Belevenis van stel uit oosten des lands

Belevenis van stel uit oosten des lands.

Wij zijn een stelletje van 25 en 31 jaar oud. We zijn al 12 jaar samen en genieten van onze avontuurtjes.

Mijn vriend had het er toen we net 2 jaar samen waren al geregeld over dat hij mij wel eens met een andere man zou willen zien zoenen. Ik vond het erg raar destijds en zei dat ik niet zo was. Hij bleef er maar over doorgaan en zei dat hij alleen wou zien als ik met een andere man zoende en dat hij er echt OK mee was.

Ik denk een half jaar later was een goede vriend van hem bij ons blijven plakken na zijn verjaardag. De “jongens” onder elkaar maakte vaak sexistische grapjes over mij wat ik wel kon waarderen. Toen iedereen weg was zei mijn vriend hardop dat het bluf was dat ik met zijn beste vriend durfde te zoenen. We hadden allemaal wat drank op dus deed ik het gewoon. Hij is 2 jaar ouder dan mijn vriend maar ziet er goed uit dus dacht ik, gewoon doen! Ik ging naast hem zitten en we begonnen te zoenen. Ik had me voorgenomen om een minuutje te zoenen en dan klaar, maar toen we 5 seconden bezig waren voelde ik dat hij onder mijn shirtje ging en naar boven op weg was om mijn borsten te voelen.

Ik duwde zijn hand weg en dat zag mijn vriend. Hij zei: ach joh laat hem nou, met een lach, ik stemde toe ondanks dat ik het vreemd maar toch ook spannend vond. Voordat ik het wist had hij zijn handen om mijn borsten. Mijn BH kreeg hij zonder moeite uit en we gingen al voelend en zoenend verder. Hij fluisterde in mijn oor of ik wou weten hoe hij over mij dacht. Tuurlijk zei ik! Hij maakte zijn broek los en zei: pak hem maar vast en kijk maar hoe ik over je denk! Ik keek mijn vriend aan en hij knikte ja. Ik streelde over zijn boxer en voelde dat er een harde lul in verborgen zat. Hij pakte mijn hand en schoof hem achter zijn boxer en ik voelde zijn harde lul in mijn hand. Dat moment vergeet ik nooit meer!!! Ik was aan een andere lul aan het voelen terwijl mijn vriend toekeek en alles goed vond!! Ik begon hem langzaam af te trekken en hij probeerde mijn broek los te maken, hij was aan het stuntelen dus maakte ik mijn broek zelf los en trok hem uit.

Ik was best nat geworden en het eerste wat hij zei toen hij over mijn slipje voelde was: Hmmm wij (hij en mijn vriend) zijn dus niet de enige die dit wel geil vinden! Ik drukte met mijn kut steeds harder tegen zijn vingers aan en zei dat ik het ook erg leuk vond. Hij trok al zijn kleren uit en kwam naast me staan met zijn pik voor mijn gezicht en zei dat ik moest proeven of hij goed smaakte en duwde zijn lul in mijn mond. Ik vond het echt heeeeel erg geil, maar voelde me ook schuldig. Toen ik naar mijn vriend keek zat hij zichzelf af te trekken op de bank naast ons en gaf me een knipoog. Dat was voor mij het teken om me helemaal te laten gaan!

Ik trok mijn string uit en ging wijdbeens voor hem liggen. Hij wist meteen wat hij moest doen en befte me denk ik wel 15 minuten lang. Ik was zo geil geworden dat ik op hem ging zitten en zonder moeite gleed zijn pik bij mij naar binnen. Ik vond het super geil om te zien dat mijn vriend zich aftrok terwijl ik op de lul van zijn beste maatje zat te rijden. Mijn vriend stond op en trok zichzelf voor mijn gezicht af, nadat hij mijn gezicht had volgespoten haalde zijn vriend z’n lul eruit en spoot over mijn borsten en mijn gezicht. Ik vond het GE-WEL-DIG!

We hebben dit tot 2 jaar geleden (toen hij een vriendin kreeg) vaak herhaald en het bleef heerlijk! In de afgelopen 2 jaar hebben we tijdens het stappen wel eens iemand mee naar huis genomen en ook seks mee gehad. Maar de open- en eerlijkheid van de eerste keer hebben we niet meer gehad. Mijn vriend vind het niks als de andere mannen het stiekem willen doen en ik ook niet overigens. Gewoon lekker sexen en verder niks!

xxx een tevreden meid ;)

Reacties zijn welkom via bartensimone@live.com

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten