Radar Desktop

Belevenissen van een Filipijns sletje – 1.

Mijn naam is Mandy, ik ben Filipijnse, 23 jaar, 4 jaar geleden naar Nederland gekomen en werk nu op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis bij ons in de stad. Daar ontmoette ik mijn man, Vincent, hij werkt ook in de verpleging. We trouwden iets meer dan twee jaar later. Ik ben een echt Aziatische met lang zwart haar, slank, kleine borsten en een mooi strak klein kontje zoals mijn man zegt. Voordat ik naar Nederland kwam heb ik één keer een vriendje gehad op de Filipijnen, maar mijn seksleven is pas ontwikkeld sinds ik in Nederland ben, Vincent was dus de eerste en enige waar ik het mee gedaan hebt.

Ik ga je hier wat belevenissen, die we meegemaakt hebben op het gebied van seks vertellen. Ons seksleven begon redelijk normaal, maar al snel kwamen er wat aparte dingen om de hoek kijken. Dingen die Vincent leuk vond en voor mij heel bijzonder waren omdat het op de Filipijnen lang zo vrij niet is voor een vrouw als dat er hier wel eens gedacht wordt. Ik genoot van de vrijheden die vrouwen hier hebben en ik heb me daar erg snel aan aangepast. Ik ging me steeds sexyer kleedden, de rokjes en jurkjes werden steeds korter waardoor ik steeds meer aandacht kreeg van de jongens en mannen hier. Van Aziatische jongens hoefde ik geen aandacht meer omdat ik door internet en porno dvd’s er wel achter ben gekomen dat blanke of zwarte jongens volgens mij veel grotere pikken hebben.

In het begin was het voor Vincent alleen maar het dragen van sexy ondergoed wat hij leuk vond, maar al snel begonnen we met experimenteren met verschillende standjes. Hierna kwam Vincent op het idee om wat speelgoed te introduceren, een grote roze vibrator die hij voor mij kocht werd mijn favoriet en werd bijna dagelijks door me gebruikt, dit ondanks dat hij maar met moeite mijn krappe kutje in ging. Vincent begon me ook steeds meer uit te horen over wat ik graag eens zou willen doen. Zo was hij er erg in geïnteresseerd of ik het eens met ander zou willen doen. Eerst ging dat nog over het met een andere vrouw erbij hebben van een triootje maar al snel mocht de vrouw wat hem betrof ook een andere man zijn. En dan niet slechts een, nee meerdere zou hij ook wel spannend vinden!

Hij houdt er van om me te horen praten over seks, en dan in het bijzonder over het met een ander doen en dat ik daarbij heel vaak klaar zou komen. Hij begon hier steeds vaker over en was er altijd erg enthousiast over. Uiteindelijk bespraken we om deze fantasieën eens uit te proberen. Vincent was er van overtuigd dat het goed voor onze relatie zou zijn, het was alleen een kwestie van een geschikte man vinden om me te laten neuken. Het leek mij ook wel erg geil, een ander dan Vincent had ik nog niet gehad en dat maakt je dan toch nieuwsgierig. Op de Filipijnen hoefde ik aan zulke dingen niet te denken en hier kon dat gewoon!

Hij wist een leuke kroeg waar altijd wel leuke mannen kwamen. Het moest raar lopen als er daar niet een tussen zat die geïnteresseerd zou zijn in een mooie Aziatische schoonheid zei hij. We gingen op een dinsdagavond, die avond was het nooit zo druk wist hij. Ik droeg een korte zwarte rok, een strakke witte blouse en als schoeisel een paar zwarte naaldhakken. Iemand die heel goed op zou letten zou zelfs kunnen zien dat ik geen string of slip en beha droeg. Ik had mijn kutje op het laatste moment nog geschoren waardoor die helemaal kaal en spiegelglad was. Door het gevoel wat dat gaf werd het nog spannender en werd ik nog geiler.

We zaten samen aan een tafeltje waar Vincent de hele kroeg kon overzien en ook de reacties die ik veroorzaakte. Ik zat dwars tegenover hem, met mijn benen over elkaar. We waren er vrij vroeg en naast het barmeisje waren er slechts een paar andere klanten, die waren echter geen van allen wat wij zochten. Naarmate de avond verder ging dronk ik een aantal Baco’s om mijn zenuwen te kalmeren. Het café begon zich te vullen met vooral vaste klanten, zowel mannen als vrouwen. Vincent hoopte dat er bij deze bezoekers iemand zou zitten die mij wel aanstond. Ik zat zo dat iedereen die wilde kijken een groot stuk van mijn naakte dijen kon zien. Al snel waren er verschillende mannen die me veel aandacht gaven, ik voelde hierdoor mijn kutje steeds natter worden. Het werd steeds spannender voor me, zou ik dan toch voor het eerst een andere pik te verwerken krijgen?

Vincent zag al snel dat er twee mannen erg veel aandacht hadden voor mij, hij dacht dat ze misschien geschikt zouden zijn als kandidaat. Ze droegen beiden soortgelijke donkergrijze maatpakken en waren een stuk ouder dan wij, ik vermoedde iets van 45 jaar. Ondanks dat, zagen ze er nog goed uit met hun dunne grijzende kort geknipte haar. Ze waren beiden duidelijk bezig om een zo goed mogelijk zicht op me te krijgen. Ik werd steeds wispelturiger met mijn benen, zwaaide ze steeds van en over elkaar zodat ze een beter beeld zouden krijgen. Zo onopvallend mogelijk had ik ook al een paar knoopjes van mijn bloes losgemaakt. Vincent zag mijn belangstelling natuurlijk ook voor de twee mannen, dit deed hem besluiten om naar ze toe te gaan. Ik zag dat ze wat angstig keken, ze dachten misschien dat hij hun aandacht voor mij niet zo leuk vond en ze dat even kwam vertellen. Het tegenovergestelde was echter het geval. Vincent praatte heel even met ze en kwam daarna weer terug naar onze tafel, ik vroeg hem wat er gebeurd was maar hij gebaarde me af te wachten. Even later kwamen de mannen bij ons aan tafel met een drankje voor Vincent en mij. Ze stelden zich meteen voor, de iets kalende grijze man was Paul en de ander was Theo. Vincent legde aan hen uit wat wij zochten en wilden. Uiteraard gingen beiden onmiddellijk akkoord en korte tijd later verlieten we de kroeg en namen een taxi naar ons huis, Vincent zat voorin, ik zat achterin tussen Paul en Theo in. De rit naar huis duurde ongeveer 20 minuten en daarbij kon Theo het niet laten om zijn hand tussen mijn benen te laten gaan. Paul knoopte mijn bloesje helemaal open en pakte een hand van mij vast om die op zijn al stijve pik te leggen. Dat voelde goed wat ik vast had!

We kwamen bij ons huis en Vincent betaalde de chauffeur, hoewel ik vond dat hij al goed betaald was door wat hij van mijn lichaam had gezien. Eenmaal binnen gingen we meteen naar boven naar de slaapkamer, Vincent maakte het zich comfortabel in een relaxstoel in de hoek van de kamer en zei tegen Paul en Theo dat ze konden beginnen. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen, Paul trok mijn blouse uit en begon te zuigen aan mijn tieten waar de tepeltjes al keihard van waren. Theo was in de tussentijd neer geknield en had mijn rokje losgemaakt, die verhuisde naar mijn voeten en enkels. Voor het eerst stond ik naakt voor twee vreemde mannen en toonde hen mijn lichaam waar ik zo trots op was. Al snel ging hij met zijn gezicht naar mijn geschoren kutje en begon te zuigen aan mijn clit. Het duurde niet lang voordat dit mij wat wankel op mijn gespreide benen maakte, we verhuisde dan ook al snel naar het bed. De spanning gierde door mijn lichaam door me zo te tonen aan twee mannen die ik nooit eerder gezien had, het wond me op, op een manier wat me bijna al klaar liet komen zonder nog maar echt aangeraakt te zijn. Ik kon mezelf niet meer, hoe kon een ooit preuts Filipijns meisje zo veranderen in een sletje die het met vreemden doet alleen voor de seks?

Theo bleef bezig met mijn kutje terwijl Paul zich uitkleedde en zijn pik aanbood aan mijn mond, het werd de eerste vreemde pik voor me en laat dat nu precies een heel lekkere lul zijn! Niet te lang maar wel heel mooi om te zien, naast dat hij lekker dik was, was hij bezet met opgezwollen aderen en had een flinke eikel. Het was heerlijk om eens een andere pik dan die van Vincent in me te voelen. Ik vind pijpen toch heel lekker om te doen en begon hem dan ook meteen heerlijk te verwennen met mijn tong en mondje, ik probeerde om hem helemaal in me op te nemen wat me ook nog lukte, mijn mondhoeken kregen het even zwaar te verduren!

Naast het zuigen op mijn clit had Theo twee vingers in mijn nu erg natte kut laten glijden en neukte me vakkundig met zijn vingers, heel snel hadden ze het gewenste effect en gingen er golven van genot van mijn eerste orgasme door me heen. Theo bleef ondanks mijn orgasme doorgaan, hij bleef zuigen op mijn clit maar haalde zijn vingers uit mijn kutje. Een ervan, die nat van mijn geil was liet hij naar mijn kontje gaan en begon er mee tegen mijn sluitspier te duwen om die te openen. Nu had ik nog nooit iets in mijn kontje gehad en daardoor verkrampte ik iets, dat zorgde ervoor dat de vinger wat pijn deed. Omdat ik daar een kreun bij liet ontsnappen moest ik de lul van Paul uit mijn mond laten glippen. Van deze korte pauze maakte Theo gebruik om zich ook uit te kleden. Zijn lul was flink langer dan die van Paul maar niet zo dik. Hij leek me ook heel lekker om die in me te hebben maar of ik hem helemaal in mijn mond zou kunnen hebben betwijfelde ik. Ik ben tenslotte maar een klein Aziatisch meisje, die zijn toch wat fijner gebouwd dan de meeste Nederlandse vrouwen. Ik ontspande al snel een beetje waardoor hij zijn vinger nog wat harder tegen mijn strakke gaatje duwde, deze keer gleed hij wel door mijn sluitspier en ging hij helemaal mijn kontje in. Hij begon mijn kont te neuken met zijn vinger en gelijkertijd weer aan mijn clit te likken, het begon al snel goed te voelen om zijn vinger in mijn kont te hebben, kort daarop kwam ik alweer en nu met een orgasme als nooit tevoren. Toen het minder begon te worden keek ik even snel naar de hoek waar Vincent zat, die vermaakte zich wel en zat het allemaal verlekkerd te bekijken.

De twee mannen veranderden van positie waardoor ik de pik van Theo nu moest zuigen. Wat ik vermoedde was ook zo, hij was eigenlijk te lang en het kostte me dan ook veel moeite om hem helemaal tot zijn ballen in mijn mondje te nemen. Ondertussen had Paul zijn pik gepositioneerd voor de ingang van mijn kutje, hoewel ik dood nerveus was over het idee dat ik door een ander dan Vincent geneukt zou gaan worden verlangde ik er toch naar en duwde ik mijn kutje omhoog en naar voren om het binnen gaan van zijn pik wat te vergemakkelijken. Ik voelde dat hij moeite moest doen om in mijn nauwe kutje te komen maar toch had ik zijn pik al snel helemaal in me. God, wat voelde dat goed om een andere pik in mijn kutje te hebben! Met de lul van Theo nog in mijn mond begon ik te kreunen en zuchten van genot als hij hem steeds weer helemaal mijn kut in liet glijden. Hij pompte steeds harder mijn kutje in terwijl ik Theo’s pik steeds dieper mijn keel in liet gaan. Ik wist dat Paul het neuken niet lang meer vol zou houden zonder klaar te komen. Steeds harder ramde hij hem in me en ik vroeg me af wat hij zou doen met zijn zaad. Zou hij in mijn kut klaarkomen of had hij andere plannen met zijn sperma? Hij neukte nog even stevig door, trok toen zijn paal uit me en spoot zijn zaad over mijn gladde buik en kleine tietjes. Ik schraapte met mijn vingers zijn sperma van mijn lichaam en nadat Theo zijn lul uit mijn mond terugtrok, liet ik het mijn mond in glijden om het door te slikken.

Theo nam daarna met zijn lange paal plaats voor mijn kutje en liet die langzaam naar binnen glijden tot hij volledig in me zat, mijn kutje werd tot aan mijn baarmoeder helemaal door hem gevuld. Paul was in de tussentijd teruggekeerd naar mijn hoofd en bood me zijn slappe pik aan om er weer op te gaan zuigen, het duurde niet lang voordat hij weer hard was en mijn mond tot aan mijn keel vulde.

Nadat Theo mijn kut ook een tijdje geneukt had wilde hij wat anders uitproberen. Hij trok zich terug uit me, ging op zijn rug liggen en vroeg me, met mijn rug naar zijn gezicht over hem heen te komen zitten. Ik pakte daarbij zijn lul vast en plaatste die voor mijn kutopening. Dit was echter niet zijn bedoeling, mijn strakke kontje was de eindbestemming voor zijn lange pik. Langzaam liet ik me over zijn eikel zakken tot die mijn sluitspier voorbij was. Met mijn eigen kutgeil maakte ik de rest van zijn pik glad en liet die achter de eikel aan ook naar binnen glijden. Het voelde, na een tijdje zo geneukt te hebben heerlijk en ondanks dat ik een erg strak kutje heb was dit nog strakker, je voelde de paal heerlijk door je onderlichaam glijden. Daarbij streelde ikzelf mijn kutje en klit wat voor nog meer genot zorgde. Ineens hoorde ik Theo vragen aan Paul om mijn geile kutje te vullen met zijn alweer stijve lul. Hiervoor moest ik wat achterover leunen, Theo zijn handen voelde ik meteen op mijn tieten. Paul plaatste zijn lul tussen mijn schaamlippen en liet die langs de neukende lul van Theo mijn andere gaatje in glijden. Ik was met mijn tengere postuur tussen de twee mannen in bijna niet meer te zien. Ze neukten me heerlijk tegelijk, en ik wist meteen dat ik dat vaker zou gaan doen als Vincent het goed vond.

Ik voelde aan de opzwellende eikel van Theo dat hij klaar ging komen. Doordat hij geen kant op kon zou dat diep in mijn kontje zijn. Ik begon hem steeds harder te berijden waarbij ik moest zorgen dat de lul van Paul ook in me bleef om mijn kut te plezieren. Ik had het goed aan voelen komen, Theo spoot zijn lange lul al snel helemaal leeg in mijn kontje. Er leek geen einde aan te komen, steeds weer voelde ik een warme straal mijn lichaam in schieten. Het glijden van de twee pikken langs elkaar in mijn kut en kont had ook Paul goed gedaan, die kwam nog eens klaar en spoot zich nu leeg in mijn kut. Zo had ik in al mijn drie gaatjes vreemd sperma te verwerken gekregen en het was echt geweldig geweest. Nadat ze zich terug getrokken hadden uit mijn lichaam, zoog en likte ik van alle twee hun pik schoon en bedankte ik hen beiden voor de heerlijke belevenis waarna ze zich aankleedden en naar huis gingen.

Het was nu de beurt aan Vincent, hij had zich ontdaan van zijn kleren en zijn lul was zo groot en hard als ik ooit eerder had gezien. Hij duwde me op het bed en zei dat ik een echte Aziatische slet was en dat hij van me hield, hij duwde zijn pik in mijn al twee keer geneukte kut en gaf me de beste neukbeurt ooit en bezorgde mij nog twee orgasmes voordat hij ook zijn hete zaad in mijn kutje spoot, dit terwijl mijn kont nog na druppelde van het zaad van Theo.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb