Claudia wil er een man bij.

Claudia en John hebben na een drukke dag eindelijk de tijd gevonden iets aan het eten te doen. John ontbreekt alle put en nestelt zich op de bank, waar hij zich uitgebreid laat zakken voor de televisie. Claudia geeft te kennen eigenlijk geen zin heeft om te koken en stelt voor om een patatje te halen. John heeft hier wel oren naar, alleen komt de vraag wie gaat het halen? Na lang overleg besluit Claudia, dan ga ik er wel om. Met veel pijn en moeite pakt ze haar fiets en rijdt naar de patatzaak. John denkt bij zichzelf, dat heb ik toch weer mooi voor elkaar. Verveeld zapt hij van de ene naar de andere zender, verdorie denkt hij, er is ook werkelijk niets op de televisie. Onwillekeurig als een soort gewoonte glijdt zijn hand in zijn broek en speelt hij een beetje met zijn lul. Wat een heerlijk gevoel is dat toch, denkt hij bij zichzelf. Langzaam komt zijn lul overeind, fantaserend over waar hij en Claudia het vannacht over hadden.

Hij wist allang dat hij en Claudia weinig gemeen hadden, maar op seksueel gebeid konden ze het perfect met elkaar vinden. Wat dat betreft had hij aan Claudia een droomvrouw, Claudia had een goed lijf stevige borsten, altijd een mooi geschoren kutje en eigenlijk altijd zin in seks, zelfs meer dan hij, wat naar zijn maatstaven vreemd was. Zo ook gisterenavond, Claudia was in haar vruchtbare periode en was dan nog geiler dan ze normaal al was. John lag al in bed toen ze binnen kwam, hij lag een boek te lezen, toen hij zag wat ze in haar hand had. Jeetje, Claudia je bent nog al wat van plan, drie dildo’s. Ja, zei ze, je weet, ik ben weer in zo’n periode. Vlug legde hij zijn boek aan de kant en bekeek Claudia eens goed, haar ogen spraken boekdelen. Met een plof liet Claudia zich op het bed vallen en wreef over haar kutje, John kon deze bewegingen niet lang weerstaan en legde voorzichtig een hand op haar borst. Niet te veel voorspel vandaag John, zei Claudia, ik ben al de hele dag zo geil als boter.

Langzaam gingen zijn vingers naar het kutje van Claudia en nam het vingerwerk over. Al snel lag Claudia te kreunen dat het een lieve lust was. Snel ging hij met zijn mond naar haar kutje en liet met cirkelende bewegingen zijn tong over haar klitje gaan en daarna langzaam in en uit haar kutje, zodat ze het gevoel had dat ze geneukt werd door een kleine pik. Claudia pakte ondertussen zijn lul vast en trok er met ongecontroleerde bewegingen aan. John ging anders liggen zodat ze er beter bij kon, ondertussen duwde hij een vinger in haar kutje en bleef ondertussen haar klit likken die behoorlijk proporties begon aan te nemen. Langzaam begon hij zijn tong te bewegen richting haar zeer gevoelige kontgaatje. Wanneer Claudia enorm geil was wilde ze niet liever dan dat zij daar gelikt werd. Toen haar kontje voldoende nat was duwde hij langzaam een vinger naar binnen, zo had ze het gevoel dat ze dubbel genomen werd. Inmiddels zaten er drie vingers in haar kutje en een in haar kontje en een tong die als een vliegwiel om haar klit heen ging. Lang hield Claudia dit niet vol en kreunend kwam ze klaar, waarbij de sappen rijkelijk uit haar kut vloeiden.

John was niet slecht geschapen, een redelijke lul van 18 cm, maar dat was voor Claudia vaak niet voldoende, vandaar dat ze ook de dildo’s had meegenomen. John wist ook, dat wanneer ze in deze geile periode verkeerde hij voorlopig niet klaar zou zijn. Claudia lag John ondertussen heerlijk te verwennen en zijn eikel werd paarser en paarser, snel wist hij zijn lul uit haar mond te krijgen alvorens hij haar hele mond vol zou spuiten, wat hij nog lang niet wilde. Snel stond hij op en pakte de grootste dildo. Alvorens deze te gebruiken stopte hij heel voorzichtig zijn eikel bij haar naar binnen wat gelijk een reactie opwierp van haar heupen. Langzaam gleed hij wat verder naar binnen, maar haalde daarna zijn lul uit haar spleet. Claudia, die hem vragend aankeek, zag dat hij de grote dildo pakte en deze voorzichtig maar met alle gemak ongeveer zo’n 15 cm in haar schoof. Langzaam trok hij hem weer terug en Claudia die op haar rug lag, deed haar uiterste best de dildo in haar te houden. John zag dit en gaf haar uiteindelijk waar ze om vroeg, in een keer duwde hij de 27 cm lange dildo in haar kutje. Claudia schiet achteruit en voelt een pijnlijke kramp bij haar baarmoeder. Heel even blijft ze liggen totdat ze aan het grote geweld gewend is. Ondertussen is John begonnen haar tot een knikker opgezwollen klit te likken en al snel beweegt Claudia alle kanten op. De grote dildo beweegt nu gemakkelijk in en uit haar natte spleet en vlak voor het moment dat ze dreigt klaar te komen stopt John. Voorzichtig draait hij Claudia op haar zij en maakt met hij met haar kutsappen haar kontgaatje opnieuw zeer nat. Hij pakt de tweede dildo, die van formaat gelijk is aan zijn pik, en duwt deze voorzichtig in haar zwarte sterretje, een kleine gil is het gevolg.

Wanneer ze eenmaal aan het gevoel gewend is duwt hij langzaam een centimeter of 15 naar binnen. Claudia gilt het uit van genot, eindelijk dat dubbele gevulde gevoel in haar lichaam. Terwijl John haar neukt met de twee dildo, is hij zo gaan liggen dat hij ondertussen door Claudia gepijpt kan worden. Wat een genot, schreeuwt ze uit, ik wil die van jou er bij hebben gilt ze. Stop hem er bij in mijn kut, ik wil helemaal uitgewoond worden, weet ze van geilheid nog uit te brengen. Voorzichtig probeert John zijn lul naast de grote dildo die bijna helemaal in haar kut zit te stoppen. Langzaam trekt hij deze terug en stopt zijn lul in haar openstaande spleet, wanneer zijn eikel in haar grot is verdwenen laat hij langzaam de dildo er bij komen. Tegelijkertijd schuiven zijn lul en de enorme dildo tot tegen haar baarmoeder.

Claudia voelt dat ze volledig van de wereld raakt en liggend op haar zij, probeert ze zichzelf te vingeren, hetgeen wonder boven wonder lukt. Terwijl ze helemaal gevuld is en John en de dildo haar neuken, vingert zij zich naar een sprankelend hoogtepunt. Geile woorden verlaten haar keel, neuk me, ram me helemaal vol ik ben je geile kletsnatte sletje, harder, harder, ga door. Tierend en gillend komt ze klaar, haar kut knijpt rond John zijn lul en hij voelt dat het bij hem ook niet lang meer zal duren, toch wil hij nog niet klaar komen. Terwijl Claudia een orgasme krijgt waar geen einde aan lijkt te komen, ramt hij de dildo die in haar kont zit harder naar binnen, waardoor haar orgasme nog heviger is.

Uitgeput valt ze tegen John aan en zegt ze dat ze in geen tijden zo lekker is klaar gekomen. Langzaam haalt John zijn lul uit haar natte spleet en gaat op zijn rug liggen, Claudia haalt de dildo die in haar kont zit eruit en likt deze geil voor zijn gezicht af. Terwijl ze neukende bewegingen maakt met de nog in haar kut zittende dildo begint ze John af te trekken, Lang heeft hij niet nodig en in no-time schiet John de eerste klodders zaad over zijn buik. Claudia pakt ondertussen zijn ballen en melkt de laatste resten sperma uit zijn kloten. Voldaan en moe liggen ze tegen elkaar aan. Claudia speelt nog even met de dildo die in haar zit en valt dan in een korte slaap.

Dan schiet ze wakker en zegt, eigelijk zou ik het wel eens graag met een andere man er bij willen proberen. John die vreemd opkijkt zegt verbaasd, ik zou niets liever willen als jou neuken met een andere man erbij, maar met wie? Het liefst een vent met een enorme grote lul, zegt Claudia, en dan een die het lekker lang volhoudt en die ik ook nog leuk vind. John kan maar een persoon bedenken, maar hoe vraag je zoiets en wil die ander dat dan ook wel, fantaserend en denkend vallen ze beiden in slaap.

Terwijl John denkend aan het voorval van gisterenavond denkt gaat de telefoon, Bennie zijn vaste kaart maat. Nadat John de telefoon had neer gelegd speelden er allerlei zaken door zijn hoofd, zou Bennie, zou Claudia, hoe groot, hoe te doen. Te veel om op te noemen, maar het eerste wat hij moest doen was het met Claudia bespreken en wat haar gedachten hierover zouden zijn. Vrolijk kwam Claudia binnen, hallo hier ben ik weer, zei ze, en met een volle zak patat, stapte ze de kamer binnen. Zit je nu al aan je lul te trekken. Oh sorry riep John. Hou je voor mij vooral niet in, lachte Claudia. Gezamenlijk dekten ze de tafel en vol smaak werd de patat opgegeten. O ja, zei John, ik heb Bennie net gesproken, hij komt vanavond langs om een potje te kaarten. Prima was het enige wat Claudia zei, verder was er geen reactie, hetgeen John bevreemde. Gezamenlijk wasten ze af en John stond te wachten of er nog een reactie kwam over hetgeen ze vannacht hadden besproken, maar Claudia bleef stil.

Even na achten ging de deurbel, daar zal je Bennie hebben, vlug spoedde Claudia zich naar de deur en deed die open voor Bennie. Jij bent vroeg hoorde John haar zeggen. Ja, en jij ziet er vreselijk lekker uit, grapte Bennie. En inderdaad ze had nog steeds weinig aan, een T-shirt met een kort spijkerbroekje waarin je duidelijk de contouren van haar lekkere kont kon zien. Lachend kwamen beide de woonkamer in, Bennie zette de fles wijn die hij meegenomen had op de tafel en nam naast John plaats op de bank. Klaar voor de nederlaag jongen, want ik ben in topvorm. Mijn geluk laat me bovendien vandaag ook niet de steek, was hetgeen hij lachend zei en pakte de kaarten uit de kast.

Claudia ging ondertussen koffie zetten en Bennie en John gingen alvast aan de eettafel zitten. Claudia die anders nooit interesse had in het kaarten kwam even gezellig bij hun zitten. En inderdaad Bennie was in topvorm, al heel snel stond hij op een grote voorsprong, waarbij het geluk hem inderdaad toelachte. Claudia haalde voor de tweede keer koffie en kwam plagend naast John zitten en zei, hij heeft nu geluk, maar jij vanavond he. Zacht ging haar hand over het dijbeen van John tot aan zijn kruis en speels voelde ze aan zijn lul. Met dat geluk wil ik wel ruilen riep Bennie, waarop Claudia antwoordde ja, ja, en wat zou je dan willen jongen, en lachend liep ze weg naar de keuken.

Terwijl Claudia zich in de keuken ophield met allerlei werkjes van huishoudelijk aard, speelden Bennie en John verder alsof er niets gebeurd was. Toch speelde er door John zijn hoofd meer dan alleen het kaarten, het wond hem geweldig op, de gedachte dat zijn Claudia, flirtte met een andere man. Eigenlijk waren zijn gedachten meer bij het feit hoe hij Claudia en Bennie zover kon krijgen. Bennie zou wel willen, maar Claudia. Woorden zijn gemakkelijker dan daden. Even later kwam Claudia weer terug de kamer in en vroeg of de heren iets wilde drinken, omdat de heren geen zin hadden in wijn werd er begonnen met een paar biertjes en Claudia die normaal gesproken bijna geen alcohol dronk nam ook maar een biertje. Zo, zo, zei John doe maar gek, je weet wat daarvan komt he. Ja, ik had ook dorst, lachte ze, ik kom even gezellig bij jullie zitten. Dit keer ging ze naast Bennie zitten, hoe gaat het nu Bennie vroeg ze, mijn geluk begint te keren zei hij. Beter geluk in de liefde dan geluk in het spel was Claudia’s reactie.

Na een kwartier had John Bennie ingehaald op punten en besloten ze nog een boompje te spelen voor de winst. Hebben we nog een film in de kast staan, vroeg Claudia ineens. Dan moet je even kijken, antwoordde John, ik denk het wel. Claudia stond op en keek in de kast waar ze de dvd’s hadden staan. Na een tijdje te hebben gezocht kon ze niets vinden naar haar smaak. Ik heb nog wel een leuke natuurfilm schaterde ze, is ook goed riep John. Claudia bekeek de hoes en riep dan stop ik die er maar in. Waarop Bennie antwoordde en die van mij erbij? Dat zou je wel willen he, was het antwoord van Claudia.

Claudia ging op de bank zitten en begon vol overgave te kijken hoe een blonde dame gepakt werd door twee heren. Zowel Bennie als John konden hun gedachten niet goed meer bij het spel houden en keken afwisselend naar hun kaarten, de film en Claudia. Na en half uur gaf John zich gewonnen en beide heren wisten niet hoe snel ze de kaarten moesten opruimen. Beiden namen hun biertje mee en nestelden zich in de buurt van Claudia. John ging naast Claudia zitten en Bennie op de twee persoonsbank. Zowel John als Bennie probeerden hun erectie niet te laten zien en gingen dan ook in de meest moeilijke houdingen zitten om dit maar niet te laten zien.

Ook Claudia had last van bepaalde zweetdruppels, echter niet op de plaatsen waar je ze normaal verwacht. Daar zaten ze dan met zijn drieën. En hoe nu verder, was het idee van John. Gelukkig kwam Claudia met de opmerking dat ze nog wel wat te drinken wilde, een lekker glaasje wijn zal er wel in gaan was het antwoord van Bennie. Vol tegenzin stond John op en begaf zich naar de keuken om de fles te ontkurken die Bennie voor de gelegenheid mee had genomen. Even later kwam hij met drie glazen terug. Hij zette de glazen op tafel en ging weer naast Claudia zitten. Toen deze haar glas pakte zag ze dat Bennie wat onhandig zijn erectie wilde verbergen. Zo, zo, Bennie, je hebt het er maar zwaar mee geloof ik, was haar gevatte opmerking. Ja, vindt je het gek, ik heb me al in geen tijden meer afgetrokken en dan laten jullie mij naar zo’n film kijken, was zijn antwoord.

Arme jongen, zei Claudia, als John het niet erg vind wil ik wel eens kijken wat ik voor je kan doen.Vragend keek ze naar John, die eigenlijk niet goed wist hoe hij moest reageren. Aan de ene kant vond hij het zeer opwindend, maar aan de andere kant bekroop hem toch een vreemd gevoel, toch gaf zijn geilheid de doorslag. Als jij dat graag wilt mag dat wel hoor, zei John en als Bennie het ook wil, maar die had er absoluut geen probleem mee. Claudia stond op en liep naar Bennie toe en voelde aan de bobbel die in zijn broek zat, zo dat is geen kleine, was haar reactie op het gevoel over zijn lul. Laat me maar eens kijken, onhandig deed Bennie zijn broek naar beneden, ook zijn boxershort ging omlaag en wat Claudia zag overtrof haar stoutste dromen. Jezus, wat een lul, was haar vol bewondering en verbazing wekkende antwoord. Ook John was met stomheid geslagen, een lul van ongeveer 24 cm en ballen die er mooi en ongelijk onder hingen. Beide zaten ze vol bewondering naar Bennie zijn lul te kijken.

Voorzichtig legde Claudia haar hand om de lul van Bennie en tergend langzaam begon ze zijn voorhuid over de eikel te schuiven, aan Bennie zijn gezicht kon je zien dat hij er met enorme teugen van genoot. Steeds ietsje sneller trok ze aan Bennie zijn lul. Langzaam ging ze met haar mond richting zijn grote dikke pik en nam er als van een ijsje de eerste likjes van. Met lange halen begon ze Bennie nu te pijpen, ondertussen zijn enorme ballen masserend, liet ze de lul in haar mond verdwijnen. Ook John werd zichtbaar geil van dit zicht en ritste zijn gulp open en liet zijn broek zakken, waarna hij enkel nog met een T-shirt op de bank zat. Claudia had dit vanuit haar ooghoeken gezien en terwijl ze Bennie vol overtuiging verder bleef pijpen pakte ze met haar rechterhand de lul van John en begon hem ook met voorzichtige bewegingen af te trekken.

Als jullie naast elkaar gaan zitten maakt dat het voor mij wel makkelijk, zei Claudia, en Bennie ontkleedde zich verder en ging naast John op de bank zitten. Beide heren zaten nu naast elkaar met een enorme paal. Snel pakte Claudia een kussentje, legde dit onder haar benen en ging verder waar ze gebleven was. Om beurten pijpte ze John en Bennie, waarbij toch de meeste aandacht ging naar de massieve staaf van Bennie.

Zo, zei Claudia, en nu wil ik ook wel eens verwend worden en ze stond spontaan op en deed haar T-shirtje uit. En Bennie wat vind je van mijn tieten, was haar vraag, Bennie die genoot van het uitzicht kon geen woord uitbrengen. Heerlijk stotterde hij. Claudia ontdeed zich verder van het stukje spijkerstof en in haar slipje tekende zich een grote natte plek af, wat er duidelijk op duidde dat ze ontzettend geil was.

Terwijl ze het laatste stukje katoen uitdeed wreef ze met haar hand vlug even over haar kutje. Bennie die op de bank langzaam aan zijn pik zat te trekken kon alleen maar bewonderend toekijken. Claudia stapte op de bank en duwde haar kutje pardoes in het gezicht van Bennie, die gelijk gulzig zijn tong door haar kutje liet gaan. Kreunende geluiden van Claudia waren het gevolg. Terwijl Bennie Claudia aan het beffen was, ging John achter haar staan en spreidde de twee konthelften en liet langzaam zijn tong over haar sterretje gaan. Dit was teveel voor Claudia en spuitend kwam ze klaar, Bennie die dit nog nooit had meegemaakt schrok even, maar likte daarna verder om geen druppel van het vloeiende vocht verloren te laten gaan.

Heerlijk, was de reactie van Claudia en stapte van de bank en nam onder tussen een slokje van haar wijn. Terwijl ze de wijn in haar mond hield liet ze de eikel van Bennie in haar mond gaan, hetgeen voor hem een apart gevoel in zijn lul betekende. Zo heren en dan nu het echte werk, maar het lijkt me prettiger wanneer we dit boven verder afmaken. Beide heren liepen met een stijver leuter achter Claudia aan naar boven, waarbij Claudia zich op het bed neer legde.

Zowel John als Bennie gingen aan een kant van Claudia liggen en begonnen haar te strelen, haar tepels stonden hard en recht overeind en ook haar geilheid begon zijn hoogtepunt te naderen. John was de eerste die Claudia haar benen opende en voorzichtig zijn eikel tegen haar schaamlippen plaatste en langzaam liet hij zijn lul naar binnen glijden. Claudia slaakte een zucht van opwinding en opvulling, terwijl ze langzaam gevuld werd door de lul van John, begon ze weer te zuigen aan de knoert van Bennie, die met zijn enorme apparaat boven haar was komen liggen. John pompte nu in een sneller tempo zijn lul in en uit haar natte spleet en het gezucht en gekreun van Claudia gaf aan dat ze verschrikkelijk genoot van het spel. Ze trok haar benen wat op en legde die in de nek van John waardoor hij dieper en harder in haar kon komen. Dit terwijl ze haar mond vol had met de pik van Bennie.

Na een tijdje had John het gevoel dat hij klaar ging komen en haalde hij zijn lul uit de kut van Claudia, Claudia wenkte Bennie, dat hij het over moest nemen, wat hij maar al te graag deed. Hij plantte zijn eikel tegen de lippen die zich openden om zijn apparaat te ontvangen. Tergend langzaam duwde hij zijn grote dikke lul in haar natte spleet en begon haar met lange halen te neuken. John genoot enorm van dit zicht, zijn geilheid werd extra versterkt door de reeks van geile zinnen die uit de keel van Claudia kwamen. Hij trok aan zijn lul terwijl Claudia schreeuwde dat hij haar harder moest neuken, ram hem helemaal in me schreeuwde Claudia. De kutscheten die te horen waren gaven de geilheid van Claudia een extra dimensie. Kom op Bennie, rijg me aan je paal, splijt me in tweeën. Claudia wist niet meer waar ze het had, gebruik deze slet, was hetgeen ze nog kon zeggen voor ze klaarkwam.

Sidderend als een aal kwam ze klaar, nog nooit had John zijn vrouw zo klaar zien komen, maar nog steeds was haar honger niet gestild. Na wat bekomen te zijn van het orgasme liet ze zich loom achterovervallen in bed en gebaarde de beide heren dat ze hun lul voor haar mond moesten houden. Zowel Bennie als John stonden op klappen, terwijl Claudia dit merkte stopte ze met pijpen en gebood ze Bennie om op zijn rug te gaan liggen. Zowel Bennie als John wisten niet wat er komen zou. Terwijl John op zijn rug was gaan liggen kroop Claudia met haar nog openstaande spleet op de lul van Bennie, een paar keer liet ze zijn lul in en uit haar kut gaan terwijl ze zichzelf vingerde. John die met pretoogjes naar dit schouwspel lag te kijken werd nu bevolen achter Claudia plaats te nemen. Kom op John, ik weet dat je dit ook wil, zei ze. Twee zielen een gedachte en voorzichtig ging John tussen de benen van Bennie zitten en maakte het sterretje van Claudia extra nat. Voorzichtig liet hij een vinger naar binnen glijden, wat een siddering bij Claudia tot stand bracht.

En nu alles, was het antwoord van Claudia die zich voorover liet zakken. Onhandig duwde John zijn eikel tegen het kontgaatje en met veel pijn en moeite had hij een centimeter er inzitten, blijkbaar ging dit Claudia te langzaam en ze duwde met een ruk haar kont naar achteren waardoor een groot stuk van zijn lul in haar darmkanaal kwam. Een pijnscheut bij Claudia was het gevolg, dit nam echter snel plaats voor genot, en in een ritmisch tempo werd Claudia door beide lullen gesandwicht. Enorme oerkreten kwamen uit de mond van Claudia, wat ook John nog nooit eerder had gehoord. Claudia schreeuwde dat ze opgereten werd, maar nog nooit zo lekker uitgewoond was. Kom jongens neuk me, neuk me suf, ram die palen tot aan het eind in me snee en in mijn kont, laat me zien wat voor een geile slet ik ben. Beide heren ramden in een behoorlijk tempo door.

Claudia schreeuwde alles bij elkaar, tot het moment dat ze klaar kwam, ze kneep haar kut samen waardoor zowel John als Bennie het gevoel hadden dat hun lul er af geknepen werd. Glazig keek Claudia uit haar ogen, wetende dat ze enorm had genoten. Beide heren waren echter nog niet klaar gekomen en Claudia wilde het zaad op haar tieten zien spuiten want ze vond niets mooier dan een spuitende pik. Voorzichtig haalde beiden hun pik uit de grot waar ze in zaten, en terwijl Claudia aangaf dat ze het zaad op haar tieten wilde hebben gingen John en Bennie allebei aan een kant van haar zitten. Beide begonnen nu aan hun lul te trekken, terwijl Claudia bij hun beide de ballen bleef masseren. John was de eerste die het niet langer meer kon houden, en met oerkreten spoot hij zijn klodders sperma over de tieten van Claudia, waarbij het leek of ook John in geen dagen was klaar gekomen. Terwijl Claudia de ballen van Bennie bleef masseren, gaf deze luidkeels aan dat ze zijn zak zou gaan legen en met nog grotere kreten dan John spoot ook hij zijn zaad over haar tieten, waarbij de hoeveelheid te vergelijken was met een bord pap. Slierten sperma belanden dan ook in haar gezicht, in Claudia’s haren en op haar lippen, die ze gulzig aflikte.

Zo slap als een vaatdoek legde beiden zich naast Claudia neer, en gedrieën vielen ze in een korte slaap. Plots schrok Claudia wakker en zag beide heren nog in een diepe slaap verzonken. Vlug trok ze iets aan en ruimde beneden de boel op, nagenietend van wat zich net had afgespeeld nestelde ze zich nog even op de bank en liet de avond aan haar voorbijgaan. Met een klein lachje zou ze eigenlijk nog wel meer willen, maar zou John dat ook willen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten