Anders dan verwacht.

Ik kwam thuis van mijn werk. Toen ik binnen stapte zat mijn lekkere vrouw op het matras in de kamer. Ze lag daar in een uitdagend setje die ik pas geleden voor haar had gekocht. Ze zei me dat ze zin had in lekker seks en zin had om mij te verwennen, en of ik mij lekker wilde gaan douchen dan zou zij wat drinken in schenken en wat lekkers op tafel zetten. Ik gaf haar een geile tongzoen en zei dat ik het een goed idee vond. Na 10 minuten was ik weer beneden, schoon en wel.

Ik ging lekker naast haar zitten en we zaten even lekker te kletsen toen de deurbel ging. Zij stond op en ging naar de deur. Ik hoorde gepraat in de gang, en even later ging de deur open. Mijn vrouw kwam binnen met in haar rug twee donkere mannen. Ze zei me dat ze een lekkere verrassing voor me had. Deze twee negers had ze op de chat geregeld voor mij. Ze wilde een lekker mannelijk sletje hebben die ze lekker konden gebruiken. En aangezien jij een onderdanige bi-slet bent en deze fantasie wel eens wilde heb ik je aangeboden aan deze mannen. Ik kreeg een raar gevoel van geiligheid in mijn onderbuik, met het idee dat deze twee negers mij zouden gaan gebruiken. Oké, in je fantasie of geile bui zeg je wel vaker wat, maar om het in het echt te doen is toch wel anders. De negers stelde zich aan mij voor, terwijl mijn vrouw naar de keuken ging om drinken te pakken. Zonder iets te zeggen kleden de mannen zich uit en toonden hun donkere lichamen met hun geweldige apparaten, waarbij mijn pikje niets was. Ik ging nerveus op de stoel zitten, mijn vrouw was nu even naar het toilet gegaan. Ik wilde net een shagje draaien toen ik werd vastgepakt door een van de negers en ik werd vast gehouden op de stoel. Ik werd vast gezet met twee tyraps aan de leuning. De man zei, "ga nu maar goed kijken hoe je vrouw geneukt word door echte kerels."

De andere neger liep naar de wc en pakte mijn vrouw hardhandig in haar nek van de wc. Hij zei tegen haar dat ze niet voor mij gekomen waren maar voor haar. Ze was een slet en ze had zich hoerig gedragen op de chat. En nu kon ze een hoer wezen, een echte negerhoer nog wel. Ze stribbelde tegen maar onder het geweld van deze man kon ze weinig doen. Ik zat vast en kon niets doen dan alleen kijken. De ene neger duwde haar op de knieën en duwde zijn half slappe lul in haar mond. "Pijpen slet, doe waar je volgens mij goed in bent." Ze zoog op zijn lul, eerst met tegenzin maar hoe langer hij in haar mond neukte des te meer ze er geil van werd. Ze pijpte de lul nu met passie en had hem snel keihard en op een flink formaat. Ze zoog zijn lul steeds dieper haar keel in. De andere neger was bij me weggelopen en was achter haar gaan staan, hij deed haar rokje omhoog en scheurde haar string van haar geile kont. Hij duwde twee vingers in haar kut en ramde deze er in en uit. Ze kronkelde met haar kont en het duurde niet lang voor ze klaar kwam en haar kut voor de eerste keer in haar geile leven spontaan begon te spuiten. Nooit had ik dit mee gemaakt en van deze aanblik werd ik geil en kreeg ik spontaan een harde pik. Ze stonden op en wisselden van plek. Nu stopte de andere neger zijn slappe lul in haar mond om lekker gepijpt te worden. Ondertussen ging de ander achter haar zitten en ramde nu in een keer zijn zwarte lul diep in haar kut. Ze gilde alsof ze open gereten werd door zijn lul.

Hij neukte haar hard en stevig door. Even later hoorde ik haar kut een soppend geluid maken en die sloot zich strak om die zwarte paal. De aanblik van die zwarte lul in haar blanke kutje liet mijn pik spontaan lekken. De neger keek mij aan en vroeg of ik goed kon zien dat zijn slet zo genoot van twee negerlullen. Hij ramde in en uit haar kut. Dit werd haar te veel en ze kwam hard gillend klaar. Ook de andere neger had nu een keiharde lul gekregen door de pijpkunsten van mijn slet. De neger trok zijn lul terug en ging op zijn rug liggen. De andere neger stond op en pakte haar beet en zei, "ga met je rug naar hem toe op zijn lul zitten." Ze draaide zich om en schoof met haar inmiddels zeiknatte kut over zijn zwarte lul. Deze ramde zijn lul in en uit haar kut, ondertussen likte de ander haar klit waardoor ze weer gillend klaar kwam. De tweede neger ging op zijn knieën zitten tussen de benen van zijn maat. Hij bracht zijn lul naar het neukende stel en duwde zijn lul er bij in. Ze schreeuwde het uit dat het niet ging lukken, maar hij luisterde niet en duwde verder. Even later lag ze tussen hun in met twee lullen in haar kut. Samen pompten de negers hun lullen diep in haar kut. Ze lag te kreunen van genot en begon hun zelfs aan te moedigen dat ze hard geneukt en volgespoten wilde worden. Ze wilde haar kut vol met negerzaad. De negers neukten haar hard en lang. Ze scholden haar uit voor gore slet en negerhoer. Dit geilde haar alleen maar meer op waardoor ze hard schreeuwend klaar kwam.

Even later zei een van de negers dat hij ging komen en haar hoerenkut vol ging spuiten, waardoor de ander werd op gezweept en nog harder ging neuken. Het duurde niet lang of ze spoten allebei hun negerzaad diep in haar uitgewoonde kut. Terwijl zij klaar kwamen kwam ze nogmaals klaar. De mannen duwden haar weg en stonden op. "Op je knieën hoer", en ze luisterde gedwee. Even later propten ze hun nog natte sperma lullen in haar mond. Kom slet, schoonmaken die lullen want zo kunnen we niet weg. Ze zoog en likte de negerlullen helemaal schoon totdat er geen druppel sperma meer te vinden was. Tussen haar benen stond een wijd openstaande kut waar het negerzaad uit droop. De negers kleedden zich aan en een van de negers zei tegen haar, "je bent geslaagd! Je bent een prima gewillige en onderdanige negerhoer. Als je weer verlangd naar een negerlul en zaad weet je ons te vinden." Hierna liepen ze de deur uit.

Daar zaten we, zij misbruikt, uitgewoond en druipend van het zaad en ik zat nog vast en was van alle opwinding spontaan klaar gekomen en er hing een flinke sliert sperma aan mijn pik. Later vonden we het allebei een avond om niet meer te vergeten. En zo was onze eerste cuckold ervaring een feit. Die twee geile negers zijn nog vaak langs geweest.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten