Annabel krijgt er nooit genoeg van.

Jan is al jaren een goede vriend van mij. Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact. Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder. Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte ze met zijn liefde. Dat stootte af en geen meisje wilde meer met hem uit. Maar de dochter van de nieuwe burgemeester, Annabel, bracht hierin verandering. Annabel was een ietwat rebelse dochter. Een mooie, moderne en brutale meid die zich niets aantrok van de functie van haar vader. De vader van Jan die een groot bedrijf runde in het dorp was erg blij met de connectie met de dochter van de burgemeester en dus was iedereen gelukkig.

We gingen, met z’n achten inmiddels, regelmatig op pad tot zelfs vakantie aan toe. De eerste trip met elkaar zal ik niet gauw vergeten. Een weekendje in een huisje in de bossen. We konden bij het inchecken upgraden naar een luxe huis voor 12 personen met 2 bubbelbaden en vrijstaand zonder inkijk. We hadden van alles meegenomen en nog extra eten en drinken er bij gehaald. Het weer was klote, met veel regen en wind en dus bleven we lekker binnen. Annabel had een 18+ spel meegenomen. Een combi van een erotische truth or dare en strip poker.

Op die leeftijd waren we druk met onszelf ontdekken, vooral op het gebied van seks, dus op de vraag of iedereen mee wilde doen behoefde geen antwoord gegeven te worden. Het begin was rustig. Ietwat oppervlakkige vragen als waar hou je van? Wanneer was je eerste tongkus en zo. Daarna kwamen de stripvragen. Foute antwoorden kosten een kledingstuk. De open haard stond aan en iedereen was redelijk luchtig gekleed.

Het zal niemand verbazen dat Annabel de meeste vragen (opzet?) fout had en dus al gauw met alleen nog een tangaatje op de bank zat. De rest varieerde tussen alleen een onderbroek tot nog helemaal gekleed (mijn vriendin Annet). Het blote lijf van Annabel zorgde al snel voor een erotisch gespannen sfeertje in het huisje. De jongens, redelijk onder invloed van drank en de vele geile en suggestieve vragen, konden hun blikken niet van haar borsten afhouden. Ook ik niet trouwens. Annabel speelde met ons allemaal. De meiden wilden niet achterblijven en trokken hun truitjes uit. Alle drie zonder BH! Dat deel van het spel was dus meteen afgelopen waarmee we automatisch bij het laatste deel van het spel uitkwamen, opdrachten uitvoeren. In de spelregels stond dat het beste van te voren de grenzen door de deelnemers vastgesteld diende te worden daar in het spel expliciete opdrachten gegeven werden. Niet uitvoeren was geen optie spraken we schoorvoetend af. De eerste vraag voor mijn vriend Mart: kus de vriendin van je beste vriend minimaal 2 min. Tussen haakjes (echte kus).

Mart pakte teder Annabel, die vervolgens haar pronte borsten lekker tegen het blote lijf van Mart aan perste. De kus duurde langer dan 2 min. en leverde natuurlijk boze blikken op bij Claudia, de vriendin van Mart. Toen ze uiteindelijk los kwamen van elkaar was de stijve lul van Mart duidelijk zichtbaar in zijn joggingbroek. Na een paar minder moeilijke vragen als het doen van een erotische dans, met je kont draaien voor de ogen van een jongen en een jongen met lul in zijn broekje zwoel dansen voor een meisje kwam er bij Annabel de volgende opdracht: pijp iemand (niet je vriend of partner). Er viel een stilte. Niet doen was geen optie. De spanning liep hoog op toen Annabel opstond en heel langzaam rondkeek in de kamer. Haar borsten rezen mee met haar ademhaling. Ze pakte haar borsten beet, drukte ze tegen elkaar en pakte met haar vingers haar tepels en trok ze stijf tot het dikke knoppen waren. Ze zette een stap in de richting van Paul, maar koos uiteindelijk voor Sven. Annabel stapte langzaam tussen de benen van Sven en liet zich tergend langzaam zakken. De vriendin van Sven, Jeanet, keek met afgrijzen toe hoe Annabel met een geile blik haar rood gelakte nagels zachtjes krassend over de buik van Sven naar beneden trok tot aan zijn broekband. Met haar ondeugende blik op Jeanet trok Annabel langzaam maar zeker de broek over de nog slappe lul van Sven.

Sven liet het begaan maar keek een beetje benauwd naar zijn vriendin die zich vertwijfeld afvroeg of de eerder genomen beslissing wel de juiste was geweest. Annabel omvatte de lul van Sven en opende haar mond. Een klein, warm en nat likje over zijn eikel veroorzaakte een schokje bij Sven. Toen zijn eikel tussen de rode lippen van Annabel verdween, was een luide NNNNNNHHH AAAHHH hoorbaar. Annabel zoog hem op en trok hem al zuigend weer naar buiten. Zijn pik groeide snel en werd stijver en stijver. Annabel pakte Sven bij zijn ballen en hield zijn pik stijf naar boven gericht. Nu wat sneller pijpte Annabel de lul van Sven die glom van het speeksel. ‘OOOOHHHH zuig mijn lul Anna, zuig hem lekker zo ja, AAAAHHHH lekker OOOHH je bent zo lekkerrrrr’. Sven liet zich gaan tot onvrede van Jeanet. Maar ze vond het ook wel weer erg geil hoe geraffineerd Annabel haar vriend aan het pijpen was. Kleine druppeltjes zaad werden netjes weggelikt door Annabel. Heel geraffineerd verdween haar vinger in haar joggingbroek waar ze haar lipjes zachtjes kietelde.

Annabel had haar borsten weer gepakt met de lul van Sven ertussen. Stevig was ze hem aan het masseren en aftrekken. Daarna stopte ze hem weer in haar mond. Ze maakte een beetje plaats en keek al pijpend uitnodigend naar Jeanet die een beetje beschaamd haar natte vinger uit haar broek haalde. Ze had de hint opgevangen van Annabel en knielde naast haar.

Sven was de koning te rijk toen hij ook nog door zijn vriendin werd gepijpt. Hij ging het niet lang meer volhouden. Annabel pakte ineens de borsten van Jeanet en begon ze te kneden. Zacht trok ze aan haar tepels die meteen dik en rood werden. ‘Mmmmmhhh’ murmelde Jeanet al pijpend, maar ze bleef wel zitten en liet Annabel begaan. Sven werd gek van dit tafereel en pakte Jeanet zacht bij haar hoofd en duwde haar over zijn pik heen en weer totdat hij het niet langer kon houden en schokkend zijn zaad in de mond van Jeanet liet verdwijnen. Jeanet morste er geen druppel van en toen ze de pik van Sven uit haar mond haalde was er geen spoortje zaad meer te bekennen. Annabel, als toppunt van geiligheid pakte Jeanet bij haar hoofd en drukte haar tong in haar zaadbekkie. Door het wilde getong van de twee droop het zaad van de kin van Jeanet naar beneden over haar borsten waar Annabel het uitsmeerde over haar knalharde tepels.

De anderen hadden door dit tafereel niet echt stilgezeten. Ikzelf werd verwend door ‘mijn’ Annet die geen ander wilde toelaten bij mijn pik haha. Ook Jan, met zijn stijve pik in zijn hand, had zijn vriendin geil bezig gezien en barstte zowat. Annabel stapte op hem af en drukte haar natte met zaad besmeurde lippen op zijn mond. Ondertussen schoof ze haar broek op de grond en liet zich op haar Jan zakken. Haar dikke rode kutlippen weken als vanzelf toen de paarsrode eikel van Jan zich er makkelijk tussen wrong. Annabel trok haar huid net boven haar clit strak naar boven en kon zo zien hoe Jans’ lul tot aan zijn ballen verdween in haar strakke kutje. Zo begon ze hem ook te berijden. Zijn glimmende stijf overeind en Annabel die ploffend de hele pik van Jan schijnbaar moeiteloos in haar kutje liet verdwijnen. Ze had een gelukkige blik over zich als ze zich af en toe heel stil hield met de lul van Jan heel diep in zich. Daarna ging ze staan en trok Jan uit zijn stoel omhoog. Zijn lul zwiepend voor zich zag hij hoe Annabel zich vooroverboog over de rug van de stoel met haar kontje in de lucht. Jan hoefde niet veel meer te doen dan een stap naar voren en hij voelde de warme lippen van Annabel al zijn eikel omsluiten. Haar knieën uit elkaar en haar kutje open waren voor Jan voldoende aanleiding langzaam naar zijn orgasme te gaan. Met zijn heupen naar voren had hij alleen maar contact met zijn vriendin door zijn lat in haar. Diep in haar. Annabel verstijfde op de stoel, hield zich heel stil en kreunde vervaarlijk. Heel diep vanuit haar keel klonk een oerstem ‘Dieper Jan, dieper aaahhhh, ja dieper, neem me, stoot harder, ooohhh stoot, diep jaaaa zo, diep lekker, oohhh je gaat zoo lekker, zooooo lekkerrrrrrrr’.

Jan voelde haar kut knijpen. Ze had hem al vaker naar een hoogtepunt geknepen met haar kut zo sterk waren haar spieren. Met lange, diepe halen kwam hij direct achter Annabel klaar. Hij voelde zijn warme zaad verdwijnen in haar doos en na drie, vier forse stoten trok hij zich voorzichtig terug uit haar kutje. Annabel hing nog met haar hoofd op de leuning en haar kont hoog in de lucht. Haar kutje wijdopen en een dikke klodder wit zaad verscheen langzaam maar zeker in haar kut, een weg zoekend naar buiten en uiteindelijk naar beneden. Ademloos keken we naar dit tafereel. Het is dat Annet op mij was gekropen om mijn op klappen staande lul te verwennen anders was ik opgestaan en had ik pardoes mijn lul zo door het zaad van Jan in de kut van Annabel laten glijden. Botergeil was de kut van Annabel die er bij lag alsof ze de hemel net had aangeraakt en er nog wel even had willen blijven. Haar hand gleed onder haar buik door richting haar kutje en masseerde met het zaad haar kutlippen en clitje waardoor ze weer opgewonden raakte. Twee roodgelakte vingers verdwenen moeiteloos in haar doos, telkens wit zaad naar buiten nemend.

Annet neukte me naar een hoogtepunt, ondertussen keek ik naar Annabel en ik fantaseerde hoe ik haar zou nemen. Dat werd mij iets te veel. Ik drukte Annet neer op mijn pik die schrok hoe diep ik in haar kwam. ‘Ooooowww’ kreunde Annet terwijl ik mijn zaad diep in haar plantte. Ik drukte haar tegen mij aan, haar lekkere warme borsten met haar stijve tepels tegen mijn lijf en mijn lul nog altijd diep in haar. Over haar schouder kruiste mijn blik die van Annabel die inmiddels was gaan staan en de klodders zaad op haar benen had zitten. Voor dat Annet het wist werd ze gevingerd en gelikt door Annabel die haar snel achterover op het tapijt had getrokken en tussen haar benen was gedoken. Met een stralend gezicht likte ze het zaad uit het kutje van Annet die nog nooit een vrouw aan haar lijf had gehad. Ze gooide haar hoofd achterover en schokte, doordat ze telkens over haar gevoelige clitje werd gelikt. Ik masseerde haar borsten en rolde haar opgezette tepels door mijn vingers. Annet keek hoe Annabel telkens weer met een witte tong uit haar wijd geopende kutje kwam en zag hoe haar dikke clit met zaad werd bedekt, glibberend van dik geil. ‘Ooooooo kut, ik geloof dat ik weer kom, oooohhhh, kut, kut wat lekker. Trek aan mijn tieten ooohhhh, jaaa, lik maar aan mijn clitje, zooo ja, oohhh ja GOD wat lekker, lik, lik ooooooo KUT, IK KOMMMMM, ooooo’. En Annet begon te snikken van geiligheid.

Mart en Claudia hadden het hele tafereel ademloos aangezien. Ze kenden elkaar nog niet zo lang en hadden alleen wat gevoosd. Ze hadden ook ietwat nerveus op het weekend gereageerd en pas nu begrepen we eigenlijk waarom. Ze hadden nog nooit geneukt! Ons groepje, nog nageilend van het neuken met elkaar, was nog steeds geil genoeg om de twee te ontgroenen. Uiteraard nam Annabel het initiatief door Mart van zijn broek te ontdoen. Zijn stijve lul zwiepte omhoog en bij het zien ervan ontlokte dat een kreetje bij Claudia die redelijk preuts leek te zijn. Annabel haalde Claudia erbij terwijl ze zachtjes aan de lul trok van Mart. Ze duwde Claudia steeds dichter bij zijn pik tot haar lippen de eikel van Mart konden aanraken. Annabel deed het haar voor. Ze likte Marts’ lul vanaf de stam naar boven en nam zijn eikel bijna in zijn geheel in haar mond. “Kom, nu jij”, sommeerde ze Claudia en duwde haar tegen de lul aan. Schuchter opende ze haar mond en liet de eikel een stukje tussen haar rood gestifte lippen verdwijnen. Mart keek toe hoe zijn vriendin pijplessen kreeg van Annabel, die in alles goed leek te zijn. Claudia begon het steeds leuker te vinden en sopte nu de hele lul van Mart in haar mond. Jeanet was stiekem onder de benen van Claudia geschoven die gehurkt voor Mart zat. Heel voorzichtig liet ze het puntje van haar tong tegen de lipjes van Claudia aankomen. Een klein schokje van Claudia deed haar even aarzelen daarna stak ze haar tong ferm tussen de lippen van Claudia die graag weken voor het natte, warme en geile gevoel wat Jeanet ze bracht. Door haar gehurkte houding was de kut van Claudia een prooi voor Jeanet die in no time haar kutje van onder naar boven zeiknat had gelikt. Claudia werd zo geil dat ze moest stoppen met pijpen, haar ogen samenkneep en op haar lippen moest bijten om haar eerste orgasme te kunnen verwerken. Jeanet merkte het slechts aan het samentrekken van haar kutspieren en het extra vocht wat daar bij los kwam. Inwendig moest ze glimlachen omdat ze wist dat Claudia het niet durfde uit te gillen van genot. Door haar knopje zachtjes te blijven likken bleef Claudia klaarkomen en werden haar benen te zwak om haar nog te dragen. Ze draaide zich naar Jeanet en opende haar benen zo ver mogelijk om haar kutje tegen de mond van Jeanet te drukken. Diep Jeanet haar vulva te likken en met het puntje van haar tong over het sponsje te gaan wat daar net bij de ingang bovenin haar kutje zat.

Toen vond Annabel het genoeg geweest. Ze trok Mart overeind en dirigeerde hem tussen de achterover gezakte Claudia die nog in de wolken was en haar overgevoelige kutje bedekte met haar hand. Maar Annabel trok die weg en met haar andere hand dirigeerde ze de lul van Mart in de goede richting. Met haar ogen dicht voelde Claudia hoe Mart bezit van haar nam. Steeds dieper gleed hij in haar kutje. Stukje terug en dan weer stevig neukend nam Mart bezit van de kut van Claudia. Geil was er genoeg en het duurde maar heel even voordat zijn hele lul in haar kut verdwenen was. Dan weer trok Annabel de lul naar zich toe en maakte hem nog natter voordat ze hem weer terug stopte. Jeanet vond het heerlijk om aan de kut van Claudia te likken blijkbaar, want weer boog ze zich voorover en likte ze beurtelings de clit van Claudia en dan weer de schacht van Mart. Met lange halen schoof hij zijn pik in haar doosje en onervaren als hij nog was, kon hij dat niet lang volhouden. Annabel voelde dit feilloos aan en trok hem op het “moment suprème” uit de kut van Claudia en rukte stevig aan zijn lul. Mart spoot zijn zaad met dikke klodders op de borsten en buik van Claudia die het vervolgens heel geil uitsmeerde over haar opgezette tepels.

Daarna werd er nog veel nagepraat en gevoosd. Jammer genoeg is het er nooit van gekomen om een huisje te huren. Voor Jan betekende het een ommekeer. Hij had voor de eerste keer zijn vriendin gedeeld met anderen. Hij wist niet of hij het werkelijk fijn vond, maar veel keus had hij niet want Annabel was niet langer meer tevreden met Jan alleen. Er kwamen vriendjes bij, maar hij kuste de grond waarop Annabel liep en ze mocht alles van Jan.

Toen het uiteindelijk toch misging was ik er toevallig bij. Ze waren in het dorpscafé. Een bekende plek in het dorp. We komen er al jaren. Annabel was daar natuurlijk inmiddels ook bekend. Ze dronken aan de bar een biertje met z’n tweeën en ik zag ze staan toen ik binnenkwam. Ik besloot me niet op te dringen en me wat op te houden met vrienden, toevallig in de buurt van de twee. Het was me niet ontgaan dat Annabel druk met haar mobiel bezig was en regelmatig een lachje over haar gezicht trok. Ik zag Annabel iets zeggen tegen Jan met een knikje naar de toiletten. Toen ze terugkwam liep ze om de bar heen en reageerde ogenschijnlijk verrast op de opmerking van een man recht aan de overkant van Jan. De bar heeft een U-vorm en de afstand is maar een paar meter. Het was best druk met toevallig ook wat ‘vreemd’ volk die avond. Merendeels mannen vanwege een grote beurs in een nabij gelegen plaats. De man kwam een rondje halen en Annabel raakte met hem in gesprek. Ze speelde overduidelijk met de man en hij was al snel zijn rondje vergeten. Door de drukte stonden ze dicht tegen elkaar, maar Annabel drong zich nog meer aan hem op. Ik zag de hand van de man op de rug van Annabel terwijl hij zich vooroverboog om te horen wat Annabel hem vertelde. Hij zat nu vervaarlijk dicht bij haar borsten. Ineens hoorde ik de muziek klinken in de bar: George Michael zong, Every man’s got his patience, and here’s where mine ends, I want your sex, I want you, I want your sex, It’s playing on my mind, It’s dancing on my soul. It’s taken so much time. So why don’t you just let me go.

Jan zag het aan en dronk zijn bier. Wat hij niet kon zien was de hand van de man die inmiddels van haar rug afgegleden was naar haar kont en daar niet bleef. Hij gleed verder tot aan de zoom van haar jurkje en kroop eronder. Niemand zag het hoe hij in haar kontje kneep. Annabel schurkte zich wat meer tegen hem aan, regelmatig naar Jan kijkend of hij het nog wel aan het volgen was. Hij was onderdeel van haar spel of hij wilde of niet. De hand kneedde haar kont en ik vermoedde dat zijn vingers al verder zaten. Na nog iets tegen elkaar gezegd te hebben duwde Annabel de man iets van haar af. Ze wurmde zich in allerlei bochten en boog voorover. Toen ze weer overeind kwam legde ze iets kleins en zwart op de bar. Ik moest heel goed kijken om te zien dat het haar kanten slipje was. De andere mannen in haar directe omgeving keken met verbazing naar Annabel. Een schok ging door mij heen en een snelle blik naar Jan bevestigde mijn vermoeden want het afgrijzen stond op zijn gezicht te lezen. Met een zachte beweging plaatste de man Annabel nu tegen de bar. Haar kont uitdagend naar achter. Als ze zou omkijken zou ze me zien want ik was dichterbij gekropen. Ik wilde niets van dit schouwspel missen.

Annabel keek strak naar Jan en bleef dat doen ook toen de man achter haar kroop. In de drukte had hij zijn broek losgeknoopt en met zijn andere hand omvatte hij haar middel. Toen hij in haar kwam sloot Annabel haar ogen en veerde iets overeind. Ook Jan zag en wist het. De man kneedde ongegeneerd haar borsten en door de fijne stof heen, prikten haar tepels stijf naar voren. Annabel zette haar handen tegen de rand van de bar en duwde zich tegen de man, haar hoofd licht gebogen. Met regelmatige, stevige bewegingen schoof de lul steeds diep in haar kut. De andere mannen lachten en dronken hun bier. Annabel zette haar voet op de barkruk en gaf de man meer ruimte om haar nog dieper te penetreren. De man had een forse lul en hij maakte er geen geheim meer van, duwde de billen van Annabel uit elkaar en pompte zijn pik diep in haar kut. Dit was geen liefde dit was pure seks! Met haar handen op de bar ontving Annabel de stoten van de man en ze genoot met volle teugen. Tussendoor schonk ze Jan volop blikken. Het maakte haar supergeil, Jan als toeschouwer te hebben en hoe zieliger hij keek, hoe geiler ze werd. De man kon het niet langer volhouden en spoot haar met 3 a 4 stoten vol met zijn zaad. Annabel boog zich naar voren en duwde met kracht haar kutje tegen de spuitende pik van de man. Geen druppel zaad ging verloren. Pas toen hij zich terugtrok wurmde het zaad zich met tegenzin een weg naar buiten. De andere mannen keken hoopvol naar Annabel die voorover gebogen het zaad langzaam op de barvloer zag spetteren. Arrogant draaide ze zich om naar een enorme grote brede vent die zijn lul door zijn broek heen aan het kneden was. Met een zwoele blik liet Annabel zich voor hem op een barkruk zakken, leunde achterover en trok haar rok op zodat iedereen een gulle blik kreeg op haar met zaad besmeurde kutje.

De man aarzelde geen moment en rukte zijn stijve lul met moeite uit zijn broek en liet hem zonder enige moeite in de poes van Annabel verdwijnen die super gesmeerd de pik eenvoudig kon ontvangen. Ze was duidelijk nog niet klaargekomen en wenste daar nu verandering in te brengen. Van het ruim aanwezige zaad maakte ze een hoopje en smeerde dat gelukzalig over haar opgewonden clitje. De reus met dito lul liet het ding heerlijk door haar gleuf glijden. Twee mannen aan weerszijden van Annabel hielden haar benen wijd gespreid en genoten zichtbaar van deze show. De man bleef pompen en dat werd Annabel al redelijk snel teveel. De man had met zijn zeker 22 a 23 cm een grote lul, maar hij was ook dik. Telkens als hij hem diep in haar kut schoof sloot Annabel haar ogen om zich te concentreren op het overweldigende gevoel dat de lul in haar teweeg bracht. Ze wrong zich in allerlei bochten toen haar orgasme kwam. Ze zag hoe de lul, wit van het zaad van zijn voorganger, glimmend van het vocht steeds diep in haar kutje verdween. Zelfs zijn ballen werden nat van het vocht. “Oooohhh, je neukt zo lekker, jij geile beer, Jezus wat heb jij een lekkere lul, ooohhhh wat ga je diep, neuk me hard met je lul, neuk me, neuk me, OOOOHHHHH KUT IK KOM, IK KOM, IK KOM. De man raakte opgewonden van haar vieze praat en schoof zijn lul met kracht in haar warme natte doos. Vlak na de explosie van Annabel kwakte hij zijn zaad in en op de kutlipjes van Annabel. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Steeds weer schokte hij en kwam er weer een kwak wit zaad op haar wijd gespreide lippen. Hij haalde zijn lul een paar keer door haar lippen heen en schoof toen weer in 1x in haar kut. Zijn lul bleef maar stijf, maar Annabel vond het genoeg geweest.

Ze stond op en bekeek de ravage tussen haar benen, een mooi rood geneukt kutje, haar lippen wijd gespreid en werkelijk overal zaad. Ze liet haar rok zakken, waar prompt het zaad doorheen begon te lekken. Ze kuste de reus en keek naar de overkant waar Jan hoorde te staan, maar Jan was verdwenen en zat thuis voor zijn tv.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb