Alleen de gedachte al.

Hun seksleven was een beetje een sleur geworden en ze waren tot de conclusie gekomen dat er iets moest veranderen. Op een zaterdagavond, tijdens het borrelen, hadden ze hun fantasieën aan elkaar verteld en daardoor werden ze zo geil, dat ze tot de volgende ochtend geneukt hadden. Zijn echtgenote had gezegd dat ze het graag met een vrouw zou willen doen en dat hij eerst moest toekijken en dan mee mocht doen. Ze had al iemand op het oog, haar beste vriendin, die daar wel oren naar had en als hij het zou willen, dan zouden ze het weekend daarop een trio hebben.

De glimlach was niet meer van zijn gezicht te slaan en hij was gelijk niet meer te houden. Voordat zijn echtgenote doorhad wat er gebeurde, lag ze op de eettafel met haar rokje omhoog geschoven. Hij nam niet eens de moeite om haar slipje uit te trekken, want die was eenvoudig opzij te schuiven, zodat zijn pik direct in haar lekkere kutje terechtkwam. Het enthousiasme waarmee hij haar begon te neuken werkte aanstekelijk, want zijn vrouw deed heerlijk mee. Terwijl ze geneukt werd, ging ze met een hand naar haar clitoris en begon er hard over te wrijven. Ze kwamen allebei met veel gekreun klaar en zijn echtgenote keek met een gelukzalige geile glimlach op haar gezicht.

Nadat ze haar rokje weer naar beneden had getrokken, ging ze weer zitten om zijn fantasie aan te horen. Het sperma liep langs haar benen, maar dat deerde haar niet. Ze was zo geil dat ze het met haar hand wegveegde en die vervolgens in haar mond stopte. De pik van haar echtgenoot bleef keihard en toen hij begon te vertellen waar hij opgewonden van raakte was ze eerst verrast, maar bij de gedachte begon haar kutje al snel haar aandacht op te eisen. Ze liep naar haar echtgenoot toe en liet zich over zijn lul zakken. Weet je dit zeker? Vroeg ze met een geile stem en begon hem te berijden.

Ze bleef hem strak in de ogen aankijken en herhaalde wat hij gezegd had. “Dus je gaat me uitlenen aan je beste vriend en andere mannen“ bracht ze er een beetje kreunend uit. “Die mogen mij meenemen naar een hotelkamer en alles met me doen. Bij de gedachte alleen al begon haar kutvocht harder te stromen en ze liet zich van zijn schoot glijden. “Dan mag ik dus hun pik in mijn mond nemen zoals ik nu bij jou doe.”

Zijn echtgenote raakte danig opgewonden van zijn fantasie en begon hem hard te pijpen. Af en toe stopte ze om wat te zeggen en ging dan lekker verder met het oraal verwennen van zijn dikke pik. Toen hij op het punt stond om klaar te komen, haalde ze haar mond van zijn lul en begon ze hem zachtjes af te trekken. “Dus je beste vriend mag ook over mijn gezicht klaarkomen, wat jij zo ook gaat doen.” Hij knikte alleen maar, want hij was overmand door genot. Als ze was door blijven pijpen, had hij haar hele mond volgespoten, maar nu hield ze hem tegen het randje van klaarkomen aan.

“Maar wat als hij me in mijn kontje wil neuken? Dat mag jij toch alleen?” vroeg ze met een onschuldig stemmetje. Hij wist met moeite uit te brengen dat als zijn beste vriend dat wilde, ze het moest doen. Alles mocht, zolang ze zich er lekker bij zou voelen en vond ze het echt te ver gaan, dan moest ze het stopwoord gebruiken dat ze van tevoren zouden afspreken. “En als ik dan helemaal plat geneukt thuiskom, dan ga jij me toch wel hard neuken. Dan vertel ik alles wat er gebeurt is en mag jij als tweede in mijn kutje.” Haar echtgenoot begon heftig te knikken en ze voelde dat hij het niet lang meer zou houden. Ze keek hem nog een keertje geil aan en liet zijn pik toen weer in haar mond verdwijnen. Ze hoefde maar twee keer haar hoofd heen en weer te bewegen en hij kwam hard kreunend klaar in haar geile mondje. Ze liet expres een gedeelte van het zaad uit haar mond lopen, zodat het over haar kin liep en op haar grote tieten terechtkwam. Dat heeft haar man altijd geil gevonden en het was alweer een tijdje geleden dat ze dat had gedaan.

Nadat hij helemaal klaar was met spuiten, zoende ze hem, zodat hij zijn eigen zaad kon proeven. “Ik weet het goed gemaakt“ zei ze toen ze na de heftige tongzoen weer een beetje op adem aan het komen was. “Volgende week zaterdag doen we het trio en mijn beste vriendin blijft bij ons slapen. Ik ga in de ochtend met je vriend naar een hotelkamer en heb de hele dag seks met hem. Jij mag met Diana doen wat je wilt, want die geilt op je. Als ze de kans krijgt om met je te neuken, zal ze die zeker niet aan zich voorbij laten gaan.” Haar vriendin was een keurige wat preutse vrouw, maar tijdens een avondje wijn drinken, had ze in een dronken bui verteld dat ze wel een keer seks met haar echtgenoot wilde hebben. Ze hadden elkaar aangekeken en Diana had uiteindelijk de eerste stap gezet, waar drank al niet goed voor kan zijn.

Ze waren begonnen met elkaar te zoenen en geëindigd in het grote bed in de slaapkamer, nadat ze elkaar lang gebeft en gevingerd hadden. De echtgenote wist daarom ook zeker dat Diana aan het trio mee wilde doen en de volgende dag seks met haar echtgenoot hebben, zou zeker geen probleem zijn.

Haar echtgenoot keek haar ondertussen aan, terwijl ze geil door bleef praten over haar ontmoeting met zijn beste vriend. Hij stond op zonder iets te zeggen en trok haar mee naar de slaapkamer. Die hebben ze bij hun eerste poging niet eens gehaald, want ze was wijdbeens gaan staan, met haar handen tegen de muur en haar kontje naar achteren. Hij had haar kontje nat gemaakt met haar kutvocht en zijn grote pik gleed langzaam tussen haar lekkere billen, die hij na een goede neukpartij helemaal volspoot. De gedachte alleen al had hun ontzettend geil gemaakt en nu moest het nog in het echt gaan gebeuren.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb