Als wraak een gangbang

Als wraak een gangbang.

Mijn naam is Julia. Ik ben 29 jaar oud en sinds bijna 4 jaar getrouwd met Maurice. Maurice is 6 jaar ouder dan mij. We kenden elkaar een half jaar voordat we met elkaar trouwden. We hebben geen kinderen. Ik zou niet zeggen dat ons huwelijk een super huwelijk is. Maurice heeft een eigen bedrijf dat wat doet in import en export of zoiets. Het was mij nooit duidelijk wat precies, maar hij verdiende er voldoende geld mee om ons een luxe leven te bezorgen met een mooi huis, twee mooie auto’s, een boot en regelmatig vakanties naar de mooiste bestemmingen. En het mooie is, ik hoefde er niet voor te werken. Ik hoefde alleen maar mooi te zijn, wat huishoudelijk werk te doen, en hem sexueel van dienst te zijn wanneer hij dit wilde. En voor de rest kon ik de dag doorbrengen met bezoekjes aan vriendinnen, fitnessen, tennissen etc. Een mooi leven dus. Ik zag er van nature al goed uit met mijn lange blonde haren, en met heel regelmatige bezoeken aan de sportschool hield ik mijn lichaam perfect in vorm. Een investering van 15.000 Euro bij de plastisch chirurg had er o.a. voor gezorgd dat mijn borsten van een B-cup naar een stel prachtige D-cup exemplaren waren veranderd. Zoals gezegd had ik geen flauw idee in wat voor handel Maurice zat of met wie hij zaken deed.

Maar die Woensdag avond werd ik plotsklaps keihard geconfronteerd met het zakelijke leven van mijn echtgenoot en een aantal van zijn zakenrelaties. Het was rond 21.30 uur. We zaten samen op de bank in ons luxe penthouse een glaasje wijn te drinken terwijl we wat tv zaten te kijken. Ik had gemerkt dat Maurice de afgelopen week nogal gespannen was. Ik dacht dat een stevige vrijpartij misschien wel wat van die stress zou weg nemen. Ik had me dus sexy gekleed in een van mijn vele geile lingerie setjes. Hierover had ik een zijde negligé aangedaan van dezelfde kleur met bijpassende stiletto naaldhakken. Ik had hem de hele avond al een beetje zitten opgeilen, en ik wist dat hij ondanks alle stress zo toch zou toegeven aan zijn lust. Terwijl we zaten te zoenen op de bank hoorde ik een geluid in de hal. Maurice vloog op van de bank en rende richting de hal. Maar voor hij daar was stormde er tot mijn schrik 4 mij vreemde mannen de woonkamer in. Twee van hen hadden een pistool in hun handen. De twee zonder pistool grepen Maurice in een soort houdgreep beet. “Wie zijn jullie?” vroeg ik geschokt.

Op dat moment kwam er heel relaxed een vijfde man binnenlopen. Aan zijn houding kon je zien dat hij de leider van het groepje was. “Zo, Maurice. We konden je de afgelopen dagen maar niet bereiken, dus ik dacht, laten we dan bij hem thuis maar eens letterlijk en figuurlijk met de deur in huis vallen”, zei de man die zojuist binnen was gekomen. “Ken jij deze mensen, Maurice? Wie zijn dit? Wat moeten ze?”, vroeg ik. Maurice zuchtte alleen maar. “Zo dus dit is je vrouwtje Maurice?”, zei de leider. “Je hebt ons nooit gezegd dat het zo’n schoonheid is. Nou stel je ons voor?” Maurice zuchtte alleen maar weer. “Dat dacht ik al, dan zal ik me zelf maar even voorstellen. Ik ben een klant van je echtgenoot, echter geen tevreden klant. Je man is zijn afspraken niet nagekomen. Dat heeft me meer dan 100.000 Euro gekost. Je man was de afgelopen dagen ineens niet bereikbaar. Dus toen heb ik wat rondgevraagd en zodoende ben ik op dit adres terechtgekomen. Ik denk dan ga ik maar even bij Maurice thuis langs om mijn geld dat ik tegoed heb te incasseren. Dus Maurice, zeg me maar even waar de kluis is.” “Ik heb geen kluis”, zei Maurice, “alles wat ik heb staat op de bank, en dat is niet zoveel”.

Plotsklaps kwam de leider achter me staan, hij trok een stiletto uit zijn colbert, knipte het open en hield het lemmet tegen mijn gezicht terwijl hij met zijn linkerhand mijn hoofd stevig vastgeklemd hield. “Ik hou er niet van als mensen tegen me liegen. Die zogenaamde loyale vriendjes van je die me je adres hebben gegeven wisten me ook te vertellen dat je een kluis in je slaapkamer hebt. Dus ik zou nu maar snel meewerken en die kluis openmaken. Het zou jammer zijn als ik dat mooie gezichtje van je vrouw zou moeten bewerken.” Ik trilde als een rietje. Mijn paradijselijke leven was ineens in elkaar gestort. Maurice zag dat weerstand bieden zinloos was en liep gedwee met twee van de mannen naar onze slaapkamer. Ik hoorde hoe hij het schilderij aan de wand opzij schoof en de kluis openmaakte. Ondertussen liet de leider het puntje van zijn mes vlak boven mijn huid langs mijn gezicht en hals bewegen. “Ze ziet er goed uit he mannen”, zei hij. Ik durfde nauwelijks te bewegen, bang dat het vlijmscherpe mes me dan open zou snijden. De minuten die voorbij gingen leken uren te duren. Toen kwamen de twee mannen en Maurice weer binnen. “Het ziet er niet best uit” zei een van de mannen tegen de leider. “er zit 3.000 Euro cash in de kluis en wat juwelen. Alles bij elkaar nog geen 10.000 Euro. Uit zijn bankdocumentatie blijkt dat hij eigenlijk maar een arme sloeber is. De auto’s en alle luxe die we hier zien zijn bij elkaar geleend. Hij is eigenlijk geen stuiver waard.”

De leider stoof nu op Maurice af en zette het stiletto op zijn keel. “Jij vuile klootzak. Je gaat elke stuiver die ik kwijt ben geraakt voor me terug verdienen, met rente erbij.” Toen keek hij naar mij. “En aangezien het toch een soort familiebedrijfje is wat je runt gaat dat lekkere wijf van je meehelpen in de schuld aflossing. Heb je hier een camera?”, vroeg hij aan me. Ik was bang dat ze Maurice iets zouden aandoen en vertelde ze dus meteen in welke kast ze moesten kijken. Een van de mannen liep naar de betreffende kast en kwam terug met onze digitale foto en videocamera. Ondertussen bonden de andere mannen Maurice vast aan 1 van de stoelen. “Zo nu gaan we ons nieuwe handelsartikel eerst even mooi op het plaatje zetten zodat we je goed kunnen promoten”. Vervolgens volgde er een hele reeks commando’s over poses die ik moest aannemen voor de twee mannen die de camera’s bediende. In het begin weigerde ik gevolg te geven aan de opdrachten, maar dit had tot gevolg dat Maurice harde klappen kreeg. Ik besloot daarom om maar te gehoorzamen, en zo eindigde ik dus na een kwartier mezelf vingerend op de bank, nog slechts gehuld in mijn naaldhakken en met mijn slipje opzij geschoven.

“Zo, volgens mij hebben we nu wel genoeg promotie materiaal. We gaan dit via de mail aan onze vaste klanten verzenden, en dan weet ik zeker dat er morgenavond voldoende belangstelling in onze club voor je zal zijn. Het is niet vaak dat we zulk mooi vers neukvlees in onze hoerenkast hebben. Afhankelijk van hoeveel die eikel van een vent van je terug verdient voor me zal je zeker het komende jaar voor mij werken in mijn sexclub “the Pleasure Dome”, dus ik hoop dat je van een stevige wip houdt”. De beide mannen deden de camera’s uit en leken aanstalten te maken weg te gaan. Zou dit drama dan eindelijk voorbij zijn, misschien waren het maar loze dreigementen. “Nou, dan zijn we denk ik wel klaar heren”, zei de leider, “of willen jullie de nieuwe aanwinst nog even testen?” Daar kwamen bevestigende reacties op, en voor ik het wist zag ik vijf stijve penissen om me heen. De leider trok me met mijn hoofd over de rugleuning van de bank heen. Hij ramde zijn pik in mijn mond. “Waag het niet je tandjes te gebruiken want dan zul je het bezuren”, siste hij, en hij begon me in mijn mond te neuken. Ondertussen stonden drie van de mannen achter mij. Ik voelde hun handen langs mijn benen en billen glijden, en niet lang daarna voelde ik de eerste vingers mijn kutje in glijden. En ook mijn kontgaatje was niet heilig voor ze. De vierde man zat half naast en onder me op de bank en speelde met mijn tieten en sabbelde aan mijn tepels terwijl hij zichzelf langzaam aftrok. “Doe wel een condoom aan als je d’r gaat neuken, je weet niet waar hij die slet vandaan heeft gehaald”, zei de leider van het groepje terwijl hij me in een constant ritme in mijn mond neukte.

Hij was niet zo groot geschapen, dus het was op zich makkelijk te verdragen. Hij hield mijn hoofd stevig beet met zijn beide handen, dus ik kon niet achter me kijken wat er daar gebeurde. De in een condoom gehulde eikel die zich tussen mijn schaamlippen door naar binnen wilde persen kwam voor mij dan ook onverwacht, hoewel ik anderzijds natuurlijk wist dat elk van de mannen me minimaal èèn beurt zouden geven. Ze hadden mijn vagina al flink voorbewerkt met hun vingers, en niet zonder effect. Hoewel ik het probeerde tegen te gaan was ik namelijk toch behoorlijk nat geworden. Dus mijn poging om mijn kutje dicht te knijpen en die penis buiten te houden had totaal geen succes. Ondanks het feit dat dit echt een pik van fors formaat was schoof de dikke kloppende eikel soepel naar binnen. In langzame stoten drong hij steeds dieper mijn neukgrotje binnen. Ik kon het niet zien, maar ik voelde dat deze lul groter was dan enige lul die me eerder geneukt had. Eindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn onderlichaam aankletsen. Toen voerde hij het tempo op. In steeds hoger tempo trok hij zijn neukstaaf bijna uit mijn kut terug om hem er vervolgens helemaal tot aan de wortel weer in te rammen. En als afwisseling daarop trok hij zijn lul bijna helemaal terug om hem vervolgens met zijn hand zo te sturen dat zijn dikke eikel heerlijk over mijn G-spot schuurde. Ik voelde hoe mijn onderbuik hard werd als voorbode van een naderend orgasme. Ik krijg altijd tamelijk heftige orgasmes, iets wat Maurice altijd erg opwond, maar nu zou hij het waarschijnlijk een stuk minder vinden.

De man achter me was zijn lul weer diep in mijn spleet aan het rammen en ik kon een orgasme bedwingen, maar toen hij zijn lul weer terug trok om met de top van zijn dikke lange neukstaaf mijn G-spot te stimuleren hield ik het niet meer. Mijn kreunen werd enigszins gedempt door de pik in mijn mond, maar vanwege het verkrampte trekken van mijn lichaam en vanwege de golf geil die langs mijn dijen omlaag stroomde was het voor iedereen duidelijk dat ik een heftig orgasme had gekregen. “Hoor eens hoe die hoer klaarkomt, Maurice, als ze door een paar echte kerels wordt genomen”. De man die mijn mond neukte raakte blijkbaar extra opgewonden door mijn klaarkomen, want nadat hij Maurice zo had beledigd kon hij niets anders meer uitbrengen dan diep gegrom, en enkele seconden later voelde ik hoe hij zijn zaad diep in mijn keel spoot. Ik kon niets anders doen dan het inslikken. Ook de vent die me neukte zat blijkbaar diep bij zijn hoogtepunt. Hij maakte nu nog maar hele snelle korte stootjes waarbij zijn ballen ritmisch tegen mijn kittelaar aan sloegen. Plotseling trok hij zijn lul uit mijn schede. Ik keek snel achterom en zag hoe het condoom van zijn heerlijke berenlul afhaalde.

Hij legde zijn lul in mijn bilspleet en kneep met beide handen mijn billen tegen elkaar. Toen begon hij stotende bewegingen te maken zodat hij zich als het ware met mijn billen aftrok. Het duurde slechts secondes voordat ik hem hard hoorde briesen en voelde hoe de klodders sperma op mijn rug landen. De man die op de bank gezeten en met mijn tieten had gespeeld had zich inmiddels onder mij gemanoeuvreerd. Hij had een rubbertje om zijn lul gedaan en trok me nu met èèn hand om mijn heupen omlaag. Met zijn andere hand manoeuvreerde hij zijn lul van gemiddeld formaat zodanig dat deze mijn kut ingleed. Enigszins vermoeid liet ik me er tot aan de wortel overheen zakken. Na die eerdere megalul was deze doorsnee pik een koud kunstje. Veel rust kreeg ik echter niet, want vrijwel onmiddellijk voelde ik hoe een tweede pik zich duwend een weg door mijn bilspleet zocht, overduidelijk op zoek naar mijn kontgaatje om zich daar naar binnen te dringen. Toen ik 18 was ben ik ooit eens met een al wat oudere man naar bed geweest. Hij wilde me ook anaal neuken, en ik wilde me niet aan stellen als een “klein meisje’, en dus liet ik hem zijn gang gaan. Zonder enig voorbereidend voorspel penetreerde hij me en het werd een heel pijnlijke ervaring. Sindsdien heb ik het nooit meer toegelaten, ondanks dat ik van vriendinnen hoorde dat het met de juiste vorm van voorbereiding een heerlijke vorm van sex kon zijn. Ik geloofde er echter niet meer in en deed nu dus ook erg mijn best om deze pik buiten de deur te houden.

Hij had de ingang gevonden, maar ik hield de deur zo strak mogelijk dicht. Zijn forse eikel duwde tegen mijn sluitspier. Plotseling verscheen de vijfde man voor mijn neus. De aanblik van zijn pik schokte me. Het was niet zo zeer de lengte, maar zijn pik die bij de wortel al behoorlijk dik was werd naar boven toe eigenlijk nog dikker en monde uit in een soort paddestoel vormige eikel. Het zien van zijn pik leidde me kortstondig af van de strijd die ik met mijn anus voerde. Dit was echter voldoende, en ik voelde hoe zijn eikel langs mijn sluitspier naar binnen gleed. Nu hij eenmaal binnen was ontspande ik mijn sluitspier maar, en bemerkte ik dat zijn penis, ondanks zijn meer dan doorsnee formaat, redelijk soepel mijn aarsje binnengleed, hierbij geholpen door mijn eigen geil dat hij vanuit mijn zeiknatte kutje over zijn condoom had gesmeerd. Ondertussen had ik de paddestoel pik naar binnengezogen en draaide met mijn tong een rondje, nou ja, eerder een cirkel rond zijn gigantische eikel. Hopelijk verrekte ik mijn kaken niet. De mannen achter mij hadden wat moeite. Door de wat ongemakkelijke hoek waarin we lagen werd de pik van de man die onder me lag nogal tegen de juiste richting ingebogen wat niet erg comfortabel was.

Ook voor de man die me in mijn kont neukte was de hoek niet juist wat erin resulteerde dat zijn pik er regelmatig uitschoot. Nu ik geen weerstand meer bood kreeg die hem wel weer met redelijk gemak terug in mijn kontje, maar toch, het was verre van ideaal. Nadat zijn pik voor de zesde keer uit mijn anus was geschoten zei hij; “nou ben ik het zat. Ik heb net een heerlijk bed gezien. Dat lijkt me een veel betere locatie om die sloerie d’r reet door te naaien.” Hij ramde zijn lul in èèn keer tot aan de wortel mijn darmen in. Vervolgens tilde hij me op met zijn handen op mijn tieten terwijl zijn stijve pik in mijn kont fungeerde als de lepel van een vorkheftruck. Zo tilde hij mij naar onze slaapkamer. Hij ging ruggelings op ons bed liggen met mij ruggelings boven op hem. Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar achter en uit elkaar en begon met zijn heupen te stoten zodat zijn pik mijn kontje door pompte. En eerlijk gezegd maakte het me berengeil.

De andere mannen hadden inmiddels Maurice zijn stoel opgepakt en hem in de slaapkamer deuropening neer gezet. “We willen niet dat je iets mist Maurice”, zei de leider van het groepje spottend. Tegen de muur aan het voeteneind van ons bed staat een kledingkast met spiegeldeuren. Ik keek hierin en zag hoe de forse pik van de man ritmisch tussen mijn billen verdween en weer tevoorschijn kwam. Daarboven zag ik mijn opengesperde kletsnatte kutje en mijn d-cup tieten die stuiterde op het ritme van de anale neukbeurt die ik kreeg. Het moest Maurice pijn doen. Aan het begin van onze relatie had hij gevraagd of hij mij op zijn Grieks mocht neuken, maar ik had dat nooit toegelaten, en nu werd ik hier voor zijn ogen door een wildvreemde vent in mijn heerlijke kontje geneukt. Mijn opengesperde kut was natuurlijk een makkelijke prooi voor de kerel die op de bank onder me had gezeten. In èèn poging ramde hij zijn lul mijn vagina in, en hij begon me direct in een moordend tempo te naaien. Met zijn handen kneedde hij mijn tieten. De man onder mij had zijn pik diep mijn darmen ingeramd en hield zijn heupen nu stil. Hij had mij als het ware vast gespiest zodat zijn maat die bovenop me lag me gemakkelijker vaginaal te grazen kon nemen.

Al na een paar minuten naderde hij dan ook zijn hoogtepunt. Hij haalde zijn lul uit mijn kut, trok het condoom er vanaf, gaf er een paar rukjes aan en spoot zijn zaad over mijn tieten heen. Daarna stopte hij zijn pik in mijn mond zodat ik hem verder schoon kon likken. De man die zijn pik in mijn kont had geparkeerd werd nu ook weer actief. Hij wisselde van positie. Hij draaide me op mijn linkerzij en trok mijn rechterbeen omhoog. Hij kwam op zijn linkerzij achter me liggen en stuurde zijn lul weer richting mijn anus. Moeiteloos boorde hij zijn paal weer bij me naar binnen en hij begon me in een heftig tempo door te naaien. Met zijn rechterhand verdween hij tussen mijn benen en al snel voelde ik hoe zijn vingers mijn kutspleet binnengleden en daar op zoek gingen naar mijn G-spot en deze al snel vonden. Met zijn duim masseerde hij ondertussen het gebied rond mijn kittelaar. Ik kon het niet helpen, maar ik werd wederom gillend geil. Gelukkig had de man met de paddestoellul zijn neukapparaat weer in mijn mond gepropt zodat mijn orgastisch gehijg enigszins werd gedempt. Een volgend orgasme schokte door mijn lichaam en het leek wel of het aanhield. Ik had een gevoel alsof ik zo meteen flauw zou vallen. De vette pik tussen mijn billen werd steeds sneller in lange halen van eikel tot wortel in en uit mijn aarsje geramd. Juist op het moment dat ik dacht dat ik uit elkaar zou ploffen trok hij zich uit mijn kontgat terug. Hij draaide me op mijn rug en ook hij nam mijn tieten als doelwit voor zijn ejaculatie. In tegenstelling tot zijn voorganger was hij echter een echte “spuitgast’. De eerste straal zaad kwam dan ook niet op mijn tieten maar in mijn gezicht. De golven zaad daarna dropen wel via mijn keiharde tepels langs mijn borsten naar beneden. De “paddestoel man’ zag zijn kans nu schoon.

Hij duwde mijn benen uit elkaar en ik voelde hoe hij zijn vette mega eikel tegen mijn kutlipjes parkeerde. Ondanks het feit dat mijn kut zeiknat van het geil was koste het hem toch wat moeite om me te penetreren. Maar toen hij eenmaal in me was kon hij me soepel pompen. Hij was het levende bewijs dat de dikte van een lul belangrijker voor het sexuele genot van een vrouw is dan de lengte, alhoewel hij daar ook niet over te klagen had. Zijn dikke lul vulde mijn neukgrotje helemaal op. Vooral wanneer hij mijn g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controle meer over mijn handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymfomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad. Aan het begin wou ik koel blijven voor Maurice, maar nu had ik geen remmingen meer. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt. De “paddestoel man’ naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Maar toen trok hij zijn lul onverwacht uit me terug. “Zo jongens, duwen jullie haar benen eens naar achter. Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen.”

Daarvan schrok ik heel erg, want ik was ervan overtuigd dat dat nooit zou passen. De mannen kende echter geen pardon. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die een van mijn benen naar achter duwde zodat mijn knie zowat in mijn oksel zat. Mijn bilspleet stond nu wijd open en ik voelde zijn enorme knop tegen mijn kloppende aarsje persen. Ik probeerde mijn kontgat open te duwen, deels omdat ik wist dat hij toch niet zou opgeven om me anaal te penetreren en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in mijn supergeile bui als een uitdaging zag om deze reuzenpik anaal te verzwelgen. Voor een deel geholpen door het geil dat vanuit mijn kletsnatte kut mijn bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om zijn eikel naar binnen te persen. En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo zijn pik steeds dieper in me te rammen. Al snel voelde ik hoe hij zijn enorme ballen tussen mijn billen perste. In lange halen neukte hij mijn kontgat snoeihard door, en ik werd er strontgeil van. Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerden met hun vrije hand mijn schaamstreek, zowel aan de buiten als binnenkant. Ik kreeg een volgend heftig orgasme. Dit maakte de mannen nog geiler. Een van hen propte zijn lul in mijn mond en spoot zijn zaad seconden later diep in mijn keel. Ik voelde hoe twee anderen hun sperma respectievelijk op mijn buik en mijn tieten spoten. Ik moest hun slapper wordende lullen schoonzuigen. Ondertussen neukte die paddestoel paal me als een drilboor, en kort na de andere mannen kwam ook hij klaar. Het condoom was blijkbaar gescheurd, want het voelde of er een hoge drukspuit afging in mijn kont. De hoeveelheid sperma die hij in mijn darmen spoot stond geheel in verhouding met de grootte van zijn ballen. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Zodra hij zijn lul dan ook uit mijn aars haalde begon er sperma uit mijn wijd opengesperde kontgat te stromen.

Twee van de mannen pakte Maurice met stoel en al op en brachten hem dichter bij het bed en kantelde hem voorover zodat hij met zijn hoofd bij mijn onderlichaam kwam. “Lik de reet van je slet schoon”, zei een van hen. Toen Maurice hier geen gehoor aan gaf kreeg hij een paar harde klappen vanachter op zijn nieren. Hij had vreselijke pijn en niet lang daarna voelde ik zijn tong tussen mijn billen doorglijden. “Pers het zaad uit je hol, hoer”, werd er tegen me gezegd, en onmiddellijk kreeg ik een stomp in mijn buik. Ik zette een beetje kracht en voelde en hoorde hoe een golf sperma uit mijn reet spoot en stroomde. Maurice zijn hoofd werd weer tegen mijn kont aan geduwd en lachend keken de mannen toe hoe Maurice mijn bilnaad schoon likte. Hierna vertrokken twee van de mannen met Maurice. Ik kreeg het slipje en de negligé toegeworpen om me aan te kleden, maar ik mocht me niet douchen. Het negligé bleef op diverse plaatsen dan ook aan mijn lichaam kleven door de spermadouche die ik had gekregen. De resterende drie mannen hadden een van onze koffers en een sporttas uit de kast gehaald. Hierin hadden ze mijn drie lades met lingerie leeg gestort. Ze doorzochten mijn uitgebreide kledingselectie en deden alle sexy topjes, rokjes en jurkjes in de koffer. Ook de twee vibrators in mijn nachtkastje werden ontdekt wat natuurlijk tot veel opmerkingen van de drie mannen leiden. Daarna verlieten ook wij het huis. Toen we in de lift stapte zag ik mezelf in de wand. Ik hoopte maar dat we niemand tegenkwamen want ik zag er niet echt representatief uit. Het negligé was super doorschijnend dus mijn dubbel d’s zaten vol in zicht, en overal zaten klodders zaad op mijn lichaam, en dit werd alleen maar erger, want bij elke stap die ik zette stroomde er sperma uit mijn kontje, wat vervolgens langs mijn dijen naar beneden droop, want het beetje materiaal van de string tussen mijn billen hield vrijwel niks tegen.

Bij de auto aangekomen, een luxe Mercedes limousine, werd ik op de achterbank geduwd. Twee van de mannen kwamen naast me zitten, de derde kroop achter het stuur. We verlieten de parkeergarage en draaide de weg op in de richting van het stadscentrum. We waren nauwelijks onderweg of ik voelde de handen van de mannen naast me al over mijn dijen glijden. “We zullen ongeveer een minuut of twintig onderweg zijn, en ik was bang dat je je misschien zou vervelen”, zei de man die rechts naast me zat, “ daarom heb ik maar wat voor je meegenomen.” Hij haalde de grootste van mijn twee vibrators, een vette rode Tarzan tevoorschijn. Op dat zelfde moment pakte elk van de twee mannen naast me een been en trokken dat over hun schoot zodat ik wijdbeens tussen hen in kwam te zitten op het voorste randje van de achterbank. De chauffeur stelde zijn achteruitkijk spiegeltje bij zodat hij midden in mijn kruis keek. Gelukkig was het rond dit tijdstip rustig op straat want gedurende de gehele rit keek hij meer in de spiegel dan op de weg. De man rechts van me spuugde een paar keer op de vibrator en veegde zijn speeksel er overheen als glijmiddel en zette hem op de hoogste vibratiestand. Daarna schoof hij met zijn linkerhand mijn slipje opzij, en met dezelfde hand trok hij mijn schaamlippen uit elkaar. Met zijn rechterhand stuurde hij “Tarzan’ naar mijn kutje. Hij liet de dikke kop een tijdje met niet teveel druk tegen mijn binnenste schaamlipjes duwen, en merkte tot zijn genot dat de forse kunstlul binnen enkele tellen als een mes door warme boter naar binnen gleed.

Toen duwde hij de elektrische genotstaaf vrijwel geheel naar binnen. Hierbij zorgde hij er voor dat de clitoris stimulator ook echt tegen mijn clit aan kwam. Dit was een lekker gevoel, maar het maakte me lang niet zo geil als het gevoel van de trillende vibratorkop tegen mijn G-spot. Hij pompte de vibrator ritmisch in en uit mijn schede, en het duurde een tijdje voordat hij door had wat me echt geil maakte, maar toen hij het eenmaal wist maakte hij er goed gebruik van. Hij veranderde de penetratie hoek zodanig dat hij lekker druk op mijn G-spot kon uitoefenen met de dikke gladde kop die hij op afwisselend tempo liet trillen. Ik probeerde mijn seksuele opwinding te verbergen, maar slaagde daar totaal niet in. Mijn tepels priemde zowat door het negligé heen, mijn hele onderbuik was hard, ik kreunde heftig en was kletsnat. Ik liet een van het sperma reutelende genots wind. “Gelukkig is de bekleding van leer, is het tenminste eenvoudig te reinigen”, zei de man links van me. “Ik zal er toch maar een stokje voor steken”, zei hij, en ik voelde hoe hij drie vingers in mijn die avond al aardig opgerekte kontgaatje duwde. Hij begon mijn anus inwendig te masseren, terwijl hij met zijn andere hand het gebied net boven mijn klit stevig masseerde. Ik was niet meer te houden en kwam heftig en langdurig klaar. Ik was nog aan het bijkomen van mijn orgasme toen de auto stilhield en ik naar buiten werd geduwd. Ik kon nauwelijks staan.

We waren ergens aan de achterzijde van een gebouw. Ik werd richting een trap geduwd en op nog wankele benen liep ik hier op mijn stiletto’s naar toe. Terwijl ik de trap op liep fatsoeneerde ik mijn slipje weer zodat het de ingang van mijn neukgrotje bedekte. We gingen het gebouw binnen en kwamen in een eenvoudige gang die blijkbaar ook als o.a. drankopslag werd gebruikt. Via nog weer twee deuren kwamen we uit op een mooi beklede overloop. Je hoefde geen interieur ontwerper te zijn om aan de gebruikte stoffen en kleuren te zien dat het hier om een sexclub ging. Ook het gedempte geluid dat ik bij het passeren van twee van de drie deuren hoorde liet weinig te raden over. Bij de vierde deur gingen we naar binnen en kwamen in een nogal kitscherig ingericht kantoor. De leider van de vijf mannen zat aan het bureau, dus Maurice was hier waarschijnlijk ook ergens. Achter het bureau zat een man van middelbare leeftijd die qua uiterlijk en kleding perfect bij het interieur paste.”Zo, zie je nieuwe werkneemster is gearriveerd” zei de leider tegen de man achter het bureau. “Julia”, zei de leider terwijl hij mijn van ons huis meegenomen paspoort bekeek, “dit is Henk, degene die voor mij deze tent runt. Hij zal waarschijnlijk nog even met je kennismaken en er daarna voor zorgen dat je jezelf kunt opfrissen en kunt gaan slapen. Ik zie je van de week wel weer. En Henk, hou haar niet te lang op met je introductie. Ze heeft al een bewogen avond achter de rug.” Nadat hij dit gezegd had verliet hij de kamer en liet me met Henk achter.

Henk luisterde goed naar zijn baas, want hij begon direct met zijn kennismaking. Hij draaide de deur op slot en haalde zijn pik uit zijn broek. Hij duwde mij op mijn knieën. Ik wist wat er van me verwacht werd en dat weerstand bieden zinloos was. Het beste was om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk voorbij was, dus ik zoog zijn half erecte lul naar binnen en begon hem zo geil mogelijk te pijpen. Het was dan ook een kwestie van seconden voordat zijn lul keihard was. Hij had eigenlijk maar een klein pikkie, wat me eigenlijk wel goed beviel na die paar zware neukstaven die ik eerder op de avond voorgeschoteld had gekregen. Ik kon zijn lul met gemak helemaal naar binnen zuigen. Afwisselend sabbelde ik ook op zijn ballen wat hem erg opwond, zelfs zo erg dat hij na twee minuten al bijna klaar kwam. Maar dat was niet zijn bedoeling, dus hij duwde me even weg zodat hij weer tot bedaren kon komen. Toen gebood hij mij te gaan staan. Hij kwam op me af en scheurde met twee handen mijn negligé aan flarden en gooide het op de grond. Met beide handen pakte hij mijn borsten en begon ze te masseren, alhoewel kneden een beter woord zou zijn. “Wat een lekkere tieten. Jij zal het goed doen hier slet. En dan ook nog zo’n lekker kutje en kontje erbij.” Terwijl hij dit zei gleed zijn rechter hand in mijn slipje en boorde twee van zijn vingers zich in mijn vagina. Hij begon me wild te vingeren, dicht bij mijn G-spot maar iets te grof om me geil te maken. Maar dat maakte hem weinig uit. Het ging hem puur om zijn genot, en niet om het mijne.

Plotsklaps veegde hij een deel van zijn bureau schoon en haalde een condoom tevoorschijn. Hij zei tegen me dat ik die om zijn pik moest doen. Het was alweer een tijd geleden dat ik een kapotje om een lul had gedaan. De laatste jaren had ik een spiraaltje dus Maurice hoefde nooit een condoom te gebruiken. Maar ik had Henk zijn pik toch vlot ingepakt. Meteen duwde hij me grof voorover over het bureau. Met een hand pakte hij mijn stringetje en scheurde het van mijn billen. Direct boorde hij zijn pik vanachter tussen mijn kutlipjes en ramde hem helemaal naar binnen. Hij begon me direct in hoog tempo keihard door te naaien, terwijl hij met zijn handen vanachter mijn beiden tieten pakte. Met mijn eigen handen masseerde ik mijn schaamstreek om ervoor te zorgen dat ik wat natter werd, want door zijn ruwe handelen was de sex voor het eerst die avond wat gevoelig. Maar gelukkig had ik mezelf snel al wat geiler gemaakt en ging het allemaal wat soepeler. Maar ook nu had hij al snel bijna zijn hoogtepunt bereikt en hij trok zijn lul snel terug voor het te laat was. Ik moest me omdraaien en ruggelings op zijn bureau gaan liggen. Nadat hij weer wat tot rust was gekomen kwam hij weer op me af. Ik dacht dat hij mijn kutje nu in deze positie onder handen zou nemen, maar hij duwde mijn benen zover naar achter dat mijn sterretje een open doel werd. Met relatief gemak duwde hij zijn lul mijn kontgaatje in, en al snel neukte hij me als een dolle stier. Mijn tieten stuiterde wild op en neer wat hem bijzonder op leek te winden. Ik was bang dat het bureau in zou storten, maar gelukkig kwam hij al snel klaar. Hij trok in een beweging zijn pik uit mijn anus en het condoom van zijn lul en spoot zijn zaad over mijn kut en kont. Hij veegde zijn eikel schoon aan mijn billen en trok me weer op de grond met mijn hoofd tussen zijn benen. Ik moest zijn slapper wordende pik schoon zuigen. Terwijl ik hiermee bezig was belde hij iemand op. “Hee Gina, ik heb weer een nieuw vriendinnetje voor je. Kun jij d’r even vertroetelen en in stoppen. Ze heeft nogal een wilde avond gehad geloof ik. Okay ik zie je zo.”

Hij legde de hoorn weer op de haak, duwde mijn hoofd uit zijn kruis en haalde de deur weer van het slot. Vrijwel tegelijkertijd ging de deur open en kwam er een mooie vrouw binnen. Dit was zoals te verwachten Gina. “Gina, dit is Julia. Wil je haar meenemen naar de gele kamer en haar daar even lekker badderen en zo. Daarna kan ze daar voor vannacht ook slapen. Morgen moeten we dan een slaapplekje regelen bij jullie op zolder.” “Kom maar mee” zei Gina met een hese zwoele stem. Ze liep voor me uit de gang op. Ik liep enigszins weifelend achter haar aan want ik had helemaal niets aan behalve mijn naaldhakken. Bovendien voelde ik hoe er vers sperma langs mijn billen en dijen naar beneden vloeide. Maar gelukkig kwamen we op de gang niemand tegen. Wel hoorde ik beneden diverse stemmen, muziek en gerinkel van glazen. En in een van de kamers waar we langs liepen was duidelijk hoorbaar dat er sex werd bedreven. Gina ging me voor een kamer in. Het mooie interieur had geel als hoofd kleur, vandaar dat Henk het de gele kamer noemde. Achter in de kamer bevond zich een bubbelbad. Gina liep hierheen en draaide de kraan open zodat het bad vol liep. “Zo, ondertussen zullen we je van binnen even reinigen. Ga maar even op de WC zitten en trek je billen uit elkaar.” Ik deed zoals Gina zei. Ik ging op de pot zitten met mijn bovenlichaam schuin naar voren, legde mijn handen op mijn billen en spreidde mijn bilspleet. Gina had ondertussen een doucheslang gepakt waar een mooie afgeronde douchekop op zat. Uit de kop van deze doucheknop kwam een gering lauwwarm straaltje water. Gina stopte de douchekop in mijn kontgaatje. Ik voelde hoe mijn endeldarm zich geleidelijk aan opvulde met warm water, een heel raar maar prettig gevoel. Na ca. 20 seconden trok ze de douchekop eruit. Met een krachtige straal perste ik het mengsel van water, poep en sperma naar buiten. Gina herhaalde dit nog twee keer en nam daarna mijn kutje onderhanden. Ook deze werd drie keer schoongespoeld. “Zo dit is ook meteen een mooie positie om de volgende handeling te doen.

Ga achterover zitten en spreid je benen.” Ik deed zoals gevraagd en onmiddellijk spoot ze wat scheerschuim op mijn goed bijgehouden bosje schaamhaar. “Je kuthaartjes zien er goed bijgehouden uit, maar de meeste klanten geven de voorkeur aan kale spleetjes. Bovendien is het ook hygiënischer en verhoogt het naar mijn mening je eigen genot.” Ze pakte een scheermesje en scheerde met vaste hand mijn kutje helemaal kaal. Daarbij raakte ze me (volgens mij expres) zodanig aan dat ik weer behoorlijk geil werd. Na het scheren spoelde ze met het ronde douchekopje het resterende scheerschuim tussen mijn benen vandaan en leidde me daarna mee naar het nu grotendeels gevulde bad. Ze trok haar lingerie uit en geheel naakt stapte we beiden in het bad. Gina pakte een spons en begon me sensueel schoon te wassen. Vervolgens zette ze me op de rand van het bad en duwde mijn dijen uit elkaar. Ze knielde voor me neer in het bad, duwde haar hoofd in mijn kruis en begon me heerlijk te beffen. Ik voelde direct de toegenomen sexuele sensatie als gevolg van het feit dat mijn vagina helemaal kaal was. Na verloop van tijd nam ze mijn G-spot en kontgaatje onderhanden met haar sensuele vingers terwijl haar tong mijn klit en kutspleet likte. Zelf masseerde ik mijn tieten en keiharde tepels. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een heftig orgasme kreeg. Gina ging direct met èèn been uit het bad zodanig voor me staan dat onze kutjes tegen elkaar aan werden gedrukt en begon tegen me aan te rijen. Het was duidelijk dat zij de dominantere rol aannam. Na enige tijd ging zij op de rand van het bad zitten en duwde mijn hoofd tussen haar benen. Zonder verdere aandrang begon ik haar te beffen en vingeren. Ook rimde ik haar anus wat ze erg waardeerde gezien haar geile reacties. Toen ze haar hoogtepunt naderde legde ze mij op mijn rug op de rand van het bad neer. Zelf ging ze met haar rug naar me toe met gespreide benen boven me staan en liet zich met haar onderlichaam op mijn gezicht zakken. Beurtelings veranderde ze zodanig van houding dat ik of haar kut of haar anus kon likken. Na een paar minuten begonnen haar dijen te trillen en heftig grommend kreeg ze een orgasme. Ze duwde haar schaamlippen in mijn gezicht en ik voelde haar geil in mijn mond en langs mijn wangen stromen. We wasten en knuffelden elkaar nog waarbij Gina mij ook heftige tongzoenen gaf.

Het was voor mij de eerste keer dat ik sex had met een vrouw, maar eerlijk gezegd smaakte het wel naar meer. Zowel letterlijk als figuurlijk. We droogden elkaar af, en nadat Gina haar lingerie weer had aangedaan vertrok ze. Ik had totaal geen kleren om aan te doen, dus poedelnaakt ging ik in het grote bed liggen. Ik lag nog korte tijd te piekeren over wat de toekomst zou brengen, maar volledig suf geneukt viel ik al snel in slaap.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb