Anders dan verwacht

Anders dan verwacht.

Een paar jaar geleden raakte mijn vrouw en ik geïnteresseerd in onze latente seksuele verlangens en fantasieën die we allebei hadden en die uiteindelijk aan het licht kwamen. Het begon allemaal tijdens het hebben van seks, ik zei tegen haar dat ik het wel eens zou willen proberen om een man af te zuigen. Tot mijn verbazing zei mijn vrouw dat het altijd al haar fantasie was om te zien hoe ik een andere man klaar zou zuigen en te worden geneukt door een man. We besloten dat we zouden proberen om het in het echt te laten gebeuren. Net als veel fantasieën moeten ze eigenlijk altijd een fantasie blijven, maar onze fantasie... Met dank aan de computer, er waren tegenwoordig immers genoeg mensen die zaten te wachten op ons om hen uit te nodigen voor een geil avontuur. Een afspraak kwam al snel tot stand via een van de vele datingsites, waar voldoende kandidaten te vinden zijn om dit soort afspraken mee te maken.

Ik kon nooit geloven dat deze fantasie van ons ooit zou uitkomen, we hadden eindelijk een afspraak gemaakt om een man te ontmoeten in een hotel dicht bij onze woonplaats. Aangekomen bij het ​​hotel waren we wel heel zenuwachtig, tot onze verbazing stond hij op ons te wachten, hij had al een kamer geboekt. Met enige twijfels stapten we uit de auto, en volgden deze man naar de kamer. Het kwam nooit bij een van ons op dat deze man een bijl zou kunnen hebben en een moordenaar had kunnen zijn. Nu zaten we in de hotelkamer, en na enig gepraat over koetjes en kalfjes, begonnen we wat te ontspannen met een glas wijn en een paar opmerkingen over en weer waar we hartelijk om konden lachen.

We besloten om wat porno te kijken op de tv, dat hielp de spanning wat weg te nemen en we kregen het alle drie een stuk warmer van in de kille hotelkamer. Ik begon mijn vrouw te kussen en voelde haar kut door met mijn hand in haar spijkerbroek te gaan. Met de deur nu op een kier om het zo maar even te zeggen, kwam deze man in actie, ik zal hem Mark noemen. Mark kwam naar ons toe, ging op zijn knieën voor ons zitten en begon over onze kruizen te wrijven, het voelde geil aan.

Beetje bij beetje, begon hij onze en zijn kleding uit te trekken, totdat we uiteindelijk alleen nog maar in ons ondergoed zaten. Mijn vrouw zat nu allen nog maar in haar panty en bh en wij twee mannen hadden slechts nog onze onderbroek aan. We namen alle drie plaats op het bed en we zaten er nog maar een paar tellen toen mijn vrouw mijn hoofd naar beneden duwde in de richting van Mark’s lies. Op hetzelfde moment trekt Mark zijn stijve pik uit zijn ondergoed. Daarna verplaatste mijn vrouw mijn hoofd en lippen over zijn pik en zei ze me “ wijd open en zuigen aan zijn pik . “

Ik begon te zuigen aan zijn pik als een stofzuiger, terwijl ik hem zo zat te zuigen had Mark zijn vingers in de kut van mijn vrouw. Ze genoot er behoorlijk van, dat was duidelijk te horen aan haar kreunen en vooral geilheid, ze keek vol bewondering naar mijn pikzuig technieken. Het aanzicht van een andere man die zijn vingers in de kut van mijn vrouw heen en weer bewoog, maakte mij ook erg geil. Terwijl ik nog steeds druk aan het zuigen was aan Mark‘s pik, verschoof mijn vrouw haar lichaam vervolgens zo dat ze met haar kutje recht voor Mark‘s mond kwam, zodat hij haar natte sappen kon proeven. Zie je het al voor je, ik zoog Mark af en hij likt de sappen uit de kut van mijn vrouw. ( Zo geil ! )

Dan opeens, ik weet niet hoe het begon, duwt Mark mijn vrouw van zijn gezicht weg en legde haar op haar rug. Hij trok zijn lul uit mijn mond, draaide haar om en gelijk duwt hij zijn harde lul naar binnen in haar hete natte kutje. Vervolgens zie ik hoe Mark haar begint te neuken, eerst langzaam en daarna als een locomotief. Al snel begon mijn vrouw geil te kreunen, ze steekt haar tong in Mark‘s mond en hij ging haar nog wilder en sneller neuken. Terwijl dit allemaal gebeurt voor mijn ogen, voel ik mijn pik flink kloppen en worden mijn hersens gespoeld met verlangen en lust. Ik zou nu graag de kut van mijn vrouw en Mark‘s pik likken en tegelijkertijd kijken hoe hij zijn zaad diep in haar kutje spuit. Na een aantal lange minuten begon Mark luid te grommen en zei dat hij zou gaan 'spuiten'. Hij keek naar me om een ​​teken van goedkeuring te vragen om zijn zaad in de kut van mijn vrouw te mogen spuiten. Op hetzelfde moment begint mijn vrouw te schreeuwen tegen Mark om zijn sperma in haar kut te spuiten, ze gedroeg zich als een slet, ik zou zo zeggen dat haar goedkeuring er duidelijk was. Dus dit was zeker geen betwistbaar punt .

Met een knik gaf ik Mark mijn toestemming, de gedachte dat een andere man klaar ging komen in de kut van mijn vrouw was geweldig en dus zo geil, waardoor ik gelijk mijn lading over het bed spoot. Na mijn lul leeg te hebben gespoten, sprong ik in de juiste positie achter Mark, net op tijd voor mij om het witte zaad van Mark’s lading langs de schaamlippen van mijn vrouw te zien lopen toen hij eindeloos lang zijn zaad diep in haar hongerige kut spoot. Mark vertraagde uiteindelijk het neuktempo, maar hield zijn pik in mijn vrouw totdat hij slap en klaar was met het pompen van zijn lading in haar pulserende en brandende hete kutje.

Hij trok zijn lul uit de kut van mijn vrouw, stond op en snel was hij weer aangekleed en had ongekende haast om te vertrekken. Zonder dat hij afscheid nam, liet Mark ons in de kamer achter, alleen met zijn lading in de nog steeds druipende kut van mijn vrouw. We lagen daar allebei naakt en Mark’s sperma vloeide uit haar kutje op de lakens. Mijn vrouw en ik kleedde ons nu snel aan en vertrokken naar huis. Tenminste 15 minuten waren we onderweg naar huis toen we ons realiseerden dat ze nog steeds het zaad van Mark in haar kut had zitten, het gaf haar een apart en geil gevoel, dat zaad in haar slipje te voelen lopen. De gedachte van andermans sperma in mijn vrouw toen we naar huis reden, maakte ook mij weer geil en ik kreeg zin om haar te neuken. Toen we eindelijk thuis waren hebben we niet gedoucht, want we gingen meteen naar onze slaapkamer waar ik haar flink neukte, mijn spermaslet, hoertje en vrouwtje. Een lekkere en heerlijke creampie was mijn beloning en ik vulde haar kutje nog eens extra met mijn lading sperma die avond.

We hebben Mark meerdere malen ontmoet na die eerste ontmoeting, elke keer als hij zijn zaad in mijn vrouw had gespoten zou ik haar kutje meteen weer schoon likken, op een keer na dan. Mijn vrouw wilde na een van onze ontmoetingen met Mark zijn zaad in haar kutje laten zitten gedurende de hele nacht, zodat haar kut zijn sperma zou absorberen. We gingen nadat Mark in haar was klaar gekomen toen ook direct naar huis en in tegenstelling tot andere keren, hadden we geen seks en likte ik haar kutje ook niet schoon. Omdat we het beiden een geil idee vonden lieten we het zaad van Mark in haar kutje zitten. Die nacht was best wel geil omdat we allebei lagen te denken over wat we die vorige avond hadden gedaan. Mijn vrouw liet regelmatig haar vingers in haar kutje glijden en vingerde zichzelf dan met behulp van Mark’s sperma als smeermiddel.

De volgende ochtend, toen we allebei wakker waren, dook ik meteen tussen de benen van mijn vrouw om te zien hoeveel sperma er nog in haar kut was gebleven. We vonden dit echt super geil, wetende dat mijn sletje was geneukt door een ander en dat ze met een volle spermakut had liggen slapen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten