilde haar meer dan ooit. Ze deed mijn shirt uit en ik deed haar topje uit, ze droeg geen bh en haar volle borsten keken mij aan, heerlijk gewoon. We bleven door zoenen en ik voelde en streelde haar borsten, ze stond op en deed haar rokje los, ik deed mijn bovenbroek uit. Daar zat ik dan op een vreemde bank, bij vreemde mensen in mijn onderbroek met een geile vrouw naast me die alleen nog haar slip aan had. Nou ja slip. het was een minuscuul slipje die eigenlijk niets bedekte. Ik zag iets glinsteren tussen haar benen en dat was geen kutsap maar een heel geil glimmertje die ze door haar klit droeg. Ik keek er naar en raakte het aan. “mooi he” zei ze. “heb ik van hem gehad” en ze wees naar haar man. “Voor onze trouwdag” zei ze. Wat een geil ding was dit toch.

Ik ging voor haar op mijn knieën zitten om haar goed te kunnen likken en deed haar slipje opzij, ik kon het glimmertje nu goed zien. “Mooi” zei ik. “ja” zei ze “het is een echt diamantje”. Ik begon haar kut te strelen met mijn tong en ging langzaam op en neer en stak af en toe mijn tong naar binnen, ze werd nog natter. Ik ging steeds harder op en neer en streelde haar klitje met mijn vingers, ze kreeg haar eerste orgasme. Met luid lawaai kwam ze klaar en deed haar benen tegen elkaar aan terwijl ik er nog tussen zat. Zo duwde ze mijn gezicht nog dieper in haar o zo natte kut, om zo lang mogelijk van haar orgasme te genieten.

Al die tijd zat haar man op de bank en hij zat rustig te genieten van zijn drankje en had ondertussen de tv aangezet maar zonder geluid. Ze nam even pauze om haar drankje op te drinken, ze fluisterde in mijn oor dat het zo mijn beurt was om klaar te komen. Ze had haar drankje op en vroeg haar man om nog een drankje en om condooms, omdat ze zo heerlijk geneukt wilde worden door mij. Hij ging weer naar de keuken en kwam inderdaad met haar drankje en een tweetal condooms en wat glijmiddel terug. Hij ging weer stilzwijgend in zijn stoel zitten.

Ze nam nog een slok en deed ondertussen haar slip uit. Ze stond voor me en zei mij dat ik ook mijn onderbroek uit moest doen. en dat deed ik. Ze ging weer naast me zitten en begon me heerlijk te pijpen, oh my god. wat een heerlijke vrouw was dit toch. Ik was inmiddels goed hard en ze vroeg haar man om het condoom uit te pakken en aan haar te geven. Hij deed dat zonder iets te zeggen en ging weer zitten. Ze deed het condoom om en ging weer voor me staan, ze zei dat ze op me ging zitten en dat ik mijn benen bij elkaar moest houden.

Ik deed wat ze zei. ze stond voor me en liet zich langzaam zakken op mijn harde pik. Ze bewoog op en neer en haar kutspieren omknelden mijn harde pik. Ze ging van mijn pik af en draaide zich om zodat ik haar goed kon zien, ze genoot zichtbaar. Ze ging weer op mijn pik zitten en we schoven heen en weer op de bank, we zoenden elkaar constant. Ik stond op het punt om klaar te komen en dat voelde ze blijkbaar. Ze zei “kom maar, kom maar in me klaar”. en dat gebeurde dus. ik schoot het condoom helemaal vol. Zo, zei ze, grote jongen maar ik hoop dat je nog wat voor mij over hebt straks. Ik deed een knoop in de volgespoten condoom en vroeg waar ik deze kwijt kon. Ze riep haar man bij haar en droeg hem op om het condoom op te ruimen. Hij nam het condoom aan en raapte de verpakking van de tafel op en liep naar buiten toe om het weg te gooien.

Ik vroeg haar of ze dit wel vaker deden maar ze zei dat het de eerste keer was, zij wilde graag eens door een vreemde pik genomen worden en hij moest van haar toekijken. Haar man kwam terug van buiten en wilde weer gaan zitten maar ik had mijn drankje op en zij gebood haar man om voor mij een nieuw drankje in te schenken. Ik was weer bijgekomen en was al weer half klaar, ze begon met mijn pik te spelen en ja hoor hij was weer wakker en klaar voor actie en ze begon mij te pijpen. Na een korte pijpsessie beval ze haar man om weer een condoom aan haar te geven. hij gaf haar het condoom en zij deed hem bij mij om. Nu beval ze haar man om het glijmiddel te openen en om haar kontgaatje in te smeren, hij deed wat ze wilde. Hij wilde een vinger naar binnen duwen maar dat hield ze tegen, “nee!” zei ze. Ze gaf mij de fles en ik deed wat glijmiddel om het condoom en over twee vingers. Ik duwde eerst een vinger naar binnen en daarna de tweede, ik haalde ze heen en weer om het glijmiddel goed in haar kontgat te krijgen.

Ze ging op de bank op haar knieën zitten met haar kont naar achteren, haar man kon haar kont goed zien. Ik ging voor haar staan en duwde mijn pik naar binnen in haar strakke kontgaatje. Ik moest goed doordrukken om naar binnen te komen, maar eenmaal binnen ging het goed. Ik begon haar in haar kontje te neuken, ondertussen streelde ik haar klitje door aan het glimmertje te zitten. Ik zei dat het handig was dat ze daar een glimmertje had, waardoor ik haar klit goed kon vinden. Ze kreunde van genot en ik stootte diep in haar totdat ik bijna kwam. “Nee, niet in het condoom dit is voor mij” zij ze. Ik trok mijn pik uit haar kont deed snel mijn condoom af en spoot over haar gezicht heen. Ze pakte mijn pik en likte hem schoon.

Bezweet ging ik op de bank zitten en nam een slok van mijn drankje, wat een geile vrouw en wat een avond was dit zeg. Ze vroeg haar man om haar gezicht schoon te maken. Hij pakte een paar tissues en maakte haar gezicht schoon, de doekjes en lege condoom en verpakking ruimde hij weer op en hij ging weer naar buiten. Ze zei tegen mij dat dit de eerste keer was dat ze in haar kont geneukt was, zelfs haar man had dit nog nooit gedaan. Hij had dit wel gewild en vaak op aangedrongen maar zij wilde dat steeds niet.

Ik bedankte haar voor deze geile avond en kleedde mij weer aan. Ik zei dat als ze er weer behoefte aan zou hebben, ze mij altijd mocht benaderen. Maar helaas tot aan vandaag de dag heb ik nooit meer iets van hen vernomen. Jammer want deze avond staat echt in mijn top drie van dates.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten