Afspraak met een jong stel.

Hallo, dit verhaal speelde afgelopen zomer en de namen van het stel zijn waar het om gaat heb ik aanpast. Het verhaal is een combinatie van hoe ik ‘John’ het heb ervaren en wat het stel mij heeft verteld.

Afgelopen zomer of beter eigenlijk in het voorjaar stuitte ik op een advertentie van een stel dat op zoek was naar een potente zwaargeschapen man om samen te gaan genieten van de zomer. Het was een korte advertentie, to the point en met het verzoek om bij interesse contact op te nemen d.m.v. een e-mail adres. Al vaak had ik gereageerd op een advertentie en eerlijk is eerlijk, meestal zijn deze uiteindelijk niet wat je verwacht. Mensen doen zich anders voor dan ze in werkelijkheid zijn, hebben financiële bijbedoelingen of durven het uiteindelijk niet echt aan. De eerste mail contacten waren zeer zakelijk, want ze hadden diverse vragen aan me om duidelijk te krijgen of ik de man zou zijn die ze zochten. Ook ik had natuurlijk vragen en het werd me al snel duidelijk dat de advertentie er was gekomen op grond van de fantasie van de vrouw, die uiteindelijk bij haar man gehoor had gevonden. De eerste mail die ik terug kreeg was van haar en ze vroeg heel concrete zaken, waarop ik eerlijk antwoord gaf. Het waren vragen over hoe ik eruit zag, wat mijn hobby’s zijn, hoe ik gekleed ga en waarom ik had gereageerd. Ik antwoordde en voegde, zoals ze had gevraagd een foto bij. De foto die ik bijsloot was een vakantie foto van een paar maanden terug waarop ik in mijn zwembroek sta en goed zichtbaar ben qua gezicht en ook mijn postuur goed naar voren komt. Ik had eerst wel zoiets van, moet ik nu een naaktfoto sturen, maar dacht uiteindelijk dat is niet nodig. Dus stuurde ik gewoon een foto waarop zij als vrouw zeker kon zien wat voor man ik ben. Een kleine week later kreeg ik een mail terug van haar man en hij gaf aan dat zijn vrouw uit vele reacties mij had gekozen om eventueel een volgende stap te zetten en dat hij met mij moest gaan afspreken, hoe nu verder. Later vertelde ze dat mijn nette duidelijke e-mail plus de foto bij haar de juiste snaar had geraakt, omdat ze gelijk wist dat ik dat in huis had wat ze zocht.

Haar man (Otto) vertelde wat meer over hun en had ook een drietal foto’s bijgesloten. Het was duidelijk dat het om haar draaide en dat ze met medeweten en met goedkeuring van haar man haar fantasie wilde laten uitkomen. De drie foto’s waren heel verschillend, op een foto stonden ze beiden hand in hand op een feestje, op de andere stond ze alleen in een vrolijk zomerjurkje en op de laatste foto stond ze naakt. Eerlijk is eerlijk, op de foto zag je al dat ze een vrouw met pit en uitstraling was, terwijl hij eerder wat saai en schuchter leek. Ze was een slanke kleine dame van 1,52 meter lang en 32 jaar oud, zo mailde hij. Ze waren inmiddels al ruim tien jaar getrouwd zonder kinderen en hadden een goed leven samen. Hij gaf aan dat hij me wel wat oud vond (ik ben 48 jaar), maar zijn vrouw Fiona had het geen probleem gevonden toen hij daarover was begonnen. We hadden een week lang mail verkeer waarbij hij aangaf wat de bedoeling was en we zochten naar een juiste datum, tijd en plek om een eerste ontmoeting te hebben. Het mailverkeer met hem was eigenlijk wel ongemakkelijk, omdat hij al helemaal in zijn hoofd had wat er zou moeten gebeuren, wat niet mocht en wat wel. Aangezien ik haar redelijk aantrekkelijk vond op de foto’s had ik wel zoiets van, ik geef het een kans, als het niet klikt, zien we het vanzelf. Achteraf bleek het inderdaad zijn perceptie te zijn op wat hij dacht wat zij wilde, of beter wat hij hoopte dat ze wilde.

Op een zaterdag 29 juni was het zover en we spraken af in hartje Amsterdam op het Leidseplein bij een café. Dat was niet mijn idee, maar hij vond het wel een goede locatie dus had ik toegestemd. Om 14.30 uur was ik zoals afgesproken daar, maar zij waren nog niet gearriveerd. Ik dacht, oh jee, die komen vast niet opdagen, maar besloot iets te bestellen en het een tijdje aan te zien. Een kwartier verstreek en ik had al zoiets van, als ik mijn glas leeg heb vertrek ik, maar opeens zag ik ze lopen. Ze waren duidelijk aan het kibbelen en toen ze mij ook zagen, kwamen ze zichtbaar opgelucht naar me toe. Ik stond op, stelde me voor en bood Fiona een stoel aan. We gingen zitten en Fiona verontschuldigde zich voor het feit dat ze te laat waren. Ze had niet geweten dat ze me vandaag zou ontmoeten, ze dacht dat ze alleen gingen shoppen en Otto had de lunch te krap gereserveerd zo was gebleken. Ik antwoordde dat het niet uitmaakte, maar dat de tijd en locatie zeker niet mijn voorkeur had, gezien de aard van onze ontmoeting. Otto mopperde wat en ik zei “zand erover, wat willen jullie drinken.” Ze wilden een witte wijn en ik liep naar de bar om het te halen. Zelf halen was makkelijker en ik zag dat ze opnieuw aan het kibbelen waren. Ik rekende gelijk af en nam onze drankjes mee naar onze tafel en ging weer bij hun zitten. “Hebben jullie onenigheid” vroeg ik en Fiona flapte eruit “ach, ik had graag vooraf geweten dat ik je zou ontmoeten dan had ik me anders gekleed en ik had me de setting van deze ontmoeting anders voorgesteld.” Ik lachte vriendelijk en zei “ja, ik denk dat bij jullie thuis beter was geweest, maar Otto wilde het zo en overigens je ziet er goed en aantrekkelijk uit hoor dat meen ik.” Ze bloosde en zei “dank je” en ik zei “weet je wat we doen, we drinken rustig ons glas leeg en dan gaan we naar jullie huis.” Fiona knikte instemmend, maar Otto zei “dat had ik niet in de planning eigenlijk” en keek richting Fiona. Nu keek ze hem aan en zei “ja Otto, soms gaan zaken anders dan jij denkt of hebt gepland” en nam een slok van haar wijn. Zonder verder wat te zeggen dronken we onze glazen leeg en ik zag de opwinding bij Otto en Fiona, hoewel het bij beiden overduidelijk een andere reden had. “Zijn jullie met de auto” doorbrak ik de stilte en Otto antwoordde “ja, die staat ik de parkeergarage vlakbij.” Ik stond op en zei “oké dan, laten we gaan en gaan genieten van deze mooie dag.” Fiona keek me aan en ik gaf haar een knipoog en ik zag een huivering door haar heen gaan.

De auto stond inderdaad niet ver weg en we stapten in. Of beter Otto ging gelijk ‘nog steeds zichtbaar not amused’ achter het stuur zitten en ik hield voor Fiona het achterportier open en ze stapte in. Zelf liep ik om en stapte naast haar achter in dit tot verrassing van Otto. Hij keek in zijn achteruitkijkspiegel en ik zei vrolijk “chauffeur, naar jullie huis alstublieft.” Fiona die achter hem zat grinnikte en Otto schudde meewarig zijn hoofd om deze meligheid. Ze woonden in Aalsmeer dat wist ik, dus echt ver was het niet, maar het duurde wel even voor we de binnenstad uit waren. Fiona zat naast me en ik zag dat ze zich niet echt een houding wist te geven. Rustig legde ik mijn linkerhand op haar bovenbeen en voelde haar sidderen. Enigszins verbaasd keek ze me aan, maar toen ik haar jurkje omhoog schoof, wipte ze even op en hielp me. Ik zag Otto even kijken in zijn spiegel, maar hij kon onmogelijk zien dat zijn vrouw nu naast me zat in haar string met haar jurkje om haar middel in afwachting van wat zou komen. Mijn hand ging van haar dijen naar haar kruisje, dat strak verpakt zat in een dun laagje zwarte stof. Ze slaakte een diepe zucht en ik kneedde haar kutje zachtjes door het stof heen. Haar opwinding was voelbaar en ik zag Otto weer in zijn spiegel kijken. “Is het nog ver” vroeg ik, terwijl ik met mijn hand haar string opzij schoof. Otto antwoordde “nee, nog een kleine 10 minuten, we zijn bijna op de A10.” Fiona wipte snel iets op en trok haar string van haar billen. Tot mijn genoegen zag ik dat haar kutje bedekt was een dun strookje haar, dit in tegenstelling tot op de foto die ik van haar had gezien. Ik had in mijn tweede mail wel als antwoord op haar mail, die vol met vragen had gestaan o.a. aangegeven dat ik een streepje haar op een kutje geiler vond dan een gladgeschoren kut. Ze lachte en zei “ja, John ik heb je mail vaak en goed gelezen.” Otto keek opnieuw in de spiegel en vroeg “wat bedoel je Fiona” en voor zij kon antwoorden zei ik “je hebt een slimme vrouw Otto, die weet wat ze wil.”

Fiona trok haar benen op, ging met haar rug tegen de linkerportier zitten en ik had vrij zicht en toegang tot haar kutje. Mijn hand gleed weer tussen haar benen en wreef rustig over haar kutje. Ik voelde dat ze tegen mijn hand opreed en toen ik een vinger in haar schoof, kreunde ze luid. “Verdomme, wat gebeurt daar achterin” riep Otto, maar hij durfde niet om te kijken, want dat was schijnbaar te link vanwege de snelheid of hij was gewoon bang iets te zien wat hij niet wilde. Ik bleef haar vingeren en haar kreunen werd wat luider ondanks dat ze probeerde op haar tanden te bijten. Mijn hemel ze was echt superstrak en opeens hoorde ik Otto weer “wat gebeurt daar achterin.” Hij klonk kwaad, maar keek nog steeds niet om en ik zei “let jij nu maar op de weg Otto, dat lijkt me beter.” Dat was schijnbaar geen afdoende antwoord, want opnieuw vroeg hij “wat gebeurt daar achterin.” Ik had zoiets van, oké als je het echt wilt weten. “Nou Otto, als je het echt wilt weten je vrouwtje heeft net haar string uitgetrokken en me laten zien dat ze voor mij het haar op haar kutje in een streepje heeft geschoren en nu ben ik haar aan het vingeren.” Een luide bulderende lach klonk en hij riep “ja, ja, dat zal wel, Fiona is altijd helemaal geschoren je probeert me of beter jullie proberen me op stang te jagen.” Zijn redenering was er duidelijk een van een echtgenoot die zijn vrouw onderschat en ik zei “dat weet je zeker Otto, heb je dan zelf onlangs nog gezien dat ze helemaal gladgeschoren is.” Het bleef stil en ik zag zijn wat vertwijfelde blik in de achteruitkijkspiegel naar me kijken. Ondanks de interruptie van Otto was ik haar blijven vingeren en opeens kwam ze met een enorm, ‘oh, jaaaaaaaaaaaaa’ klaar. Ik trok mijn hand terug en liet haar los en likte goedkeurend mijn vingers af, terwijl ik wist dat hij naar me keek en hij natuurlijk als haar man verdomd goed wist wat dit ‘oh, jaaaa’ betekende. Een paar minuten later waren we bij hun huis en op het moment dat Otto de auto op de oprit had geparkeerd had Fiona haar jurkje weer rechtgetrokken.

Alsof er niets was gebeurt, stapten we uit en gingen we hun huis binnen zonder dat er iets werd gezegd. Ze hadden een mooi vrijstaand huis en binnen viel het me op dat ze gelovig waren, want her en der hingen kruisen, en in de kamer stond een tafeltje met daarop de bijbel. Ik was daardoor wel verrast, maar aan de andere kant maakte het me ook niet uit, dat was hun zaak. Pas weken later kwam ter sprake dat hij ouderling was en dat ze beiden zeer actief waren binnen hun kerk. Ja, de kerk was zeer belangrijk in hun leven en het feit dat ze kinderloos waren was best een issue. Otto en Fiona stonden weer te kibbelen en ik hoorde Fiona opeens zeggen “Otto, als jij het echt niet wilt, dan zeg jij het maar tegen John hoor.” “Wat wil je me zeggen Otto” vroeg ik, maar hij zei niets en Fiona zei “hij wil niet dat het doorgaat.” “Jeetje Otto” zei ik “we hebben al veel contact hierover gehad en het is nu echt te laat om het terug te draaien. Ik heb trouwens Fiona net heerlijk gevingerd achter in de auto en ik wil nu zelf ook aan mijn trekken komen. Trouwens volgens mij kan Fiona ook niet wachten op een vervolg, want ze is zo geil als boter en jij kunt haar daar vast niet van af helpen, toch.” Hij keek me aan, verbaasd en kwaad tegelijk, maar zei niets en ik zei “ja, wees eerlijk kerel, je wist niet eens dat ze niet meer geschoren was, dus veel aandacht geef je haar niet. Nou Fiona hoe lang is het geleden dat jullie het hebben gedaan en dat je bent klaargekomen” vroeg ik geïrriteerd. Met zachte stem antwoordde ze dat het drie weken geleden was geweest dat ze het voor het laatst hadden gedaan, maar klaargekomen was hij wel, maar zij niet. “Dus wat wil jij Fiona” vroeg ik haar “wil je dat ik blijf en je neuk of moet ik gaan.” Otto riep geagiteerd “let op je woorden John, je bent in mijn huis en het is wel mijn vrouw waar je het tegen hebt hoor.” Zijn houding stond me helemaal niet aan ik zei “wees eerlijk Otto, je kunt zelf je vrouw niet geven wat ze nodig heeft en daarom heeft zij wensen gekregen waar jij uiteindelijk je toestemming voor hebt gegeven. Ja, wees een kerel en geef toe dat je veel van haar houd en dat je het vreselijk vindt dat ze door een andere man geneukt wil worden, maar dat je haar niet kwijt wilt en daarom hebt toegestemd.” Hij knikte en zei “ja, je hebt helemaal gelijk” en ik zei “weet je Otto, volgens mij houd zij ook veel van jou, maar heeft ze dit gewoon als vrouw nodig. Dus wees niet bang, ik wil je vrouw niet afpakken, ik wil haar neuken en beminnen want ze is een echte mooie warmbloedige vrouw.” “Ja” zei Fiona “ik houd erg veel van je Otto” en ze gaf hem een kus op zijn wang. “Oké” zei ik “dus nogmaals, Fiona wil je dat ik blijf en je neuk of moet ik gaan?” Otto keek haar vragend aan en ze zei “ik houd van je schat, maar ik wil dat John blijft.”

Ik pakte haar hand, trok haar tegen me aan en vroeg “weet je het zeker?” Zelf ben ik bijna twee meter dus keek ze omhoog, terwijl ik haar hand in mijn kruis plaatste, waar mijn opkomende erectie overduidelijk voelbaar moest zijn. Ik ontdeed me van mijn riem, opende mijn broeksknoop en ritste mijn gulp open. Fiona haar handen duwden mijn boek van mijn heupen en trokken gelijk mijn slip omlaag. Als een duveltje uit een doosje sprong mijn lul omhoog en Fiona zuchtte luid. Haar handen pakten mijn mannelijkheid en ze riep “wat een joekel.” Ze begon me rustig met twee handen af te trekken en ik zag dat Otto nog steeds een stuk achter haar stond. Hij stond te kijken, maar kon niet zien wat ze deed, maar hij kon het waarschijnlijk wel raden. “Kleed je uit” zei ik en dat deed ze, terwijl ik ook snel alles uit deed. Helemaal naakt waren we en ik wilde haar voelen. Ik tilde haar zonder probleem op en liep met haar richting de eettafel waar ook Otto nog stond en zette haar met haar billen op de tafel. Fiona keek met grote ogen hoe ik haar benen pakte, deze spreidde en uit elkaar op de tafel zette. Half achterover leunend keek ze toe hoe ik mijn vleespaal in positie bracht en ik hoorde Otto zeggen “Fiona, nee, nee, zijn lul is te groot voor je.” Als ik eerlijk ben had ik ook wel mijn bedenkingen of ze me kon hebben, maar ze riep “kop houden Otto en kijken.” Voorzichtig duwde ik mijn eikel tegen haar lipjes en ze schreeuwde van pure geilheid. Otto keek inderdaad met open mond toe hoe ik mijn eikel in haar werkte. Fiona schreeuwde van “ja, ja, oh, oh, ja, ja” en ik liet haar even wennen. Ze kwam iets verder overeind om te zien hoe het er voor stond en voelde met haar hand hoe ver ik in haar zat. Geil keek ze me aan en beetje bij beetje duwde ik mijn roede verder naar binnen. Otto riep “jeetje, hij zit al voor meer dan de helft in je” en Fiona kreunde “kop houden Otto, ik wil nu wel eens echt geneukt worden.” Haar woorden en vooral het woordje ‘echt’ hadden zijn uitwerking op zowel Otto als mij. Otto knikte bijna gehoorzaam en ik wilde haar de beurt geven die ze nodig had. Zonder vooraankondiging schoof ik mijn lul helemaal bij haar binnen. Fiona reageerde met een enorm orgasme en gilde zo luid dat het Otto deed schrikken. “Je doet haar pijn” riep hij duidelijk geschrokken, en nu zei ik “kop houden man, ze kwam gewoon heerlijk klaar.” Verbaasd keek hij me aan en ik zei “ja, kijk maar goed” en begon haar te neuken.

Met harde lange rustige stoten neukte ik haar en Fiona liet zich helemaal achterover zakken op de tafel. Wat was ze ontzettend strak, geil en nat en haar kleine tietjes stonden hard vooruit. Haar kutje omknelde mijn mannelijkheid, maar ik bleef geconcentreerd bij de les. Steeds als ik bijna klaarkwam stopte ik even om daarna weer door te gaan. Op het laatst stond ik voorover gebogen met haar benen in mijn nek en Fiona gilde van geilheid. Ik voelde dat ze ging komen en ik wist dat ik me dit keer ook niet meer zou kunnen inhouden. Bijna tegelijk explodeerden we in een geweldig orgasme. Een eerste straal warm zaad ontsnapte, maar de druk op mijn lul was enorm, dus trok ik deze snel als een reflex uit haar. Met dikke stralen spoot ik nu over haar heen en Otto keek met grote ogen toe. Fiona opende haar ogen en met een wazige gelukzalige blik keek ze me aan. Met haar hand wreef ze mijn witte goedje uit over haar buik en tietjes. Deze ontmoeting liep heel anders dan ik me had voorgesteld, we hadden het net niet veilig gedaan en ook nog in het bijzijn van Otto. Ze likte voorzichtig haar vingers en ze glimlachte van oor tot oor. Alsof ze mijn gedachten kon raden kwam ze overeind, ging op de rand van de tafel zitten en pakte mijn lul. Vol overgave begon ze deze uit te melken en af te likken en omdat Otto in zijn mails had verteld dat ze pijpen heel vies vond, beschouwde ik dit als een overwinning. Ja, voor hem moet het wel vreemd confronterend zijn geweest haar zo te zien, maar ja zo gaat het in het leven. Deze heel onverwachte situatie maakte me bloedgeil en al snel ging de halve stijfheid weer over in een complete erectie. Dit tot verbazing en goedkeuring van Fiona die bijna triomfantelijk opzij keek naar Otto en kirde van “jeetje nu alweer.” Haar bijna kinderlijke reactie, deden me glimlachen en ik zei “ben jij al weer in de stemming.” Nu keek ze mij brutaal aan en antwoordde “wat wil je met me doen dan?” Mijn hand ging tussen haar benen en ik zei “ik ga dit geile strakke kutje van je weer neuken is dat goed?” Een kans om antwoord te geven kreeg ze niet want ik tilde haar van de tafel en zette haar nu voorover.

Ik moest wel kijken hoe ik dit nu aan ging pakken, want ze was wel erg klein. Ik ging diep door de knieën en met enige moeite bracht ik mijn pik in positie. Ondanks dat ik in goede conditie ben kostte het de nodige beheersing, want ik wilde haar met beleid penetreren. Haar kutlipjes duwden tegen mijn eikel en Fiona probeerde zich zoveel mogelijk te ontspannen en me de ruimte te geven. Op een moment voelde ik minder tegendruk en schoof met een korte heupbeweging mijn eikel bij haar binnen. Een geile kreet klonk en ik wist dat het nu eenvoudiger zou worden. Mijn dikke lange roede leek haar wel te splijten en ook Otto keek weer met grote ogen toe. Langzaam ging ik meer rechtop staan en beetje bij beetje schoof ik verder in haar. Fiona stond behoorlijk wijdbeens en ik voelde dat het eind van de tunnel in dit standje was bereikt. Voor ruim driekwart zat ik nu in haar en met mijn handen pakte ik haar tietjes. Een lekkere hand vol met stevige keiharde tepels. Mijn handen kneedden haar borsten en nog steeds iets door mijn knieën staand begon ik haar te neuken. Steeds met een kleine variatie van links naar rechts, door het midden en dan weer rustig en dan weer wat krachtiger. Ze leunde steeds verder voorover op de tafel en op een bepaald moment schoof ik haar op haar buik op de eettafel. Ik bleef door neuken, maar mijn handen ondersteunden nu haar bovenbenen. Zo liggend met haar onderlichaam net los van de tafel kreeg ik alle ruimte en met harde stoten dreef ik nu mijn lul tot mijn ballen in haar. Haar geschreeuw was enorm, maar het was het schreeuwen van een vrouw die de beurt van haar leven kreeg. Het duurde niet lang tot ze opnieuw klaarkwam. Hevig schokte haar lijf en als een bankschroef klemde haar kutje mijn lul af, maar dit keer bleef ik doorneuken. Aangezien ik al was klaargekomen en rekening hield met haar lichamelijke reactie had ik al snel vrijspel. Een minuut of tien bleef ik in een hoog tempo pompen en Fiona was totaal van de wereld. Haar zo te zien liggen, dat kleine kontje met ronde billen en het soppende geluid van mijn pik in haar deden me een tweede keer ontploffen. Ik spoot mijn hele lading warme sperma in haar en de ontlading was enorm. Mijn dierlijk gebrul en mijn lul die schokkend mijn warme zaad uitspuugde, deed Fiona opkijken. Onze blikken vonden elkaar en ik zag haar genot en dankbaarheid. Onze lichamen waren nat van het zweet en je rook de sex.

Toen ik vanmiddag op pad was gegaan had ik niet durven dromen dat deze date zo heerlijk zou verlopen. Zeker niet toen ze ook nog te laat waren en het eigenlijk met elkaar oneens waren. Ik keek opzij naar Otto die zichtbaar aangeslagen daar stond en de hele tijd had toegekeken. Hij keek me ongelovig aan en ik dacht zelfs te zien dat zijn ogen wat vochtig waren. “Alles goed” vroeg ik, aangezien ik wel met hem te doen had. Hij gaf geen antwoord, maar keek nu naar beneden en ik realiseerde me dat ik nog in haar zat. “Alles oké Otto” vroeg ik nogmaals en trok tegelijkertijd met mijn rechterhand mijn lul rustig uit haar. De erectie was nog behoorlijk en een mengeling van onze sappen droop uit haar kut. Ik schoof Fiona helemaal op tafel en liet mijn kletsnatte lul op haar billen rusten. Otto had nog steeds niets gezegd en ik zei “maak je niet druk kerel, je hebt een lekker mooi vrouwtje, ze houdt van je en ik heb haar alleen maar geneukt. Dat is wat ze zelf wilde dat weet je toch.” Fiona reikte naar achteren en streelde de lul die haar net had bemind. Otto keek naar dit schouwspel en zei zacht “jeetje John, wat heb je een grote penis.” Hij zei het zo klinisch en zo deftig dat ik moest lachen en zei “dank je Otto, maar het gaat er vooral om wat je ermee doet hoor.” “Jij hebt makkelijk praten” zei hij “je penis is nu nog steeds harder en veel groter dan die van mij op zijn best.” Inmiddels wipte Fiona van de tafel, maar hield mijn ‘penis’ om met de woorden van Otto te spreken vast alsof het een kostbaar bezit was. “Weet je, John” zei ze “ik moet jullie beiden gelijk geven, jij bent door onze lieve heer zeer goed bedeeld en daarbij ook nog eens een potente kerel en dat heeft Otto beide niet nee.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten