Anders dan verwacht.

Het kan toch wel heel anders lopen dan je verwacht en dat heb ik pas geleden ondervonden. Het is namelijk zo dat ik en mijn vrouw al veertien jaar getrouwd zijn. Ik denk dat ik ongeveer drie jaar geleden de eerste keer aan haar voorstelde om eens naar een parenclub te gaan. Tot ruim vier maanden geleden wilde ze daar echter nooit iets van weten. Na lang zeuren stemde ze eindelijk toe om er dan maar eens heen te gaan, maar ze had me wel al gezegd dat we onmiddellijk zouden vertrekken als het haar niet aanstond.

Zo gezegd, zo gedaan. Toen we er aan kwamen werden we vriendelijk ontvangen en ons werd het een en ander uitgelegd over het reilen en zeilen in de club. We kwamen rond half tien binnen en het viel me meteen al op dat het er niet zo druk was. Er zaten twee mannen aan de bar in een boxershort en er stond wat zwoele muziek op. We hadden ons uitgekleed en in ons ondergoed namen we plaats aan de bar.

Er kwamen later nog meer mensen binnen, maar van al die mensen die binnen waren had ik buiten mijn vrouw om nog maar een andere vrouw gezien en zij was dik, lelijk en oud. Mijn vrouw is een knappe slanke vrouw van drieënveertig jaar, ze had dus volop bekijks. Het duurde dan ook niet lang tot er drie negroïde mannen vriendelijk aan mijn vrouw vroegen of ze bij ons mochten komen zitten. Ze stemde toe en de mannen stelden zichzelf heel beleefd aan ons voor. De mannen knoopten een gesprek aan en boden haar een drankje aan. Mijn vrouw was hun doel en zij kreeg dan ook hun volledige aandacht. Het paarse kanten lingeriesetje wat mijn vrouw droeg vonden ze helemaal geweldig zeiden ze. Door de kanten string kon je goed haar volle lippen zien en het huidje van haar billen was mooi wit en zacht. Twee van de mannen lieten hun handen op haar blanke billen rusten terwijl ze met haar praatten.

Mijn vrouw had al aardig wat witte wijntjes op en ze vond al die aandacht wel leuk. De mannen hadden ondertussen haar bh al uitgetrokken en streelden om beurten haar stevige borsten. Ze stelden voor om zich af te zonderen en mijn vrouw stemde meteen toe, ze lieten mij weten dat ze in goede handen was en dat ik mezelf ook maar moest gaan amuseren. Dat was even een bittere pil voor me, want er waren geen verder geen vrouwen aanwezig. Ik bestelde nog maar een biertje en uit verveling ging ik eens kijken bij het buffet. Ik schepte me een bordje vol en at dit een beetje verveeld op. Terwijl ik nog aan een sateetje bezig was liep ik naar de relaxruimtes omdat ik toch heel nieuwsgierig en ook wel jaloers was wat mijn vrouw daar precies uitspookte.

Ik schrok me rot toen ik mijn vrouw daar bezig zag. Het leek wel alsof ze ten prooi was gevallen aan een groep hongerige hyena’s. Er stonden zeker twintig mannen om haar heen en de penetrante sekslucht die me tegemoet kwam vergeet ik nooit meer. De negerlullen schoven met bruut geweld in en uit haar kut en ik was een beetje verbaasd dat nu haar kontje wel gevuld was met mannenvlees. Nog nooit had ze mij toegestaan dat ik haar kontje mocht neuken. Nog meer teleurgesteld was ik toen ik zag dat een negerlul haar keel vulde. Ik zag de buitenkant van haar keel wijken voor die dikke negereikel. Mijn lul had ze in geen eeuwen meer afgezogen. Toen die neger ook nog zijn zaad achter in haar keel spoot en ik zag en hoorde hoe zij gretig slikte om maar niks van zijn witte room verloren te laten gaan was ik echt verbouwereerd.

Ze lag op haar rug op een neger met een lul diep in haar kont en om beurten spoot iedereen haar kut vol met zaad. Haar schaamlippen stonden open als een bloem en haar roze kut was flink uitgerekt door de vele lullen die ze nu te verwerken kreeg. Men ramde in haar kont en kut en haar tieten schudden hevig op het ritme van het neuken. De ene na de andere stijve lul liet ze in haar mond glijden en ze slikte als nooit tevoren. Ze maakte geluiden die ik nog nooit van haar had gehoord en haar gezicht stond naar mijn mening iets te gelukkig. Zo keek ze bij mij nooit. Ze ging maar door en haar sterk geurende kut werd overschreeuwd door haar gegil en gekreun. Ik wilde haar plezier niet bederven en ging beneden aan de bar zitten en bestelde een biertje en dacht bij mezelf: Dit gaat heel anders dan ik had verwacht.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten