Bi trio met een leuk koppel.

Eigenlijk was het allemaal heel vlot verlopen. Ik had Bart en Sandy leren kennen op een chatkanaal voor koppels en singels. Al vlug bleek het langs twee kanten heel goed te klikken. Bart had al wel eens ooit geëxperimenteerd met het strelen en kussen van een jongen en was nieuwsgierig om op seksueel vlak wat verder te gaan dan dat. Voor Sandy was het een opwindende gedachte om Bart bezig te zien met een andere jongen en zelf ook mee te doen. Het lag dus voor de hand dat ze met hun tweeën een bi-vriendje zouden uitnodigen om in een lekker triootje de grenzen van het seksuele genot te verleggen. En dat bi-vriendje zou ik worden. Ik had in een verder verleden al wel eens met een leuk koppeltje gedate en het leek me leuk en geil om nog eens een geil trio te beleven waarin iedereen van iedereen kon genieten.

Een afspraak liet dus niet lang op zich wachten. Mijn eerste gevoel toen ik bij hen de woonkamer binnenkwam was er één van opluchting. Ze bleken er in het echt even goed uit te zien als op foto. Jonge dertigers, modern, met een leuk en sportief lichaam. Sandy was ongeveer 1,70 meter groot, ze had een kort blond kapsel, blauwe ogen en een vriendelijk en vrolijk gezicht. Het was moeilijk om je ogen af te houden van de prachtige vorm van haar borsten die goed zichtbaar was in de uitsnijding van haar jurkje. Dat zat lekker strak rond haar borsten. Het moest een stevige B of misschien wel C-cup zijn. Bart was iets groter met donker haar en bruine ogen. Hij was gekleed in jeans en shirt.

Het bleek meteen goed te klikken. Sandy zat tussen Bart en mezelf op de bank en we praatten wat over koetjes en kalfjes. De wijn maakte de tongen los en al vlug bleken onze gedachten te raden waar de rest van ons lichaam naar verlangde. Bart’s hand streelde al een hele tijd over de dij van Sandy en ging nu langzaam hoger richting haar borsten. Zij had er duidelijk zin in. Ik legde mijn hand op haar andere dij en masseerde me langzaam een weg naar boven. Intussen had Sandy’s mond de lippen van haar vriendje gevonden en zaten ze stevig te tongzoenen. Terwijl ik met mijn ene hand haar linkerborst over het stof van het kleedje masseerde en stevig vast nam, duwde Bart met mijn andere hand de onderkant van haar jurk omhoog. Mijn vingers drukten al snel tegen haar kruis dat warm en ontspannen aanvoelde onder haar flinterdunne halfdoorschijnende slipje.

Ze drukte haar kruis steviger tegen mijn hand en draaide haar hoofd naar mij. Uit haar ogen straalde een oplaaiende geilheid, als een vuur dat zuurstof krijgt en om zich heen grijpt. Mijn mond gleed over haar lippen die zich dankbaar openden en al vlug zaten onze tongen verstrengeld in een heerlijk kus en likspel. Mijn hand bleef steeds steviger haar kutje en schaamstreek masseren. Het dunne stof van Sandy’s slipje voelde al vochtig. Intussen merkte ik hoe Bart de bovenste knoopjes van haar jurkje had losgeknoopt en haar paarse BH zonder losmaken tot onder haar heerlijke borsten had getrokken. Nu was paars niet noodzakelijk mijn lievelingskleur maar god, wat was dit een heerlijk zicht... Naar boven geduwd leken haar tieten nog lekkerder dan achter het beschermende textiel. Haar tepels priemenden naar voor en lieten zich likken en strelen door Bart die precies wist wat te doen. Ik werd er ontzettend geil van.

Dat kon ook vastgesteld worden door de hand die ineens tussen mijn benen voelde. Ik keek op een stelde vast dat het die Bart was. Glimlachend keken Bart en Sandy me aan. Een haast onzichtbaar knikje was voldoende voor hen om ons spel verder te zetten. Voor ik er verder erg in had, maakte Bart mijn riem en gulp open, trok mijn broek en short enigszins omlaag en begon mijn stijf paal stevig te masseren en af te trekken. Ik was nog maar zelden zo snel zo hard geweest. En dan ging het snel. Sandy stond op uit de bank, haar tieten nog steeds uit de BH en de jurk hangende. Ze zetten zich zonder aarzelen op haar knieën tussen mijn benen en nam het trekwerk van vriendje zonder aarzelen over. Al snel kwamen haar lippen dichter naar mijn stijve lul. Haar tong gleed langs alle kanten rond mijn eikel. Eerst langzaam. Dan sneller, om mijn eikel dan tussen haar lippen te doen verdwijnen. Ze pijpte me stevig en snel met veel kracht op haar lippen. Al snel schoof een flink deel van mijn paal ritmisch in en uit haar mond. Dit was haast té geil om nog normaal van te genieten.

Maar ik kon Bart niet alleen laten toekijken. Hij zat glimlachend naast me van het schouwspel te genieten en had zijn broek en boxer al naar beneden tot onder z’n knieën. Zijn handen speelden met zijn lul die aardig leek te groeien. Terwijl Sandy me verder bleef pijpen boog ik me opzij en streelde over Bart’s ballen en penis. Daarna liet ik mijn lippen langzaam over zijn lul en eikel glijden. Stevig en zonder aarzelen zoog ik hem naar binnen. En terwijl mijn hand over zijn ballen streelde begon ik hem te pijpen alsof ik nooit iets anders gedaan had.

Sandy kreeg door dat haar vriendje intussen ook stevig verwend werd en wilde zich niet onbetuigd laten. Al snel likte haar tong over Bart’s ballen en de onderkant van zijn stijve lul. Ik liet Bart’s penis uit mijn mond glippen en Sandy’s tong en de mijne likten elkaar en de paal die ertussen zat. Bart kreunde intussen van genot. Sandy ging helemaal op in de orale extase en begon de lul tussen haar lippen snel en vakkundig te pijpen. Haar tieten nog steeds ontzettend geil boven haar kleding uitstekend. Haar hoofd ging lekker op en neer. Ik streelde door haar wild opstekende korte blonde haar.

Tijd voor een stap verder. Ik trok vliegensvlug mijn kleren uit en streelde over de kont van Sandy die nog steeds op haar knieën zat tussen de benen van haar vriendje. Een paar heerlijk billen smeekten om aangepakt te worden. Haar slipje trok ik over haar benen naar beneden. Dan drukte ik mijn stijve paal tussen haar billen. Wat had ik zin om bij haar binnen te dringen, maar dat moest nog even wachten. Ik legde me op mijn rug, het hoofd tussen haar benen en duwde die lippen van haar kaalgeschoren kutje zachtjes uit elkaar. Het rook naar geilheid en seks. Dan liet ik mijn tong tegen haar klitje glijden. Ze schrok even terug maar toen ze doorhad wat er gebeurde duwde ze haar bekken stevig tegen mijn mond aan. Mijn tong deed met stevige snelle halen zijn werk terwijl ik haar billen stevig vastgreep.

Bart bleek één en ander gewoon te zijn want iemand anders was onder al dat pijpgenot van Sandy al lang klaargekomen. Ook zij liet zich mijn likwerk kreunend welgevallen. Ik voelde hoe haar kutvocht zich mengde met mijn speeksel. Na een paar minuten zette ze zich recht om even op adem te komen. Ik kwam onder haar uit en terwijl ik achter haar stond streelde ik over haar lichaam. Bart keek toe terwijl ik de knoopjes van haar jurk los knoopte en het kledingsstuk naar beneden trok. Dan haakte ik haar BH los. Ze had een ontzettend lekker lichaam dat intussen verlangend rook naar meer seks.

Zonder aarzelen ging ze met haar benen aan weerskanten van Bart op hem zitten en liet zijn stijve pik in één of twee vloeiende bewegingen in haar glijden. Ze voelde zich ongetwijfeld geil en opgelaten want al snel reed ze stevig en snel op haar vriendje. Kreunend en zuchtende neukte ze hem. Ik zette me naast het neukende koppel in de zetel en liet mijn handen en mond overal helpen waar mogelijk. Het duurde niet lang of Sandy kwam van haar vriendje af en legde zich op haar rug op de bank met haar benen wijd open. “Ik wil je in me,” zuchtte ze in mijn richting. Dat moest maar één keer gezegd worden. Ik plaatste me tussen haar benen en stootte in enkele zachte halen naar binnen. Het duurde niet lang voor we een neukritme vonden dat ons stilaan op weg bracht naar een hoogtepunt. Haar prachtige lichaam kronkelde ritmisch onder de bewegingen van mijn bekken. Mijn lul half uit en dan weer diep in haar warme kutje.

Intussen had Bart zich op zijn knieën naast haar op de grond gezet en streelde hij haar overal over haar lichaam. Zijn vingers kneedden behendig haar clitoris terwijl ik haar verder neukte en ook haar tepels en borsten werden helemaal klaar gemasseerd door zijn en mijn handen. Bart had handen te kort om ook zichzelf te verwennen tijdens dit ontzettend geile seksspel. Terwijl hij zijn liefje kuste reikte ik al neukend naar zijn penis en trok die op en neer maar we voelden stilaan een orgasme opkomen en dat wilden we samen beleven. Snel drukte hij het hoofd van Sandy naar hem toe en terwijl ze steeds stevig en sneller door mij geneukt werd drukte hij zijn penis in haar gewillige mond. Tegelijk pijpend en neukend bewoog het lichaam van Sandy ritmisch op en neer waarbij haar borsten hevig van boven naar beneden schudden. Wat een ongelofelijk geil zicht. Dit kon niet blijven duren. Als in een reflex trok ik mijn kloppende lul uit haar kutje en spoot mijn warme zaad over haar buik en lichaam. Haast gelijktijdig liet Bart zijn sperma over Sandy’s lippen glijden. Ze nam zijn eikel naar opnieuw naar binnen en zoog de rest op. Het sperma liep over haar lippen en kin. Ik kreeg er zo’n zin van om onmiddellijk opnieuw te beginnen. Sandy moest en zou ook klaarkomen. Ze draaide zich vliegensvlug om, op handen en knieën op de bank, haar kut naar achter. “Neuk me hard”. Het was geen vraag maar een bevel. Bart rukte zijn lid terug op volle kracht en duwde hem dan zonder aarzelen tussen de kletsnatte schaamlippen. Met veel geluid en bekken tegen kont neukte Bart zijn meisje terwijl ze kreunde om meer. Ik liet mijn tong en handen over haar bengelende tieten glijden en kneep haar stijve tepels die haast leken te exploderen. Zuchtend een kreunend kwam ze enkele ogenblikken later klaar.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten