Biseks Trio

Sylvia & Johan zijn een bevriend stel van in begin twintig, die sinds 1,5 jaar een stelletje vormen. Ik kom hier geregeld over de vloer en heb een goede band met beide, ondanks dat ik begin dertig ben. Sylvia is een slank meisje met kleine borsten en een schattig klein kontje. Ze draagt vaak strakke kleding, zodat haar lichaamsvormen duidelijk zichtbaar zijn. Johan is ongeveer even groot, heeft een normaal postuur en is redelijk groot geschapen. Ik heb beide al eens een keer per ongeluk naakt gezien, maar zij weten niet dat ik hen toen stiekem heb begluurd. Zij waren aan het douchen en hadden de deur niet op slot of dicht gedaan. Zij was toen glad geschoren, had kleine stevige tietjes met harde tepels. Het viel me toen op dat ze redelijk lange schaamlippen heeft welke mooi op elkaar aansluiten en haar kutje zodoende mooi afdekken.Johan had tijdens het douchen een stijve en ik schat dat deze ongeveer 16 cm lang was. Met dit beeld nog in mijn gedachte hoop ik dat onderstaand verhaal ooit werkelijkheid zal worden.

Op een avond ben ik bij Sylvia & Johan op bezoek om gezellig wat bij te praten en wat te drinken. Na verloop van tijd komt er sterke drank op tafel, aangezien Johan dit had gekregen van een collega en dat goedje moest nu toch eens geproefd worden. Naarmate de avond vordert wordt er steeds meer van deze sterke drank genuttigd, zodat we allemaal wat losser beginnen te worden. Sylvia is meestal erg rustig en gereserveerd, maar door de alcohol begint zij al een stuk losser te worden. Johan daarentegen wordt altijd ondeugend als hij gedronken heeft, dus dat zou nog wat kunnen betekenen voor de rest van de avond.

Op een gegeven komt het onderwerp op sex. Via via is Johan erachter gekomen dat zijn zus een trio heeft gehad met haar vriend en een vriendin. Hij vindt dit maar raar, aangezien hij zoiets nooit verwacht had van zijn zus. We praten er nog even over door en op een gegeven moment vraagt Johan aan mij of ik ooit al een trio heb gehad. Ik ontken maar geef aan dat het me wel ontzettend spannend lijkt. Sylvia, die normaal nooit openlijk over sex praat, is al behoorlijk aangeschoten en vraagt me vervolgens of ik dan een trio wil met twee vrouwen of met een man en een vrouw. Aangezien de alcohol ook bij mij zijn werk begint te doen neem ik me voor de stoute schoenen aan te trekken en geef ik als antwoord dat me dat niks uitmaakt. Ik ben bischierig en niet vies van mannen of vrouwen. Het lijkt me ook wel spannend om eens trio te hebben met een stelletje. Ook lijkt het me best spannend om eens te kijken naar een stelletje dat sex heeft”. Ik merk dat Sylvia dit antwoord niet verwacht had gezien het feit dat ze met rood hoofd naar haar vriend kijkt. Ik vraag aan haar wat er is, maar ze mompelt dat er niks is. Gezien de reactie van beide laat ik het er niet bij zitten en neem ik mezelf voor om door te vragen.

“Hebben jullie wel eens een trio gehad?” Johan ontkent, maar geeft vervolgens aan dat ze het er onlangs nog wel over gehad hebben. Dat het ze opwindend lijkt om eens sex te hebben terwijl er iemand toekijkt. Op dat moment ontstaat er een stilte en na enkele slokjes van mijn drankje te hebben genomen vraag ik “Moet dat dan met een bekende zijn of met een onbekende?” Johan antwoordt: “Sylvia wil absoluut geen onbekende, maar we zouden niet weten wie van de bekenden we moeten vragen zonder dat hier vervelendheid van komt.” Ik knik instemmend en besluit er op door te gaan. “Ik weet wel iemand denk ik”. Beiden kijken vragend naar mij en willen dan wel weten wie ik dan in gedachten heb. Even aarzel ik, maar uiteindelijk geef ik aan dat ikzelf die persoon graag wil zijn. Ik bespeur in eerste instantie enige twijfel bij Sylvia, maar als Johan opmerkt dat ik een bekende ben en daarnaast vaak bij ze over de vloer kom draait ze langzaam aan bij. Om er nog een schepje bovenop te doen geef ik aan dat het me enorm geil lijkt om te kijken als zij met elkaar bezig zijn. “Nou laten we dan meteen de daad bij het woord voegen en kijken hoe het bevalt”, zegt Johan enigszins met dubbele tong. Sylvia is nog niet helemaal overstag, maar het idee wint haar zichtbaar enorm op. Beter dan met een onbekende moet ze gedacht hebben.

Sylvia staat op en loopt richting hal. “Ik ga me even opfrissen en ik ben zo terug” Ze slaat de deur dicht en ik hoor haar met de trap naar boven gaan. Ik kijk naar Johan en vraag of ze er echt iets in zien als ik hun seksuele activiteiten mag aanschouwen. “Ik vind het wel apart, maar het idee maakt me in ieder geval behoorlijk geil”, vervolgt hij. In zijn trainingsbroek zie ik dat er inmiddels een flinke bobbel is ontstaan. Ik droom even weg bij het idee dat ik de stijve pik van hem dadelijk wellicht in werkelijkheid mag aanschouwen. Ik vraag dan ook aan hem of hij er iets voor voelt om Sylvia met ons tweeën eens flink te verwennen. “Sylvia heeft wel eens aangegeven dat het haar super geil lijkt om eens door twee mannen tegelijk genomen te worden”, vervolgd Johan. “Zeg er nog maar niks over tegen Greet, zodat we haar kunnen verrassen.”

Niet veel later slaat de deur van de woonkamer open en komt Sylvia binnen. Ze heeft een joggingbroek aangetrokken en een hemdje. Het valt me op dat ze geen bh heeft aangetrokken en dit aanzicht zorgt ervoor dat ook mijn pik al aardig in beweging komt. Sylvia gaat naast haar vriend zitten en streelt met haar hand over zijn been. Ondertussen praten we over alles en nog wat. Geruime tijd later zie ik dat zij langzaam haar hand richting het kruis van Johan beweegt. Ik doe net of ik het niet zie en ga door met mijn verhaal. Ik zie dat beiden graag verder willen gaan, maar een combinatie van onzekerheid en schaamte zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Ik stop met mijn verhaal en geef aan dat ik even naar het toilet moet, terwijl ik ongemerkt knipoog naar Johan. Hij begrijpt mijn knipoog en knipoogt terug. Ik neem mijn tijd in de hoop dat Johan mijn knipoog echt begrepen heeft. Na ruim tien minuten kom ik weer terug in de woonkamer en wat ik hoopte is inderdaad het geval. Sylvia zit met haar hand in zijn broek en gezien de bewegingen is het duidelijk dat zij hem aan het aftrekken is. Ze schrikt even als ze doorheeft dat ik de woonkamer weer binnen ben gekomen en trekt vlug haar hand terug. “Stoor je niet aan mij”, zeg ik. “Ga vooral door met waar jullie mee bezig waren, want ik vermaak me wel”. Ik ga terug op de bank zitten tegenover het vrijende stel en zie al snel dat ze verdergaan met waar ze gebleven waren. Ik ga zo zitten dat ik het schouwspel goed kan bekijken en merk dat mijn pik ondertussen op maximale oorlogssterkte is. Ik aarzel heel even maar besluit uiteindelijk mijn broek en boxer naar beneden te schuiven om onder het genot van dit schouwspel met mijn stijve pik te spelen.

Zo zijn Johan & Sylvia volop bezig met elkaar en ze trekken zich totaal niks meer aan van mijn aanwezigheid. Op een gegeven moment komt Sylvia overeind en kijkt ze mijn kant op. Ondertussen trekt ze de broek en boxer van Johan uit. Omdat zijn stijve pik achter het elastiek van zijn boxer blijft hangen, klapt zijn stijve pik vervolgens tegen zijn buik. Als ze ziet dat ik ook met mijn pik aan het spelen ben haalt ze haar tong langs haar lippen en draait zich weer richting haar vriend. Ze gaat op haar knieën naast hem zitten om haar mond langzaam naar zijn pik te bewegen. Haar kontje draait ze expres mijn kant op en draait er gewillig rondjes mee. Voorzichtig zie ik haar lippen over zijn paarse en gezwollen eikel zakken. Langzaam beweegt ze haar mond heen en weer over de stijve stam van haar vriend. Af en toe laat ze hem uit haar mond glijden en al trekkend likt ze zijn ballen. In het broekje van Sylvia zie ik op een gegeven moment duidelijk beweging. Johan speelt met haar kutje, maar hij geeft al snel aan dat hij onvoldoende bewegingsvrijheid heeft. Zonder schroom trekt ze haar broek uit en kijk ik voor de tweede keer in mijn leven naar haar blote billen. Tussen haar billen zie ik duidelijk haar kale schaamlippen, die glinsteren van haar eigen vocht. Daarboven een goddelijk kontgaatje, waar Johan af en toe geil een vinger langs laat glijden om vervolgens twee vingers in haar kutje te laten verdwijnen. Al soppend zijn ze heerlijk bezig en ik kan het haast niet laten om me ook op de heerlijke gaatjes van Sylvia te storten. Maar ik moet me inhouden, want met hen meedoen was tenslotte niet de afspraak. Ik wil uiteraard ook niet dat het dadelijk allemaal stopt, omdat ik mijn handen niet thuis heb kunnen houden.

Sylvia pijpt Johan nog steeds en het verbaast me hoe ver ze zijn pik in haar mondje kan ontvangen. Ondertussen wordt het kutje van Sylvia nog steeds bewerkt door de vingers van haar vriend. Opeens stopt de vrijpartij en vraagt hij aan haar om zowel hem als haarzelf van de overige kleding te ontdoen. Ze luistert gedwee en trekt de overige kleding uit. Haar heerlijke kleine tietjes zijn nu ook zichtbaar en het valt me op hoe lekker zij eruit ziet nu ze helemaal naakt is. Johan gaat languit op de bank liggen en vraagt haar om op haar knieën over hem heen te gaan zitten zodat hij met zijn tong goed bij haar kutje kan. “Terwijl ik lekker aan je kutje lik kun jij nog even aan mijn pik zuigen.” Ze doet wat haar gevraagd wordt en gaat verder met het pijpen van zijn heerlijke pik. Johan likt op zijn beurt het kutje met lange halen om vervolgens met korte likjes haar klitje te bewerken. Langzaam schuif ik meer richting het vrijende stel om zo nog beter zicht te hebben op al dat lekkers. Johan ziet dat ik met mijn enorm harde pik in mijn hand dichterbij ben gekomen en fluistert dat ik goed op moet letten. “Let maar eens op waar Greet zo ontzettend geil van wordt”. Hij stopt zijn wijsvinger diep in haar kutje, zodat deze goed vochtig is. Voorzichtig drukt hij het puntje van zijn bevochtigde vinger tegen het strakke kontgaatje van Sylvia. Hij maakt haar gaatje goed vochtig en duwt dan voorzichtig door. Tot aan zijn eerste vingerkootje verdwijnt zijn vinger in haar strakke kontgaatje. Sylvia draait zich om en kreunt dat ze het heerlijk vindt. Vervolgens gaat ze weer verder met het pijpen van zijn pik. Johan wenkt mij nog dichterbij te komen en met mijn tong het kontgaatje van Sylvia te verwennen. Ik aarzel geen moment en ga zo op de bank zitten dat ik er goed bij kan. Johan haalt zijn vinger uit haar kont en seint dat het nu mijn beurt is. Met beide handen pak ik haar billen vast en streel ze teder. Vervolgens trek ik haar billen zo ver mogelijk uit elkaar om zo zonder belemmering haar kontje te kunnen likken. Heerlijk lik ik over haar sterretje om er af en toe plagend een natte vinger in te duwen. Haar strakke kringspier spant zich rond mijn vinger, maar na enige tijd probeer ik voorzichtig een tweede vinger in haar kontje te duwen. Opeens roept Johan dat ze moet stoppen met pijpen, omdat hij nog niet klaar wil komen. Sylvia stopt en kijkt om en schrikt als ze ziet dat niet haar vriend maar ik haar kontje verwen. Johan ziet de geschrokken blik in haar ogen en vraagt vervolgens “Je wilde toch altijd eens door twee kerels tegelijk verwend worden? Als verrassing zullen we jou met ons tweeën eens lekker laten genieten.” Van de grootste schrik bekomen van het feit dat ik met het vrijende stelletje mee doe zie ik een ondeugende glimlach op haar mond verschijnen.

Sylvia vraagt ons beiden te gaan staan en ze gaat zelf op haar knieën voor ons op de grond zitten. Ze pakt beide pikken vast en bekijkt ze aandachtig. Dit is de eerste keer dat ze twee van die stijve pikken binnen handbereik heeft en weet dat ze nu de mogelijkheid heeft haar fantasie werkelijkheid te laten worden. Vol bewondering kijkt ze naar mijn stijve pik, die nog een maatje groter is dan die van haar vriend. Voorzichtig trekt ze mijn voorhuid naar achteren, zodat mijn glanzende eikel wordt ontbloot. Ze komt nog iets dichterbij en ik voel haar adem op mijn eikel. “Je mag hem wel in je mond nemen als je wilt”, zeg ik terwijl ik naar Johan kijk. “Ja neem die grote harde pik van hem maar eens lekker in je mondje. Laat maar eens zien en voelen hoe lekker je het vond dat hij net jouw kontje likte.” Met enige aarzeling kijkt ze naar mijn beaderde pik, maar na enkele seconden buigt ze haar hoofd naar voren en voel ik haar warme lippen om mijn eikel sluiten. Zonder dat ik het door heb pak ik met twee handen haar hoofd vast en stoot mijn pik een stuk dieper in haar mondje. Ik heb net gezien dat ze een pik diep in haar mondje kan ontvangen. Zo houd ik haar hoofd stevig vast om haar lekker in haar pijpmondje te neuken. Vervolgens laat ik haar hoofd los en kijkt ze me met betraande ogen aan. Voor ze iets uit kan brengen heeft Johan zijn pik al in haar mond geduwd en roept: “We zullen jou eens flink verwennen met ons tweetjes. Dat wilde je toch zo graag?” Ze knikt terwijl ze zijn pik diep achter in haar keel voelt stoten.

Johan is weer op de bank gaan liggen en vraagt Sylvia nog even aan zijn pik te zuigen. “Je kunt me zo heerlijk verwennen met je mond en wil je dadelijk lekker hard neuken. Hij doet zijn ogen dicht en wacht op wat komen gaat. Ik bedenk me opeens dat dit mijn kans is om met de stijve pik van Johan te spelen. Ik gebaar naar Sylvia dat ze moet wachten omdat ik eerst mijn kans wil pakken. Aan de ene kant omdat ik zijn lekkere pik wel eens wil proeven. Aan de andere kant omdat ik wel eens wil weten hoe hij hierop zal reageren. Ik ga op mijn knieën tussen zijn benen zitten en kijk vol bewondering naar zijn stijve lat. Voorzichtig sluit ik mijn hand om zijn pik, die lekker warm is en nog nat van het speeksel van zijn vriendin. Voorzichtig begin ik hem af te trekken en met mijn tong lik ik af en toe aan zijn eikel. Omdat er geen reactie komt besluit ik zijn eikel helemaal in mijn mond te nemen. Dit is de eerste keer dat ik iemands anders pik aanraak, laat staan in mijn mond neem. Langzaam zak ik met mijn mond over zijn pik en zuig ik op zijn eikel. Met mijn andere hand masseer ik zachtjes zijn ballen. Ik vind het heerlijk om eindelijk eens een pik te verwennen, deze in mijn mond te nemen en er heerlijk op te zuigen. Terwijl ik hier mee bezig ben trek ik mezelf lekker af.

Na enige tijd laat ik Sylvia het pijpwerk overnemen en zorg ik ervoor dat ik goed bij haar kutje en kontje kan. Ik ga ook op mijn knieën achter haar zitten en druk mijn pik tussen haar benen. Met mijn eikel duw ik haar schaamlippen uit elkaar en zorg dat mijn pik goed vochtig wordt van haar lichaamsvocht. Ondertussen bewerk ik met mijn ander hand haar kontgaatje. Voorzichtig duw ik mijn duim naar binnen en kijk hoe ze hier op reageert. Ik word enorm geil van de gedachte om haar lekker in haar kont te neuken. Als er geen reactie komt op mijn vinger in haar kont, pak ik mijn pik vast en duw mijn eikel voorzichtig tegen haar gespannen kringspier. “Doe je wel voorzichtig, want zo heel ervaren ben ik nog niet op anaal gebied”, fluistert Sylvia terwijl ze haar hoofd naar mij toe draait. Ik duw voorzichtig door en af toe trek ik mijn pik terug om hem nog eens extra te bevochtigen met een grote klodder speeksel. Na verloop van tijd lukt het me om mijn gezwollen eikel bijna helemaal in haar kontje te duwen. Ik ga nog steeds voorzichtig te werk om haar niet te bezeren en ben blij als ik zie dat haar kringspier zich achter mijn eikelrand klemt. Steeds opnieuw laat ik mijn eikel uit haar kontje glijden om hem er vervolgens weer terug in te duwen. Langzaam duw ik mijn pik steeds dieper haar kontje in. Ik voer het tempo langzaam op en niet veel later zit mijn pik er bijna helemaal in. Ik voel hoe haar kringspier zich strak om mijn pik klemt en voel dat ik al ga klaarkomen. Daarom trek ik mijn pik terug uit haar kont om niet nu al klaar te komen. “Lief dat je zo voorzichtig met me doet, want ik vind het heerlijk zo”, fluistert ze in mijn oor.

Johan is nu klaar om zijn vriendin eens lekker te neuken en vraagt haar op hem te komen zitten. Met gemak positioneert hij zijn pik voor haar kutje om hem er vervolgens in één keer helemaal in te duwen. Sylvia slaakt een kreetje, maar laat Johan verder gewoon zijn gang gaan. Met lange halen schuift zijn pik in en uit haar liefdesgrotje. Ik probeer van de gelegenheid gebruik te maken om te achterhalen of Johan openstaat voor sex met iemand van hetzelfde geslacht. “Vond je het lekker hoe ik je net pijpte en je ballen masseerde”, vraag ik brutaal aan Johan. Hij kijkt me aan alsof hij water ziet branden en begrijpt mijn vraag niet. “Ik was het die jou pik weer helemaal stijf heeft gezogen toen je hier met gesloten ogen op de bank ging liggen. Fantaseer jij ook wel eens over sex met een jongen”, vraag ik vervolgens aan Johan. “Nee, ik heb daar nooit belangstelling voor gehad, maar het feit dat jij mij zo heerlijk hebt gepijpt verandert het wel enigszins. Eerlijk gezegd ben ik ook wel eens benieuwd hoe het is om een andere jongen af te trekken en te pijpen”, vervolgt hij. “Zou je mij willen aftrekken en dan zien we wel hoe het verder loopt”, stel ik voor. Sylvia staat op en gaat op de stoel ernaast zitten. “Ik wil ook wel eens zien hoe jullie met elkaars pik spelen. Ik ga vervolgens naast Johan op de bank liggen en breng mijn hand langzaam naar zijn vochtige pik. Voorzichtig begin ik hem af te trekken en niet veel later voel ik de hand van Johan op zoek gaan naar mijn stijve pik. Onder aanmoediging van zijn vriendin sluit zijn hand zich om mijn geslachtsdeel en voel ik hoe hij mij begint af te trekken. Een siddering gaat door mijn lijf bij de gedachte dat ik nu door een jongen wordt afgetrokken. “Zal ik je nog eens lekker pijpen, fluister ik in zijn oor.

Johan ligt met gesloten ogen op de bank en is geconcentreerd bezig met het aftrekken van mijn pik. Ik ga over hem heen zitten zodat mijn mond ter hoogte van zijn kruis is. Zo heeft hij goed uitzicht op mijn pik en kont en ik ben erg benieuwd of hij nog een stap verder durft te gaan, denk ik terwijl ik mijn mond weer om zijn eikel sluit. Gewillig laat ik zijn pik naar binnen glijden en moet even slikken als hij hem nog een stukje verder in mijn mond duwt. Niet veel later staat Sylvia naast ons en vraagt aan haar vriend of hij mij ook niet lekker wil pijpen? “Ik weet het niet”, stamelt hij maar voor hij nog iets heeft kunnen uitbrengen heeft ze mijn pik precies voor zijn mond gebracht. Ze doet mijn voorhuid naar achteren en vraagt mij wat te zakken. Johan doet aarzelend zijn mond open en ik laat mijn pik langzaam naar binnen glijden. Omdat Johan weinig bewegingsvrijheid heeft stelt Sylvia voor om haar vriendje lekker in zijn mond te neuken. Met mijn stootbewegingen voel ik mijn pik steeds dieper in zijn warme mondje verdwijnen.

Sylvia maakt haar vinger nat en duwt het topje tegen mijn anus. Ik duw mijn kont iets omhoog om haar meer ruimte te geven en zonder moeite glijd haar vinger naar binnen. “Ben je al wel eens in je kontje geneukt”, vraagt Sylvia. “Ik masturbeer mezelf regelmatig en stop dan ook wel eens een dildo in mijn kont. Ook vind ik het soms lekker om mijn prostaat te stimuleren”, vervolg ik. “Zou je wel eens in je kontje geneukt willen worden?” vraagt Sylvia vervolgens. Ik geef aan dat me dat heerlijk lijkt, maar dat ik nog nooit de juiste persoon ben tegen gekomen. “Misschien dat Johan na je af te hebben getrokken en je te hebben gepijpt nog een stapje verder wil gaan. Hij heeft mij enige tijd geleden ook anaal ontmaagd”, bekent ze. Johan laat mijn pik uit zijn mond glijden en zegt: “Rek zijn kontje maar goed op, dan wil ik hem ook graag anaal ontmaagden. Kijken of zijn gaatje net zo strak is als dat van jou schat!” terwijl hij nog een grote slok neemt van zijn drankje. Ze brengt nog wat spuug aan op mijn kontgaatje en laat langzaam één en niet lang daarna twee vingers naar binnen glijden. Met een steeds hoger wordend ritme stoot ze haar vingers in en uit mijn kontje.

Na verloop van tijd is mijn kringspier gewend aan de omtrek van haar vingers. Nu is het moment aangebroken dat ik voor het eerst in mijn leven een pik in mijn kontje zal ontvangen. Ik ga op mijn knieën zitten, doe mijn benen iets uit elkaar en maak mijn rug hol, zodat mijn billen mooi omhoog staan. Sylvia maakt de pik van haar vriend nog goed vochtig met voldoende speeksel en niet lang daarna voel ik de eikel van Johan voorzichtig tegen mijn kringspier duwen. Beetje bij beetje duwt hij zijn eikel bij me naar binnen. Ik pers nog een beetje om hem makkelijker toegang te geven. Zonder al teveel problemen kan ik hem helemaal ontvangen en voel ik me heerlijk opgevuld. Langzaam begint hij in en uit mijn kontgaatje te stoten. Ik voel zijn eikelrand aan de binnenkant tegen mijn kringspier stoten, waarna hij hem er weer vervolgens helemaal in stoot. Hij voert het tempo nog meer op en ik geniet met volle teugen. Ondertussen heeft Sylvia zich weer op mijn pik gestort. Vol overgave neemt ze mijn pik helemaal in haar gulzige pijpmondje. Heerlijk om zo door een stelletje verwend te worden. Zij pijpt me, terwijl hij mijn kontje neukt.

“Nu wil ik wel eens ervaren hoe het is om dubbel geneukt te worden”, brengt Sylvia uit. “Het lijkt me een heerlijke ervaring om eens geneukt te worden met een pik in mijn kutje en de andere in mijn kontje”. Johan haalt zijn pik uit mijn kont en gaat op zijn rug liggen. Niet veel later schuift hij zijn pik in en uit haar natte doosje. Ik ga erachter zitten om te zien hoe hij haar lekker neukt en om de zoveel stoten laat ik zijn pik uit haar kutje glijden om haar heerlijke kutvocht van zijn paal te likken. Met mijn andere hand vinger ik haar kontje om haar wens over niet al te lange tijd in vervulling te laten gaan. Onder het genot van het soppende geluid van een pik in haar kut, druk ik mijn eikel tegen haar kontgaatje. Als ik mijn hele pik naar binnen heb gewerkt en even stil blijf staan, voel ik de pik van Johan snel op en neer in haar kutje stoten. “Dit is echt zalig”, kreunt Sylvia nu haar beide neukgaatjes helemaal zijn opgevuld. “Jullie mogen me heerlijk neuken, maar jullie zaad wil ik graag in mijn mondje ontvangen”, vervolgt ze. Niet veel later dient bij ons beide het hoogtepunt aan. Sylvia laat de pikken uit haar kut en kontje glijden en gaat al vingerend op haar rug liggen. Op onze knieën zitten we ter hoogte van haar gezicht met onze pikken in de aanslag. “Ik ga komen”, briest Johan. Sylvia opent haar mond en niet veel later spuit hij een grote lading sperma in haar mondje en in haar gezicht. Bij deze aanblik van al dat zaad in haar mond en op haar gezicht kan ik het ook niet langer volhouden en spuit mijn zak ook leeg in haar mond. Sylvia slikt alles behendig door en likt onze neuklatten nog eens lekker schoon.

Met ons drieën besluiten we af te sluiten met een lekkere douchebeurt en daarna is het de hoogste tijd voor mij om naar huis te gaan. Bij mijn vertrek fluistert Sylvia in mijn oor dat het verrukkelijk was, terwijl ze me plagend in mijn kruis grijpt. “Graag maken we nog een keer gebruik van die lekkere pik van je”. Niet veel later slaat de voordeur dicht en open ik het portier van mijn auto. Wat een overheerlijke ervaring was dat en ik hoop dat dit heel snel een vervolg krijgt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb