Als de kat van huis is.

“Frank, moet je dit zien!” riep Hilda met een stem die grote verbazing en onverholen nieuwsgierigheid uitdrukte. In haar hand had ze een opengeslagen fotoalbum. Frank stond op uit zijn stoel en kwam bij haar staan. Terloops gleed zijn blik over haar heerlijke lichaam, ze droeg een kort zomerjurkje waarin haar borsten en bips duidelijk stonden afgetekend. ”Wat is er?” vroeg hij, met meer aandacht voor haar opwindende parfum dan voor de inhoud van het album. Totdat hij zag wat erin zat. “Hoe kom je daar aan?” “Hier, in de la, daar lag het.” “Jezus...” Hilda en Frank keken elkaar aan, ze wisten niet goed wat ze met de ontdekking aan moesten. Ze waren enkele dagen te gast bij hun vrienden Betty en Piet, een echtpaar van rond de veertig, tien jaar ouder dan zijzelf. Momenteel waren die naar de stad om inkopen voor het avondeten te doen. Hilda en Frank waren thuisgebleven om wat te lezen en naar de rijk gesorteerde cd collectie van Piet te luisteren.

Bij het neuzen in de boekenkast had Hilda een la opengetrokken en toen het album gevonden. Nieuwsgierig was ze erin gaan bladeren; misschien waren er wel kiekjes bij waar zijzelf ook opstond. “Maar... dit zijn allemaal...” “Ja, ik zie het”, bevestigde Frank. Met grote ogen keek hij naar de foto’s. “Dat is Piet!” stamelde Hilda verrast, wijzend naar een prent van een naakte man met een knots van een erectie. Hij stond met zijn handen op zijn heupen, zijn onderlichaam vooruit. Hij lachte vrolijk en keek recht in de camera. “Hier... Betty!” Frank wees een foto aan van hun vriendin poedelnaakt op de bank, enigszins onderuitgezakt met haar benen wijd gespreid zodat haar spleet duidelijk te zien was. Met haar handen drukte ze de grote borsten omhoog terwijl ze zelf met uitgestoken tong aan een van haar tepels likte. Ze sloegen een blad om. Opnieuw allemaal naaktfoto’s, nu van Betty en Piet terwijl ze neukten. Enkele foto’s waren in zwart-wit, de meeste in kleur. De volgende bladzijden bevatten foto’s die hun adem deden stokken. Want daarop zagen ze niet alleen Betty en Piet, maar ook andere mensen, die ze niet kenden.

“Niet te geloven... wat zeg je me daar nou van!” Hilda zei niets, ze was veel te gebiologeerd door de foto’s. Met een hongerige blik nam ze elk detail in zich op. Ze herkende Betty als het middelpunt van de belangstelling op veel plaatjes, en ook Piet was gemakkelijk te ontdekken vanwege de grote afmetingen van zijn lul. Hij had de grootste van al de mannen die aan de orgie deelnamen. Alhoewel het er veel van weg had dat de foto’s bij verschillende gelegenheden gemaakt waren. “Die moet ik toch eerst op mijn gemak bekijken, hoor!” zei Hilda. Ze nam het album mee naar de bank. Met haar benen onder zich gevouwen, nestelde ze zich gemakkelijk in de kussens. Frank kwam dicht bij haar zitten. Een afbeelding toonde Betty, liggend op de vloer van de woonkamer. Twee kerels knielden aan weerszijden van haar hoofd. Ze drukten hun halfharde penissen tussen haar lippen. Betty streelde hun billen. Een derde vent knielde voorover tussen haar gespreide dijen en likte haar schede. “Nee maar!” mompelde Frank, wijzend haar een nieuwe foto. Die was op het toilet gemaakt. Betty zat wijdbeens op de bril te urineren terwijl ze op de lange, dunne pik van een man zoog die toekeek hoe ze plaste. “En deze!” Hilda doelde op een prent waar Piet met een harde straal tegen de onderbuik van een vrouw pieste die net zo zat als Betty op de vorige foto. Op bed in de slaapkamer was er een gemaakt van een dikke vrouw op handen en knieën voorover zodat haar buik en weke memmen omlaag hingen. In haar mond had ze de knoert van Piet die voor haar knielde. Achter hem zat Betty. “Ze likt... ze likt tussen zijn billen!” stamelde Hilda verward. “Ik zie het... en moet je hier kijken!”

Drie foto’s waren pal naast elkaar geplakt, de eerste toonde een paartje op de bank waarop zij nu ook zaten, op dezelfde plek. Een vrouwtje met kleine tietjes en een kaalgeschoren kutje zat op schoot bij Piet, met haar rug naar hem toe. De tweede liet zien hoe haar sneetje zich tot het uiterste spande om de massieve paal er half in te laten. Het was een close-up die duidelijk de blauwe aderen vlak onder de strakke huid liet zien, evenals de natte glinstering van de kale kutlipjes die strak om de stam sloten. De derde was ook van dichtbij genomen en bracht juist het moment in beeld waarop Piet’s lul, niet meer in, maar vlak voor het sneetje, een sidderende straal melkwit zaad loosde, net zoals de champagne omhoog schiet wanneer de kurk met een knal wordt verwijderd. “Ongelooflijk... wie zou die foto’s gemaakt hebben?” Hilda haalde haar schouders op. Het interesseerde haar niet zozeer om dat te weten. Veel belangrijker vond ze dat ze waren gemaakt en dat Betty en Piet blijkbaar een wild sexleven leidden, waarvan ze nooit enig vermoeden had gehad. Ze was zich ervan bewust dat het kijken naar de plaatjes haar bijzonder opwond, haar kut was gaan vloeien en het kruisje van haar broekje plakte drijfnat aan haar lippen. In een flits stelde ze zich voor dat die dikke fallus van Piet in haar gleuf stak en dat zij die straal sperma tegen haar kutlippen gespoten kreeg. Even plotseling als de gedachte opgekomen was, verdween hij weer. Ze rilde van opwinding. “Wordt je daar geil van?” vroeg Frank, die haar reactie in de gaten had. “Hmmmmm”, murmelde ze. “Jij niet dan?” “Hoe kan het ook anders?”

Hij greep een pakje sigaretten van tafel en ieder staken ze er een op. Daarna bladerden ze verder. Er was een prent waarop vier mannen, waaronder Piet, onderuit gezakt op de bank zaten, hun billen op de rand, hun lullen als vlaggenmasten omhoog. Voor hen stonden vier vrouwen wijdbeens voorover gebogen, die erop zogen. De foto was vanaf de grond genomen, zodat je tussen hun benen doorkeek. Je zag hun billen, daaronder hun gezicht, dan de lullen die ze in hun mond hadden, en tenslotte de achterwerken van de kerels. De meest prikkelende foto vond Hilda die waarop te zien was dat Piet geknield op de penis van een sterk gebouwde kerel zoog, hij had er zeker driekwart van in zijn mond. Maar dat was nog niet alles, een vrouw lag op haar rug tussen de licht gespreide benen van de sterke man, ze steunde half opgericht op haar ellebogen en terwijl Piet zijn lul omlaag geduwd hield, zoog zij op zijn eikel en vingerde ze zijn achterste. Op haar beurt werd de vrouw aan haar kut gelikt door Betty die tussen haar wijd gespreide benen op haar buik lag. “Had jij een vermoeden dat ze dit deden?” vroeg Frank aan zijn vrouw. “Misschien doen ze het nog steeds!” Ze nam een stevige trek aan haar sigaret en inhaleerde diep. “Eigenlijk zou ik best...” “Wat, liefje?” “Nou, ik zou eigenlijk best... eh... ook zoiets willen beleven, het lijkt me zo opwindend... ik weet niet...” Bij die woorden van zijn vrouw werd de lul van Frank nog stijver dan hij al was van het bekijken van de foto’s. Hij kon zijn oren nauwelijks geloven. “Bedoel je... dat je...” “Ja, waarom niet? Als Betty en Piet het durven, waarom zouden wij het dan niet eens doen... gewoon proberen hoe het is met een andere kerel... en jij met een andere vrouw...”

Ze sloot haar ogen en opnieuw flitste het beeld van Piet’s lul door haar hoofd. Ze kreunde zacht. “Ooooh, ik ben zo geil! Die foto’s...” Meer aanmoediging had Frank niet nodig. Hij pakte het album en legde het op de salontafel. Hongerig drukte hij zich tegen Hilda aan en kuste haar in de hals. “Mijn sigaret!” waarschuwde ze. Vlug doofde hij haar en zijn peuk. Het volgende moment lagen zijn handen op haar borsten en kneedde hij ze door de dunne stof heen. Als twee rubberen ballen lagen ze in de cups van haar bustehouder. Met gespreide vingers kon hij ze precies omvatten. “Ooooo, mijn teefje!” gromde hij. Zijn tong drong tussen haar lippen en explodeerde in haar mondholte. Toen hij zijn handen in de lage halsopening van haar jurkje stak, voelde hij Hilda’s gloeiende hand op de bult in zijn broek. Begerig tastte zij de omvang van zijn erectie af. Daarna ritste ze zijn broek los en wurmde met haar vingers net zolang tot ze zijn pik via de pijp van zijn slip bereikt had. Knijpend sloten haar vingers zich om zijn geslacht. “Wat is die hard!” murmelde ze voldaan. “Je bent net zo opgewonden als ik!” Frank liet een hand achter in de cups van haar beha, spelend met de elastische bollen en de verstijfde tepels, de andere schoof onder haar jurk langs haar bovenbenen naar het elastiek van haar slipje. Met een zucht spreidde Hilda zo goed mogelijk haar opgetrokken en onder haar billen gevouwen benen zodat hij zijn hand in haar slipje kon steken en met de palm haar natte schede te masseren. “Geef me een beurt!” kermde ze smachtend. “Nu!” “Maar als Betty en Piet thuiskomen?” “Die komen heus nog niet... en wat dan nog!” Ze knoopte haar jurkje aan de voorkant los en gooide de panden wijd open. Haar vingers gristen het kruisje voor haar vagina weg. Ze gooide haar benen van de bank en plantte ze ver uiteen op de vloer. Haar billen rustte op de rand van de bank.

“Vlug, steek hem erin!” “Haastig liet Frank zijn broek zakken. Zijn onderbroek deed hij alleen aan de voorkant omlaag, waarna hij de band onder zijn testikels haakte. Het volgende moment nestelde hij zich tussen de dijen van zijn vrouw en met een grom van genot boorde hij zijn harde lul in haar neukspleet. Hilda ontving hem luid kirrend en voelde hoe hij in haar wegzakte, soppend vanwege de grote hoeveelheid vocht die haar vagina had afgescheiden. “Oooh! Wat is dit lekker!” koerde ze luidkeels. Ze vond het extra opwindend dat ze haar jurk nog half en haar beha en slipje helemaal aanhad en dat Frank haar neukte langs haar opzij getrokken slipje. Dat hij dat deed met zijn onderbroek strak om zijn billen gespannen, zijn pantalon op zijn enkels en zijn colbert, overhemd en stropdas aan. Het had iets van een wilde verkrachting door een aanvaller die niet de tijd had om haar en zichzelf uit te kleden, maar die vlug, vlug een nummertje maakte om van zijn onbeheerste verlangen verlost te worden. Hilda fantaseerde daar wel eens over en werd daar dan flink door opgehitst. Op dat ogenblik verstijfden Hilda en Frank van schrik. De voordeur werd geopend en er klonken stappen in de gang naar de woonkamer. De deur zwaaide open en daar stonden Betty en Piet, ieder met een plastic tas met boodschappen in hun handen. Hilda en Frank waren zo ingespannen bezig geweest met hun vluggertje dat ze de auto niet hadden gehoord. Nu was het te laat om nog iets te wijzigen aan de toestand die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. Verbaasd bij de eerste confrontatie, maar lachend bij nader inzien, keken Betty en Piet naar hun gasten.

“Wel heb ik jou daar!” grinnikte Piet. “Je kunt ze ook niet alleen thuislaten. Zodra de kat van huis is...” Betty zette de tas neer en liep naar het tweetal op de bank. Meteen zag ze het fotoalbum op de salontafel. “Verrek!” mompelde ze. “Hebben jullie het gevonden?” Hilda en Frank, nog steeds in dezelfde pose, maar stilgevallen, knikten. Na de eerste schrik te boven gekomen te zijn, schaamden ze zich niet om het feit dat nu zij ontdekt waren. In feite opende zich een perspectief... “Wat een fraaie foto’s zijn dat!” glimlachte Hilda. “Jullie kunnen er wel wat van!” “Anders jullie wel!” knipoogde Betty. Ze gaf Frank een vriendelijke tik op zijn achterste. “Goed voorbeeld doet goed volgen, he?” “Bedoel je dat wij jullie voorbeeld hebben gevolgd, of dat jullie ons voorbeeld gaan volgen?” Frank keek zijn vriendin met een guitige blik aan. Piet kwam nu ook naderbij. Betty bevrijdde hem van de boodschappen. “Zonde dat we jullie hebben gestoord...” “Helemaal niet!” reageerde Hilda prompt. Ze duwde Frank van zich af, maar bleef brutaal in dezelfde houding zitten. “Ik wil dat jullie meedoen, net als op die foto’s!” “Je zegt het maar hoor!” Piet maakte er geen probleem van, net zomin als Betty. Met begerige ogen keek Piet naar het spaarzaam bedekte lichaam van Hilda, vooral naar het vochtige slipje waarin duidelijk haar gezwollen schaamlippen stonden afgetekend. Betty kon haar ogen niet afhouden van de lul van Frank die nog steeds uit zijn onderbroek stak met de behaarde ballen omhoog gedrukt door die band. Op hun beurt keek Hilda nieuwsgierig naar hun vrienden. Hilda wist inmiddels van de foto’s wat die bult in de pantalon van Piet te betekenen had. Frank verlustigde zich aan de aanblik van Betty’s prominente borsten die, dat was door de dunne stof van haar bloes duidelijk te zien, gesteund werden door een beha met halve cups. De tepels bleven daarin vrij en priemden puntig door de stof.

“Zeg maar wat je wilt”, sprak Betty lachend. “Jij bent onze gaste.” “Als ik het voor het zeggen heb, dan moet Piet maar eens mijn kutje likken!” Gespannen wachtte Hilda af wat de reactie op dit brutale voorstel was. Doch wat dat betrof waren Betty en Piet wel wat gewend. “Met alle plezier!” zei Piet terwijl hij op Hilda toeliep. Betty ging naast Frank op het andere gedeelte van de bank zitten om gezamenlijk toe te kijken. Piet trok zijn colbert uit en knielde voor Hilda op de grond. Hij streelde haar zachte dijen. “Je moet ook je broek uittrekken... ik wil zien hoe je eruit ziet!’ sprak ze. Piet deed wat er verlangd werd. Toen hij zijn slip uitdeed, hechtte ze haar blik aan zijn lul die half verstijfd was en met een schokje omhoog kwam. Op zijn beurt begon hij haar broekje omlaag te trekken, waarbij Hilda hem hielp door haar bips hoog op te tillen. Ze schoof haar achterste tot op het uiterste randje van de bank en spreidde haar dijen zo wijd mogelijk. Piet drukte zijn mond op haar drijfnatte schede en stak zijn tong tussen de schaamlippen. Hilda kreunde hartstochtelijk en schokte met haar onderlijf tegen hem op. Hij likte over haar kittelaar en sabbelde even op de sappige lippen. Toen trok hij haar kut zo ver mogelijk open en keek van dichtbij naar de glinsterende plooien die de diepte van haar grot omlijstten. “Ik kan niet langer werkeloos toezien, hoor!” zei Betty. Met die woorden greep ze de lul van Frank, nog overdekt met het geil uit Hilda’s kut. Ze hield hem met een hand omklemd terwijl ze met de wijsvinger van haar andere hand over zijn eikel streelde. Ze kraste met haar nagel door de eikelspleet waaruit spontaan een druppel helder vocht opwelde. Direct begon Frank met haar tieten te spelen. Nog nooit had hij zulke grote ballen aangeraakt. Met een half oog keek hij naar Hilda en hoe ze lag te genieten van wat Piet met haar poes deed. Het hoofd van zijn vriend ging snel op en neer tussen haar sidderende dijen.

“Ik weet niet wat jij doet, maar ik ga meedoen!” sprak Betty even later. Ze knielde achter haar man en begon zijn stoere billen te strelen. Ze boog voorover en likte ongegeneerd over de gespannen heuvels. Piet kermde van genot en stak zijn achterwerk naar haar toe. “Ja, dat vind je lekker he?” Betty trok zijn bilhelften uiteen en begroef haar gezicht ertussen. Gebiologeerd keek Frank toe hoe ze van boven tot onder zijn kloof likte en een natte zoen op zijn anus drukte. Ook Hilda zag wat haar vriendin deed. Ze raakte er enorm door opgegeild. Piet zoog verrukkelijk op haar klit en ploegde met zijn tong door haar kut. De spanning in haar onderbuik nam met de seconde toe. Ze voelde het orgasme opzwellen in het ritme waarmee de golven van een woeste zee op het strand rollen en er bruisend over uitschuimde. Betty boorde vol enthousiasme haar tong in het bruine gat van Piet. Op zijn beurt wurmde hij zijn tong zo diep mogelijk in Hilda’s spleet. Toen kon ze niet langer weerstand bieden aan het genot dat tintelde in haar onderlijf. Met een luide kreet gaf ze uiting aan haar climax. Het volgende moment overspoelde ze Piet’s tong met een vloedgolf van vaginaal sap, dat hij dankbaar oplikte. Met gesloten ogen lag ze hijgend achterover, haar gezicht vertrokken door de gespannen wellust die ze ervoer. “Hmmmmm, dat was zalig!” gromde Piet. Hij richtte zich op en ging in een van de fauteuils zitten. Hij deed zijn hemd uit en keek tevreden naar Hilda, constaterend hoezeer hij haar had bevredigd. Met een hand omklemde hij zijn lid en wreef het op tot uiterste stijfheid. “Komen jullie mij nu maar eens verwennen!” sprak hij tot Betty en Hilda, die inmiddels weer tot haar positieven gekomen was. “Naakt!” De vrouwen kleedden zich gehoorzaam uit. Frank keek verrukt naar hun blote tieten, hun verleidelijke buikjes en de romige billen. Zijn aandacht ging vooral uit naar het opwindende lijf van Betty. Ze was rijp als een sappige peer, mollig en gevuld op de plaatsen waar dat wat hem betrof mocht. “Trek jij ook je kleren uit, Frank?” vroeg Piet aan zijn vriend. “We gaan er een feest van maken!”

In een mum van tijd was ook hij ontkleed, zijn lul als een stormram tegen zijn buik omhoog. “Betty en Hilda, kniel hier aan weerszijden”, wees Piet aan. Hij legde zijn benen over de armleuningen van de stoel en zakte onderuit. Zijn paal hield hij recht overeind, zijn ballen hingen zwaar over de rand van de stoel en zijn billen hingen vrij van de zitting. Frank keek met bewondering naar het atletisch gebouwde lichaam van zijn vriend, de sterke armen en benen, de brede borst en de nagenoeg vlakke buik. Hij werd bijzonder gebiologeerd door de omvang van het geslacht, hoewel hijzelf toch niet klein geschapen was, moest hij in Piet zijn meerdere erkennen. Hij kon zich goed voorstellen dat Hilda nieuwsgierig was naar dat ding! De vrouwen waren inmiddels, ieder aan een kant, voor Piet neergeknield. Onverholen keken ze naar de uiteen staande billen en de behaarde bilkloof. Betty’s speeksel glinsterde op de haartjes en ze plakten tegen elkaar. Hilda likte haar lippen af, ze moest zich bedwingen om niet net als Betty een kus te drukken op dat gerimpelde bruine rozet. “Ga jij tussen hen instaan?” vroeg Piet aan Frank. Met zwiepende lul stelde Frank zich op de aangegeven plek op, gespannen afwachtend wat zijn vriend van plan was. Hij zag dat Hilda en Betty hun handen naar de lul vlak voor hun ogen uitstaken. Hilda begon over de stam te wrijven, vanaf de wortel tot aan de paddestoelvormige eikel, Betty streelde zijn ballen, en de aanvankelijk gerimpelde balzak trok strak alsof de testikels onder haar aanraking opzwollen tot ei grootte. Met een verheerlijkte trek op zijn gezicht keek Piet toe hoe de vrouwen hem verwenden.

“Zien jullie dat mijn anus drijfnat is?” De vrouwtjes knikten. “Dat maakte het voor jullie erg gemakkelijk om me daar te vingeren!” Hij had het nog niet gezegd of Hilda stak haar wijsvinger uit naar het toegeknepen gat dat toegang verschafte tot zijn darmkanaal. O, wat werd ze daardoor geïntrigeerd. Ze drukte er met haar vingertop tegenaan. Zodra Piet zijn sluitspier ontspande schoot haar vinger voor de helft naar binnen. Meteen spande hij zijn spier weer en kneep ermee in haar vinger. Daardoor liet ze zich echter niet weerhouden. Dwingend schoof ze hem er verder in. Piet gromde van genot. Frank keek met brandende blik toe hoe zijn vrouw de kont van zijn vriend begon te vingeren. In en uit schoof ze haar vinger in een snel tempo, waardoor ze Piet ertoe bracht ongecontroleerd met zijn heupen te schokken. Nog steeds speelde Betty met zijn erectie. Daarvoor gebruikte ze haar ene hand. De andere was tussen Hilda’s dijen verdwenen. Dat verklaarde het zuchten van zijn vrouw en de bewegingen van haar onderlijf! “Nu ik!” stelde Betty voor. Hilda trok haar vinger uit Piet’s achterste, waarna haar vriendin het van haar overnam. Maar niet met een vinger, doch met twee! Moeiteloos schoof ze haar wijs en middelvinger naar binnen om in hetzelfde snelle tempo als Hilda heen en weer te schuiven, tot grote wellust van haar man. Hilda nam nu de rol van Betty over. Met een hand manipuleerde ze de trillende staaf, met de andere vingerde ze de gloeiende kut van Betty. Frank keek nog steeds werkeloos toe. Hij had veel zin om die twee geile vrouwen om beurten te neuken. Waarom ook niet? dacht hij. Piet lag nu wel te genieten, maar ik word mooi vergeten.

De daad bij de gedachte voegend, hurkte hij achter Betty. Hij klemde zijn knieën om haar heupen en prangde zich tegen haar rug aan. Ze liet een opgewonden kreetje horen toen ze zijn harde lul tegen haar bips voelde. “Ooooh, Frankie... wat is die heet! Wat ga je ermee doen?” Drie tellen later kreeg ze het antwoord, hij wurmde zijn lul tussen haar dijen naar de opening van haar vagina en stootte toe. Betty stak haar bips iets omhoog in zijn richting waardoor de toegang beter bereikbaar werd. Met een diepe zucht ontving ze zijn spijkerharde pook in haar buik. Ze voelde hem tot aan haar baarmoeder binnendringen. Hij begon haar met wilde stoten te neuken, waarbij steeds zijn onderbuik tegen haar wulpse billen kletste. “Aaaaaii, wat ga je diep... wat een verrukkelijke pik heb je!” Frank greep naar haar schokkende tieten en kneep met klauwende vingers in het weelderige vlees. Hij kneedde de grote ballen in allerlei vormen, wat Betty zich kermend liet welgevallen. Na een flitsend stel stoten maakte hij zich van haar los en kroop hij tegen zijn vrouw op. Hij nam haar op dezelfde manier, onbeheerst en wild als een ongetemde hengst. Hilda kreunde luid en ving hem met toegeknepen ogen en wijdopen mond op. Het idee dat zijn lul vlak tevoren in de kut van haar vriendin had gezeten, maakte haar nog heter. Het leek wel of zijn penetratie dubbel zo fijn was. Ze bonkte met haar bips achteruit om hem nog dieper te voelen. Ondertussen trok ze onafgebroken aan de massieve paal van Piet. Ze keek naar Betty’s stotende vingers en vroeg zich af of hij er ook drie in kon hebben. Ze besloot het gewoon te proberen! Ze voegde duim, wijs en middelvinger samen en perste die tegen de rectale opening aan, nadat Betty zich had teruggetrokken. Knorrend als een varken onderging Piet de penetratie. Hij ontspande vakkundig zijn sluitspier en tot Hilda’s grote opwinding kon ze haar vingers helemaal naar binnen steken. Ze voelde hoe zijn darmwand gloeide. “Lekker he, geile beer van me!” fluisterde Betty. “Je vindt het zalig om in je kont gepoerd te worden... ja, goed zo Hilda, stoot maar flink door, hij kan het hebben!”

Hilda kon het nauwelijks geloven, maar het was toch echt zo, Piet’s harige aars neuken met haar vingers, wat een ongekende sensatie! En dat terwijl Frank haar om de haverklap van achteren besteeg en als een wildeman zijn snikkel in haar druipende snee ramde. O, wat ging hij tekeer... ze kon wel merken dat hij flink hitsig werd van wat hij haar bij Piet zag doen, zo fel had hij haar nog nooit genaaid! “Prima Frank!” riep Piet tegen zijn vriend. “Geef jij de meisjes maar een flinke beurt!” Met welgevallen keek hij toe hoe Frank om beurten Betty en Hilda beklom. Bij het wisselen keek hij steeds naar de vlammende lul van zijn vriend die weliswaar niet zo groot was als de zijne, maar wel zo lang en zeker zo hard. Hij zag verrukt al het slijm dat de stam bedekte, dat kwam goed van pas! “Zo meisjes, nu moeten jullie plaatsmaken voor Frank!” Het drietal keek Piet verrast aan. “Ja, ik wil dat je me neukt... schuif die machtige pik van je maar naar binnen! En tot de vrouwen zei hij, “Hou mijn benen en billen uiteen, speel met mijn ballen, en stuur Frank erin!” Zoiets had Hilda nog nooit meegemaakt. Twee kerels die elkaar naaien! Ze keek op naar Frank om diens reactie te peilen. Zou hij op Piet’s uitnodiging ingaan? Ze zag aan zijn gezicht dat hij er geen enkele moeite mee had. In feite vond Frank het een geweldig idee om zijn gloeiende penis in het gat van zijn vriend te steken, het was vast heel nauw en zou hem een verrukkelijke frictie verschaffen. Hij knielde voor de fauteuil neer. De vrouwen omklemden zijn lul en richtten de kop op de anale opening. “Kun je hem wel hebben?” vroeg hij. “Nou en of!” grinnikte Betty. “Je bent niet de eerste hoor! Hij heeft er al vaak genoeg een in gehad en die waren zelfs dikker dan die van jou! Nou, zet ‘m op!” Ze gaf Frank een kletsende tik voor zijn billen om hem aan te moedigen.

Hilda keek gespannen naar het kontrast tussen de glimmende eikel en het drijfnatte poepgat. Ze kon zich nog niet voorstellen dat die paal werkelijk in Piet’s achterste zou verdwijnen. Maar het gebeurde! Van dichtbij keek ze toe hoe Frank zijn onderlijf vooruit drukte. Even werd de puntige eikel geplet door de weerstand van de sluitspier, het volgende moment glipte de kop in Piet’s rectum. “Ooooh...”, kermde Piet opgewonden. “Daar gaat die!” Hij greep zijn eigen leuter vast en begon zichzelf met machtige halen af te trekken. Frank drukte zich verder naar binnen. De vrouwen keken gefascineerd toe hoe het orgaan de gerimpelde anus uitrekte en er pulserend in gleed, gesmeerd door al het geil uit hun kutjes. “Is het lekker?” vroeg Hilda aan haar man, terwijl ze zijn schokkende billen streelde. “Goddelijk... ooh, wat een sensatie... zoals zijn kont mijn lul omklemt en hij beurtelings zijn spieren spant en ontspant... geweldig!” “Aaaaach, wat gaat die er diep in!” gromde Piet buiten zinnen van genot. “Ik voel je ballen iedere keer tegen mijn kont slaan... wat kun jij neuken!” In een nog sneller tempo pompte Frank zijn paal in het achterwerk van zijn vriend, uiting gevend aan de wellust die hij ervoer. Hilda en Betty konden hun ogen nauwelijks geloven. Wat ging Frank tekeer en wat lag Piet te kronkelen als een vis op het droge. Iedere keer kwam Frank’s geslacht er tot aan de eikel uit om een seconde later met een machtige stoot van zijn heupen weer helemaal te verdwijnen. Ze hoorden het soppende geluid en verloren hun laatste remmingen. Betty zei, “Vlug Hilda, zak jij op Piet’s lul neer, dat is beter dan dat hij zichzelf aftrekt... ik bied hem dan mijn snee aan om er fijn aan te likken.”

Haar vriendin deed wat haar was voorgesteld. Ze zwaaide haar linkerbeen over het onderuitgezakte lichaam van Piet heen, haar rug naar zijn gezicht. Ze stond wijdbeens boven zijn onderbuik. Ze griste hem zijn lul uit zijn hand en hield die kaarsrecht omhoog. Toen zakte ze door haar knieën. Met gesloten ogen wachtte ze op het moment waarnaar ze zo hevig verlangde, die knots van Piet in haar smachtende kut te krijgen, net zoals dat grietje op de foto! Een gesmoord gekreun ontsnapte aan haar lippen toen de brede eikel op haar natte lippen drukte. Ze liet zich verder zakken. Jaaa, daar was die... ooooh, wat een allemachtig lekker gevoel. Haar schede rekte zich uit zoals nooit eerder nodig was geweest, haar neuktube werd tot het uiterste gevuld met een bonk potentie, ze voelde Piet’s kloten tegen haar gezwollen schaamlippen ten teken dat hij er helemaal inzat! Rillend van genot bleef ze stil zitten. Tot haar grote opwinding voelde ze de lul van Piet met kleine schokjes in haar vagina bewegen, dat kwam doordat zijn onderlijf iedere keer werd opgekrikt door Frank wanneer die zijn paal in Piet’s kont boorde. Na enige tijd was die sensatie echter niet meer voldoende voor haar. Ze wilde zijn knots wild tekeer voelen gaan in haar snee. Daarom begon ze zelf op en neer te wippen. Het ene moment klemde ze alleen zijn eikel nog maar tussen haar lippen, het volgende ogenblik prikte zijn kop haast ondraaglijk tegen haar baarmoeder. De dikke aderen op de stam ribbelden gekmakend langs haar schachtwand. Ze steunde met haar handen op Frank’s schouders en gaf hem een smachtende tongzoen. hij greep naar haar harde tieten en masseerde ze naar hartelust. Hij trok hard aan de spitse tepels en kneep ze tot uiterste stijfheid. Betty was inmiddels, net als Hilda, wijdbeens boven Piet gaan staan, echter met haar voorkant naar zijn hoofd toe, haar kut vlak voor zijn mond. “Zuigen, schatje! Maak me klaar met die flitsende tong van je!”

Ze zakte omlaag trok zelf haar schaamlippen ver uiteen en presenteerde haar dikke klit. Piet’s tong begon er als een wilde slang over en rond omheen te likken. Hij liet haar kronkelen en steunen van passie. Zijn handen sloten zich knedend om haar deinende memmen waardoor Betty tot het uiterste werd opgegeild. Hun wilde kwartet duurde nog slechts enkele minuten, maar het leek hen een eeuwigheid. Ze waren zich van niets anders meer bewust dan van hun uitzinnige paring, van karnende lullen, de likkende tong en de knedende handen. Ze kwamen vrijwel gelijktijdig klaar, elk van hen met een luide schreeuw van bovenaardse wellust. Piet voelde hoe zijn aarskanaal werd gevuld met brandend lava op het moment dat Frank scheut na scheut van zijn romige sperma liet schieten. Eenzelfde ervaring, maar dan in haar samen gekrampte kut, kreeg Hilda toen Piet zijn kloten diep in haar buik leegde. Zijn zaad vermengde zich bruisend met het sap dat uit haar vagina tevoorschijn welde. Betty gooide haar spartelende lichaam wild naar achteren, tegen Hilda’s rug aan, om uiting te geven aan de gloeiende sensatie die haar hele lijf doorvlamde. Een onafgebroken stroom schedegeil vloeide op Piet’s likkende tong uit, die hij slechts met moeite kon verwerken...

“O, dat was zalig!” murmelde Hilda toen ze weer tot rust waren gekomen en met zijn vieren genoten van een drankje en een sigaret. “Zo fijn als het met jullie ging, is het nog niet eerder voorgekomen!” stelde Piet vast. “Ik ben werkelijk overdonderd door jullie aanvalsdrift.” “Ik heb een goed idee!” riep Betty met pretlichtjes in haar ogen. “Ik ga ons fototoestel halen... dan maak ik een serie foto’s terwijl Hilda en Frank met jou bezig zijn en dan maak jij een aantal plaatjes van hoe ze mij verwennen!” Iedereen vond het een prima plan, zodoende duurde het niet lang voordat zich opnieuw een wilde orgie afspeelde, die feilloos op de gevoelige plaat werd vastgelegd... Enkele dagen later plakte Betty de foto’s in het album. Daardoor beleefde ze nogmaals alle emoties en moest ze zich bedwingen om zich niet tijdens het inplakken heerlijk klaar te vingeren. Maar ze besloot te wachten tot Piet thuis kwam. “Er is nog plaats genoeg in het album”, constateerde ze glimlachend, zich voorstellend wat er op de foto’s zou komen te staan die nog zouden volgen. Vast en zeker Frank en Hilda, want die vormden als afwisseling in hun sexpartners en grote ontdekking...

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten