Avondje uit. 

Mijn naam is Alfred en ben al 24 jaar getrouwd met Anny, onze twee kids zijn het huis uit dus vrijheid genoeg. Het deed zich voor dat mijn vrouw op een zaterdagavond zin had om te gaan stappen, zij is echt zo’n dansbeest die graag danst, zelf ben ik niet zo, n danser maar voor de goede verstandhouding stemde ik maar in. Mijn vrouw wilde naar een dansgelegenheid waar een live orkest speelde ze had daar veel over gehoord en het was maar een half uur van ons vandaan, dus een taxi en er heen wat moest ik, ik had toegestemd. Zelf was ik niet kapot van die gelegenheid daar er naar horen veel buitenlanders kwamen.

Daar aangekomen en na een paar pilsjes bleek het er toch gezellig te zijn we legde een paar dansjes op het parket, tot opeens een knul van een jaar of 25 vroeg om met mijn vrouw te dansen, ik stemde toe en zag dat hij een stuk beter danste als ik. Na deze dans bracht hij mijn vrouw weer netjes terug en bood ons een pilsje aan en bleef bij ons aan de bar staan. We dronken gezellig en kwamen aan de praat hij bleek uit Turkije te komen en was nu 2 jaar in Nederland, je kunt goed dansen zij mijn vrouw, ja geleerd hier anders sta je maar te kijken. het orkest zette weer aan en nu was het mijn vrouw die hem vroeg van, kom dansen je kunt het beter als mijn man. Ik stond maar aan de bar en liet het me smaken ik was al blij dat mijn vrouw iemand had die goed kom dansen dan kon ze zich eens goed uitleven.

Wat me wel opviel was dat ze hoe later de avond werd steeds inniger danste er was geen hand tussen hun beider lichaam te krijgen zo eng danste ze tegen elkaar. Ik moest in me zelf lachen en dacht zo mijn vrouw heeft ook nog met haar 46 jaar een jonge kerel die haar bekoord. Het deed me wat en ik bekeek haar eens goed en moest toe geven dat ze er voor haar leeftijd verdomd goed uit zag. Dat was die knul ook op gevallen anders kom het niet dat hij maar aan haar zijde bleef, hij ging effe naar de w c en ik vroeg mijn vrouw lachend, en een minnaar, ze lachte en jaloers jij, schat je weet het is jou avond ik gun je alles.. Mohammed kwam terug en we kletsten nog wat het was intussen al 2 uur in de nacht toen ik een taxi wilde bellen, maar hij weerde af en zij nee ik rij jullie wel ik ben met de auto, nu ben ik niet de man die met iemand mee gaat die drinkt maar hij had maar twee pilsjes gehad en voor de rest dronk hij fris. Thuis aan gekomen vroeg mijn vrouw hem bij het uitstappen of hij nog mee naar binnen ging dan zette ze nog een kop koffie, dat aanbod sloeg hij niet af en ging mee.

Ik meteen naar de wc het bier begon te werken en ik voelde me echt niet te best het bier kwam me hoog en ik zat zeker 10 min op de wc. Toen ik weer de kamer wilde in lopen zag ik mijn vrouw op de bank zitten met Mohammed hun monden waren een hun tongen speelde met elkaar, Mohammed’s hand was onder haar rok en streelde haar dij been, ik nam plaats tegenover hun in een stoel. Ze hadden nog niet gemerkt dat ik al terug was, zijn hand ging hoger naar haar kruis en gewillig spreidde zij haar benen verder uit elkaar zodat hij in haar slip kon. Opeens bemerkte mijn vrouw me en schrok even, maar ging ongestoord verder met vrijen met hem hij trok zich van mijn aanwezigheid ook niks aan.. Zelf vond ik het een mooi schouwspel mijn vrouw zo te zien met zo’n jonge knul het wond me op en ik voelde mijn lul stijgen in mijn broek.

Als een jonge geile meid liet mijn vrouw zich door hem bevoelen haar borsten waren bloot hij lag haar aan haar harde tepels te zuigen terwijl zijn ene hand in haar slip zat en haar behaarde kut bewerkte. In een paar korte bewegingen verwijderde hij haar slip en rok al aan in haar nylons en schoenen zat ze nog op de bank. Hij trok haar wat na voren zodat ze met haar kont over de bank hing en stopte zijn hoofd tussen haar benen begon haar te likken, ik hoorde hem op haar klit zuigen en mijn vrouw steunde en zuchtte van genot. Ze rilde over haar hele lichaam en kwam schokkend en kreunend klaar onder zijn mond. Hij kwam hoog en gaf haar een tongzoen ze proefde haar eigen geil en ik zag haar behaarde kut open staan haar schaamlippen en klit waren opgezwollen. Mijn vrouw trok hem omhoog en opende zijn broek, een enorme stijve lul kwam te voorschijn, daar had ik met mijn 17 cm maar een kleintje bij. Zonder aarzeling pakte ze zijn lul en begon hem in haar mond te nemen zo ver het ging, al likkend en zuigen maakte ze hem keihard, intussen zat ik met mijn lul in de hand en speelde met mijn stijve.

Mohammed ging op zijn knieën voor haar zitten en bracht zijn lul voor haar openstaande natte kut centimeter voor centimeter stopte hij zijn lul helemaal in haar, haar kut stond helemaal open. Langzaam begon hij haar te neuken, mijn vrouw sloeg haar benen over zijn rug om maar niks te missen van zijn grote pik. Hij ging steeds sneller op en neer in haar dan weer tongen met haar dan weer aan haar tepel zuigend, mijn vrouw lag openlijk en ordineer te genieten, vulgaire woorden kwamen uit haar mond waarmee ze hem nog meer aanmoedigde. Zijn enorme lul pompte maar in haar kut en met een gil kwam ze weer klaar, haar vocht liep langs haar billen op de grond, met een gegrom spoot hij zijn zaad in haar, ze klemde zich als een jong aapje aan hem vast hun monden vonden elkaar weer en een lange tong zoen volgde. Ze bleven innig in elkaar zitten zijn lul nog steeds in haar en vrijden en kusten elkaar vurig.

Na een kwartier kwam er weer beweging in hem en hij begon haar weer te neuken, zijn zaad van de eerste keer droop langs zijn lul over haar billen uit haar schede, als beesten die voor het eerst neukten gingen ze te keer. Nog nooit had ik mijn vrouw zo geil gezien ze was voor mij buiten haar zinnen van genot, het ene orgasme volgde op het ander, na een half uur was hij dan zo ver en spoot zijn lading voor de tweede keer in haar. Hij trok zijn half slappe lul uit haar en zijn zaad liep uit haar openstaande spleet, ik had het niet meer kwam uit mijn stoel en stak mijn stijve lul in haar met zaad gevulde warme kut. Een paar forse stoten en bij mij liep het zaad al weg, moe en voldaan liet ik me naast haar op de bank vallen. Mohammed had zich intussen aangekleed en gaf mijn vrouw een lange tongzoen en vroeg of hij nog eens langs mocht komen, mij vragend aankijkend zei mijn vrouw ja kom maar als je zin hebt.

Na een goed bad lagen mijn vrouw en ik om 6 uur in de morgen in bed en zij bekende mij dat ze al jaren zin had om eens sex met een ander te hebben. Alleen had ze zich niet kunnen voorstellen dat het zo heerlijk was en ze hoopt met mijn instemming dat zich dat vaker zal herhalen, natuurlijk met mij als toeschouwer er bij want dat vond ze juist zo opwindend. Zelf kijk ik er ook weer naar uit dat Mohammed komt want ik vind het zelf ook zalig mijn vrouw zo zien te genieten met een andere man, het klinkt gek maar jaloers nee, wel geil.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten