Alle gaatjes gevuld

Alle gaatjes gevuld.

Ik had het er met mijn vriendje wel eens over dat ik graag eens alle gaatjes tegelijkertijd gevuld zou willen hebben. Eerst was hij daar een beetje sceptisch over maar na wat aandringen ging hij toch akkoord. Hij zou wel wat jongens van de sportschool vragen. Die had hij wel eens onder de douche gezien en wist dus hoe ‘zwaar’ ze geschapen waren. Hij zou wel eens informeren bij een paar van zijn maatjes.

Er ging ongeveer een week overheen en toen kwam hij met het grote nieuws. Ik heb een paar vrienden uitgenodigd morgenavond. Oh zei ik. Ja je weet wel zei hij ‘om al je gaatjes te vullen’. Ooooh, toen was ik ineens heel geïnteresseerd. Vertel zei ik. Morgenavond om ongeveer 19.00 uur komen twee vrienden van me van de sportschool hierheen. We gaan dan een wat andere ‘sport’ beoefenen. Maar dan ga je toch altijd naar de sportschool, zei ik tegen hem. Ja, dat is nu het mooie zei hij, ze zeggen gewoon tegen hun vriendinnen dat ze op de sportschool zijn. Oké, zei ik. Ik wacht het wel af.

De volgende middag voordat ze zouden komen was ik erg zenuwachtig. Ik had er zo’n zin in dat ik m’n eigen maar vast wat ging ‘opwarmen’. Ik had nog zo’n tril-ei met afstandsbediening en een butt-plug. Ik bracht ze allebei in. Het eitje trilde eerst op de laagste stand maar dat ging al gauw naar maximaal, wat was ik geil bij het vooruitzicht. Toen belde mijn vriend. Ik kom vanavond iets later zei hij want er moet nog iets klaar hier op het werk. Maar de jongens komen gewoon om 19.00 uur. Geeft niet hoor zei ik, ik zal me wel vermaken.

Daarna kwam het punt, wat zal ik aantrekken (of juist niet) vanavond. Ik had nog een paar grove netkousen met zo’n kanten band aan de bovenkant, een jarretelgordeltje en verder niets. Ik deed hier gewoon een ochtendjas overheen (zo’n kort gevalletje). Het werd 19.00 uur en de bel ging. Ik liep zenuwachtig naar de voordeur, keek door het spiekglaasje en zag twee knappe mannen staan. Ik deed snel open.

Hallo zei ik, ik heet Mariska en jullie. Ik heet Sjoerd zei de een en de andere heette Fred. Ik had mijn ochtendjasje iets opengedaan zodat ze een mooie inkijk hadden op mijn twee stevige borstjes. Dit miste zijn uitwerking niet zag ik. De bobbels in hun broeken zag ik al groeien. Dat beloofd nog wat dacht ik. We gingen naar binnen en lieten ons op de bank vallen. Ik zei: wat kan ik voor jullie inschenken. Allebei wilden ze wel wat fris. Dus ik ging naar de keuken om wat in te schenken. Ondertussen deed ik mijn ochtendjas uit.

Toen ik bijna naakt terugkwam met iets te drinken, zag ik de bobbels in de broek explosief groeien. Ik zette de glazen diep bukkend op de tafel totdat ik een hand over mijn billen voelde glijden. Het was Fred die even wou voelen wat voor vlees hij in de kuip had. Ik zag dat Sjoerd ook opstond en zijn broek liet zakken, zijn lul sprong stijf naar voren. Ik nam hem meteen in mijn mond om hem eens lekker te verwennen. Fred gleed ondertussen met zijn vingers door mijn natte gleufje, ooooohhhhh wat voelde dat goed zeg. Ik hoorde hem toen ook opstaan en zijn broek uittrekken. Ik voelde zijn eikel tegen mijn poesje drukken, ik deed mijn benen een beetje wijd en daar zat de eerste lul van vanavond in mijn kutje. Heerlijk hoor zo’n vreemde lul in je poesje. Ik zoog nog lekker door op Sjoerd zijn lul die flink stijf was nu. Toen zei ik tegen Sjoerd: als jij nu op je rug op de bank gaat liggen, ga ik lekker bovenop je zitten en kan in Fred nog even lekker pijpen. Die lul kan volgens mijn nog veel stijver.

Zo gezegd zo gedaan. Ik gleed heerlijk op en neer over de stijve lul van Sjoerd en had de lul van Fred lekker in mijn mond. Totdat ik ineens iets tegen mijn kontgaatje voelde drukken. Ik ontspande me en voelde een bekende lul bij me naar binnen glijden. Het was mijn vriendje die ondertussen ook thuis was gekomen. Nu werd mijn geilste fantasie dus werkelijkheid. Een lul in de mond, een in de kont en een lekker in de poes. Ik kreeg op dat moment een gigantisch orgasme, ik schreeuwde het uit en moest hierdoor even de lul van Fred loslaten. Ik liet hem nog niet los of een dikke straal sperma vloog in mijn gezicht. Ik nam hem meteen weer in mijn mond en zoog hem toen helemaal leeg. Oooohhhhh, wat een heerlijke lading sperma. De opwinding was teveel geworden voor Fred, hij kon het niet meer inhouden zei hij. Geeft niet hoor zei ik, ik heb nog twee lullen die me lekker verwennen.

Ik zei dat nog niet of ik voelde de lul van Sjoerd beginnen te schokken. Spuit het maar lekker diep in mijn kutje zei ik tegen hem, waarop ik de hete sperma in me voelde stromen. Toen had ik nog een lul te gaan, die van mijn vriendje. De twee anderen Fred en Sjoerd zaten uitgeput op de bank en keken hoe ik geneukt werd door mijn vriend.

Eerst doggystyle, daarna missionarisstandje en als laatste lagen we in positie 69 toen hij mijn mond volspoot met warme stralen zaad. Ik ben ik de tussentijd geloof ik wel 10 keer klaargekomen. Ik likte zijn lul lekker schoon. Hij stapte van mij af en ging ook op de bank zitten. Daar zaten ze nu met z’n drieën, allemaal moe gestreden. Ik gaf ze alle drie nog een kusje op de slappe lul en ben toen gaan douchen.

Toen ik weer beneden kwam waren Fred en Sjoerd verdwenen. Hoe vonden ze het, zei ik tegen mijn vriend. Onwijs geil en gaaf zei hij. Moeten we snel nog een keer doen hadden ze gezegd. Misschien doen we dat ook wel. Het is mij ook erg goed bevallen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb