Creampie gangbang.

Ingrid besloot niets te zeggen tegen John. De e-mail sloot ze af en het leven ging weer door, althans zo leek het. Het gebeuren had haar doen nadenken over John. Een mannetjesdier, een haantje was hij.

Niet altijd gezellig, een beetje (veel) egoïstisch en best kinderlijk en af en toe, zoals nu was ze hem behoorlijk zat. Ingrid besloot (niet alleen daarom) om nu echt werk te maken van haar fantasie. Het was ook niet zomaar een fantasie. Er is een periode geweest die alleen zij kent. Een periode die een aantal jaren had geduurd en waaraan Ingrid nu erg moet terugdenken. Vanuit die periode stamt ook haar fantasie. Ze was toen nog studente en leefde er danig op los. Vanwege chronisch geldgebrek besloot ze, net als vele mede studentes, van de nood een deugd te maken en zich van tijd tot tijd voor redelijk wat geld te verhuren voor seks. Ingrid was en is een mooie vrouw en al gauw werd er in ruime mate gebruik gemaakt van haar diensten. Niet zo gek want Ingrid was niet alleen mooi, ze kon ook heerlijk pijpen en neuken. Een gave zei ze zelf altijd, daar hoefde ze niets voor te doen.

Alles had ze gedaan. Uiteraard met mannen (soms twee tegelijk) van jong tot oud, maar ook met lesbiennes. Bijzonder was het wel die zachte tederheid die vrouwen onder elkaar hebben. Zo’n kut van een andere vrouw/meisje ontdekken met je lippen, tanden en tong. Neuken met je vingers of een dildo en dan zo’n vrouw naar de 7e hemel brengen. Zelf kon ze er ook waanzinnig van genieten!

Of met man en vrouw. Soms werd ze uitgenodigd bij een echtpaar. Dan mocht ze eerst moeder de vrouw opgeilen, eerst nog onwennig omdat ze alleen haar man gewend was, daarna helemaal los en haar man gekmakend omdat hij zijn vrouw nog nooit zo gezien had. Hij kwam niet meer aan neuken toe omdat hij, botergeil als hij was, zijn zaad loosde op de vloer. Ze ging ook wel mee naar swingersfeestjes en parenclubs. Bijna niets was haar te gek. Alleen een ding durfde ze toen niet aan en dat bleef aan haar knagen al die jaren nadat ze er al lang mee gestopt was. En nu ging ze die kans pakken.

Zorgvuldig plaatste ze een advertentie op diverse datingsites, met een paar foto’s waarop wel haar lijf te zien was maar niet haar hoofd. “Geile, sexy meid wil een gangbang met 30 mannen”, was de aanhef. Daarna volgde een beschrijving van haarzelf, wat ze precies verlangde van de mannen en of ze mee wilden werken aan een speciaal verzoek. Ingrid las het geheel nog eens door en drukte op send. Ze besloot 3 dagen niet te kijken en in het weekend (als John toch naar zijn voetbal was) de zaak te regelen.

Eenmaal zaterdag duurde het een eeuwigheid tot hij weg was. Ingrid popelde om achter haar laptop te kruipen en was supergeil alleen al vanwege het idee dat ze zich zou laten neuken door zoveel mannen. Maar als er nou maar een paar hadden gereageerd. Nerveus opende ze haar mail en schrok zich een ongeluk van het aantal aanmeldingen: meer dan 80!! Na een eerste selectie vielen er 24 af. Op basis van de meegestuurde foto’s en het feit dat ze niet wilden meewerken aan dat ene speciale verzoek vielen er nog eens 18 af. Als je ruime keuze hebt kun je selectief zijn glimlachte ze in zichzelf. De laatste 8 hield ze als reserve achter de hand. De overgebleven 30 kregen een uitnodiging om op 7 augustus om 19.00 bij haar te verschijnen. De dag en het tijdstip kwamen exact overeen met het begin van Studio Sport op zondag en dan was John altijd thuis. Alle 30 kwamen!! De zenuwen sloegen Ingrid om het hart, 30 man voor haar. Het leverde haar ook nog 100 euro per man op haha.

Op de dag zelf ging ze de kamer verbouwen. Gelukkig hadden ze bij de aanschaf van het huis van twee slaapkamers een gemaakt en er was ruimte genoeg. Matrassen op de grond, een tafel waar ze op kon liggen, een fauteuil waar ze heerlijk in kon zakken en toch geneukt kon worden en last but not least, heel belangrijk, de stoel waar John in zou gaan zitten, vastgebonden. Ingrid was vastbesloten, het zou buigen of barsten worden voor hem. Kaarsen en waxinelichtjes maakten het geheel af.

Ruim voor 19.00 reden er al verdacht veel ‘vreemde’ auto’s in de straat. John viel het niet op omdat het tegen 19.00 uur liep en hij de eredivisie in actie wilde zien. Zelf was hij fanatiek aanhanger van Feijenoord. Klokslag 19.00 ging de deurbel. “Godverdomme, welke lul belt nou precies aan als Studio Sport begint, Jezus!!!” was de weinig vreugdevolle opmerking van John toen hij naar de deur liep.

Hij bond in toen hij een neger zag staan bij de deur van zeker 1,95 lang (John was 1,78…). “Hey man, ik kom voor Ingrid”, zei de man vriendelijk. “Voor Ingrid??”, bulderde John vertwijfeld. Ondertussen was Ingrid achter hem verschenen, maar achter de neger kwamen er ook nog 2 mannen het pad op. Een simpel hoofdknikje van Ingrid (het extra onderdeel van de afspraak) zorgde ervoor dat John door inmiddels 6 man werd beetgepakt en meegenomen naar de slaapkamer alwaar hij werd uitgekleed en naakt met tape werd vastgezet op de stoel. In zijn mond kreeg hij een rubberen bal met de opmerking van Ingrid dat ze even genoeg had van zijn geouwehoer.

De mannen druppelden binnen. Om 19.10 uur waren ze allemaal binnen en naakt. De ogen van John puilden uit, hij probeerde wat te mummelen maar de mannen lachten hem smalend uit. Ingrid maakte zich mooi in een andere kamer. Ze moest zich even toespreken omdat ze nerveus was maar toch ook weer opgewonden. Met een prachtig lingeriesetje betrad ze de slaapkamer en een applaus klonk. John keek met afgrijzen naar zijn vrouw omdat hij nu ook wel wist wat er ging gebeuren. Hij werd op een mooie plek gezet vlakbij het matras zodat hij goed zicht had. Ingrid vleide zich op de matrassen en liet zich omringen door een aantal naakte mannen. Ze streelden haar overal, kusten haar en deden haar nervositeit snel overgaan in pure lust.

De mannen waren geil en Ingrid was nog steeds een heel mooie vrouw. Haar borsten stonden strak met haar tepels fier overeind. Aan iedere borst zat een man, strelend en zacht knedend, dan weer likken, sabbelen en bijtend. Haar benen werden gekust, een hand streelde de binnenkant van haar dijen. Het was een beetje ruwe werkhand en het voelde fijn. Een andere hand drukte zacht op haar venusheuvel, zakte langzaam over haar zijden slipje. Twee vingers duwden zacht op haar poes. De druk werd groter en de stof werd een beetje tussen haar lippen gedrukt. Geil vermengde zich met de zijde en het wit werd donkerder van kleur. Het werden drie vingers en Ingrid kon niet stil blijven liggen. Haar heupen duwde ze tegen de hand. Ze wilde meer. Haar beide handen hielden haar borsten bij elkaar waardoor haar tepels nog meer naar boven gestuwd werden. De mannen hapten er gretig in. Daarbij trokken ze aan hun stijve lul om paraat te zijn als ze straks mochten.

Een vinger gleed langs de rand van haar broekje, glipte eronder en gleed vanzelf tussen haar lippen wat Ingrid een diepe kreun deed ontlokken. Toen de vinger door haar kletsnatte gaatje naar boven gehaald werd spande ze al haar spieren omdat ze de vinger op haar clit verwachtte maar daar kwam hij niet. Hij ging weer naar beneden, naar binnen in haar grotje. Hij kromde zich en kietelde dat sponsje daar boven in haar kut. Dat gekmakende plekje. Ze moest een lul daar hebben, Een grote, dikke, stijve lul. Godverdomme, gek werd ze toen de vinger in haar geopende mond werd geduwd en ze haar eigen geil kon proeven. Haar slipje ging uit, verschillende mannen stonden op klappen. Ze voelde kleine, stevige klapjes op haar kut. Het leek of haar clit onder stroom stond. John was rood aangelopen. Zijn woeste ogen zonden bliksemstralen naar de mannen en naar zijn vrouw die er niets van meekreeg. Het zicht werd haar benomen door 3 a 4 stijve lullen die beurtelings gelikt en gezogen werden.

John moest toekijken hoe een fors gebouwde man plaatsnaam voor de wijd geopende benen van Ingrid. Een bijna heilig moment brak aan toen hij zijn spijkerharde fallus een paar keer heen en weer sopte door de lippen en de kut van Ingrid en stilhield voor haar gaatje. Zijn eikel glom van het geil. De stilte in de kamer was bijna hoorbaar en terwijl de man John recht in zijn ogen keek nam hij centimeter voor centimeter bezit nam van zijn vrouw en begon hij haar met een glimmende pik te neuken. Zonder condoom was de afspraak. Geen verbrand rubber, maar zaad. Ingrid wilde volgepompt worden met zaad. De man neukte haar stevig maar niet hard. Hij hield haar bij de benen vast en kon haar goed penetreren. Zijn lul was niet lang maar stevig, stond een beetje krom en was een heerlijk beginnetje. Dat was wel handig want Ingrid had al een tijdje niet meer geneukt.

De man begon te hijgen. Zijn stoten werden ongecontroleerder. Ingrid spoorde hem aan met “Kom maar met die geile lul, kom maar, kijk me aan als je komt, kijk me aan als je me volpompt met je zaad”. Dat werd de man al snel teveel en met een verkrampt gezicht gaf hij John nog een dikke smile toen hij zijn dikke witte zaad diep in de kut van Ingrid spoot. Er klonk applaus voor de eerste zaadlozing. De man trok zich voorzichtig terug alsof hij hoopte dat zijn sperma in de kut van Ingrid zou blijven, maar als snel vormde zich een dikke, witte prop zaad bij de opening van haar kutje. Voor het viel pikte een volgende man het met zijn eikel op en met een hele dikke, witte zaadprop op zijn lul schoof hij door het zaad van zijn voorganger bij Ingrid binnen.

Ze werd overal gekust, gemasseerd, gestreeld en gelikt. Soms teder en zacht, soms stevig en hard. Ze genoot met volle teugen. Ze draaide zich op haar buik en richtte haar kontje naar boven. Uiteraard vol in het zicht van John die op nog geen meter afstand kon zien hoe het zaad van nummer 4 (en zijn voorgangers) met stroperige slierten uit de kut van zijn vrouw droop. Er leek geen eind aan te komen. Telkens verscheen er weer een witte druppel die eerst nog hangend aan haar schaamlippen het van de zwaartekracht verloor en als een lange sliert landde op het bed. Op alle mogelijke manieren werd ze genomen. Voorwaarde was alleen in haar kutje, niet anaal. En klaarkomen in haar kutje. Een enkeling redde het niet en spoot zijn zaad over haar borsten. Ingrid smeerde er lachend haar tepels mee in als bodycrème. Heerlijk werd ze geneukt met haar knieën op de stoel en steunend op de leuning, met een holle rug kon ze heerlijk diep genomen worden. Met Lange halen stevig en diep geneukt worden doggy style was haar favoriet. Dat ze de ballen van de mannen tegen haar buik voelde kletsen, plakkend van het zaad van hun voorgangers. Ze kwam talloze keren klaar. Soms zo heftig dat ze moest huilen van genot. Soms paste een lul zo goed en werd ze zo lekker geneukt dat ze bijna het bewustzijn verloor als het orgasme over haar heen kwam. De mannen waren lief en teder, gaven haar rust en maakten haar van tijd tot tijd schoon. Ingrid bleef een vrouw die met respect werd genomen.

John was ondertussen allang gebroken. Zijn felle blik had eerst plaatsgemaakt voor diepe treurnis, acceptatie omdat hij het had verdiend. Daarna was er een blik van geilheid, niet overdreven, maar het was er wel. Zowel Ingrid als de mannen hadden het bespeurd toen zijn lul stijver en stijver werd ondanks de hoon van de mannen (of juist dankzij..). John kon er niets aan doen. Toen de finale aanbrak en Ingrid genomen werd door de neger die als eerste aanbelde, stond zijn lul zelf fier overeind. De neger moest wel als laatste. Zijn lul mat zeker 23 a 24 centimeter. De kamer viel stil toen de man naar Ingrid liep. Ze had haar mond moeten oprekken om zijn eikel te kunnen zuigen en zijn stam had ze gemasseerd met haar tong. De pik was heel dik en heel hard toen hij hem voorzichtig tegen de kut van Ingrid duwde. Een eerbiedig glimlachje speelde om zijn mond toen hij naar Ingrid keek. Van haar gezicht viel te lezen dat ze haar bedenkingen had of hij wel zou passen. Maar hij lachte haar toe van “Het komt wel goed meisje”. Ze hadden John er op zijn knieën bij gezet, luttele centimeters van de kut van Ingrid. De mannen duwden zijn hoofd tot hij haar bijna kon aanraken en haalde de bal uit zijn mond. Armen en benen bleven vastgebonden. Zijn lul kloppend tussen zijn benen. De neger duwde zijn eikel door het zaad tussen haar lippen. Een keiharde zwarte staaf omvat door witbevlekte schaamlippen die om de eikel lagen alsof ze hem niet meer los wilden laten. Daarna gleed hij in haar gaatje.

“Ooooohhh wat gaaf, wat lekkerrrrr” piepte Ingrid. Haar hoofd lag in de schoot van een man, zijn halfslappe lul naast haar oor. Zodoende kon ze prachtig zien hoe de lul bezit nam van haar. Stukje voor stukje gleed hij dieper. Steeds weer naar buiten, glimmend van geil en zaad, en weer terug. Steeds weer met een “Nnnnhhhgg” van Ingrid gevolgd door “Jaaaaaa, kom maarrrrrr, kom maar lekker, ooooohhhh dit is lekker, o kut, O GOD HIJ IS ZOOO GROOT “. Helemaal tot aan zijn ballen kon hij niet, maar hij was wel dieper dan ooit toen hij haar gestaag begon te neuken. Haar benen werden vastgehouden door andere mannen. Zo wijd mogelijk om de neger optimale toegang te verschaffen. Anderen masseerden haar clit en borsten nog steeds. Ze was zich aan het opladen voor het zoveelste orgasme, maar deze zou alles overtreffen. Ze bouwde het op, hield controle over haar lijf. De neger pompte zijn lul gestaag in haar. De wrijving veroorzaakte een hemels gevoel. De massage van haar clit en tepels maakten haar langzaam gek. Ze wilde gelijk met hem klaarkomen en dat ging niet lang meer duren. Hij versnelde zijn tempo. Hij was haar al langer aan het neuken dan alle anderen. Deze man was een pro, wist hoe om te gaan met een meisje haha. Ingrid voelde hoe zijn lul in haar nog dikker werd. Ze smeerde een klodder zaad op zijn staaf om hem nog wat makkelijker naar binnen te laten glijden. Wit zaad op een zwarte lul, zooo geil!! Hij stootte en stootte. Tot aan zijn eikel eruit en weer erin, in haar vochtige grotje tot hij stilhield en Ingrid het niet langer hield. Toen hij zijn staaf weer vol in haar stootte krijste Ingrid “O KUT IK HOU HET NIET MEER, OH KUT KUT, GEEF ME DAT ZAAD, GEEF ME HET, LUL, O STOOT DIE LUL NAAR BINNEN, VOEL HET IS, VOEL HET IS AL DAT LEKKERE ZAAD, KOM MAAR LIEVERD, KOM MAAR, GEEF MAARRRRRRR, OOOOOOOOOOOOHHHHHHH FUCK DIT IS LEKKER”. En daarmee raakte Ingrid even van de wereld. Een paar tellen maar hoor.

De neger boog over haar heen, kuste haar op de mond. Zijn tong drong even lief bij haar binnen. Zijn pik was nog stijf en schoof heerlijk in haar soppende kutje heen en weer door zijn eigen zaad dat bij elke stoot beetje bij beetje naar buiten kwam en tussen haar billen op het matras belandde. Ingrid had haar doel bereikt. Haar fantasie omgezet in realiteit en het was veel lekkerder dan ze ooit had durven dromen.

Toen ze weer een beetje bijgekomen was zag ze John liggen op zijn zij. Niemand had meer oog voor hem. Hij had zijn bal weer in zijn mond. Blijkbaar vond iemand dat nodig. Toen Ingrid wat beter keek zag ze de natte plek bij zijn lul. Ze haalde haar vinger er door en proefde eraan. Het was zaad…. John was klaargekomen zonder dat er iemand aan zijn lul gezeten had! Hij was zo geil geworden van het tafereel met de neger dat hij het niet meer kon houden.

Met Ingrid en John is het niet meer goed gekomen. Ingrid is single en organiseert nog regelmatig creampie gangbangs met haar vriendin. Van John heeft niemand meer iets vernomen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb