Als ze de kans krijgt.

Toen wij op het vliegveld stonden te wachten voor de incheck, begon zij er zelf over om weer een keertje vreemd te gaan. “Zou er in dat hotel weer een geile jongen zijn voor wie ik mijn benen uit elkaar ga doen” zei ze tegen mij. Ik keek haar aan “dat is je vorig jaar goed bevallen hé” was mijn reactie en trok haar tegen mij aan, zodat mijn harde pik tegen haar kont drukte. “Ja, dat was super geil en zo te voelen heb ik wel jouw toestemming om het weer een keer te doen.” “Meid ik zal je alle kans geven om het weer een keer te gaan doen met een ander” en sloeg mijn armen om haar heen en pakte snel even bij haar dikke borsten. Vorig jaar in een van het hotel waar wij toen verbleven geilde een ober op haar en zij ook op hem. Daar spraken wij op een avond af dat hij naar onze kamer zou komen en haar een geile beurt zou geven, nadat zijn dienst er op zat. Die geile beurt heeft ze toen ook gekregen en hoe, en dat wilde ze heel graag weer meemaken.

In het hotel waar wij een week verbleven gebeurde het weer. Een mooie donkere jongen, bediende ons vaak en ik zag hem ‘wanneer hij drankjes kwam brengen als wij bij het zwembad lagen’ regelmatig kijken naar haar dikke borsten en dijen. Toen ik een keer naar de bar ging om een pilsje te halen stond hij achter de bar en ik knipoogde naar hem. Het was rustig en hij kwam naar mij toe en ik zei ”jij geilt op mijn vrouw hé.” Hij ontkende het niet “ja, ik vind dat je een mooie volle vrouw hebt en daar hou ik van. Mooi hoor, die grote dikke borsten van haar en dan die billen en dijen, man daar word ik zo geil van en ik denk dat zij ook een geil wijf is, of mag ik dat niet zeggen.” “Je mag alles zeggen en je hebt gelijk zij is een geil wijf en wil heel graag weer eens goed genomen worden.” Het bleef rustig aan de bar, het was ook midden op de dag en hij wenkte mij om achter de bar te komen. Ik volgde hem en hij deed een deur open naar de voorraadkast, daar maakte hij zijn broek open en haalde zijn paal er uit. “Zou deze kans maken om haar goed te verwennen” vroeg hij. “Zo’n apparaat, daar zit of beter gezegd, daar ligt zij op te wachten, dus zeg maar wanneer je kunt.” “Na elfen zit mijn dienst er op” was zijn antwoord, dat was vorig jaar ook al zo, ik denk dat die jongens dan maar een ding denken, neuken. Hij wist ons kamernummer en ik sprak af dat ik het met mijn vrouw zou regelen, ik nam mijn pilsje mee en ging terug naar mijn vrouw. “Dat duurde lang” zei ze en ik vertelde wat ik besproken had, ik zag gelijk haar tepels hard worden. “Hij heeft wel iets, waar jij plezier van zult beleven, ik heb hem gezien, dat wordt genieten meid.”

Die hele avond duurde te lang voor haar, na het diner gingen wij naar onze kamer. “Ik zal mijn kutje nog extra scheren” zei ze “of wil jij dat doen.” Ik deed dat graag en voelde tijdens het scheren dat ze drijfnat was, ze was er klaar voor, het moest gebeuren. Toen wij in de lounge zaten kwam hij ons een paar keer een drankje brengen en Yvette had een topje aan gedaan zonder bh en wanneer hij de drankjes neer zette gaf zij hem gelegenheid om er goed naar te kijken. Hij liep de hele tijd met een flinke bobbel in zijn broek. Om half elf gingen wij naar onze kamer, ik knipoogde naar hem en hij lachte. Yvette hield haar topje en haar korte rokje aan “hij mag mij uitkleden” zei ze en dat deed hij graag. Hij had een fles wijn mee genomen toen hij om half twaalf op de deur klopte. Hij had nog snel een douche genomen zag en rook ik en wij namen eerst een glaasje wijn. Ik vroeg of hij er bezwaar tegen had dat ik op de kamer zou blijven “nee, helemaal niet, je mag kijken hoe ik haar ga verwennen” was zijn antwoord. Yvette trok hem na een kwartier op bed en ze rolden tegen elkaar aan en hun monden vonden elkaar en er werd flink getongd, Zijn hand lag op haar kont en hij kneep in haar dikke billen om even later onder haar rokje te glijden en haar slipje op te zoeken. Yvette haar hand lag tussen hun in en ik zag dat ze in zijn paal kneep. Ze kwam overeind “help mij even” zei ze tegen hem, hij trok haar topje en haar rokje uit en toen gooide hij het topje naar mij toe. Gelijk had hij haar dikke borsten te pakken en trok een tepel naar zijn mond en zoog daar op. Zijn overhemd was ook snel uit en daar was zijn mooie strakke lijf en helemaal toen zijn broek ook uit ging. In zijn boxershort zat een groet bult het was duidelijk, hij was er ook klaar voor. Boxershort en slipje gingen nu ook uit en het speeltuig was klaar om gebruikt ter worden en dat gebeurde.

Yvette trok haar benen op, zoals ze altijd doet, waardoor haar natte kutje open ging staan en hij gleed een paar keer met zijn dikke paarse eikel tussen haar lippen door om daarna in een keer diep toe te stootten. Een kreun ontsnapte Yvette “O, wat diep zit die, lekker man, ik voel je dikke eikel in me stootten.” Ja, dit moest gebeuren, dit had mijn geile teef nodig en ik trok mijn kleren nu ook uit en zat met een dikke lul te kijken hoe hij tekeer ging. Yvette begon harder te kreunen. Mijn eikel werd nat van het voorvocht en ik speelde met mijn ballen en lul en het duurde niet lang of ze begon harder te kreunen dat ze klaar ging komen. “Ga door, ga door, geile hengst en spuit je zaad straks diep in mijn kut, ik wil het voelen spuiten tegen mijn baarmoeder” en dat gebeurde ook. Yvette was al twee keer klaar gekomen, ze heeft nooit veel tijd nodig, toen begon hij te grommen. “Hoe moet ik je noemen” vroeg hij tussen een paar stootten door. “Je mag alles tegen mij zeggen” kreunde ze. Ik zei “ze is nu jouw geile hoer man.” “Ja, ik ben een hoer, een geile teef” zei Yvette zelf. “Je bent mijn zaadhoer” zei hij “en daar komt mijn eerste lading slet.”

Hij ramde een paar keer extra diep, verstarde en spoot zijn lading diep in haar kut. “Ik voel je spuiten” kreunde ze “lekker man, heb je nog meer.” “Ja hoor, ik verschiet nooit in een keer al mijn zaad” hij bleef doorgaan en Yvette genoot. Ze wenkte mij” trek je maar lekker af schat, en spuit jouw zaad over mijn tieten maak ze lekker nat.” Daar had ik niet veel tijd voor nodig en even later glommen haar tieten van mijn witte zaad. “Ga op je knieën” zei hij en ze deed dat en hij nam haar nog een keer achterlangs en in de spiegel boven het bed kon hij haar dikke tieten zien slingeren. “Geil toch die dikke memmen”zei hij en sloeg er tegenaan. Toen hij een duim op haar kontgaatje zette kreunde Yvette, ik zag haar gezicht vertrekken en zei “ze vindt het geil” en ik keek toe hoe zijn duim in haar kont verdween en Yvette harder kreunde. Hij sloeg met zijn buik tegen haar kont die natuurlijk flink trilde, het klonk door de slaapkamer en Yvette speelde met haar klit en nadat zij weer klaar was gekomen spoot hij nog een lading in haar kut. Voldaan rolden ze naast elkaar in bed.

“Man wat was dat lekker” bekende ze “wanneer kun je weer, wij zijn nog drie nachten hier.” Zo vaak als jullie willen, zei hij, dus er kwamen nog drie avonden bij, zodat Yvette haar kut gevoelig was toen wij weer in het vliegtuig stapten, maar dat had zij er graag voor over.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten