Bij ons thuis met een vreemde

Bij ons thuis met een vreemde.

Hallo, ik zal mezelf even Peter noemen en mijn vrouw Carla, dit omdat ik uiteraard onze echte namen niet bekend wil maken. Het volgende verhaal heeft namelijk echt plaats gevonden en ik wil dit met jullie delen aangezien ik het toch wel te danken heb aan deze site.

Ik lees met regelmaat de verhalen die hier zijn geplaatst en die maken mij behoorlijk geil, zo geil dat ik, als mijn vrouw niet aanwezig is mezelf er soms bij aftrek. Maar als mijn vrouw wel thuis is dan neuk ik haar veel fanatieker dan normaal gesproken. Sommige verhalen print ik uit en die nemen we dan mee naar bed, zowel mijn vrouw als ik lezen die dan totdat we beide zo geil zijn dat we snel daarna liggen te neuken als beesten. Op de site staan ook ontzettend veel links naar diverse datingsites, ik liet die altijd links liggen omdat het mij allemaal maar flauwekul leek. Totdat ik weer eens in bed lag met Carla en wij weer zo'n ontzettend geil verhaal aan het lezen waren, waar een vrouw zich liet neuken door een vreemde man. Ik vroeg haar hoe geil ze nu eigenlijk werd van dit soort verhalen, waarop ze mij zei, dat ik maar eens aan haar kutje moest voelen. Nou dat sprak boekdelen, want ze was echt drijfnat tussen haar benen. Op mijn volgende vraag, of ze dat zelf ook niet een keertje mee zou willen maken kreeg ik een voor mij toch wel verbijsterend antwoord. "Ja, als de man mij aanstaat en ik goed geil ben, waarom niet een keertje." Zei ze, met een geile glimlach op haar mond. Verder ging ik er niet over door, want je moet dit soort zaken niet te veel door proberen te drukken, maar in mijn achterhoofd had ik al min of meer een paar ideeën. Ik heb haar nog even flink geneukt en ik was geiler als normaal, het leek wel of mijn Carla ook veel natter was als normaal gesproken.

Enkele dagen later was ik weer op deze site aan het rondkijken en toen besloot ik om toch maar eens op een van de reclames te klikken en zo kwam ik terecht bij stelvoorsex.nl. Ik had er geen hoge pet van op, maar ik was toch benieuwd of er misschien snel een afspraak was te maken met een man. Nou, mannen genoeg die op zoek zijn om de vrouw van een stel even te neuken, maar nu nog de juiste zien te vinden. Ik verstuurde een aantal berichten naar de diverse mannen met het voorstel om mijn vrouw een keertje te komen neuken en tot mijn verbazing kreeg ik al snel diverse reacties terug. Ik maakte een selectie uit de mannen die hadden gereageerd, om die berichten later aan Carla te laten lezen en om te kijken of ze er inderdaad positief tegenover stond. Dezelfde avond nog vertelde ik Carla wat ik had gedaan en tot mijn verbazing wilde ze gelijk de binnen gekomen berichten zien. Er bleven uiteindelijk drie mannen over waar ze wel belangstelling voor had en ik verstuurde naar alle drie precies hetzelfde bericht met dezelfde vragen er in. Inmiddels waren wij al weer zo opgewonden geraakt dat ik haar op de tafel in de woonkamer een flinke beurt gaf en dat we de computer die avond niet meer bekeken.

De volgende dag logde ik weer in en zag dat we van twee mannen een reactie terug hadden gekregen en Carla maakte haar keuze, een man van net geen 40 jaar die er goed uitzag en bereid was om bij ons langs te komen. Ik stuurde de man (laten we hem maar Herman noemen) een bericht, dat wij hem het komend weekend wel wilden ontmoeten. Na nog wat over en weer berichten verstuurd te hebben was de afspraak gemaakt, ik was reuze benieuwd. De Zaterdag brak aan en ik werd met de minuut geiler, want die avond zou Herman immers langs komen en in gedachten zag ik hem al bezig met Carla, ook Carla was anders dan normaal. Veel drukker en ze had zichzelf tegen 17.00 uur al zeker vier keer omgekleed en steeds vroeg ze mij of het haar leuk stond. Uiteindelijk had ze gekozen voor een kort rokje, een paar mooie nylonkousen en een behoorlijk strak zittend topje, het was een tijd geleden dat ze zich zo had opgedost.

Rond 20.00 uur ging de deurbel en ik keek Carla aan, min of meer vragend wie er de voordeur open zou gaan doen. Aangezien Carla bleef zitten stond ik op en toch wel enigszins zenuwachtig liep ik naar de voordeur, daar was inderdaad de man die mijn vrouw die avond moest gaan neuken, Herman dus. Ik liep voor hem uit naar de woonkamer en hij stelde zich netjes voor bij Carla, ik zag gelijk aan haar ogen dat Herman een schot in de roos was. Carla pakte wat te drinken voor ons drieën en binnen een half uurtje zaten we te kletsen alsof we elkaar al jaren kenden. Zo kwamen we toe aan hetgeen we eigenlijk alle drie wel naar verlangden. Ik stelde voor dat Carla misschien beter bij Herman op de bank kon gaan zitten en dat ze allebei maar niet meer op mij moesten letten. Zo gezegd zo gedaan.

Carla nam naast Herman plaats op de bank en ik aanschouwde het tweetal vanuit mijn relaxstoel. Carla keek Herman even rustig in zijn ogen en het volgende moment begon Herman haar hartstochtelijk te kussen. Volgens mij was Carla direct vergeten dat ik ook nog in de woonkamer aanwezig was, want ze beantwoordde zijn kussen alsof ze hem al jaren kende. Herman liet er geen gras over groeien en begon nu haar topje langzaam uit te trekken, waardoor haar stevige borsten gelijk vrij spel kregen, Carla had immers nooit een b.h. aan. Al snel had hij ook haar rok en slipje uit getrokken en nu zat Carla alleen nog met haar nylonkousen aan bij Herman. Die was druk bezig haar borsten te kneden en met zijn andere hand wreef hij zacht over haar mooi geschoren kutje. Carla wilde nu ook meer ontdekken van Herman en ze begon zijn broek open te maken, het volgende moment zag ik daar een stevig overeind staande lul tevoorschijn komen. Carla treuzelde geen moment meer en nam zijn paal in haar hand en boog zich voorover om Herman langzaam te pijpen. Ik had het niet meer en opende nu ook maar mijn broek, waar mijn lul nu keihard was van geilheid.

Ik begon langzaam mijn lul af te trekken en bleef als in een trance kijken naar hetgeen zich vlak voor mijn neus allemaal afspeelde. Herman had Carla ondertussen zo gemanoeuvreerd dat ze nu languit op de bank in standje 69 lagen. Hij lebberde haar geile kutje en ik kon duidelijk zien dat ze behoorlijk nat was, Carla had haar mond letterlijk en figuurlijk vol aan zijn lul. Dit ging zo een tijdje door totdat Herman besloot om Carla op haar rug te draaien en haar benen behoorlijk wijd te spreiden. Dit was een belevenis voor mij die ik nooit had verwacht te mogen beleven. Ik zag haar geile en vooral natte kutje en Herman die boven haar plaats nam met zijn flink stijve lul, die nu langzaam naar haar kutje ging. Hij bracht zijn paal tot tegen haar schaamlippen en liet hem toen langzaam in haar gewillige spleet zakken. Carla kreunde het uit en sloeg haar armen om hem heen, ondertussen drukte ze haar kutje omhoog om die lul goed diep in haar spleet te voelen. Ze lagen echt te neuken alsof ik niet bestond en dat ze alleen in de woonkamer waren.

Herman neukte haar dan weer snel en dan weer langzaam, maar ik kreeg duidelijk de indruk dat hij nog niet klaar wilde komen, Carla was denk ik al een keer of drie tot een orgasme gekomen. Ik had het ook behoorlijk moeilijk en moest ook een paar keer stoppen met mijn trek bewegingen anders had ik allang het zaad in het rond gespoten, zo geil was dit. Ondanks dat ik Carla al een paar keer had horen vragen aan Herman dat hij haar kutje vol moest spuiten, bleef Herman het inhouden. Maar als mijn Carla iets wil dan zal ze het krijgen ook, dus nam Carla nu het heft in handen. Ze draaide onder Herman vandaan en zei hem dat hij gewoon moest gaan zitten en ze stond nu recht voor hem. Herman zat op de bank met zijn lul recht omhoog en keek naar Carla, waarschijnlijk vroeg hij zich af wat er ging komen. Daar kwam hij twee tellen later al achter, toen Carla op haar knieën op de bank boven hem plaats nam. Met haar gezicht naar hem toe pakte ze zijn harde paal beet en liet haar natte kut er langzaam overheen zakken.

Ik keek nu naar de mooie ronde kont van mijn vrouw en de harde lul van Herman die voor het grootste gedeelte in haar kut was verdwenen. Carla begon hem te neuken in een hoog tempo en ik zag haar billen op en neer bewegen en steeds die harde lul van Herman weer diep in haar kutje verdwijnen. Carla kreunde als een wilde en kwam keer op keer klaar, ik zag nu pas goed hoe nat ze was want het schuim stond op haar kut en ook liep het geil langs de lul van Herman naar beneden. Carla begon weer te kreunen in Herman's oren dat hij haar kut vol moest spuiten en ze voerde het tempo nog verder op. Dit werd Herman toch echt te veel en ik keek al trekkend aan mijn eigen lul naar de balzak van Herman die opeens begon te schokken en ik begreep dat hij nu bezig was om zijn zaad in Carla's kutje te spuiten. Carla was met haar kut bezig om de lul van Herman gewoon leeg te zuigen en nu zag ik ook het zaad van Herman uit haar kut langs zijn lul naar beneden stromen en over zijn ballen zo op de bank druppen. Herman was uitgeteld, suf geneukt door mijn Carla en ik had er van genoten.

Carla ging langzaam van zijn nog steeds vrij harde lul af en keek mij heel gelukkig aan, ze stond nu recht overeind en ik zag het zaad van Herman nog uit haar spleet langs haar benen naar beneden lopen. Ze stapte op mij af en nam toen boven mij plaats, ze pakte mijn harde pik beet en stopte hem zonder enige moeite in haar kut die rijkelijk gevuld was met het zaad van Herman. Dit was een nieuwe sensatie voor me, waar ik tot nu toe alleen maar over had gelezen. Het sopte als een gek en maakte me nog geiler dan geil. Carla vond het schijnbaar ook een aparte belevenis want ze kwam al snel voor de zoveelste keer klaar en kneep nog een keer stevig met haar kutje rond mijn lul. Toen hield ik het echt niet meer en ik deponeerde mijn zaad bij het zaad van Herman in haar gewillig en vooral geile kutje. Waarna Carla haar hoofd op mijn schouder liet vallen en in mijn oor fluisterde dat ze het zalig had gevonden. Toen ze even later van mij af stapte kwam er een flinke hoeveelheid sperma uit haar kut lopen, het droop op de vloer en zo liep ze richting de keuken om een keukenrol te pakken. Met een duidelijk spoor van spermadruppels op de vloer achter latend, gelukkig hebben we laminaat.

Die nacht is Herman blijven slapen en hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan. We zien Herman nu nog regelmatig en dat dank zij stelvoorsex.nl en deze fantastische site. Vandaar dat ik dit verhaal met jullie wilde delen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten