Beb laat zich lekker neuken

Beb laat zich lekker neuken.

Mijn vrouw, Beb, die was naar Paul. Wij hadden Annie en Paul al een paar keer eerder ontmoet en toen waren er al wat geile dingen gebeurd, Paul had de grote dikke tieten van Beb aangeraakt en ermee  gespeeld en ik had met die grote tieten van Annie gespeeld, maar nu wist ik dat Beb lekker met Paul ging neuken. Die afspraak had ze zaterdag gemaakt toen Annie en Paul bij ons op bezoek waren.

Op een gegeven moment, zaten Beb en Paul op de bank en was haar rokje open gevallen. Daardoor kwam haar been bloot te liggen en daar had Paul gretig gebruik van gemaakt. Hij had over haar been gewreven en was steeds hoger gegaan en Beb had het geil gevonden. Zij vertelde mij later, dat ze had gekeken of ik het kon zien en toen ze zag dat ik geen aandacht aan haar gaf maar met Annie bezig was, had ze haar slipje opzij getrokken en haar natte kutje aan Paul laten zien.

Natuurlijk had Paul aan haar natte kutje gezeten en ontdekte dat ze super nat was want ze  was geil. Ik heb even aan zijn kruis gevoeld en zijn pik was keihard en daarna vroeg hij of ik dinsdagavond langs kon komen want dan was Annie weg en ik heb gezegd dat ik kwam, vertelde ze mij en nu was zij er naar toe. Je gaat maar lekker, zei ik en voelde haar even in haar onderbroekje,  je bent nog steeds geil, zei ik, ja lekker toch je moet mij straks maar een flinke neukbeurt geven en voelde aan mijn stijve lul,  jij bent ook geile kerel en zij kuste mij met een heerlijke geile tongzoen.

Toen zij het huis uit ging droeg zij een super kort rokje, een topje waar haar volle borsten heerlijk in uit kwamen en natuurlijk haar harde tepels door priemde, zij was geil dat was duidelijk te zien en ik voelde even in haar slipje. Je gaat er maar lekker naar toe en laat je maar geil neuken, zei ik, heerlijke geile slet. Ik laat mij lekker neuken door Paul, zei ze en keek mij met geile ogen aan en wanneer ik thuis kom mag jij in mijn natte kut spuiten want daar zal wel veel sperma in komen en ik hoorde haar weg lopen op haar hoge hakken want Paul woonde niet ver bij ons vandaan.

Ik zat er de hele tijd aan te denken en mijn lul was keihard, ik trok me af maar ik wilde niet klaar komen, nee ik zou mijn dikke warme zaad bij dat van Paul spuiten wanneer zij lekker nat thuis kwam. Wat kan een avond  lang duren zeg, Ik wachtte vol spanning. Tegen midden nacht hoorde ik iemand aan de deur en ik dacht daar komt mijn geile neuk hoer aan met haar geile natte kut. Toen zij de kamer binnen kwam straalde haar geile ogen van plezier en ik zag een grote natte plek in haar rokje, aan de voorkant. Nadat zij mij heerlijk gekust had en weer rechtop stond vroeg ik wat is dat, dat heeft Paul gedaan, zei ze maar voel eens aan mijn geile kut, voel maar eens hoe nat ik ben en hoeveel sperma erin zit.

Ik deed dat en ontdekte dat zij geen slipje aan had en dat haar kut helemaal geschoren was. ohh, wat is dat geil  zei ik en trok haar rokje uit, en daar stond zij dan met haar kale natte kut, wat geil zei ik, hier heb jij je kale kut, zei Beb. Dus Paul mocht je wel scheren maar ik niet geile slet, ja zei ze ik wilde jou er mee verrassen, en hoe vind je het staan?, vroeg ze. Super geil, zei ik,  en nu komen je volle schaamlippen mooi naar voren. Ja dat zei Paul ook, zei ze en weet je die natte plek kwam omdat hij, net voordat ik de deur uit ging mij nog een keer helemaal heeft volgespoten, maar wat kan hij lekker neuken zeg die Paul en wat een lekkere lul heeft hij.

En weet je wat, ik ben ook in mijn kontje geneukt door hem. Lekker anaal in mijn reet heeft hij me geneukt. Hij heeft niet zo dikke lul die jij hebt maar wel lang en keihard en het lukte nu met geen moeite, wij moeten dat ook maar weer proberen, ik weet nu hoe ik mij moet ontspannen en je moet er maar flink veel glijmiddel op smeren.

Ze kwam naar mij toe en begon mijn broek open te maken, ik zie dat jouw broek ook nat van het geil is heb je al gespoten geile kerel van me, vroeg ze, ik zei nee dat is alleen maar van de voorpret, want ik zag je in gedachten liggen met hem tussen jou geile benen, Ze nam mijn lul heerlijk in haar mond en begon mij  te pijpen, Ik wil niet spuiten en klaarkomen hoor, zei ik ik wil in jouw geile kut spuiten, mijn hand gleed tussen haar billen en ontdekte dat het daar helemaal glad was van het glijmiddel, en het zaad uit haar kut en ook uit haar kont was er tussen gelopen.

Kom zei ze wij gaan naar boven ik moet jouw heerlijk dikke pik  in mijn kut voelen en zij vertelde dat zij drie keer klaar was gekomen en nu de vierde keer kreunde zij en toen ze dat zei spoot ik mijn zaad diep in haar geile natte kut en ik zei dat ze, wanneer zij nog een keer naar Paul wilde zij aan mij geen toestemming hoefde te vragen,  je laat je maar lekker neuken schatje door elke geile kerel die je wil, en heel voldaan vielen wij in slaap.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb