Cuckold door de carnaval.

Hallo, mijn naam is Tom, ik ben 37 jaar en woon al 15 jaar samen met Hilda, Hilda is 33 jaar en heeft lang blond haar. Verder heeft ze een mooi lichaam, heerlijke ronde billen en een paar stevige tieten, cup c, samen hebben we een kind. Het begon allemaal vorig jaar, een kleine twee weken voor de carnaval. Nou vind ikzelf helemaal niets aan carnaval, Maar Hilda daarentegen die is een Limburgse, carnaval is haar met de paplepel ingegoten. Elk jaar moeten we, (voor mij is het moeten) we naar het zuiden om daar carnaval te vieren, elk jaar weer van die domme pakjes. Nou deze keer zou ik niet gaan, had ik mezelf voorgenomen. Maar ik had het kunnen weten als carnaval dichterbij komt, dan komen de kriebels bij Hilda. “Tom over twee weken is het weer carnaval” zei Hilda. “Ja en, ik ga dit jaar niet naar Limburg, dat weet je dat heb ik al gezegd” zei ik. Hilda keek me verbaasd aan “oké dan gaan we hier carnaval vieren” zei ze. Ik zuchtte maar even, maar goed deze keer hoefde ik dus niet naar Limburg, dacht ik bij mezelf.

De dag van carnaval zelf kwam Hilda als een super sexy Catwoman naar beneden, ik stond daar in mijn boerenkiel en mijn zakdoek om. Ik zag haar al kijken en toen zei ze “dus jij doet echt niet een leuk carnavalspak aan?” “Ik dacht het niet” zei ik. Ik heb al door dat dit geen goed begin van het carnaval is want ze gunt me geen blik waardig, een minder gezellig ritje naar de feesttent volgt. In de taxi zegt ze geen woord, gelukkig wonen we maar een kleine 10 minuten van de feesttent af, maar als we bij de grote tent aankomen stapt ze uit en rent ze letterlijk naar binnen. Het is ook koud en haar strakke pakje bedekt niet veel. In de tent zien we gelukkig al snel bekenden en met een hele groep zitten we aan een grote tafel. Het bier vloeit rijkelijk en ik zie dat Hilda het zich goed laat smaken. Als er een hossende polonaise voorbij komt springt de hele groep op om aan te sluiten. Hilda pakt me bij mijn hand om mee te hossen, maar ik heb geen zin in dat gehos. Nu kijkt ze me echt vuil aan en schreeuwt “bekijk het dan ook maar.” “Ja, bekijk jij het ook maar” schreeuw ik terug. Ik zie haar ook niet terug want ze mijd me nu echt.

Na twee uurtjes ga ik toch maar eens kijken waar ze uithangt, ik zie haar met Agnes, een van haar beste vriendinnen flink door drinken. Van een afstand hou ik haar in de gaten, als ze weer in een polonaise aansluiten zie ik dat Agnes ertussenuit glipt met een kerel die ik niet ken, ik zie haar richting de uitgang gaan. Hilda heeft van dat alles niets in de gaten want die liep twee mensen voor Agnes. Als ze ertussen uit stapt zie ik haar zoekend rond kijken naar Agnes, vervolgens zie ik haar door de zaal struinen op zoek naar haar vriendin. Vervolgens zie ik haar naar de bar lopen en weer drinken bestellen. Een hele groep jongens verzamelt zich om haar heen en ik verloor haar een beetje uit oog.

Ik liep een andere kant op zodat ik haar weer kon zien. En wat zag ik, Hilda stond te zoenen met een van die jongens, ik schatte hem niet ouder dan 18 a 19 jaar. Ik zag dat zijn had op haar billen lag, ik trok wit weg en draaide me om en liep weg. Een half uurtje later kwam ik haar weer tegen bij de bar, “heb jij Agnes gezien vroeg ze.” Ik keek haar pissig aan. “Wat?” vroeg ze. “Was het lekker?” vroeg ik. “Waar heb je het over” zei Hilda. “Zoenen met een gozertje van een jaar of 18 en hem laten voelen.” Nu keek zij mij pissig aan “ooooh sta je me te begluren, nou Tom als je beter had gekeken dan had je gezien dat hij het stoer vond om voor zijn vrienden mij te zoenen en me te betasten maar ik heb hem even duidelijk laten weten hoe ik daar over dacht. Maar je hebt maar een stukje gezien en daar je conclusies uit getrokken klootzak. Ik weet niet wat je hebt maar je weet wel mijn avond te vergallen, ik zie je thuis wel weer.” En zonder nog om te kijken liep ze weg.

Ik zette het maar op een zuipen, soms zag ik Hilda voorbij hossen, me geen blik waardig gunnend. Toen ik flink aangeschoten aan een tafel ging zitten zag ik in de verte aan de bar dat een van mijn beste vrienden ‘Ferry’ met Hilda aan de bar stond te praten. Hilda hield zich meerdere keren vast aan Ferry om niet te vallen, want ze had net als mij al flink wat gedronken. Toen zag ik ze samen vertrekken. Ik besloot achter ze aan te gaan, buiten de tent zag ik dat Ferry een taxi probeerde aan te houden, maar deze reed voor zijn neus weg. Lachend hoorde ik hem zeggen “nou meid je hebt geen geluk.” Hij probeerde het nog twee keer maar steeds waren de taxi’s al besproken of vol voor hij er was.

Ik kon ze goed zien, ik stond in het donker en hoorde Ferry zeggen “dan wordt het lopen, misschien kan ik onderweg een taxi aanhouden voor je.” Op veilige afstand volgde ik ze. Hilda zwalkte van links naar rechts over de weg, toen ze bij het half verlichte fietspad aankwamen hoorde ik Ferry zeggen “kom maar aan deze kant lopen, anders word je straks nog aangereden” en meteen pakte hij Hilda vast en trok haar de andere kant op. Hilda die niet echt stevig op haar benen stond ging half onderuit en hing in zijn armen, ik kon niet horen wat ze zeiden want ze fluisterde en omdat het zo donker was kon ik ook niet goed zien wat ze deden, maar de silhouetten spraken voor zich. Ik zag ze zoenen en ik zag Ferry zijn hand heen en weer ging onder het rokje van Hilda. Zo stonden ze een kleine tien minuten, al die tijd hield ik me stil, met een keiharde lul in mijn broek. Ik verbaasde mezelf hierover, ik werd opgewonden van het feit dat mijn beste maat, aan de kut van mijn vriendin voelde.

Daarna zwalkte het tweetal verder, tien minuten later waren we bij ons in de straat, ik zag ze naar binnen gaan. Het licht ging aan in woonkamer, ik liep achterom en gluurde door het achterraam mijn eigen woonkamer binnen. Ik dacht dat ze naar boven waren gegaan, maar dat was niet zo. Ik zag Hilda op de bank liggen en Ferry zat naast haar, half over haar heen hangend. Ik heb een kwartier staan kijken, toen zag ik aan het schokken van Hilda haar lichaam dat ze klaar kwam. Al die tijd had ik een ontzettend stijve lul, nadat ik zag dat Hilda schokkend klaar was gekomen liep ik snel door de steeg naar voren, ik opende de deur en bleef even staan voordat ik de woonkamer in liep. Alsof er niets gebeurt, was zaten ze op de bank. “Hey Tom” zei Ferry “waar zat je man.”

Ik verzon maar een verhaal, maar Hilda scheen nog steeds boos te zijn want die stond op en vertrok naar boven. Ik sloot de woonkamer deur en ging zitten. “Luister Fer, hoe was ze?” vroeg ik. Ferry keek me verbaasd aan en zei “wat bedoel je?” “Nou het zoenen en het vingeren” ik zag hem denken. “Heb je het gezien” zei hij uiteindelijk. “Ja” was mijn antwoord. “Pfffffffff, ja man het komt door de drank denk ik en het feit dat ze ergens steun zocht.” “Wil je haar neuken?” vroeg ik toen. Ferry schoot in de lach en zei “jij hebt ook veel te veel gezopen maat.” “Wil je haar neuken?” vroeg ik weer. Weer zag ik Ferry denken. “Ja, natuurlijk zou ik dat willen, dat wil elke gezonde vent man, heb je wel eens goed gekeken wat voor lekker wijf je hebt.” “Ga je gang” zei ik “neuk haar maar.” Ferry keek me aan en zei toen “kom op Tom, je hebt teveel gezopen.” “Nee, nee, ik weet wat ik zeg, pak haar maar eens, neuk haar maar” zei ik.

Een hele tijd zaten we voor ons uit te kijken, toen zei Ferry “weet je het heel zeker, onze vriendschap is belangrijker he.” “Ja, ik weet het echt zeker als je het wil neuk haar dan maar” antwoordde ik. “Nu” vroeg Ferry. “Ja waarom niet” antwoordde ik “of je moet er geen zin in hebben.” “Ja, natuurlijk wel” zei Ferry. Toen stond hij op gaf mij een high five en liep de trap op. Ik bleef nog een paar minuten beneden en toen ik de slaapkamerdeur open hoorde gaan sloop ik geruisloos de trap op.

Ik zag hoe Ferry naast het bed stond, Hilda sliep al, gelukkig waren de nachtlampjes nog aan, door een kier kon ik alles goed zien en omdat het op de overloop donker is konden ze mij niet zien. Ik zag hoe Ferry naar de slapende Hilda keek, hij trok het dekbed opzij daarbij haar tieten ontblotend, toen zag ik hoe hij zijn broek open begon te maken en toen hij die liet zakken zag ik meteen een half stijve lul tevoorschijn komen. Ik zag dat hij groot geschapen was, zijn half stijve was bijna net zo groot als de mijne. 15 cm in volle erectie. De rest van zijn kleding volgde snel en Ferry kroop bij mijn vrouw in bed. Ik zag dat het dekbed bij haar onderlijf bewoog en dat Hilda haar onderlijf mee begon te bewegen.

Zacht begon ze te kreunen. Ferry boog zich voorover en begon haar nek nu te zoenen en te likken. Onder het dekbed zag ik duidelijk de bewegingen van vingerende vingers, nog steeds lag mijn half dronken Hilda op haar zij. Ik zag hoe Ferry haar oorlelletje kuste en likte, intussen steeds dichter naar haar toe schuivend. Ik wist waar hij mee bezig was, hij was zijn lul tussen haar schaamlippen aan het werken, met een heftige beweging onder het dekbed vermoedde ik dat hij met een stevige stoot zijn lul in haar spleet drukte. Gelijk gingen de ogen van Hilda open, ze draaide haar hoofd half om en ik zag haar schrikken. “Wat, wat doe je?” fluistertde ze. “Sssst” hoorde ik Ferry fluisteren “dit is een idee van Tom.” Ik zag de vragende blik in de ogen van Hilda, maar zichzelf verweren of hem afwijzen deed ze niet. Sterker nog ik zag haar onderlijf meer naar achter bewegen, om Ferry gemakkelijker toegang te verlenen tot haar kutje. Na een tijdje gooide Ferry het dekbed van hun af, hij duwde Hilda op haar rug en deed haar benen wijd uit elkaar. Haar kut stond wijd open, ze was zo geil als boter want haar spleet glinsterde van het geil.

Ik zag hoe Ferry op haar ging liggen en zonder ook maar zijn handen te gebruiken gleed zijn grote paal in de drijfnatte kut van Hilda, hij neukte Hilda echt hard en heel diep, Hilda begon steeds harder te kreunen en ik wist dat ze klaar ging komen. Ook Ferry had dat in de gaten en versnelde zijn tempo met harde stoten klapten hun onderlijven tegen elkaar. Hilda begon nu echt te gillen, iets wat ze bij mij nooit heeft gedaan. Het zal ook met het formaat lul te maken hebben die in en uit haar neukgrot bewoog, toen begon ze te shaken en trok Ferry zich terug. Ik zag hoe Hilda begon te squirten ook iets dat ze bij mij nooit gedaan heeft.

Ferry zijn onderlijf was drijfnat en ik zag hoe zijn grote lul glom van al het geil. Terwijl Hilda nog na lag te trillen schoof hij zijn lul weer zonder pardon naar binnen en begon hij haar hard te neuken. Hilda begon meteen weer te kreunen en te hijgen, ze waren nu een half uur bezig en toen hoorde ik Ferry kreunen. Hard kreunend, een diepe stoot en toen bleef hij stil op haar liggen, Hilda zocht ondertussen naar zijn mond en begon hem heftig te tongen. Toen Ferry van haar af ging en zijn lul uit haar glibberige spleet liet glijden, volgde er meteen een lading zaad. Ik zag hoe het tussen haar billen door op het bed belandde. Ik besefte nu pas dat hij Hilda gewoon bare had geneukt, mijn lul deed zo’n pijn van de mega erectie in mijn broek. Nog even keek ik hoe ze in elkaars armen lagen te zoenen, toen ga ik geruisloos weer de trap af en begon ik me in de woonkamer af te rukken. Ik had niet veel nodig door al het geils wat ik had gezien, na vijf minuten rukken spoot ik mijn zak leeg over mijn buik. Zo bleef ik een tijdje liggen wachten op Ferry, maar een kwartier werd een half uur en na drie kwartier, besloot ik om boven te gaan kijken.

Toen ik bovenaan de trap stond en door de kier de slaapkamer inkeek, keek ik tegen de wijd openstaande spleet van Hilda aan die op haar knieën Ferry zat te pijpen. Ze draaide met haar kont als een loopse teef, ze waren al even bezig begreep ik, want ik hoor Ferry zeggen “je wilt hem nog een keer in die geile kut van je he?” “Ja” hoorde ik Hilda zachtjes fluisteren en ze draaide zich met haar kontje richting Ferry die op zijn knieën achter haar plaats nam. Ik keek nu recht in het gezicht van Hilda en zag duidelijk aan haar gezicht dat Ferry zijn paal naar binnen liet glijden, haar gezichtsuitdrukkingen verraden dat ze goed en diep werd genomen. Haar tieten slingerden wild heen en weer bij elke stoot, het duurde nu langer, maar toen hoorde ik ze bijna gelijktijdig geil kreunen en voor de tweede keer die nacht spoot Ferry een lading zaad in de baarmoeder van mijn Hilda. Deze keer bleef ik langer staan kijken, ik was wel nieuwsgierig naar wat er nu ging gebeuren. Maar er gebeurde verder niets, na een tijd lang elkaar te hebben gestreeld en gezoend vielen ze in slaap. Ik ben naar beneden gegaan en heb op de bank geslapen.

De volgende morgen trof ik een nuchtere Hilda, eerst wist ze niet waar ze moest kijken, maar opeens gaf ze me een kus en zei ze “bedankt, dat was een geile verassing vannacht.” Ik zei niets maar trok het koord van haar badjas los en zag haar geile naakte lichaam. Mijn lul was meteen keihard, de combinatie van het geile naakte lijf en de voorstelling van afgelopen nacht maakte mij zo geil als een beer. Ik stak mijn handen uit naar haar tieten en zei “ik ben zo geil, ik wil je neuken.” Maar ze deed een stapt achteruit en sloot haar badjas, ze zei “oh lieverd, ik heb zo’n ontzettend kater, een kop van beton, ik wil nu eerst douchen.” Ze draaide zich om en verdween de trap op om te gaan douchen.

Ik volgde haar enkele minuten later, ik zag haar niet in de slaapkamer, maar ik zag ook geen Ferry. Wel zag ik zijn kleding op de grond liggen. Ik sluip mijn eigen huis door richting de badkamer, daar zag ik Hilda ze stond dicht tegen Ferry aangedrukt. Hun tongen waren druk met elkaar in de weer onder de douche, toen deed Hilda een stap achteruit om op haar knieën voor hem plaats te nemen. Nu pas zag ik hoe groot de stijve lul van Ferry was, wat een monster in vergelijking met die van mezelf. Ik schatte hem toch al gauw twintig, eenentwintig cm en veel dikker. Hilda had behoorlijk veel moeite om zijn dikke grote lul in haar mond te nemen, maar ze pijpte hem erg goed zo te zien, want ik hoorde Ferry flink hard kreunen. Opeens trok hij Hilda aan haar haar omhoog en kuste hij haar vol op de mond, hij draaide de douche dicht en zonder zich af te drogen duwde hij haar de slaapkamer in.

Ze belanden op het bed en lagen daar nog nat wild te zoenen, Hilda duwde nu Ferry op zijn rug en klom geil kijkend op hem. Ze pakte zijn grote paal en liet haar natte kut erover heen zakken, wild begon ze hem te neuken en elke keer als ze haar zeiknatte kut over zijn grote neuklat heen duwde kletsen hun natte lichamen luid op elkaar. Toen werd het tempo rustiger en boog ze zich naar voren, haar gezicht vlak voor de zijne houdend, haar grote borsten platgedrukt op zijn bovenlijf. Ik hoorde haar zachtjes kreunen “mmmm Ferry jou lul is zoveel lekkerder als die van Tom.” “Hmm” hoor ik Ferry kreunen “waarom?” “De jouwe is veel groter en dikker, je neukt veel beter ooohhh.” “Hmm” hoor ik Ferry weer. “Waarom ben ik jou niet eerder tegengekomen dan Tom” kreunt ze “ik heb jou altijd al een lekkerder ding gevonden dan Tom.”

Ferry werd zo geil van haar praatjes dat hij haar van zich afduwde en op haar buik draaide, haar benen wijd opende en zijn paal in haar soppende kut stootte. Met harde stoten neukte hij Hilda weer, haar kut maakte soppende geluiden onder de hard stotende paal van Ferry. “Waar is Tom?” gromt Ferry in haar oor. “Ooooh” kreunt Hilda “ik heb gezegd dat ik geen zin had in seks en dat ik wilde douchen.” “Geile slet” gromt Ferry terwijl hij zijn lul diep in haar hunkerende neukgrot boort. “Je wilt mijn zaad he, geile zaadhoer” gromt hij. “Mmm” hoorde ik alleen maar en dan een gil. Hilda was onder al het geweld vreselijk aan het klaarkomen. Ferry volgde al snel en spoot alweer een dikke lading zaad in haar spekgladde druipende spleet.

Ik ben daarna naar beneden gegaan om mezelf weer af te rukken, een half uur later kwamen Hilda en Ferry beneden. Er is verder niets besproken maar het was wel duidelijk. We zijn nu een jaar verder, ik heb inmiddels geleerd wat het begrip cuckolding inhoud en er is een tweede kindje op komst, van Ferry en Hilda. We wonen nog steeds samen Hilda en ik, Ferry neukt haar nu elke week. En ja soms mag ik ook nog!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb