Bezoek aan de sexbios

Bezoek aan de sexbios.

Een paar weken geleden liepen mijn vrouw, Jannie en ik in Amsterdam toen we in een dolle bui besloten over de Wallen te lopen. Na een beetje de dames bekeken te hebben in de diverse ramen en ook een sexshop te hebben bezocht kwamen we op het Oudekerksplein. Daar bevindt zich een sexbioscoop en na kort overleg kochten we uit nieuwsgierigheid een kaartje en gingen naar binnen.

Het was stikdonker en we zagen dus geen hand voor ogen en bleven een tijdje bij de achtermuur van het zaaltje staan. Na enkele minuten konden we wat zien en zochten we naar een zitplaats. De achterste rij van 4 stoelen was bezet maar op de rij ervoor zagen we dat de middelste twee plaatsen leeg waren. We liepen naar deze rij en gingen zitten op de klapstoeltjes. Op het scherm draaide een film waar een jonge meid door een paar negers genomen werd en het zaad spatte in het rond. Opeens tikte Jannie op mijn been en maakte mij er fluisterend op attent dat ik eens naar haar buurman moest kijken. Toen ik dat deed zag ik dat de man naast haar zijn broek geopend had en met zijn pik aan het spelen was op een manier waarop zijn apparaat duidelijk zichtbaar was voor Jannie. Kennelijk wond het haar wel op want even later begon ze met haar hand in mijn kruis te wrijven en na enige tijd opende ze mijn rits en stak haar hand naar binnen.

Mijn eigen lul was inmiddels aardig op temperatuur en snakte erna bevrijd te worden. Ik besloot haar te helpen en maakte mijn riem en knoopje los waarna het niet lang duurde voor ze mijn pik uit zijn benarde positie had bevrijd en zachtjes begon te trekken. Haar actie maakte Jannie’s buurman kennelijk een beetje brutaal want die begon nu met zijn vrije hand tegen haar been te wrijven en toen dat niet afgewezen werd legde hij zijn hand zelfs volledig op haar been en begon van knie tot heup te wrijven. Jannie besloot om het hem wat makkelijker te maken en draaide een klein beetje zijn kant op en opende haar benen iets. Nu legde de man zijn hand op die van Jannie en trok deze een beetje zijn kant op. Dit was duidelijk een uitnodiging om aan zijn pik te gaan trekken en dat deed ze dan ook graag. Toen hijzelf zijn lul losliet pakte Jannie het ding vast en zo had ze in iedere hand een stijve pik. Met zijn beide handen vrij begon nu ook de onbekende man op ontdekkingsreis te gaan over Jannies lichaam, daarbij kennelijk niet gehinderd door mijn aanwezigheid.

Zijn hand dwaalde over haar borsten en hij vond al snel de knoopjes van haar blouse. Deze werden geopend en daar zat mijn schatje dan met haar blouse wijdopen zodat haar beha (cup 85D) goed zichtbaar was. Nu ging het snel want via zijn hand op Jannie’s rug opende de man de sluiting van de beha wat hem in staat stelde direct haar tieten te betasten. Jannie draaide nog wat meer naar hem toe en liet mijn pik even voor wat hij was. De man kwam iets met zijn hoofd naar voren en terwijl hij haar tieten optilde begon hij afwisselend op haar beide tepels te sabbelen. Ik besloot nu ook wat meer in actie te komen en op mijn beurt maakte ik nu de rits open van Jannie’s rok. Deze rits bevond zich aan de zijkant aan mijn zijde dus ik had er geen enkele moeite mee. Toen ik aanstalten maakte de rok naar beneden te trekken kwam Jannie iets omhoog met haar billen waardoor ik de rok tot op de grond kon trekken waarna ze hem zelf van haar voeten liet glijden. Met alleen nog maar een klein stringetje als obstakel begon de man nu zijn aandacht te verleggen naar Jannie’s kruis. Het kostte hem weinig moeite het kleine stukje textiel opzij te schuiven en zo een paar vingers in de ongetwijfeld, drijfnatte gleuf van Jannie te laten glijden.

Op de rij achter ons hadden ze nu natuurlijk wel in de gaten dat er iets aan de hand was en nieuwsgierig bogen een paar mannen zich naar voren om niets van het spektakel te missen. Een van hen stond op en liet vlug zijn broek zakken waardoor een flink uit de kluiten gewassen lul naar voren sprong. Zelf kwam de man ook een pas naar voren zodat zijn harde paal over de rugleuning van Jannie’s stoel stak en vanwege haar gedraaide positie zich vlakbij haar gezicht bevond. Hij pakte zijn knuppel beet en duwde de dikke eikel brutaal tegen de wang van Jannie. Die keek op en toen ze die dikke genotstaaf vlak voor haar gezicht zag aarzelde ze geen moment, opende haar mond, en hapte toe. Ik zag hoe de eikel in haar mondje verdween en toen de man zelf een beetje doorduwde zat hij al snel tot aan zijn ballen in Jannie’s pijpmond. Hij legde z’n hand op haar hoofd en begon langzaam neukbewegingen te maken. Even later liet ze de paal uit haar mond glippen en verlegde haar aandacht weer naar haar tijdelijke buurman. Ze stond op, ging voor hem staan en terwijl ze zelf haar slipje opzij trok liet ze zich met de rug naar hem toe over zijn harde pik zakken. Zonder veel moeite verdween deze in haar grotje. Daarna pakte de man haar bij haar borsten en begeleidde zo haar ritmische bewegingen.

Op de achterste rij kwam nu ook weer beweging want de man die zojuist nog door Jannie gepijpt werd wilde kennelijk meer. Hij verliet de rij, nog altijd met de broek op zijn knieën, en ging nu voor haar staan. Hij pakte Jannie’s hoofd vast met zijn linkerhand en duwde het naar voren terwijl hij tegelijkertijd met zijn andere hand zijn nog altijd stijve lul op mondhoogte hield. Voor de tweede maal verdween zijn stamper in de mond van Jannie die nu twee gaatjes gevuld had. Dit duurde echter niet lang want de man die door haar bereden werd begon te kreunen en hield het overduidelijk niet veel langer vol. Jannie ging echter door en de lul in haar kutje maakte soppende geluiden. De man verstarde een moment en met een zucht leegde hij zijn zak diep in het gleufje van mijn vrouw. Al die tijd was zij zichzelf aan het vingeren en de zwellende en spuitende pik bezorgde haar op datzelfde moment een heftig orgasme een paar seconden later gevolgd door een zaad sproeiende lul in haar mond. Het meeste zaad werd door haar geslikt maar een deel droop uit haar mond en via haar kin op haar borsten. De man trok zijn leeggespoten paal uit haar mond en trok snel zijn broek op. Met een streling van zijn hand over haar wang verdween hij daarna richting uitgang.

Jannie stond nu op en met een zuigend geluid viel de pik uit haar volgespoten kut. Een dikke stroom zaad droop uit haar poes, langs haar benen naar beneden wat een heerlijk geil gezicht was. Samen met het sperma op haar borsten zag ze er uit als een afgewerkte pornoster en voor mij was dat een onweerstaanbaar gezicht. Ik trok haar naar mij toe en liet haar dezelfde positie innemen als zojuist bij de onbekende man. Mijn op knappen staande lul verdween in haar spermagleuf en ik voelde het warme glibberige zaad langs de volle lengte van mijn lul. Het duurde nog geen minuut tot ook ik al zuchtend mijn zaad in haar kut loosde. Zo had mijn vrouw binnen 5 minuten drie zaadlozingen van drie mannen te verwerken gehad. Ik trok mijn broek weer omhoog en verdween naar het toilet om wat tissues voor Jannie te halen. Toen ik terugkwam stonden er een paar mannen bij haar die druk bezig waren haar borsten te masseren en ook haar billen kregen de nodige aandacht. Ik gaf Jannie de tissues waarmee ze het meeste zaad tussen haar benen vandaan veegde en ook het zaad op haar tieten werd zo weggeveegd.

Onder protest en gemor van de aanwezige mannen kleedde ze zich verder aan en even later liepen we naar buiten waar het inmiddels donker was geworden. Thuisgekomen zijn we met ons tweeën in bad gegaan en hebben er nog een heerlijke avond van gemaakt. We hebben al besloten dat dit bezoekje voor herhaling vatbaar is en zodra we nog een keer geweest zijn zullen we dit laten weten.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten