Back to the 70’s.

We hadden van een goede vriend van ons gehoord dat er in een buurthuis een keer per maand een avond werd gehouden waar oudere muziek werd gedraaid en waar wij ook konden dansen. Dat leek ons een leuk idee en we besloten om na lange tijd onze beentjes nog eens uit te strekken en te gaan dansen. Een gewone dancing is met onze leeftijd van net over de 40 niet meer aan ons besteed en zeker niet met de muziek van vandaag de dag. We keken even op het Internet wanneer er weer een avond zou zijn met de muziek uit de jaren 70 en zagen dat er die vrijdag weer een avond werd gehouden. Het was wel een avond voor alleenstaanden, maar ondanks dat wij een stel zijn, weerhield dat ons niet om er toch naar toe te gaan.

We zochten een gezellig tafeltje op in een hoekje om af en toe nog even te kunnen zitten en rustig iets te drinken. Het ging er bijzonder leuk aan toe en we raakten al snel met andere mensen in gesprek. We werden opgenomen in een groepje bestaande uit zowel vrouwen als mannen van onze leeftijd. Er werd heel wat afgedronken, gelachen en natuurlijk ook regelmatig gedanst. Naarmate de avond vorderde, deed de drank ook zijn werk en werden sommige wat licht in het hoofd. Toen werd onze favoriet gedraaid, ‘Only a fool’ een pracht van een slownummer, daar wilden we wel even op dansen. Toen we opstonden om naar de dansvloer te gaan, bemerkte ik dat enkele mannen in de duisternis rond een tafeltje stonden. Het viel me direct op en ik vermoedde dat er iets aan de hand was. Nieuwsgierig ging ik kijken en keek ik over de schouder van een van de omstanders mee en ik zag een heerlijk spektakel. Een van de vrouwen die wij net hadden ontmoet: ‘Heleen’ lag stom dronken voorover gebogen op een tafel en werd achterlangs geneukt door een man. Ze beleefde zo te zien, niets van het gebeuren. Zo dronken was ze. Haar vriendin ‘Nicolette’ daarentegen, leek ook dronken, maar wist verdomd goed wat ze deed.

Een man zat met zijn broek op de enkels op een stoel en zij bereed hem achterwaarts. Je kon ondanks de duisternis duidelijk zijn lul in haar kut heen en weer zien schuiven. Mijn vrouw keek even mee, schrok en trok me daarna direct weer mee naar de dansvloer. Het zicht had me niet onberoerd gelaten en ik had er een behoorlijke stijve lul van gekregen. Dat voelde ze natuurlijk tijdens het dansen en het onderwerp van het gesprek kan je al raden. Ze vroeg; Ze zijn dronken en weten gewoon niet meer wat ze doen. Moeten we ze niet gaan helpen? Ik antwoordde; Niet meer weten wat ze doen? Zo te zien wist Nicolette maar al te goed waar ze mee bezig was en wat zou je dan willen doen om ze te helpen? Zou jij me dan niet komen helpen mocht ik daar zo liggen? Natuurlijk schat, ik zou je zeker komen helpen om klaar te komen. Jij zou me dus gewoon door die vreemde kerels laten neuken? Jij zou daar niets op tegen hebben? Nee, ik zou je verder laten neuken en genieten, het is toch maar seks en niet uit liefde? Dat geloof ik niet! antwoordde ze gelijk. Dan moet je het maar eens proberen. Daag me niet uit, zei ze. Ik beantwoordde opgehitst door de gedachte alleen al; Nou ga je gang, ik daag je uit. Want zodra er eentje zijn broek laat zakken, ben jij weer weg. Ik ga; zei ze resoluut en ze stapte het kringetje in.

Er had zich al iemand anders achter Heleen geïnstalleerd en die pompte met heftige stoten in haar kut. Mijn Diana ging er naast staan en fluisterde iets in zijn oor. Hij trok zich uit Heleen terug en Diana nam zijn paal in haar mond. Heleen haar sappen en het sperma van zijn voorgangers moeten er nog aan gehangen hebben. Ze zoog eraan alsof het een lolly was. Ze keek mij daarbij eens goed aan, met ogen die woorden leken te spreken zo van; Zie je nou wel en ben je nu niet jaloers? Haar rokje werd opgetild en men schoof haar slipje naar beneden. Ik liep naar haar toe en met mijn tong likte ik haar kutje. Ik voelde dat ze al behoorlijk nat was, ik proefde haar geile sappen. Nicolette stopte met haar bezigheden en keek naar haar. Diana maakte zich los van mij, draaide zich om, nam de stijve van die man in haar hand en geleidde hem naar haar kut. Daar lag ze met haar rug op de tafel te neuken met een vreemde. Tussen het hijgen door zei ze; Ga jij maar naar Nicolette en neuk haar ook maar eens flink. Alsof Nicolette het had gehoord, trok ze me naar zich toe, ze duwde me op de bank en ging bovenop me zitten. Mijn stijve lul floepte direct in haar natte spleet. Deze was al goed gesmeerd met haar sappen en het sperma van ik weet niet hoeveel mannen. Ik zag hoe een andere man al rukkend op Diana af liep en zijn paal in haar mond plantte. Ze werd langs achter geneukt en zoog overtuigend aan die lul terwijl die andere man haar naar het hoogtepunt neukte als een ervaren hoer.

Hij trok haar bloesje over haar hoofd en ontdeed haar van haar bh. Daar lag ze op tafel met opgetrokken rok en ontbloot bovenlijf te neuken en te zuigen in dit zaaltje. Haar borsten kletsten heen en weer bij iedere stoot in haar natte kut. Ze nam de ballen van een andere man in haar handen terwijl hij zich stond af te rukken. Het duurde niet lang of hij spoot alles over haar rug heen. Even later kwam de ene klaar in haar mond. Ze had problemen om het allemaal door te slikken. Dit was net iets te veel voor me en ik spoot mijn lading in een vreemde kut, de kut van Nicolette. Oooh wat was dat geil en het was een prachtig zicht. Gelijktijdig met Diana haar hoogtepunt kwam de man klaar in haar kut. Hij kromp samen en trok zich terug. Al even snel stond daar een vervanger, die opnieuw met hevige stoten haar grotje vulde. Deze hield het minder lang vol en spoot al na enkele stoten. Ik bekeek haar verder vanuit het kringetje. Ze had die avond nog drie lullen in haar gehad voordat ze aangaf dat ze het wel genoeg had gevonden.

Nicolette was ook niet stil blijven zitten. Na mij nam ze ook nog verschillende mannen onder handen. Ik zag haar in haar jarretel en haar blote kontje nog een man afzuigen. Heleen bleek al wat bekomen te zijn en liet zich verder maar al te graag neuken door de andere gasten. Van dansen is er niet veel meer gekomen die avond.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb