Alles op video.

Aangezien we beide een drukke baan hebben spenderen we de avond meestal op de bank, voor de tv. Deze avond echter kregen we bezoek. Onverwacht stapte Victor, een goede vriend van Remco, binnen. Hij had twee videotapes bij zich en terwijl hij ze aan Remco gaf, bedankte hij hem voor het lenen. Ik herkende de tapes meteen. Ze kwamen uit onze privé collectie, op die tapes, was ik in allerlei lingerie en standjes te zien tot stripteaseshowtjes en masturbatieacts aan toe, waarbij ik volledig te bekijken was!

’Ga zitten Victor, en haal jij een biertje voor onze gast, lieverd’ zei Remco, terwijl hij met een grijns op zijn gezicht de videobanden in de kast opborg. Ik pakte een biertje en zette het voor Victor neer. Aan de ondeugende glimlach op zijn gezicht wist ik meteen af te leiden dat Remco met Victor deze avond had afgesproken. Ik nam plaats in de grote fauteuil tegenover de bank waarop de heren zaten, Ik wist niet goed wat te zeggen maar Victor brak de stilte door me te complimenteren, hij was onder de indruk van de videobeelden. Ik kon eigenlijk alleen maar in de lach schieten, misschien omdat ik best een beetje nerveus werd. Remco vroeg me naar boven te gaan om iets passelijks, zoals in de video’s, aan te trekken. Hij had gelijk, ik zat er nogal slordig bij in mijn joggingbroek en een slobbertrui. Ik was binnen twee minuten in een te kort zwart wetlook jurkje gestoken met daaronder alleen mijn jarretels, kousen en hoge hakken. Geen bh en geen slipje eronder. Snel mijn make-up bijwerken en een kloddertje lipstick en ik struikelde bijna de trap af in mijn haast de heren te verrassen. De ogen van Victor rolden haast uit hun kassen.

Hij had zijn sweater uitgedaan en zat relaxed naast Remco op de bank. Ik nam opnieuw plaats in de grote fauteuil tegenover hen en zette een been op de rand van de salontafel. Hierdoor had Remco een prima uitzicht op mijn geschoren naakte kutje, langzaam draaide ik naar Victor. Hij kreeg het erg warm. Remco stond op en liep de trap op naar boven. Ik zei niets en Victor wist ook geen woord uit te brengen, maar zijn ogen gleden via mijn borsten naar mijn benen. Ik deed mijn benen iets meer uit elkaar en trok het jurkje iets omhoog. Mijn schaamlippen glinsterden van het vocht. Remco was ondertussen naast me bezig de videocamera op het statief te schroeven en met een knipoog liet hij me weten dat de camera draaide. Ik gooide mijn andere been over de leuning van de fauteuil waardoor ik met mijn benen wijdopen kwam te zitten. Remco zette een cd op met heerlijk rustige muziek. Ik keek Victor geil en verlangend aan en gebaarde hem naar me toe te komen. Hij knielde voor me op de grond en haalde mijn borsten uit het jurkje. Victor greep ze allebei stevig vast en begon er mee te spelen. ’Knijp er maar goed in, daar word ik nog geiler van’ zei ik en Victor begon mijn tepels stevig te kneden. Hoe harder ik kreunde hoe harder hij me aanpakte. Heerlijk! Met mijn tepels tussen zijn duim en wijsvingers boog ik me naar voren, ik greep zijn gesp vast en begon zijn gulp open te ritsen. Ik gleed naar binnen met mijn hand en greep zijn gezwollen lul vast. Hij stopte met het knijpen in mijn tepels en stond op, ontdeed zichzelf van zijn kleding en bij het uittrekken van zijn broek schoot zijn stijve lul me tegemoet.

Ik begon meteen zijn ballen te kneden, heel gulzig en stevig. Terwijl hij opnieuw mijn tepels aan het melken was, greep ik zijn harde lul vast en verzekerde hem dat zijn paal ook wel de moeite was. Ik schoof het vel van zijn lul heel ver naar achter en daarna weer helemaal naar voren. Zacht, maar met stevige hand steeds opnieuw, heerlijk langzaam. Ik voelde zijn lul opzwellen maar stopte voor hij de kans kreeg om klaar te komen. Ik stond op en duwde hem naar beneden, hij ging liggen op het vloerkleed en ik schoof de stoel aan de kant. Ik ging wijdbeens over hem heen staan en stroopte het jurkje van onder af over mijn hoofd. Mijn borsten dansten op en neer. Ik knielde bij zijn arm neer, pakte zijn hand en drukte zijn hand tussen mijn benen. Een heerlijk gevoel, een vreemde hand op mijn kut. Hij begon me voorzichtig te vingeren. Naar mijn clit hoefde hij niet zoeken, want die priemde gezwollen naar voren. Ik trok mijn schaamlippen naar buiten en keek hem geil aan. ‘Zo, nu moet je mijn schaamlippen eens een goede beurt geven’ zei ik terwijl ik boven zijn gezicht ging zitten.

Terwijl hij zijn tong heerlijk werk liet doen, keek ik even geil in de lens van de videocamera. Remco’s hoofd kwam er achter vandaan en hij likte zijn lippen af. ‘Harder!’ commandeerde ik Victor, ‘Kom op, laat me je voelen, harder!’ Nu was het duidelijk voor hem. Hij trok mijn lippen zo ver hij kon uit elkaar en bewoog dan van boven naar beneden met zijn tong, zodat mijn clit keihard werd en supergevoelig. Op het moment dat hij hard op mijn klit zoog, kwam ik hard kreunend klaar. Naschokkend van genot kroop ik naar beneden en pakte zijn knuppelharde lul in mijn hand. Ik begon opnieuw zijn lul te behandelen, zijn voorhuid zo ver als kan naar achter en zo ver mogelijk naar voren, steeds opnieuw. Met steeds kortere en krachtige rukken duwde ik zijn voorhuid tegen zijn onderbuik aan. Daarna schoof ik zijn vel helemaal terug en maakte ik mijn wijs en middenvinger nat. Victor richtte zijn hoofd op om te zien wat ik van plan was. Ik schoof nogmaals zijn voorhuid helemaal naar achter, maakte zijn eikel nat en schoof het vel terug naar voren. Met mijn twee natte vingers drong ik tussen zijn eikel en voorhuid in. Draaiend met mijn vingers rond zijn eikel terwijl zijn voorhuid er nog overheen zat. Opeens kwam hij overeind en begon met mij te spelen. Zijn spel werd steeds heviger. Hij beet op mijn tepels en sommeerde me te gaan liggen. Hij duwde twee vingers bij me naar binnen. ‘Mijn kut lust er wel een paar meer’ zei ik. Eerst twee, dan drie, even wachtend op mijn reactie, geen reactie, oké, dan vier vingers. Opnieuw werd ik zo nat als een spons, mijn kut werd bedolven onder de kutsappen. ‘Probeer er maar eens vijf, dat zal ook wel lukken, hoor’, was mijn reactie.

Victor duwde zijn vijf vingers in mijn gezwollen spleetje. Ik spreidde mijn benen nog verder open en pakte zijn pols vast. Zachtjes duwde ik zijn volledige hand in mijn kutje. Victor voelde zijn hand helemaal verdwijnen in mijn natte kut en kreunde hardop ‘Jezus, wat heerlijk!’ Ik duwde met mijn twee handen zijn pols dieper in mijn kut. Victor had hem door en terwijl hij volledig met zijn hand en een stuk van mijn pols in mijn kut zat, begon hij langzaam zijn arm heen en weer te halen. Dit had Victor nog nooit van zijn leven gedaan. Hij genoot met volle teugen, hij draaide zijn hand van links naar rechts binnenin mijn kut en ik begon steeds harder en harder te hijgen. Voor de tweede keer kwam ik klaar. Het orgasme leek eeuwig te duren. Victor trok zijn hand uit mijn kut en hij likte zijn hand af. Het kutsap gleed langs mijn billen naar beneden. ‘Zalig lieverd’ kreunde ik. Dit was nog eens klaarkomen!

Victor zat nog steeds op zijn knieën en trok me aan mijn dijen met mijn onderlijf over zijn bovenbenen. Hij maakte zijn lul nat met mijn voorvocht en schoof voorzichtig maar vastberaden zijn lul in mijn poepgaatje. Met zijn sterke handen om mijn heupen geklemd haalde hij me op en neer over zijn lul. Ik zag sterretjes. Dit was heerlijk! Terwijl Victor zichtbaar genoot van het aanblik van zijn keiharde lul die soepel in mijn nauwe poepgatje schoof, kwam plotseling Remco over mijn hoofd heen gebogen. Hij duwde zijn keiharde lul in mijn mond en ik greep onmiddellijk zijn ballen. Hij vond dat hij genoeg had gezien van een afstandje en had de camera op het statief laten staan, gericht op ons alle drie. Remco neukte zichzelf binnen drie tellen klaar in mijn mond en nog geen seconde later hoorde ik Victor heerlijk klaarkomen. Hij had zijn lul uit mijn kontje getrokken en liet zijn sperma de vrije loop. Het raakte me over mijn hele lichaam. Ik kwam omhoog met mijn hoofd en liet me ondersteunen door Remco. Victor zat nog altijd onder mijn heupen en zijn kloppende lul hing half slap over mijn kutje. Ik zat onder het sperma en voelde me heerlijk.

Het duurde zeker een half uur voordat we weer geheel bij onze positieven waren, we bedankten Victor en spraken af om dit zeker nog een keer te doen. Ik kijk er nu al naar uit.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten