Cuckold en een slet

 

Cuckold en een slet.

Ik zal me even voorstellen ik ben een man van 36 en ben getrouwd, mijn vrouw is 35. Het volgende verhaal gaat over mijn omvorming tot cuckold en is waar gebeurd. Door dit verhaal te vertellen hoop ik dat ik veel mannen die hetzelfde voelen aan het denken kan zetten.

In het begin van onze relatie hadden we het naar mijn idee prima, maar later bleek dat mijn vrouw andere behoeftes had, gelukkig is gebleken dat de gevolgen voor mij ook positief zijn en dat ik blij ben met onze geile avonturen. Ik kwam achter haar extreme behoefte toen ik achter de computer zat. Mijn vrouw zat vaker achter de pc, maar ik wist nooit wat ze deed, tot deze dag. Ze had vergeten de geschiedenis te wissen, waardoor ik een chat historie zag waarin ik las dat mijn vrouw met een kerel had gechat. Ze spraken hier over sex die ze hadden gehad en over haar profiel op een website. Ik schrok, maar wilde meer weten.

Ik ging op zoek naar dat profiel en tot mijn verbazing was zij het echt. Ik herkende haar lichaam op de foto’s waarop ze in veel verschillende poses stond. In de tekst vertelde ze dat ze grootgeschapen mannen zocht voor sex. Alles discreet en eenmalig. Shit, dit was een schok, maar op een of andere manier werd ik ook een wel geil. Het idee dat ze een slet was, waar ik wel eens over had gefantaseerd. Ik confronteerde haar met mijn bevindingen en al snel bekende ze alles. Het bleek een verslaving voor haar te zijn en dat het puur sex was. In totaal zou ze al meer dan 20 man gehad hebben. Natuurlijk was er ruzie, maar na een tijd bekende ik ook dat ik naast de jaloezie ook een geilheid voelde. Ook heb ik aangegeven dat ik haar een behoefte of gevoel niet wil bedwingen. We besloten om er vorm aan te geven zodat zij, maar ook ik kon genieten. Al snel hadden we het idee om een man tuis uit te nodigen en dat ik zou kijken.

Ze ging op zoek en had een afspraak gemaakt met een kerel van 22 jaar. In de slaapkamer heb ik de kast leeg gemaakt en heb ik er een stoel in geplaatst, ook op de kast hebben we een camera geplaatst. de deurbel ging en ik ben snel in de kast gaan zitten, door een gat bij het handvat kon ik het bed goed zien. Die kerel wist niet dat ik er was en ik kon in het begin alleen maar luisteren. Het duurde nog een lange tijd voordat ze op het bed belanden, maar het spel ging beginnen. Ik zag hoe ze werd gelikt, hoe zij zijn echt enorme lul pijpte en uiteindelijk ook hoe hij haar neukte.

Hij kon het naar mijn idee echt goed, zeker bij het neuken heb ik dingen gezien en gehoord waarvan ik dacht dat het alleen in pornofilms kon. Zijn lul pompte hij met lange halen in en uit haar kut op veel verschillende standjes. Mijn vrouw gedroeg zich echt als een slet en ze kreunde en krijste het uit. Ik hoorde haar kut soppen en uiteindelijk zag ik hoe hij haar volspoot met spierwit zaad. Ik kon niet anders dan in hem mijn meerdere te erkennen. Zijn lichaam, zijn megalul en zijn neuktechniek was overdonderend. Hij kleedde zich aan en vertelde haar dat hij nog een afspraak had en verliet het huis, mijn vrouw ondergespoten achter latend. Net alsof hij naar de hoeren was geweest. Mijn vrouw bleef liggen en ik ben naar haar toegelopen, ik zag haar liggen met het zaad vanaf haar kut tot ver over haar borsten. Ze bedankte me en vroeg of ik het aankon. Ik was zo geil geworden dat ik niks zei en mijn stijve pik gelijk in haar kut heb gestopt. Ik denk dat het 30 seconden duurde en toen spoot ik haar helemaal vol. Ik wist het zeker dit was zo geil en zo bevredigend dat ik meer wilde.

Zo hebben we veel mannen laten komen en zijn we ook naar diverse sexbioscopen en parenclubs geweest. Naast de tegenvallers waren er ook veel geile momenten, maar wat we laatst hebben gedaan is echt het geilste tot nu toe. Het was op een zaterdagmorgen dat we spraken over een geile avond, wat kunnen we gaan doen. Ik kwam met het idee van een gangbang, maar heb dit niet aan mijn vrouw verteld. Ik ga je verassen, is alles wat ik zei. Inmiddels hadden we een aardige database van mannen die graag een keer wilden neuken. Ik ben heel de dag op zoek gegaan naar mannen en tijdens deze zoektocht werd ik steeds geiler. Ik ben gaan chatten en heb gereageerd op veel profielen. Uiteindelijk had ik een man of 20 met lullen die allemaal groter waren dan 20 cm. Veel negers maar ook blanke mannen met een leeftijd tussen de 20 en 54 jaar. Als locatie had ik een parenclub in België gekozen, die was ook toegankelijk voor mannen alleen. Nadat ik iedereen had uitgenodigd heb ik mijn vrouw verteld dat we naar een club gingen. De avond begon en we zijn naar die club gereden, we waren vroeg want ik wilde het rustig opbouwen. Het was rustig, er was geen paar aanwezig alleen een man of 6, vaste gasten denk ik. We dronken wat en ze vertelde mij dat het haar wat tegenviel. Tot het moment dat de eerst mannen binnenkwamen, de eerste waren twee negers en mijn vrouw zei gelijk dat het lekker vlees was.

Het duurde niet lang tot er zeker 15 tot 20 man waren. Ook was er een paar, maar die gingen na 30 minuten al weer weg. Mijn vrouw was alleen en was dus automatisch het enige lustobject. Al snel werd mijn plan duidelijk voor haar toen de verschillende mannen ons aanspraken of ik diegene was die een mail had gestuurd. Ze fluisterde dat ze geil werd en dat ze eindelijk lekker anoniem een slet kon zijn. We dronken wat en besloten naar boven te gaan. De mannen vroeg ik even te wachten tot ik ze zou roepen. Maar mijn vrouw kwam er tussen. Ze zei dat ik maar moest wachten en dat ik nu niks meer te vertellen had, lekker dominant. Ze koos een kerel uit en vertelde mij dat ze samen met hem naar boven wilde, ik moest beneden wachten bij de rest.

Na een half uur kwam die kerel alleen naar beneden en hij liep gelijk op te scheppen dat het echt een lekkere hoer was. Hij vertelde de mannen dat ze botergeil was en dat haar kut heerlijk was. Ga maar kijken, waren zijn laatste woorden. De hele groep ging naar boven, het was echt dringen in de gang. Eenmaal boven zag ik haar op haar handen en knieën zitten met een holle rug en haar kont in de lucht. Haar kut was goed zichtbaar, mannen gingen om haar heen zitten en betasten haar edele delen. Ze kreunde en bewoog mee met de bewegingen. andere gasten begonnen zich uit te kleden en hun pikken waren nu zichtbaar, enorme lullen zaten erbij. Hele dikke, lange, grote ronde eikels, maar ook lang en dun, kortom: veel verschillende pikken maar over het algemeen veel groter dan gemiddeld. Mijn vrouw werd gelikt en de eerste pik had haar mond gevonden. Ik zag haar die pik nat en met lange halen pijpen. Ook hoorde ik haar steeds zeggen dat het een perfecte lul was. Al snel stond werd er een lul tegen haar natte kut gedrukt. Condooms werden er niet gebruikt, want de geilheid overwon.

Ik zag hoe een vent zijn eikel in haar kut duwde, ze kreunde keihard en duwde haar kont verder over deze pik. Weer kon ik genieten van een lul die de kut van mijn vrouw neukte. Al bij de eerste stoot kon ik het kutgeil op zijn lul zien, Jezus wat was ze nat. Het soppende geluid was weer hoorbaar. Ze pijpte ritmisch mee met de neukbewegingen en om haar heen stonden mannen zich af te trekken. De samentrekkingen in de kont van de neuker en de laatste diepe stoot gaf duidelijk aan dat ze werd volgespoten, hij schokte met zijn lul maximaal in mijn vrouw. Zijn lange lul gleed uit haar kut en direct liep het zaad ermee uit, wat op het bed droop. De volgende was een neger met een dikke lul die hem tegen haar zaadkut zette. Haar ademhaling was zwaar en hij stootte zijn pik helemaal in haar kut. Hij neukte haar vrij kort en haalde zijn pik eruit. Hij trok zich af en spoot zijn zaad hard met dikke witte stralen tegen haar kut. Meteen kwam de derde die zijn lul met het zaad wat net tegen haar kut was gespoten in haar duwde, ook hij kwam snel klaar. Inmiddels zoog ze een tweede kerel.

Het was tijd om een ander standje in te gaan nemen. Een kerel ging liggen en hield zijn pik omhoog, hij had een lul van zeker 23 cm met een enorme glimmende Duitse helm er op. Zij moest er op gaan zitten, wat ze ook deed. Ik zag haar hurken boven zijn lul en het zaad droop uit haar kut op zijn grote ronde eikel. Met slierten liep het eruit. Ze zakte heel rustig en zijn lul raakte haar kut aan. Met een constant rustig tempo gleed ze over zijn lul heen. Haar gezichtsuitdrukking was te geil voor woorden. Een totale stilte en met een verkrampen gezicht ging ze door met zakken tot het eind, zijn pik zat er helemaal in en ze begon te krijsen. Op haar hurken begon ze zijn lul leeg te melken, steeds sneller. Duidelijk was het schuimende sperma te zien. Toen ze moe werd zakte ze door tot op haar knieën en boog voorover. Haar ronde kont stond ter beschikking en al snel werd deze uitnodiging aangenomen, de eerste vingers verdwenen in haar kont.

Deze was kletsnat van het zaad en er ging al een kerel voor staan. Met zijn mooie pik voor haar kont, masseerde hij haar ster. Ze smeekte om zijn lul, met die enorme pik nog steeds in haar kut. Ik zag hoe zijn eikel in haar kont plopte en ik zag ook hoe mijn vrouw reageerde. Wat een slet, is alles wat ik dacht. Het gekreun gekrijs het gehijg en vooral de vieze praatjes van haar maakte mij bloedgeil. Ze werd gewoon geneukt door twee grote lullen in haar kut en kont en tot mijn verbazing kwam ze vrijwel direct schokkend klaar. Zo had ik haar nog nooit gezien. Ze bleef maar geneukt worden en haar kont werd nog drie keer vol gespoten door verschillende gasten. Ze waren mijn vrouw nu echt alleen aan het gebruiken als neukpop. Alle mannen doken erop en neukten zich klaar, soppende in het zaad van de voorgangers. Ik weet niet hoeveel schokkende mannen ik gezien heb die in een laatste stoot echt alles uit hun pik spoten. En ik had alleen nog maar toegekeken. De laatste gast die in haar spoot had geluk want op zijn pik kwam ze weer schokkend klaar.

Het hele tafereel heeft zeker twee uur geduurd en nu lag ze daar echt letterlijk vol gespoten op een bed met overal zaadvlekken. Liggend op haar rug met haar benen wijd zag ik bij haar neukgaten dikke klodders zaad. Haar lichaam bleef kronkelen. Ik hield het niet meer en ben op haar gekropen, mijn stijve lul duwde ik in haar uitgewoonde kut en dat voel je. Die kut staat dan wijd open en het is kletsnat. Ik masseerde mijn pik door hem rustig in en uit haar kut te stoten en ze begon weer te praten. Tijdens het neuken vertelde ze me hoe geil ze was, hoe lekker die pikken waren en dat ze meer wilde, het was gebeurd, ik spoot mezelf leeg. Voldaan lagen we op dat bed en waren stil. Na het douchen liepen we naar beneden en er waren nog maar een man of 5, deze bedankten haar nog en we zijn gelijk naar huis gereden. Wat op deze avond is gebeurd kan niet meer overtroffen worden, het is duidelijk ik ben een cuckold en mijn vrouw een slet.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb