Belevenissen van een Filipijns sletje – 2.

Mijn tweede avontuur in mijn rol als slet kwam slechts een paar weken na mijn eerste ervaring. Deze keer was het een beetje minder georganiseerd. We hadden besloten om naar een seksbioscoop te gaan. Vincent had voor mij de kleding gekozen die ik zou dragen. Het was een lichtbruin jurkje met de zoom net op mijn bovenbenen en met drukkers aan de voorkant, verder een paar bruine suède laarzen tot net onder mijn knieën en met een hak van 8 centimeter. Verder droeg ik niets anders, ik was onder het jurkje helemaal naakt, mijn kutje was ook weer netjes geschoren, helemaal kaal en glad. Vincent stond erop dat ik de onderste paar drukkers van de jurk losliet, zodat elke keer als ik liep er een goede glimp van mijn naakte dijen te zien was.

Bij binnenkomst in de bioscoop gaf ik direct al een paar jongens een royale blik op mijn naakte dijen. We zaten bijna helemaal achter in de bioscoop, het was er niet zo druk, ik schatte het aantal mensen op 30 en dat waren allemaal mannen. Op het scherm was er een biseks film bezig. Twee jongens verwende er niet alleen een meisje maar ook elkaar. De twee jongens die mijn dijen even eerder hadden gezien hadden een plaats in de rij achter ons. Toen de film nog maar net begonnen was, wilde Vincent dat ik mijn benen spreidde zodat hij er een hand tussen kon doen om zachtjes mijn clit te masseren, niet genoeg om me klaar te maken, maar meer dan genoeg om mijn kutje druipend nat te maken en om mij wat te laten kronkelen in mijn stoel. Ik ben er vrij zeker van dat de twee jongens achter ons heel weinig aandacht hadden voor de film en het grootste deel van hun aandacht op mij richtten.

Halverwege de film moest ik door teveel cola even naar het toilet. Ik stond op en ging met mijn gezicht gericht op de rijen achter ons de rij uit naar het looppad. De jongens kregen daarbij weer een ruime blik onder mijn jurkje. Door de losse drukkers moesten ze nu ook mijn geile kut kunnen zien. Na het toiletbezoek terwijl ik mijn handen stond te wassen voelde ik een paar handen rond mijn middel, in eerste instantie dacht ik dat Vincent me was gevolgd vanuit de zaal, maar ineens besefte ik dat het niet zijn handen waren. Ik draaide me om en keek naar wie het wel was en besefte dat het een van de jongens was die achter ons zaten. Hij had halflang donkerblond haar, was niet ouder dan 20 jaar vermoedde ik en erg brutaal met zijn handen. Die gingen meteen al naar de zoom van mijn jurk en gleden er onder. Met een hand kneedde hij mijn billen en met de ander liet hij een vinger mijn kutje in glijden. Ik leunde achterover tegen hem aan en liet hem met zijn wijsvinger me even vingeren. Hij scheidde mijn schaamlippen en liet een andere vinger over mijn clit gaan, dit liet me sidderen van genot waardoor ik al bijna klaar kwam.

Ik besloot geen tijd te verliezen en duwde hem een van de toiletten in. Ik trok de drukkers, die nog vast zaten ook los en deed het jurkje uit waardoor ik naakt met alleen mijn laarzen nog aan voor hem stond. Ik toonde hem mijn naakte lichaam en liet hem eens goed naar mijn tieten en kale kut kijken om hem nog meer op te geilen. Ik knielde voor hem neer, maakte zijn broek los en nam zijn lul in mijn mond en begon met mijn lippen op en neer te schuiven over zijn pik terwijl ik met een hand zijn ballen masseerde. Zijn lul was ongeveer 20 centimeter lang en lekker dik in omvang. Ik kreeg geen kans om het monster lang te pijpen want na een paar keer hem bijna helemaal opgezogen te hebben voelde ik dat zijn zaad in mijn mond spoot. Er leek geen einde te komen aan de stroom die ik kreeg te verwerken, ik slikte het meeste in maar hield een klein beetje achter op mijn tong. Ik stond op opende mijn mond om hem te laten zien dat ik nog wat van zijn sperma op mijn tong had en pakte mijn jurkje. Ik maakte die vast tot aan mijn blote kutje en ging terug naar de zaal.

Toen ik terug liep naar mijn plekje naast Vincent kregen heel wat mensen een goede blik op alles wat ik te bieden had. Ik gaf Vincent een knuffel en toen hij vroeg of ik genoten had duwde ik mijn tong met het zaad in zijn mond. Ik had zeker genoten maar nog niet genoeg, hij maakte mijn jurk helemaal los en opende die om mijn kutje te vingeren, iedereen die ons zag kon zien wat er gebeurde. Gelukkig was het er erg donker. De twee jongens achter ons verplaatsten zich en kwamen op dezelfde rij te zitten waar wij zaten. Vincent gebaarde naar degene die ik had ontmoet op het toilet om tussen mijn benen te knielen en de tweede man vroeg hij mijn tieten en tepels te zuigen. Door wat ze met me deden kreeg ik orgasme na orgasme en moest Vincent mijn gekreun en gekerm wat temperen door een hand voor mijn mond te houden. We zijn doorgegaan met neuken en zuigen tot de film afgelopen was, hierbij wisselden de jongens een paar keer van plaats. Daarna kleedden we ons weer aan en verlieten we de bioscoop. Eenmaal buiten stelden we ons aan elkaar voor, de jongens heette John en Michel (John was degene die op de toiletten bij me was), Vincent vroeg ze of ze mee wilden gaan met ons om mij als hun slet te gebruiken. Daar hoefden ze niet lang over na te denken.

De twee jongens gingen met mij achter in onze auto zitten en hadden al snel mijn jurk uit getrokken. Ik taste naar de lullen van de twee jongens die nadat ik ze bevrijd had al snel begonnen te verstijven door mijn aanraking. Michel bleek een stuk jonger dan John misschien 19 of iets jonger, hij had kort geknipt haar, was iets groter en dat was ook met zijn pik het geval, eenmaal uit zijn broek was ik zeer aangenaam verrast, hij was zeker 19 centimeter lang en nog niets eens helemaal stijf. Daarnaast ook nog eens lekker dik, ik moest echt mijn best doen om mijn hand er omheen te krijgen. Ik trok beide lullen een tijdje af waarbij Michel’s pik nog groter werd. Hij boog zich over me heen en tilde me op om mij op zijn schoot te laten zakken. Ik voelde zijn lul tegen mijn kutje en liet me er langzaam over heen zakken, zijn grote lul rekte me helemaal op toen die langzaam mijn kut in gleed. Ik kon nog niet helemaal over hem heen zakken, daar was hij te lang voor maar ik liet me zo ver mogelijk gaan, er moest nog een stukje buiten mijn kutje blijven. Toen hij zijn handen op mijn schouders lag en mij naar beneden probeerde te duwen om nog dieper in me te komen, riep ik uit dat hij niet paste, het puntje van zijn lul drukte recht tegen mijn baarmoederhals.

Door het kijken naar ons raakte Vincent bijna van de weg af met de auto, ik zei tegen hem dat Michel erg goed was en begon op en neer over zijn pik te glijden, eerst langzaam maar daarna steeds harder waardoor zijn pik af en toe uit me gleed. Het moet voor andere mensen een prachtig gezicht geweest zijn om mij helemaal naakt op en neer te zien gaan achter in een auto. Voordat een van ons klaar kwam stopte Vincent de auto. Hij had een afgelegen parkeerplaats gevonden in de bossen waar we samen al eens waren geweest om buiten te neuken. Vincent spreidde een paar dekens op de grond en Michel en ik gingen direct verder met neuken, nu in standje doggy style. Zijn lul ging diep in mijn kutje tot hij weer weerstand voelde, John plaatste zich voor me en ik slikte zijn pik mijn mond in. Iedere keer dat Michel met zijn lichaam tegen mijn kont ramde om zijn paal zo diep mogelijk in me te stoten kreeg ik de pik van John tot achter in mijn keel geduwd, zijn ballen sloegen daarbij tegen mijn kin. We bleven zo een tijdje bezig tot Michel zich terug trok en me op mijn rug draaide en weer verder ging met neuken, het duurde niet lang meer tot ik kwam en kort nadat Michel begonnen was om zijn lading in mijn kut te spuiten maakte hij mij ook gelukkig, het was een heerlijk orgasme met weer een vreemde pik in me. Als ik toch eens geweten had dat het zo lekker was met vreemde pikken was ik er veel eerder mee begonnen.

Toen hij eindelijk uitgespoten was en zijn paal uit me trok vormde er zich een plas van zaad wat mijn kut uit liep tussen mijn benen. Michel maakte plaats en John richtte zijn aandacht nu op mijn kutje, zijn kleinere lul gleed een stuk gemakkelijker naar binnen. Ik voelde hem bijna niet door het oprekken, wat Michel zijn paal had gedaan. Ik bedacht ineens dat deze pik meer geschikt was voor een strak kontje. Nadat ik hem dit gezegd had, tilde hij mijn benen iets omhoog en duwde zijn pik tegen mijn kontje en drukte hem er in een keer in, dat was een beetje pijnlijk voor me, maar omdat hij niet al te groot was, voelde het al snel beter aan. Vincent vroeg of het nog ging met me, ik zei dat het in orde was en tegen John zei ik dat hij me wel wat harder mocht neuken. Hij had een flink uithoudingsvermogen en bleef me zeker 10 minuten heerlijk neuken voordat hij zijn sperma in mijn kont spoot.

Nadat ik dacht dat iedereen tevreden was en genoten had stopten we ermee en hebben we Michel en John een lift terug naar de stad gegeven, ze bedankte ons voor al het plezier met mij en na nog een kus verdwenen ze in de nacht. Met een schrijnende en opgezwollen kut en kont kwamen we bij ons huis aan, mijn eerste slettendag zat er op, er zouden er nog veel volgen? Ik hoop het, want het is geweldig om eens wat anders in je te krijgen!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten