Alleen in gedachte hoor.

Mijn vrouw is om het zo maar te noemen een echte geile teef, maar wel in haar gedachten. In gedachte doet ze alles en ze is er gek op om mij dat te vertellen, vooral als we sex hebben. Ze pijpt mij en kijkt dan om naar een denkbeeldige man die van achter met haar speelt en haar neemt.

"Neuk me, neuk me" zegt ze en dan kijkt ze me geil aan. Of ze ondergaat een echte verkrachting door twee kerels in het bos. Ook in een lift wil ze wel eens gedwongen worden sex te hebben met twee kerels. Altijd komt ze terug op twee mannen, ik en een ander. Soms krijg ik het gevoel dat ze het echt wil en ik zeg dat dan ook tegen haar. "Natuurlijk niet" zegt ze dan, dat staat mijn geloof niet toe. "Dat is waar" zeg ik en glimlach. Maar de volgende keer kijkt ze weer om en zegt ze, "alleen in gedachte hoor, ik zou het nooit echt doen." Ik glimlach en knik en denk "jammer toch." Eigelijk zou ik het best eens willen zien hoe ze zo voorover gebukt door een ander geneukt wordt. Best een opwindende gedachte, en mijn gedachten gaan naar een oude vriend, Bart. Waarom dat wist ik niet, we hadden wel eens wat sex gehad met elkaar, trekken en ik had hem eens gepijpt, best lekker en opwindend maar waarom dacht ik nu aan hem. Ik had zijn mailadres maar verder hadden we al lange tijd geen contact meer. Toch besloot ik hem een mailtje te sturen.

Hij was blij verrast en nodigde zichzelf al meteen uit voor diezelfde avond. Hij kon mijn vrouw nog niet, maar ik zag dat het gelijk klikte tussen die twee. Mijn vrouw een Indische was van huis uit vriendelijk en lief tegen iedereen en vele dachten dat ze wat wilde als ze zo sprak en handelde. Zelf zei ze van niet, maar soms vond ik haar iets te lief lachen tegen vreemde mannen. Maar ja, die avond was heel gezellig maar mijn vrouw gaf geen krimp en bleek ook niet bepaald iets te willen. Bart ging naar huis en besloot, mits we het leuk vonden, volgende week weer langs te komen. "Natuurlijk" zeiden we.

De volgende dag kreeg ik een e-mail en Bart zei schreef. Goh Dirk leuke vrouw heb je, ik bedoel er niets mee maar ze is wel erg opwindend. Ik zou nooit je huwelijk in gevaar willen brengen hoor maar ze is wel erg lief en vriendelijk en toen je boven was zag ik even één moment haar slipje toen ze opstond. Of ze het expres deed dat weet ik niet zeker, maar lekker was het wel. Ik scheef terug, dat weet ik ook niet zeker, wel weet ik dat ze hele wilde dromen heeft met twee mannen. Ik vertrouw je, daarom vraag ik je op de man af wil je samen met mij sex met haar. Alleen als ze het wil natuurlijk en mits ze er zelf aanleiding toe geeft. Ik kreeg nog geen halve minuut later een mailtje terug met één woord, graag. Ik glimlachte en schreef, we gaan ervoor. Ik zou het dolgraag willen zien hoe je haar neukt, maar als ze het echt niet wil stoppen we, oké. Oké, antwoordde Bart, al heb ik wel een ideetje om haar alles te laten doen voor ons, wat dacht je van een space cake? Ik had er wel van gehoord en stuurde terug, als het geen kwaad kan oké.

De week erop kwam hij langs en bracht de cake mee. "Dank je wel" zei Julia mijn vrouw en sneed de cake al in stukken. Ik moest niet maar Bart nam wel een stukje. Julia nam een groot stuk en na een 10 minuten nog een stuk. Je kon al merken dat ze anders werd. Ze kreeg het warm en keek Bart al snel behoorlijk geil aan. Bart glimlachte en toen ze even niet keek, keek Bart me aan en grijnsde. Hij knikte naar Julia haar rokje, haar benen waren iets uiteen en ik zag dat hij zo tegen haar kruisje aan kon kijken. Julia werd geil en ik moest erom lachen. "Even naar het toilet hoor" zei ik en liep naar boven. Ik hoorde Bart iets zeggen en mijn vrouw kirde, ik hoorde haar zeggen. "O, wat doe je nu" en ze lachte overdreven. Ik moest helemaal niet en ging weer heel zachtjes naar beneden. Bart zat nog steeds in zijn stoel, maar mijn vrouw niet. Ze was zeker langs Bart gelopen en Bart had haar op zijn schoot getrokken. Ze draaide met haar kontje en Bart's hand speelde onder haar rokje tussen haar licht gespreide benen. Ze duwde haar kutje hitsig tegen zijn hand en ze ademde al zwaar. Ik zag dat ze al behoorlijk geil was. Bart gromde "lekker sexy wijf" en greep haar bij haar tieten en kut. "Oh oh" zei ze hijgend en kronkelend op Bart's schoot. Ik had mijn camera gepakt en filmde hun, ze hadden niets in de gaten. Ik zette de camera neer, richtte die op hun en keek geil toe.

Bart sjorde Julia's schouderbandjes omlaag en trok de dunne bandjes van haar bh kapot. Julia's naakte borsten trilden en ze riep "oh wat doe je nu, oh ja." Bart gromde "ik wil je neuken geile teef, natte hoer." Zijn hand gleed in haar slipje en ze kreunde, "oh ja, oh ja." Haar natte kut omhoog duwend, half liggend op Bart's schoot. "Jaaahhh" hijgde Julia wild, "ik ben je hoer, jouw hoer" de woorden wonden haar op. Ik kwam binnen en bekeek ze glimlachend. Julia keek me wazig en glazig aan, ze had er geen besef meer van wat ze deed. Ze was alleen maar zo geil als boter. "Wat doen jullie nu" zei ik verbaasd. Maar Julia keek alleen maar en giechelde hoog. "Ik ben Bart zijn hoer" en ze lachte geil. "Ja" zei ik grijnzend "maar de mijne ook." Ik trok haar op, wankel stond ze daar en ik duwde haar nu op haar knietjes. "Je zal me pijpen teef" en ik opende mijn broek. Ze lachte hoog en keek om naar Bart die naar haar kont keek. Die draaide ze verleidelijk. Ze had mijn stijve al vast, ik trok haar gezicht recht en ze nam mijn pik in haar mond. Ik zei schor tegen Bart, "pak haar." Bart knielde achter haar en trok haar rok omhoog, haar kont draaide, "ja, ja" hijgde ze. Bart speelde met haar kruisje en in één ruk trok hij haar slipje kapot. Ze sidderde en kreunde toen haar natte kier de vrijheid voelde.

Bart's vingers gleden tussen haar kletsnatte schaamlippen en hij likte haar even als een hondje. "Ohhh" riep ze en keek hemels terwijl ze mijn lul likte als een lolly. Ik gromde "neuk haar, neuk haar" en zei hijgde zwaar, "ja ohh ja." Toen Bart zijn grote pik uit zijn broek haalde. Hij nam positie bewoog zijn pik even door haar natte kut en stootte hard toe. Ze gilde "jaaahhhh" en hapte naar adem. Ze wipte hard en wild tegen zijn lul die diep in haar drong. Hij pakte haar heupen en stootte nu echt flink door. Ik trok haar hoofd weer recht en duwde mijn pik tot achter in haar keel. Ze kokhalsde maar Bart's pik ramde harder en harder in haar. Ze genoot ervan, draaide en schokte met haar naakte lichaam, alleen nog in haar rokje op haar knieën zittend. "Ja, ja kreunde en hijgde ze haast jammerend en huilend van genot. Haar lijf trilde en schokte en kronkelde. "Ooohh, ik kom, ik kom" en ik stootte even hard in haar keel, ik kwam en spoot zo achter in haar keel. Ze schokte en haar ogen traanden, ze slikte wanhopig mijn zaad naar binnen. Toen Bart haar kut volspoot en Julia jammerend schokkend klaarkwam haar ogen draaiend en verdwaasd kijkend.

Bart trok zijn pik eruit en Julia haar gezwollen kut droop van haar vocht en van Bart's zaad. Ze wreef erover met haar hand en kreunde verheerlijkt en zei "ooh, jaah, oohhhhh." En bleef verdwaasd als een druipend hondje zitten. Zacht zei ik tegen haar, "jij bent onze kleine geile hoer, begrepen." Ze knikte en slikte en zei "jaah ik ben jullie hoer." Bart lachte en zei "ik wil je weer neuken" en richtte zijn paal alweer op Julia's natte kut. Ik lachte en zei "nu jullie even alleen hoor." Bart tilde lachend mijn vrouw op, lag haar op haar rug op de tafel haar benen wijd en trok haar naar zich toe, hij boorde gelijk weer zijn stijve lul diep in mijn vrouw. Zijn pik leek nog dikker en groter en mijn vrouw gilde, "ja, ja neuk me gek." Dat deed Bart ook drie vier en zelfs een vijfde keer.

Ik zelf was na twee keer uitgeblust maar genoot omdat Bart haar gaf wat ze nodig had. Een extra pik, dat wou ze en dat kreeg ze nu ook, heel hard. Bart kwam vaak, later had ze nog iets met Bart's vrouw waar ik ook een film van heb. Best geil en leuk, ik had genoten en wat belangrijker was, Julia ook.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb