Als een vrouw boos is.

Het beloofde een mooie zomerdag te worden, al vroeg in de ochtend slenterde Hennie door de polder. Zaad sijpelde in haar slipje. De jonge vrouw schuurde af en toe haar prachtige en zachte dijbenen tegen elkaar om het vreemde mannenvocht goed te kunnen voelen. Ze huiverde. Als vanzelf zweefden haar gedachten naar de vorige nacht. Ze was vreemd gegaan. Boos was ze na een ruzie het huis uitgestormd, had de auto gepakt en was in een dollemansrit naar de grote stad gereden.

In een café had ze een man ontmoet. Vrijwel meteen trok hij alles uit de kast om haar te versieren en hij deed dat zo overduidelijk dat zelfs een gecastreerde kater het in de gaten zou hebben. Maar Hennie liet het met zich gebeuren, liet zich de complimentjes en aandacht welgevallen. Ze wist dat ze aan het einde van de avond zou moeten afrekenen en ze hoopte erop. Champagne en de lekkere hapjes maakten de rekening hoog voor hem, voor haar. Hij nam haar mee naar het Gooi, daar woonde hij in een moderne gerenoveerde boerderij. De auto stopte voor de garage, de man moest voor de afstandbediening in het handschoenenkastje zijn. Langzaam had hij voorover gebogen. Hennie's hart bonsde. Als in een droom zag ze haar eigen handen naar zijn hoofd glijden. Ze drukte hem in haar schoot. Ze schoof haar rokje omhoog en duwde zijn hoofd tegen haar kutje. Hennie wierp haar hoofd tegen de hoofdsteun en kreunde. Wild, onbeheerst en onhandig voelde ze zijn tongetje over haar nattige en gezwollen vlees glijden. Kreuntjes, bijna zonder adem maar zeer intens, klonken vanuit haar keel. Op de golven van haar genot perste ze zijn hoofd tegen haar kut, smeerde uit perverse geilheid met haar bekkenbewegingen het kutgeil over zijn pedante smoel. ‘Harder, harder’, had ze uitgekermd toen ze haar orgasme voelde naderen, ‘bef me klaar met je heerlijke tong!’ De omroepcoryfee ademde zwaar, Hennie hoorde haar eigen geilspetters rochelen in zijn keel. Letterlijk stikte hij bijna in haar opwindingsvocht, ze kwam er gigantisch op klaar. Haar nagels drongen diep in zijn hoofdhuid. Onderdrukte en gesmoorde pijnkreten klonken vanuit haar onderlijf. Wild en ongecontroleerd schokte ze met haar lichaam. Haar schaambeen sloeg tegen zijn neus, nooit eerder had ze zo’n intensief orgasme gehad. De garagedeur is op die late avond nooit opengegaan.

Nadat de laatste naschokken waren weggeëbd, stapte Hennie meteen uit de wagen. Haar knieën knikten nog. De man viel met zijn hoofd op de bijrijderplaats en bleef even liggen. Hij hijgde. ‘Zo, nu eerst een slok drinken want ik heb me toch een droge bek gekregen van dat gebef’, had Hennie gezegd. Nog niet geheel bij zijn positieven ging de man haar voor de boerderij in en schonk even later een spa blauw voor haar in. Over de rand van haar glas keek ze hem aan. Hij wist niet goed wat te doen en staarde onbeholpen langs haar de kamer in. ‘Kom’, zei Hennie na drie slokken, ‘nu is het jouw beurt, waar is de slaapkamer?’ Zonder verder een woord te zeggen leidde hij haar naar zijn nachtelijke vertrekken. In de slaapkamer ging de mooie vrouw voortvarend van start en kleedde zich voor hem uit. Al snel was ze naakt, op een pikante behaatje en haar slipje na. De man ademde zwaar bij het zien van het natte plekje op de zachte stof. Hennie zag hem kijken. ‘Jouw kwijl en mijn geil’, plaagde ze hem. Ze opende haar armen, schoorvoetend nam de man het uitnodigend gebaar aan. Ze drukte zijn gezicht tegen haar borsten. ‘Bewonder mijn tieten, zwijmel erin’, fluisterde ze hees. Hij gehoorzaamde en draaide met zijn hoofd in haar volle boezem. Zijn beverige vingers tastten op haar rug naar het haakje van haar beha. Hennie lachte en duwde hem van zich af. ‘Je moet aan de voorkant wezen’ zei ze zacht. Zonder haar blik van hem af te houden, ontblote ze haar borsten. Hij zuchtte en sprong weer op haar af. ‘Oh ja, neuk me maar, grijp me maar. Ik ben van jou. De hele avond is mijn vlees van jou’, had ze hem zachtjes gezegd. En hij neukte haar. Goed was hij niet, gretig des te meer, Hennie gaf zich aan hem over.

Eerst naaide hij haar in haar kut. Maar deze was te nat en te wijd voor een goede penetratie. Voordat de vrouw het wist propte hij zijn lul in haar kont. Snel en met diepe halen neukte hij haar darmen. Hennie genoot van zoveel overgave en vingerde zichzelf op het ritme van zijn gepomp. Twee keer spoot hij in haar kont, daarna viel hij uitgeput tussen de lakens. De vrouw had zichzelf al drie keer naar een hoogtepunt geholpen, maar was nog steeds niet bevredigd. In zijn slaap maakte ze de bekende Nederlander weer stijf, schoof zich over hem heen, en reed zichzelf naar een vijfde orgasme die avond. Waarschijnlijk heeft de man niet geweten wat hem in zijn diepe slaap overkwam. Toch spoot er voor een derde keer sperma uit zijn stijve buis, en het stroomde in haar snee. Vrijwel meteen daarna viel de man weer in zijn bevredigde roes. Ook toen was Hennie wat rustiger en ze overzag wat ze had aangedaan ze was vreemdgegaan met een bekende landgenoot. Ze was vreemdgegaan, voor het eerst in haar leven. Vreemd sperma lekte uit haar lichaamsgaten en ze genoot ervan. Het genot dat ze ervaren had maakte haar ongemakkelijk. De spanning, de macht van de mannelijke overgave, ze moest er niet aan denken zoiets in de toekomst te moeten missen. Maar Martin, haar man, zou dat nooit accepteren. Juist die bezitterigheid was de reden dat ze die paar uur daarvoor het huis was uitgevlucht. Hennie wist het, voelde het, maar wilde er nog niet aan, zojuist had ze de vrijheid geproefd en het smaakte naar meer. Ze keek naar het roerloze lichaam van de bekende Nederlander. ‘Hijzelf betekent niets. Het gaat om wat hij inbrengt, geld, gretigheid en sperma’, bedacht ze zich. Ze moest weg, weg van hem, weg van de verlokking. Tegen beter weten in hoopte ze dat het nog niet te laat was. Ze trok het bevuilde slipje weer over haar billen en kleedde zich aan. Zonder ook maar een briefje te schrijven verliet ze de kapitale woning en verdween in de ontwakende polder. Het beloofde een mooie dag te worden maar Hennie kon haar gedachten er niet bijhouden. Ze was te zeer met haar gedachten bezig.

‘Wat doet een mooie vrouw zo vroeg op deze ochtend in de polder?’, klonk ineens een mannenstem achter haar. Hennie schrok en draaide zich met een ruk om. Twee mannen stonden pontificaal naar haar te kijken. ‘Ik, eh, ik loop na te denken’, stamelde de mooie vrouw. ‘Dat treft, dat doen wij ook’, zei dezelfde stem die van de man in het wit kwam. ‘Zullen we samen nadenken?’, vroeg de andere man. Hennie keek het tweetal eens aan. Het waren mooie mannen, maar ze kon hen niet echt thuisbrengen. ‘Nou ja, ik weet het niet hoor. Ik ken jullie niet eens’, antwoordde Hennie. Als een man stapten ze op haar af en ze gingen aan weerszijden van haar staan. ‘Ach, daar kunnen we snel wat aan doen’, zei de man in het wit. ‘Ik ben Nico en mijn vriend is Arnold. Wij hebben een discotheek in Rotterdam, wonen hier in de buurt, en waren in gesprek of we de zaak moeten verbouwen of niet’. ‘Ooh’, zei Hennie, tegelijkertijd zich realiserend dat het nu haar beurt was om te verklaren wie ze is en waarom ze in de polder na liep te denken. ‘Ik ben Hennie, getrouwd. Maar gisteravond heb ik iets meegemaakt wat mijn huwelijk op losse schroeven heeft gezet’. ‘Ah’, zei Arnold laconiek, ‘dat is zeker dat kind of magic?’ Hennie keek hem niet begrijpend aan. ‘Jaha’, verklaarde Nico, ‘vreemdgaan it’s a kind of magic. Vreemdgaan is magie na zovele jaren huwelijkse trouw’. Even keek Hennie dankbaar van de een naar de ander. Zonder dat zij het er over had gehad, begrepen die twee nu al waar het om ging. ‘Kom, laten we naar ons huis gaan, we zien eruit alsof we allemaal een goed stevig ontbijt kunnen gebruiken. Nico en Arnold sloegen beiden hun arm om de vrouw in hun midden en zo liepen ze door het natte gras naar een groepje bomen een eindje verderop.

Nog voordat Hennie kon zien dat er een kast van een huis achter de bomen verscholen lag, streelden de heren haar prachtige lijf. De magie sloeg weer toe, weer een vreemde die haar aanraakte, nu zelfs twee. Ze voelde nieuw geil in haar vieze slipje lopen. Nog tijdens het lopen, geilde ze weg. Arnold knorde tevreden terwijl zijn hand over haar billen gleed. Nico’s ademhaling was duidelijk te horen. Zijn hand streelde haar venusheuveltje. Even verkrampten zijn vingers, hij voelde de kleverige nattigheid. ‘Ik geloof dat we het ontbijtje even moeten laten schieten’, zei hij met hese stem. De opwinding had zozeer toegeslagen dat het drietal in de achtertuin strandde. Hennie’s knoopjes waren al los toen de mannen haar op haar knieën drukten. De mooie vrouw had haar ogen gesloten en genoot van de warme opwinding die vanaf de onderbuik haar lichaam overmeesterde. Zacht vlees beroerde haar lippen, de vrouw opende haar ogen en zag twee stijve penissen die ongeduldig wachtten om te worden gepijpt. Voorzichtig likte ze een voor een aan de mannenlollies. Het pleit was beslecht, de opwinding sloeg in volle hevigheid toe. Om en om liet ze de pikken tot diep in haar keel schuiven en ze genoot van de bittergeile mannensmaak. Tegelijk streelde ze twee zakken, de vier met zaad gevulde ballen. ‘Ja toe maar’, klonk een schorre stem boven haar, ‘voel maar, lik maar en proef ons maar. Je bent een geil wijf, jouw lichaam vraagt erom, geef er maar aan toe. Er kan je niets gebeuren’. De ochtendzon was inmiddels sterk genoeg om de hete lijven ook van buitenaf te verwarmen.

Nico pakte de mooie vrouw bij haar middel en boog haar lichaam voorover. ‘Wat heb jij een fantastisch neuklijf’, fluisterde hij zacht. ‘Te mooi om aan een man te geven. Het is niet meer dan normaal om jezelf zo te laten gaan’. Hennie kreunde. De man had gelijk, ze genoot ervan. Waarom zou ze er dan niet aan toegeven? Als vanzelf duwde ze haar prachtige billen naar boven. De beide heren keken ietwat ongelovig naar de smerige onderkant van haar slipje. ‘Allemachtig, wat heb jij de afgelopen uurtjes met die heerlijk spleet van je uitgevoerd?’, vroeg Arnold zachtjes, ‘Moet je eens kijken, wat een geile smerigheid ze aan haar billen heeft!’ ‘Ooh ja’, kreunde Hennie opgewonden, ‘dat is allemaal geil en sperma. Het is echt magie. ooh mijn god, betover me, laat me voelen wat genot is!’ ‘Hier!’, snauwde Arnold terwijl hij de slet een flinke tik op haar billen gaf, ‘dat krijg je er nou van. Met die hoerige neuknaad van je!’ Hennie kermde en duwde haar onderlichaam nog meer naar boven. Opgewonden slaakte ze een gilletje op het moment dat Nico het met geil besmeurde slipje van haar lichaam scheurde. De wind speelde zachtjes tussen het nu onbeschermde en natte vlees. ‘Wat een poes!’, riep Nico uit, ‘moet je eens kijken wat een gezwollen vlees!’ Arnold brieste en zei, ‘Ik hou het niet meer uit. Ik moet erin, ik moet de hoerige warmte van haar binnenlichaam om mijn pik voelen!’ Vrijwel meteen liet de man zich op zijn knieën vallen en dreef met een welgemikte stoot zijn vleespaal in de vochtige snee. Hennie werd van het ene op het andere moment opgevuld en kreunde het uit van genot. Arnold begon aan een woeste stootpartij waarbij zijn ballen wild tegen Hennie's billen sloegen. ‘Ik voel haar niet eens! In die kut van haar voelt zelf eens olifantenstier geen reet!’, schreeuwde de man het uit. ‘Wacht even’, zei Arnold gejaagd, ‘daar ga ik wat aan doen’.

De man dook met beide handen achter Hennie's onderlichaam. Met de vingers van zijn ene hand beroerde hij de enorm gezwollen clitoris en de vingers van zijn andere hand wurmden zich in de warme vagina. ‘Wat, wat doe je?!’, kreunde Hennie gejaagd. ‘Ik maak je neukkut nauwer voor mijn maatje’, steunde Nico afwezig. Hij was teveel afgeleid door het beeld van zijn eigen hand naast zijn vriend’s pik in haar vagina. ‘Ooh Jezus’, kreunde Hennie hevig opgewonden en ze stootte haar onderlichaam naar achteren om het allemaal nog beter te kunnen voelen. Inmiddels had Nico drie vingers in de wijde vagina weten te proppen en positioneerde die zo om Arnold’s lul dat deze tijdens het stoten als het ware werd afgetrokken. ‘Ooh ja, dit is beter. Veel beter’, kreunde Arnold met hoge stem. ‘Ik ga me bijna in haar leegspuiten!’ Hennie had het niet meer. Ze wilde besproeid worden, ze wilde dat de man zich in haar lichaam gaf. De afgelopen uren was haar lichaam een bron van smerige sex geweest, heel haar onderlichaam stonk naar vreemd mannenzaad. Nog even en nieuwe ladingen zouden in haar worden gedeponeerd. Het genot werd ondraaglijk, ze wist niet meer wat ze moest doen met haar lichaam. De slet kronkelde haar onderlichaam, maar het werd er alleen maar erger van. ‘Spuit dan in me! Spuit je heerlijke zaad dan in me! Alsjeblieft, alsjeblieft!’, kermde ze het uit. Dit werd voor Arnold allemaal teveel, zijn lul zwol op. Nico voelde het aan zijn vingers en Hennie voelde het lichaam van de neuker op het hare verharden. Zijn bewegingen werden sneller, ongecontroleerd en de man hief een langgerekt gekreun aan. Hij kwam klaar, het drietal kreunde het uit van genot. ‘Naai me, naai me’, huilde de vrouw bijna van geilheid en eindelijk kwam het zaad. Dikke klodders werden in de vrouw gespoten. Tussen de pik en de vaginawand voelde Nico aan zijn vingers het slijmerige sperma naar binnen stromen. Arnold kreunde bevrijdend en vrijwel ogenblikkelijk verslapte zijn lul. De man liet zich naar achteren vallen.

Hennie voelde meteen een leegte in haar kut, alleen Nico’s vingers en het sperma bleef achter. ook Hennie wilde verzitten, maar Nico liet blijken dat hij daar niets van wilde weten. Vrijwel in een vloeiende bewegingen haalde hij zijn vingers uit de schede en stopte zijn pik ervoor in de plaats. Hennie's propdoos was inmiddels zo wijd gepompt dat ze het bijna niet in de gaten had, maar dat hoefde ook niet. De man gebruikte de besmeurde kut slechts voor het glijmiddel. Hij poerde maar twee keer in de kier, haalde zijn pik eruit en propte hem vervolgens in haar reet. Vrijwel ogenblikkelijk vloeide de pijn in Hennie's knieën weg en het genot nam wederom de overhand. ‘Als een beest’, gromde Nico, ‘Als een beest’, kreunde Hennie terug. Ze keek langs haar lichaam naar het geterroriseerde plekje tussen haar benen. Haar borsten bengelden onbeschaamd op het ritme van de neukbewegingen in haar anus. Nico hield met zijn handen haar middel beet en pompte onverdroten door. Zijn nagels drongen diep in haar vlees. Hennie keek over haar schouder naar achteren en vroeg hees, ‘Ga jij ook komen?’ Nico zei niets, maar knikte slechts terwijl hij zijn ogen stijf gericht hield op de twee bilhelften waartussen zijn pik verdween en tekens weer tevoorschijn kwam. De man maakte een geluid alsof hij moest kotsen en loosde zijn sperma. Hennie voelde nu maar een golf haar lichaam binnendringen. Terwijl boven haar de voormalig eigenaar van het eiwitrijke vocht opvallend stil bleef, leek de klodder zich via haar darmen dieper en dieper een weg door haar lijf te banen. Ook Nico liet zich vermoeid uit haar lichaam glijden. Hennie liet zich op haar zij vallen. Wederom sijpelde zaad uit beide lichaamsopeningen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb