Cuckold in het vakantiepark

Cuckold in het vakantiepark.

Ik wil jullie graag onze ervaringen op het gebied van cuckold delen. Ik ben Fred en 41 jaar oud. Mijn vrouw heet Annelies en is 44 jaar. Ik heb een normaal postuur en Annelies is een lekkere dikkerd met flinke grote borsten (cup G). Het zal een halfjaar geleden zijn dat we lekker lagen te vrijen en Annelies begon te klagen dat zij me niet meer voelde tijdens het neuken en na die avond begon ze steeds minder zin in sex te krijgen.

We hadden een weekendje gepland op een vakantiepark in Duitsland. We zaten lekker te pimpelen toen er twee jonge binken binnen kwamen. Ze gingen aan het tafeltje naast ons zitten. We hoorden al gauw dat ze uit Duitsland kwamen. Ik zag dat de jongens steeds heimelijk naar mijn vrouw keken en dan opmerkingen naar elkaar maakten en lachten. Ik zag ook dat mijn vrouw dit in de gaten had.

Ik moest mijn blaas gaan legen want na al dat bier zat deze aardig vol. Ik zei tegen mijn vrouw dat dit wel even kon gaan duren. Ik ging snel naar het toilet en keerde weer terug, maar ging niet rechtstreeks naar mijn tafeltje. Ik keek vanuit een donkere hoek naar wat er stond te gebeuren aan ons tafeltje. Ik zag dat de jongens wat zeiden tegen mijn vrouw en dat deze met een rode kleur antwoord gaf. Ik zag dat ze verder praatte en mijn vrouw bleef de rode kleur op haar wangen houden.

Toen ik bij mijn tafeltje terug kwam, stonden de jongens op en een van de jongens zei tegen haar dat ze er maar over na moest denken. Ik liet mijn vrouw dit even verwerken en vroeg toen aan haar waarom ze zo rood was. De jongens hadden tegen haar gezegd dat ze een lekkere vrouw was en dat ze best wel eens een avondje plezier met haar zouden willen hebben. Ik vroeg haar wat haar ervan weerhield om het te doen. Mijn vrouw was verbaasd door deze uitspraak. Ik zei dat ik het best wel opwindend vond om haar te zien neuken met een andere man en in dit geval zelfs twee. Ze wilde er niet aan denken en we stopten de discussie.

’s Morgens gingen we naar het zwembad en we hadden het bad voor ons alleen. Na een kwartiertje zwemmen ging ik aan de kant op een ligstoel liggen en ging een boek lezen. De twee Duitsers kwamen binnen en mijn vrouw kwam uit het zwembad en liep naar mij toe. Ik zei tegen haar dat zij haar kans nu moest grijpen. Mijn vrouw ging na vijf minuten weer het water in en een van de jongens zwom naar haar toe. Hij groette haar en zij groette terug.

Ik deed net alsof ik in slaap was gevallen en keek door de spleetjes van mijn ogen. Ik zag de jongen zijn handen op haar borsten leggen en hij begon ze te kneden. Ik zag dat hij de bandjes van haar badpak naar beneden schoof en haar borsten ontblootte, haar tepels waren stijf. De jongen begon er aan te voelen. Als er iets is waar mijn vrouw wel geil van wordt is dat het wel. De andere jongen kwam nu achter haar staan, zodat als er iemand aan zou komen die niets zou kunnen zien.

Mijn vrouw werd nu toch wel angstig voor het geval er andere mensen aan zouden komen en vroeg de jongens te stoppen. Deze luisterden en zwommen weg. Mijn vrouw fatsoeneerde zich en kwam het zwembad uit. Ze zei dat ze zich ging aankleden en naar ons huisje terug zou gaan. Ik ging even nadat de ze weg was ook naar de kleedkamers toe. Ik koos de gemeenschappelijke ruimte en gelijk daarna kwamen ook de jongens binnen. Beide keken mij aan en keken naar mijn pik. Een van hen vroeg aan mij of ik daarmee zo’n lekker wijf kon bevredigen. Ik stond even met een bek vol tanden, maar herstelde mij snel. Ik zei dat het tot op heden wel gelukt was, maar dat mijn vrouw wel eens een grotere zou willen voelen. De beide jongens lieten hun zwembroek zakken en vroegen of ik zoiets bedoelde.

Twee nog slappe pikken van groot formaat bungelden heen en weer. Ik zei dat ik inderdaad zoiets bedoelde. Ze stelde zich voor als Helmut en Stefan. De jongens zeiden dat ze genoeg wisten en kleedden zich snel aan en verlieten het kleedlokaal. Ik volgde hen direct en zag ze snel achter mijn vrouw aanhollen. Ze kwamen allebei aan een kant naast haar lopen en gaven haar een arm. Ik volgde op een afstandje, maar de jongens hadden me al in de gaten. Toen we bij ons huisje aan kwamen liepen ze met mijn vrouw naar binnen en zeiden ze tegen mij dat ik de deur moest dicht doen. Ik sloot de deur.

Ze begeleidden mijn vrouw de slaapkamer in en riepen mij. Ik moest mijn vrouw uitkleden. Eerst sputterde deze nog tegen, maar ze zag aan mijn blik dat ik er geil van werd. Helmut en Stefan kleedden zich ook uit en weldra zag ik mijn vrouw aan twee lullen trekken die met de seconde groeiden naar een zeer groot en dik formaat.

Mijn vrouw was nu zo geil dat ze smeekte op geneukt te worden. Helmut plaatste zijn pik voor haar kut en ramde hem er meteen voor de helft in. Mijn vrouw krijste het uit van pijn, maar al gauw nam het plezier het over. Toen de pik geheel in haar kut was verdwenen en ze ritmisch geneukt werd, draaide ze haar gezicht naar mij toe en zei ze tegen mij dat ze nu eens echt door een kerel werd geneukt en dat ze dit jaren heeft moeten missen. Ik voelde mij in eerste instantie een beetje gekwetst door deze uitspraak, maar toen ik zag hoe mijn vrouwtje lag te kroelen onder het genot van deze grote lul werd ik er beregeil van. Stefan ging op bed liggen en mijn vrouw kroop boven op hem en gleed gemakkelijk over de dikke staaf van Stefan en begon hem te berijden. Helmut ging achter mijn vrouw staan en ik dacht dat hij ook zijn lul in haar kutje wilde proppen, want ik weet dat mijn vrouw niet anaal geneukt wil worden.

Maar hij plaatste zijn leuter voor haar bruine ster. Er kwam wat protest van mijn vrouw, maar Helmut zei dat ze haar mond moest houden en moest genieten van wat ze naar binnen kreeg. Hij stootte stukje voor stukje zijn leuter naar binnen. Ik werd nu echt jaloers, want ik mocht niet eens in de buurt van haar anus komen en deze jongen ramde nu zijn lange lul in en uit haar poepgat.

Nadat beide jongens haar meerdere malen hadden volgespoten was het aan mij de beurt om het kutje van mijn vrouw uit te likken. Mijn vrouw lag na te genieten op het bed en Helmut en Stefan bedankte voor het aangenaam verpozen en vertrokken. Mijn vrouw viel direct in slaap en ik heb me lekker afgetrokken.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten